فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بانکه_آناناسی🍍🍍 با شیشه های خالی
خوب این شیشه های آناناسی خوشگل جای سس بودن که من اول چسب کاغذی به صورت ضربدری روش چسبوندم بعد هم که با رنگ مولتی سورفیس رنگش کردم
برای درش هم از رنگ سبز استفاده کردم
بعد هم نمد سبز رو به صورت هفتی هشتی برش دادم و با چسب رازی چسبوندم ...
⭕️نکاتی که باعث کاهش #بیماری_زنان بعد از رابطه #جنسی می شود
▪️دفع ادرار
▫️دوش آب گرم
▪️نوشیدن آب
▫️تعویض لباس زیر
▪️عدم استفاده از دستمال مرطوب معطر.
⭕️زوجینی که هنگام #خواب بیشتر به هم نزدیک هستند و در کنار هم میخوابند شادتر بوده و روابط بهتری دارند. درست بلعکس زوجینی که در جهت مخالف هم می خوابند روابط سردتری دارند!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند های عالی با صابون 🌱
#ترفند_باسلیقه
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ
خوشمزههه😍
۲ عدد سینه ی مرغ
۱ ق غ سس مایونز
۲ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد سفید
۱ ق غ شیر
نمک و فلفل و پودر سیر و شوید و زنجبیل
مرغ رو مکعبی برش بزنید، سس مایونز، تخم مرغ، آرد ،نمک و فلفل و ادویه جات رو اضافه کنین، و نیم ساعت در یخچال بذارین و در روغن داغ از دوطرف سرخ کنین😍❤️
👩🍳نوش جان
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت نعنا
سلام دوستان گلم یک شربت فوق العاده خوشمزه آوردم براتون حتما درست کنید خیلی خوشمزه است و عطش رو برطرف میکنه همراه غذا هم عالیه. من همیشه این شربت رو با نعنای تازه درست میکنم اما به خاطر شرایط کنونی کرونا دلم نکشید امسال نعنا بخرم ولی با عرق نعنای اصل درست کردم که عالی شد.
.
دستور تهیه :👇
اول شکر و اب رو بگذارید روی شعله تا شکر حل بشه و یکم قوام بیاد بعد بهش عرق نعنا و ابلیموی تازه اضافه میکنیم و رنگ غذای سبز
اگر از نعنای تازه خواستید استفاده کنید بعد حل شدن شکر بهش ابلیمو بزنید و بعد رنگ غذا بزنید نعنا های شسته شده رو داخلش بندازید و بعد درش رو ببندید تا یکروز بمونه بعد نعنا هارو خارج کنید و از صافی رد کنید
👩🍳نوش جان
ایده خوشمزه
#بیسکوییت_شکلاتی 🍪 🍫😋
🔸ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم , روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید.
#شیرینی_میکادو
آرد نخودچی : یک لیوان
آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان
پودر قند : سه چهارم لیوان
کره : صد گرم
روغن مایع : سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
نان میکادو : ۶ ورق
آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم.
میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید.
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
✍امام رضا (ع) فرمودند :
به خدا سوگند چشمان شما به مهدی
نمی افتد ، مگر اینکه آزمایش شده و
خالص سازی شوید، و از یکدیگر متمایز
شوید، تاجایی که از شما نمی مانند مگر
بسیار کمیاب و کمیاب ترین و نادرترین.
📚غیبت نعمانی ص۲۰۸