فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ســـلام
🌷صبح بخیر
🌷آرزو می کنم
🌷در این روز زیبا
🌷دلتون پر از محبت
🌷روز تون پُر از رحمت
🌷زندگی تون پر از برکت باشد
🌷یکشنبه تون سرشار از #آرامش
#صبح_بخیر
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸بر صبح
🍃🌸دل انگیز خداوند سـلام
🍃🌸برعشق و
🍃🌸صفا و مهر و لبخند سـلام
🍃🌸نقاش ازل
🍃🌸چه خوش زده نقش سحر
🍃🌸بر خالق قادر هنرمند سـلام
🍃🌸ســـلام صبحتون بـخیر
🍃🌸امروزتون سرشارازعشق ومهربانی
@Ajaieb_jahan
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک سیب😍😋
مواد لازم:
یه دونه سیب🍎
یه دونه تخم مرغ🥚
یه قاشق غ خ ارده🥣
شکر (به طور دلخواه و قابل حذف)یه قاشق غ خ 🍚
نصف پیمونه شیر🥛
یه پیمونه آرد 🥡
یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
عسل و دارچین🍯🪵
#پنکیک_سیب
🌟
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شاورما مرغ😋•
~❤️موادلازم:
كره:٥٠گرم
سير ١ حبه
پياز:١عدد
سينه مرغ
قارچ ريز يا قارچ خرد شده
فلفل دلمه
گوجه: پوست گرفته شده
خامه: ١ ق غ
ادويه ها: فلفل قرمز، فلفل سياه، جوزهند، پودر گشنيز، زنجبيل
نان پيتا يا ترتيلا
پنير پيتزا يا چدار(دابخواه)
#شاورما_مرغ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کرم شکلاتی مخصوص فیلینگ😋•
این کرم یه بمب شکلاتی بسیار خوشمزه هست که برای فیلینگ انواع کیک و دسر میتوان استفاده کرد🥰
~❤️مواد لازم:
شیرعسلی ۳۵۰ گرم
پودر کاکائو ۷۰ گرم
شیر ۳۵۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
#کرم_شکلاتی
🌟
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند خفن برای داشتن یه پفیلا ترد🍿
#ترفند
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظهرتون
بهترین و خوشرنگ ترین
ظهر دنیا ☀️☀️
با لحظه هایی پر از
خوشی و آرزوی سلامتی
برای شما ....
"روز و روزگارتان بسیار شاد"☺️
@Ajaieb_jahan
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.