هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
تولیدی #مانتو_شومیز سایز نرمال و سایز بزرگ لازم نیس همه کانالا رو بگردی بیا اینجا تنوع رو ببین😍
#سایزبزرررررگ ۳۸تا۸۰😱
✨مانتوهای سایزبزرگ✨
http://eitaa.com/joinchat/597557269C0ac1973441
💢تحویل درب منزل رایگان
💢ارسال فوری
💢کیفیت بالا قیمت ارزان
#مستقیم_ازتولیدیخریدکنسودتوبزارجیبت💰
مانتو دانشجوییا حراج شدن😍
تعویض مرجوع✅
هدایت شده از تبلیغات عجایب
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش مرغ با زرشک وگردو
تکه های مرغ رو بشورید حدود یکساعت تو آب ونمک بزارید سپس خوب بشورید .
بابرس زعفران دم کرده به همه جای مرغ بمالید.
پیاز رو خلالی برش بزنید به پیاز نمک وفلفل وزردچوبه من از فلفل تند که پستای پایین دستورشو گذاشتم استفاده کردم. با پیاز قاطی کنید وبریزید رو مرغ، سلفون بکشید یکشب بزارید یخچال.
تکه های مرغ رو از پیاز جدا کرده تو مخلوط کره وروغن دو طرفشو سرخ کنید.
پیازی که مرغ رو باهاش مرنیت کردیم بریزید تو همون ماهی تابه تکه های مرغ سرخ شده بریزید روش نصف لیوان آب بریزید درشو بزارید با شعله کم حدود یکساعت بپزه.
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه لاپلو
برای قیمه پلو هر ۱پیمونه برنج باید نصف پیمونه لپه در نظر بگیرین
ابتدا پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت بدین و نمک ،فلفل،زردچوبه،گرد لیمو،دارچین بزنین یه قاشق رب گوجه بزنید و تفت بدین و لپه آب پز شده رو بهش اضافه کنین و برنج رو زنده تر آبکش کنید و لایه لایه برنج ،مواد قیمه پلو و زعفرون رو بریزید و دم بذارین ،۵دقیقه قبل از سرو غذا کره و زرشک و کشمش رو داغ کنید و بریزید روی قیمه پلو و نوش جان 👌😋
✅راستی اگه قیمه درست کردین و اضافه اومد هم میتونین
بریزین لای برنج و قیه پلو با گوشت تیکه ای عالی میشه
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
دیگه کلاس گلدوزی نرو🧵🪡
میخوای این هنر زیبارو یاد بگیری؟
من صلواتی یادت میدم #رایگان 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2037252705C9dd27d3145
تو کانالم کلی تکنیک گلدوزی رو گذاشتم اونم کاملا رایگان👆😱
هدایت شده از تبلیغات عجایب
.
این کانال عالیه👌👌👌
چون علاوه بر آموزش گلدوزی کلی ایده بهت میده و یاد میگیری کجا از هنرت استفاده کنی و چطوری ازش درآمد داشته باشی💰💰
https://eitaa.com/joinchat/2037252705C9dd27d3145
سریع عضو شو تا پاک نشده👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاق باشین،
بند کفشتون رو اینجوری ببندین😍
🍃🌸
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه حتی آدم مذهبی ای نیستی، ۳ دقیقه وقت بذار و این کلیپ رو ببین👌👌
عزیز دلم؛ #خدای_تو، #خدای_اون_آدم_پولداره هم هست!!❤️
چقدر بهش ایمان داری؟!🫀
فقط کافیه اراده کنه، زندگی ات زیر و رو میشه!
📌ویسی ک تو کلیپ گفته شد اینجاست👇
🎙 گوش دادن به ویس
🎙 گوش دادن به ویس
🎙 گوش دادن به ویس
به امید روزی ک دلِ کسی به خاطر پول، نشکنه💔
هدایت شده از تبلیغات عجایب
کانال حیات پس از زندگی 🌹
🔥 کلیپ شبیه ساز برزخ و قیامت
😥 کلیپ شبیه ساز لحظه مرگ کافر
++ لحظات سخت و دردناک عذاب...
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2015691416C03e3f9fd68
❌زیر 18سال وارد نشین لطفاً ❌☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ترش😍😋
ابتدا مرغ ابپز کردم پیاز و اب نارنج و نمک و فلفل زردچوبه زدم بعد سرخ کردم سرخ که شد یه مقدار رب داخلش تفت دادم بعد سبزی مرغ ترش که همون سبزی شکم پری برای داخل شکم ماهی و مرغ استفاده میشه کنارش گذاشتم تفت گرفت آب مرغ اضافه کردم و گذاشتم تا مرغ بپزه وخورشت جا بیفته
حالا سبزی های مخصوص مرغ ترش👇
اوجی (پونه)۵ تا
اناریژه۸تا
زلنگ (چوچاق)۴تا
جعفری ۵تا
گشنیز۴تا
تره۶تا
وارینگ بو۱
سرسم۱
برگ سیر۱
اسفناج۱
چهار مورد آخر رو اگر نریختید هم مشکلی نیست به همراه نیم کیلو گردو پودر شده و سه تا چهار قاشق رب انار و سیصد گرم دون انار سابیده شده (همون دون انار خشک شده که آسیاب میکنیم)ترکیب میکنیم با دو عدد پیاز رنده شده و کمی آب نارنج میزنیم سبزی بسته بندی میکنیم میزاریم فریزر دیگه نیاز به تفت دادن یا سرخ کردن نداره تا یکسال همینجور سبز سبز میمونه یا اینکه میتونید