eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک وانیلی با فیلینگ توت فرنگی🫠🍓😍😋 چیا لازمه؟۴ تا تخم مرغ،۱ لیوان شکر،۱/۳ لیوان روغن،۱/۳ لیوان شیر،۱ و ۱/۳ لیوان آرد قنادی،۱ ق.چ وانیل،۱ ق.چ بکینگ پودر،خیلییی کم نمک،خامه قنادی،مربای توت فرنگی فر رو حتمن از قبل گرم کنین و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بزارین بپزه. برای فرم دادن خامه قنادی اول خامه رو بزارین بیرون تا نرم بشه بعد با دور تند همزن هم بزنین تا فرم بگیره.(حتما ظرف و پره های همزن تمیز و خشک باشن)برای درست کردن فیلینگ توت فرنگی مقدار مساوی توت فرنگی خورد شده و شکر رو بزارین یکم بپزه تا نرم بشه وقتی بعد از پخت کامل خنک شد میتونین بین لایه های کیک ازش استفاده کنین.(موقع پخت آب اضافه نکنین اصلا) 🌟
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با این مقدار مواد ۳۵ تا شیرینی داریم زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند یا پودر شکر ۷۵ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ گردوی نگینی شده ۷۵ گرم طرز تهیه زرده تخم مرغ، هل و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا شیرینی هاتون بوی زهم تخم مرغ نگیره. در نهایت گردوی نگینی شده رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و به کمک ۲ تا ق چ مواد رو با فاصله از هم روی سینی بزارید. به دلخواه روش پودر پسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درحه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. 🌟
سلام دوستان من هستم😊 همون سر آشپز معروف کلی آشپزی های فوق العاده و هیجانی دارم که در این کانال گذاشته شده😋 دیگه لازم نیست کلی کانال آشپزی داشته باشی کافیه فقط اینجا بیای وهزار نمونه اشپزی رایگان یاد بگیری 😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1154810488Cfa83aeef51
هدایت شده از تبلیغات عجایب
هیجان و آشپزی در کنار بوراڪ🤩 خلاقیت در آشپزی به سبک بوراک😍 کلی نکات آشپزی به سلیقه بوراڪ😍 ایول بوراڪ با کارهای فوق‌العادش😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1154810488Cfa83aeef51
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه 🌟
هدایت شده از گسترده زمرد
🚷 اگه داری بیا 📛💦 👇😂 https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f خیلی بی ادبیه ولی میخندونت🤪😂❌ بچه مچه نیاد خوبیت نداره 🚷📛🤣
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلزونی😍😋 دستور تهیه : من چون این مرغ رو روی هویج پلو استفاده کردم به صورت تک تک پیچیدم و با خلال دندان فیکس کردم و در بین پخت و قبل از طلایی شدن خلال دندان رو در آوردم(اگه زیاد طلایی بشه خلال دندان سخت تر در میاد) شما میتونید مرغهای حلزونی رو سر سیخ چوبی بزنید سرخ کنید(بسته به نوع غذا) سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه. و با غذا سرو کنید 🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🗣رازی از زبان آیت الله بهجت که در اواخر عمرشان تعلیم خواص نمودند و فرمودند من در مورد ختومات از استادم (مرحوم آیت الله قاضی) چیزی نمیپرسیدم، اما روزی ایشان ذکری را به من آموختند و فرمودند که هر کس موفق شود آن را به انجام برساند...😳 در نتیجه 📜🧷 ✨اگر طلسم شده قطعا باطل میشود ✨اگر مجرد باشد بختش باز شود ✨اگر چشم به راه کسی باشد به عشقش برسد ✨و اگر تنگ روزی باشد روزیش بسیار فراخ شود 🚩 به علت درخواست های مکرر شما عزیزان یکبار دیگه این سرّ عظیم‌ الشأن رو براتون گذاشتیم 👇🧿📿 https://eitaa.com/joinchat/3042639928C19e648235a
❤️💫وطــن یــعــنــی ⚪️💫همه آبــــ و همه خاکــ ❤️💫وطـــن يــعــنــی ⚪️💫خليـج تـا ابـد فـارس ❤️💫وطن یعنی ، ایـــــران 🇮🇷 ❤️💫قرص باش و نترس از طغیان فارس ⚪️💫هــســتــی و فــارس مـی‌مـانـی ❤️💫«دهــم‌ اردیــبـــهــشــت ⚪️💫روز ملی‌ خلیج ‌فارس گرامی باد» @Ajaieb_jahan