✅پنج گنج
✍امام محمد باقر علیهالسلام خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند: «ای جابر! تو را به پنج چیز وصیت میکنم...
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن
⇦ اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن
⇦ اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر
⇦ اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
اگر دیدی آنچه میگویند راست است ، خود را اصلاح کن. و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده ، در نامه اعمال او قرار میدهند»
📚 بحارالأنوار ، ج۷۵ ، ص۱۶۲
@ImamKazem
🔸 #سپاه_پاسداران در بیانیهای اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو را به مقدسات اسلامی بهشدت محکوم کرد
🔹سپاه پاسداران: امت اسلامی از توطئههای صهیونیستی - آمریکایی در منطقه غرب آسیا غفلت نخواهد کرد.
@ImamKazem
✨🌼✨
پنجشنبه ڪه میشود . . .
ثانیـههایمـان
سخت بوی دلتنگی میدهد
عدهای آن طرف . . .
چشم به راه هدیهای
تا آرام بگیرند...
با فاتحه وصلواتی
هوایشان را داشته باشیم ...
@ImamKazem
📝 #حدیث
حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله
بادروا بالأعمال فتنا كقطع اللّيل المظلم: يصبح الرّجل مؤمنا و يمسي كافرا، و يمسي مؤمنا و يصبح كافرا، يبيع أحدهم دينه بعرض من الدّنيا قليل.
فرصت را برای اعمال نیک بیش از آنکه فتنه هایی مانند پاره های شب تاریک پدید آید غنیمت شمارید در آن هنگام انسان صبح مومن است و شب کافر می شود شب کافر است و روز مومن می شود و دین خود را به عرض ناچیز دنیا می فروشد
نهج الفصاحه ص 370 و 371 ، حدیث 1075 و 1076
@ImamKazem
✅ امام سجاد علیه السلام می فرمایند: اى فرزند آدم! تا زمانى كه واعظى از درون دارى و به حسابرسى (اعمال خود) اهتمام مى ورزى و ترس (از خدا و كيفر الهى) جامه زيرين تو باشد و پرهيز بالاپوشت، پيوسته در خير و صلاح خواهى بود. (تحف العقول ،ص 280)
✳️ اگرچه انسان از موعظه ديگران بى نياز نيست، لكن موعظه اى كه از درون انسان برمى خيزد بهترين موعظه است، چون هركسى به صفات و عيوب خود از همه آگاه تر است.
🔵👈بايد همت انسان اين باشد كه خود را محاسبه كند. اگر ديگران ما را محاسبه نكنند، دليل نمى شود كه ما خود را محاسبه نكنيم. محاسبه، از لغزشهاى آيـنده انسان جـلوگـيرى مى كند.مراد از خوف، خوف از خدا و عذاب او و كردار بد انسان است نه ترس از مردم و قدرتهاى پوشالى.
🔵👈حذر، به معناى احتياط است لكن نه به اين معنا كه انسان دست از فعاليت بكشد بلكه بايد در ميدانهاى مختلف وارد شده اما همواره احتياط و پرهيز را رعايت كند كه معناى تقوا هم همين است.
♦️ شرح حدیث از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله)
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
📩 #موعظه
📩 #درس_اخلاق
📩 #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام
کانال رسمی
🌹محبین امام کاظم علیه السلام🌹
@ImamKazem
1_463343189.mp3
1.16M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸آيت الله #مجتهدی تهرانی (ره)
موضوع : روضه خانوادگی داشته باشید.
🔴 #پست_ویژه برای تمام برادران و خواهران
⚛ #درس_اخلاق ⚛ #روضه
✅ یکی از برکات خانه، و حفظ محیط خانه ، روضه گرفتن خانه است
کانال رسمی 🌷
🌹محبین امام کاظم علیه السلام🌹
@ImamKazem
فی الکافی عن الباقر (علیه السلام): کَان ابوذر یقول: یا مبتغَی العِلمَ! اِنَّ هَذا الْلِسانَ مِفتاحُ خَیرٍ و مِفتاحُ شَرٍّ، فَاخْتِمْ عَلیَ لسانِک کَمَا تَخْتِمُ عَلیَ ذَهَبِکَ و وَرِقک. (الشافی صفحه 588)
ای کسی که به دنبال علم هستی ، گویا این را می خواهد بیان کند که این علم را نیز فرا بگیر! آن دانش این است : این زبان تو مفتاح خیر است و مفتاح شرّ است.
✅ با این زبان می شود ذکر خدا را گفت، امر به معروف و نهی از منکر کرد، یک حقیقتی را در بین مردمی که جاهل یا معاند نسبت به آن حقیقتند فریاد کرد ، این ها همه کار زبان است. کار خودِ ابی ذر (رضوان الله علیه) هم کار زبانی بود. ( این ) مفتاح خیر است. و (همچنین) می شود با آن ، بین برادران مومن افساد کرد، دو به هم زنی کرد، شایعه پراکنی کرد، دروغ گفت و بسیاری از فسادهای دیگر(این مفتاح شرّ است). پس هم کلید یک گنجینه بی پایان خیر، هم کلید یک مجموعه بی پایان شر، زبان است. این عضو کوچک یک چنین تاثیر شگرفی دارد.
✅ (وَرِق) در عبارت حدیث، یعنی نقره. همچنان که بر ثروت خود، بر اندوخته های خود قفل می زنی، مهر می زنی، زبانت هم همین طور باشد. زبانت را نیز مُهر بزن. پول را که انسان در یک صندوق (قفل دار) می گذارد، معنایش این نیست که از آن استفاده نمی کند،
✅ معنایش این است که (از) استفاده بی مورد و نا به حق از آن بوسیله دیگران جلوگیری می کند. خودش هم هر وقت لازم داشت، از این پول مصرف می کند. زبان هم همین طور است. «اَختِمْ عَلی لِسانِک»، معنایش این نیست که گنگ شو و حرف نزن ، چنانچه خود جناب ابی ذر در شام، در مقابل معاویه، در مدینه، در مقابل خلیفه، این همه حرف زد؛ یعنی: این حرف در جای خود، به نحو درست مصرف بشود.
[ شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای ( مدظله العالی) مورخ 88/2/8 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
کانال رسمی 🌷
🌹 محبین امام کاظم علیه السلام🌹
@ImamKazem