دلایل کاهش صادرات ایران به عراق
دبیرکل اتاق مشترک ایران و عراق:
🔹 از آنجا که مکانیزمی برای بازگرداندن ارز از عراق وجود ندارد بسیاری از صادرکنندگان بزرگ، صادرات خود به عراق را متوقف کرد.
🔹قیمتهایی که به عنوان قیمت پایه برای پیمان سپاری ارزی و بازگشت هر تن کالای صادراتی به عراق از سوی گمرک اعلام شده با واقعیتهای صادرات انطباق ندارد.
🔹اعتصاب کامیونداران و مشکلاتی که پیرامون این مسئله بوجود آمد میزان صادرات را به عراق کاهش داد.
fna.ir/bp0or9
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 لحظات هولناک محو شدن یک روستا پس از وقوع زمینلرزه و سونامی در اندونزی
🔹تعداد جانباختگان این حوادث به ۱۷۶۳ نفر افزایش یافته است. حدود ۵ هزار نفر نیز ناپدید هستند.
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💗 سخننگاشت| پیام قدرت به دشمن بدهیم، نه پیام ضعف
🔺️ بخشی از بیانات رهبرانقلاب در دیدار اخیر.
📥 مجموعه سخننگاشت👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40643
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 ویژه #روز_روستاها
📹 نماهنگ| ما در رسیدگی به روستاها کوتاهی کردیم.
⚠️ اگر #روستا تولیدکننده باقی ماند، مشکلات کم خواهد شد
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=37888
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ویژه
پاسخ دو سال قبل جلیلی به سخنان امروز ظریف در دفاع از fatf چه بود؟
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
یک سال بعد که گند FATF بالا اومد:
روحانی: الان زمان تسویه حساب نیست.
ظریف: منتظر پیروزی دمکراتها مینشینم.
لاریجانی: آمریکا گرگم به هوای سیاسی را کنار بگذارد.
اصلاح طلبان: درگذشت استاد مشایخی شایعه است
اصولگرایان: در این شرایط حساس با دولت متحدیم.
تلویزیون: ادامه سریال مختار...!
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 آیت الله اراکی
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔴از آمار خیانت کاران کم شده است/رشد آمار وطن دوستان در مجلس
روزنامه کیهان نوشت:
▫️با وجود خیانت برخی نمایندگان مجلس در رأی به لایحه CFT، تعداد آرای نمایندگان مخالف، رشد چشمگیری را نسبت به تعداد نمایندگان مخالف در روز تصویب برجام نشان میدهد.
▫️توافق هستهای موسوم به برجام، در مجلس نهم و در تاریخ 21 مهر تصویب شد. آن روز از 250 نماینده حاضر، 161 نماینده رأی موافق دادند و فقط 59 نماینده رأی مخالف دادند.
▫️3 سال بعد با وجود این که بسیاری از همان نمایندگان متعهد و خوشفکر در مجلس دهم حضور ندارند، در رأیگیری بر سر لایحه مربوط به الحاق به کنوانسیون CFT، از میان 271 نماینده، 143 نفر رأی موافق و 120 نماینده رأی مخالف دادند.
▫️بدین ترتیب فاصله 101 نفری به فاصله 23 نفری کاهش یافته که حاصل روشنگری نیروهای انقلابی متعهد و صاحبنظر است.
#سیاسی
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
♦️ظریف در گفت وگو با بی بی سی: در مذاکره با آمریکا را نبستهایم
🔹ما درهای مذاکره با آمریکا را نبستهایم
🔹درها باز است، مشروط بر اینکه، چنین دیداری قابل اطمینان باشد
🔹ما باید اطمینان یابیم که به محض اینکه به توافق رسیدیم، توافق اجرایی شود
🔹سقوط برجام نه تنها یک پسرفت، بلکه رویه (بد) بسیار جدی در نظام بینالمللی خواهد بود
🔹ایران لزوما نیاز ندارد با کسانی که در معرض (تحریمهای) آمریکا قرار دارند، تعامل داشته باشد
🔹ایران امنترین، ایمن ترین و باثبات ترین اوضاع را در منطقه (غرب آسیا) دارد و همه به حضور در آن علاقه دارند
🔹قصد داریم اندکی بیشتر شکیبایی کنیم، اما این بدین معنا نیست که کاسه صبر ما هرگز لبریز نخواهد شد
🔹احترام دوجانبه پیش شرط گفتوگو است و من در "مایک پمپئو" هر چیزی دیدم به جز احترام دوجانبه/ ایسنا
#سیاسی
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
💢برجام منطقه ای
غفلت از خیانت یا خیانت در غفلت
💢مدتی است بحث فتف (FATF)که در اذهان عمومی به اشتباه اف ای تی اف مصطلح شده بحث مهم نهادهای نظام است و چند هفته و شاید چندروزیست که به میان مردم کشیده شده. هرانکس که احیانا دارای مدرک حقوق یا اقتصاد است بخود اجازه اظهارنظر در این موضوع مهم می دهد که البته اظهارنظر طبق قانون اساسی ازاد است مادامی که منجر به انحراف اذهان عمومی نشود.
