202030_741820249.pdf
489.8K
📜 دعای جلیل القدر مباهله
🔰 سیّد ابن طاوس از حضرت امام باقر علیه السلام نقل می کند که فرمودند:
💠 «اگر بگویم که در این دعاء اسم اکبر است، راست گفته ام.
و اگر مردم می دانستند که این در این دعا چه استجابتی هست، برای آموختن آن سر از پا نمی شناختند. و من آن دعا را پیش از درخواست حوائج خود می خوانم؛ و آن دعای #مباهله است.»
📚 «الاقبال بالأعمال الحسنة» ج ۲ ص ۳۵۶.
عید #مباهله مبارک 🌿🌸
@ImamKazem🌹🌹
تمامِ محمد.mp3
7.66M
تمام حقیقتِ روز مباهله یک اصل بود!!!
🎼 پادکست
🎙استاد مسعود عالی
@ImamKazem🌹🌹
🔸 روزى مأمون به حضرت رضا (عليه السلام) گفت: بزرگترين فضيلت امیرالمؤمنین (علیه السلام) كه قرآن بر آن دلالت دارد، چيست؟
🔸 حضرت رضا (عليه السلام) به او فرمود: «فضیلتی که در مباهله است. زیرا خداوند عزّوجلّ میفرماید: «فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أبْنَاءَنَا وَ أبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أنْفُسَنَا وَ أنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ الله عَلَى الْكَاذِبِينَ».
🔸 پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله)، حسن و حسين (عليهما السلام) را فرا خواند. پس اين دو، پسران او حساب شدند، و فاطمه (عليها السلام) را نيز فرا خواند. که آن حضرت مصداق زنان مذکورِ او در آیه حساب شد. سپس امیرالمؤمنین (عليه السلام) را فرا خواند. پس به حكم خدا، امیرالمؤمنین (عليه السلام)، نفسِ پيامبر (صلى الله عليه و آله) است. از طرفى مىدانيم كه هيچ يك از مخلوقات خداوند سبحان، بزرگوارتر و برتر از پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) نيست. پس لازم است كه به حكم خدا هيچكس برتر از نفس پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) نباشد».
📚 بحار الأنوار ؛ ج ۳۵ ص ۲۵۷
@ImamKazem🌹🌹
پایگاه_اطلاع_رسانی_بلاغ_دعای_عاقبت_بخیری.mp3
1.94M
🎙 دعای عاقبت بخیری
👤 حجةالإسلام قرائتی
@ImamKazem🌹🌹
بسمالله الرحمن الرحیم
روزنزول هل اتی دروصف آل الله
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
سوره انسان یا هَلْ أَتَیٰ یا دَهْر هفتاد و ششمین سوره و از سورههای مدنی قرآن است که در جزء ۲۹ جای دارد. سوره انسان درباره خلقت و هدایت انسان، اوصاف ابرار (نیکوکاران) و نعمتهایی که خداوند به آنان میدهد و همچنین اهمیت قرآن و مشیت پروردگار سخن میگوید.
بنابر نظر مفسران شیعه و برخی از اهل سنت، آیه هشتم این سوره معروف به آیه اطعام، در شأن حضرت علی(علیه السلام)، فاطمه زهرا(س)، حسنین(علیه السلام) و خادم آنان فضه نازل شده است. ایشان سه روز پیاپی به نذرشان بر روزهگرفتن این روزها وفا کردند و با اینکه خود گرسنه بودند، افطاریشان را به مسکین و یتیم و اسیر بخشیدند.
از جمله پاداشهایی که برای تلاوت این سوره بیان شده، همنشینی با پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) در آخرت است