#کاپ _کیک_ کدو_ حلوایی
با این رسپی هم میتوانید کاپ کیک تهیه کنید
هم یک
#کیک _کدو_حلوایی بزرگ.
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه؛
پودر دارچین 1 ق چایخوری؛
پودر زنجبیل یک چهارم ق چ؛
پودر میخک یک هشتم ق چ؛
بیکینگ پودر 3 ق چایخوری؛
وانیل نصف ق چ؛
تخم مرغ 3 عدد؛
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه؛
گردوی خرد شده 50 گرم (کمتر هم میتوانید بریزید)؛
شکر سفید 200 گرم (من صد گرمش را از شکر قهوه ای استفاده کردم)
ماست شیرین 3 ق س؛(((که به جای ان می تونید از باترمیلک هم به همین مقدار استفاده کنید که طرز تهیه شو حتما براتون می نویسم))
روغن مایع 1 پیمانه؛
نمک یک هشتم ق چ؛
طرز تهیه:
قبل از تهیه کیک، باید پوره کدو حلوایی را آماده کنیم. برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو حلوایی را با پوست، برش بزنید و در قابلمه ای گذاشته و به اندازه یک چهارم استکان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا کدوها بپزند. سپس قسمت گوشتی کدو را با قاشق از پوستش جدا کنید و له کنید. دقت کنید که هیچ آبی نداشته باشد. پوره کدوی ما امادست. وقتی خنک شد میتوانید از آن برای کیک استفاده کنید. البته بهترین روش برای تهیه پوره کدو حلوایی، بخارپز کردن آن است.
اکنون مایه کیک را آماده میکنیم. مواد را از حداقل نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شوند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
و اگر به صورت کاپ کیک درست میکنید و کپسولهای کاپ کیکتان نازک هستند، کپسولها را داخل قالب کاپ کیک بگذارید. اما اگر نازک نیستند، میتوانید آنها را به تنهایی داخل سینی فر بگذارید.
برای تهیه مایه کیک، ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک و زنجبیل و دارچین و پودر میخک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
بعد تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو جدا می کنیم و ۵۰ گرم شکر سفید رو با سفیده ها بقدری می زنیم تا سفیده کاملا پف کند به شکلی که وقتی ظرف رو برمی گردندونیم نریزه
بعد زرده ها و شکر قهوه ای که ۱۵۰ گرم بود و وانیل رو بقدری بزنیم که مایع کرم رنگ و کش دار بشه و به ترتیب
ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند (در حد مخلوط شدن بزنید).
اکنون پوره کدو حلوایی را با مواد مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید. گردوی خرد شده را کمی در آرد بغلتانید و به مواد اضافه کنید.
و در آخر هم سفیده ها رو در سه نوبت به مایع کیک اضافه کرده و به صورت دورانی هم می زنیم تا پف سفیده نخوابه
از مایه کیک کمی کمتر از دو سوم کپسولها را پر کنید.
اکنون قالب کاپ کیک یا سینی که کاپ کیکها روی آن قرار دارد را در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا کاپ کیکها بپزند. این زمان بستگی به تنظیمات دمای فرتان دارد. زمانی کاپ کیکها آماده اند که اگر خلال دندان را در آن فرو کنید، تمیز بیرون آید.
اگر در قالب بزرگ درست میکنید، حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان، تمیز از داخل کیک بیرون آید، در فر بگذارید. بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید.
کاپ کیکها را نیز به دلخواه تزیین کنید.
من برای تزیین کاپ کیکها از کرم پنیری استفاده کردم.
نکته❌❌❌
اگر کیک رو به صورت قالبی بزرگ می خواهید درست کنید حتما حتما قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐
❄️ پنجشنبه است...
🥀 باز بی قراری ها...
❄️باز دلتنگی ها...
🥀باز خاطرات...
❄️باز اشڪ و حسرت...
🥀باز جای خالی مسافران بهشتی...
❄️ًثانیـه ها بوی دلتنگی میدهد....
💗 یادشان بخیر 💗
عزیزانی ڪه با ما زیستند و....
نیستند....
مُردن آن نیست ڪه
درخاڪ سیاه دفن شوم...
مُردن آن است ڪه
از خاطر تو
با همہ خاطره ها
محو شوم...
با ذڪر یک فاتحه و صلوات یادی ڪنیم از عزیزانی ڪه...
💗هنوز دوستشان داریم 💗
#ژله_سبزه 😍👌
#ويژه_عيد_نوروز 🎀
❣دو بسته ژله آلوئه ورا، را با دو پیمانه آبجوش مخلوط کردم برای شفاف سازی سه تا سی ثانیه در ماکروفر قرار داده و هر بار هم زده تا شفاف شه. دو پیمانه آب سرد ریختم گذاشتم یخچال ببنده.
میتوان به جای ماکروفر سه چهار دقیقه روی بخار کتری در حال جوش قرار داد.
🔸چهار ساعت بعد خامه صبحونه رقیق شده با شیر رو با دو قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط و با سرنگ بیست سی سی به صورت عمود وارد ژله و تزریق کردم. فاصله باید نزدیک به هم باشه تا سبزه پر به نظر بیاد!❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه این ماهی ها فقط نقاشی باشن 😳
چه هنر خارق العاده و زیبایی😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ آموزش تابلو کنفی😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