کارگروه اقدام مالی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم برخلاف انچه که قرار است توسط جریانی خاص و معلوم الحال در ایران نهادی مستقل، غیر دولتی بلکه بین دولتی معرفی شود تا آنرا خارج از حوزه فشارهای سیاسی برخی قدرتها نشان دهد نهادی مشابه سازمان بین المللی انرژی اتمی تحت تاثیر لابی ها و فشارهای قدرتها بخصوص آمریکاست و به جرات میتوان گفت قدرت نفوذ آمریکا در این نهاد حتی از برخی از نهادهای زیرمجموعه سازمان ملل هم بیشتر است چراکه اساسا رئیس این سازمان درحال حاضر مارشال بیلینگسلیاست! فردی که همزمان معاونت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم مالی را در دست دارد؛ کسی که وزاتخانه متبوعش مهمترین نقش را در تحریمهای تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب را برعهده داشته و اکنون نیز به عنوان رییس این نهاد و یکی از کلیدی ترین مسئولین دولت امریکا در تحریم اقتصادی ایران به ترکیه رفته تا انجا نیز به وظیفهاش یعنی توصیه به همراهی انکارا در تحریمهای وزارت خزانه داری امریکا علیه ایران عمل نماید.
💢درواقع طرح ریزی پیکربندی برای ایجاد سازوکاری «بین دولتی» ان هم با شعار زیبای مبارزه با پولشویی که بعدها و پس از توطئه 911(11سپتامبر) اتیکت مبارزه با تروریسم را هم در 9 بند به خود افزود، تنها پوششی برای رهگیری و رصد نزدیکتر شریانهای مالی کشورها و کارامدتر کردن حربه ی تحریمهایشان علیه کشورهای دشمن بوده است
اساسا عمل به توصیه های این نهاد بظاهر حقوقی-اقتصادی برای کشورهای غیرعضو الزام آور نیست! اما نکته ی جالب انکه این نهاد بظاهر کشورهای دنیا را مخیر در پذیرش یا عدم پذیرش مصوبات این نهاد دانسته اما سازوکاری را ترتیب داده تا درصورت عدم پذیرش توصیه هایش کشورها را در لیست سیاه و حتی تحریم قرار داده و با همان سازوکار بانکها و کشورهای دیگر را از سرمایه گذاری در کشور مذکور منصرف نماید!
💢جالب تر انکه استانداردهای این نهاد از چنان اهمیتی برخوردار شده که احراز ان، یکی از شروط اولیه و لازم برای ایجاد هرگونه ارتباط و ارایه خدمات بانکی و اعتباری و مالی از سوی بانکهای دیگر دنیا محسوب میشود و این خود ثابت میکند که سازوکار طراحی شده برای رصد شریان اقتصادی کشورها به هیچ وجه قرار نیست از وظیفه ی اصلی اش کوتاهی کند.
دو سال پیش (2016) دولت روحانی طی مذاکراتی اعضای این نهاد را برای خروج ایران از لیست سیاهش برای مدتی موقت راضی کرد. قرار شد تا همزمان با تعلیق صورت گرفته دولت ایران لایحه قانون مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی را تقدیم مجلس کرده و پس از تصویب به اجرا گذارد که البته این موضوع تا امروز ادامه داشته و به احتمال زیاد هفته ی اینده در مجلس مورد بررسی و احتمالا تصویب قرار خواهد گرفت اما سوال اینجاست که ایا با خروج ایران از لیست سیاه و تصویب و اجرای منویات 49گانه ی این نهاد در کشور وضع اقتصادی و ارزی بسامان میشود؟ اگر عده ای اینگونه وانمود میکنند که با خروج ایران از لیست سیاه فتف قیمت ارز نزولی و به زیر ده هزار تومان هم خواهد رسید باید به این سوال پاسخ دهند که ایران دو سال است که از لیست سیاه خارج شده پس چرا قیمت ارز صعودیست؟؟!
شاید بهتر است در تکمیل سوال فوق این موضوع مطرح شود که اساسا چه جریانی طی ده ماه گذشته و با شدت گرفتن بحث پیوستن ایران به فتف بصورت خزنده ای اقدام به افزایش قیمت ارز تا مرز 20000 تومان کرده که اکنون وعده ی کاهش انرا درصورت الحاق ایران به این نهاد میدهد؟! ایا باید منتظر جام زهر دیگری مشابه برجام بود؟ در نه بند توصیه این نهاد برای مبارزه با تامین مالی تروریسم فکتها بصورت کلی بیان شده و عملا مصداق خاصی بصورت مصرح درباره گروه های تروریستی مطرح نشده و بنظر حقیر این نیز از منظر طراحی این سازوکار نوعی هنر از نوع استراتژیک محسوب میشود تا بدین ترتیب موجبات بروز حساسیت کشورهای مختلف را فراهم نیاورد لکن در بندهای مختلف کشورها را به سمت قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل ارجاع میدهد!
💢مثلا در توصیه ششم گروه اقدام مالی ارجاع به قطعنامه 1267 میباشد که در آن نام سازمانها و گروهکهای تروریستی چون القائده داعش و... ذکر شده است حال سوالی که مطرح میشود اینست که اگر در اینده ی نزدیک اسم گروههای ازادیبخشی چون حماس و حزب الله و انصارالله در این لیست قرار گرفت تکلیف چه خواهد بود انهم درحالی که طبق قوانین موجود مادامی که کشوری به پذیرش توصیه ها اقدام نکند الزامی هم در عملیاتی کردنشان نخواهد داشت
💢ادامه>
💢لکن پس از پذيرش،تمام توصیه های 49گانه الزام اور بوده و هرگونه تخطی عواقب سنگینتری را به دنبال خواهد داشت؟!
انچه که مشخص است این است که سازمان ملل و شورای امنیت تنها نهاد مرجع و ذی صلاح تعیین کننده مصادیق گروه های تروریستی برای فتف میباشند این موضوع نیز بر کسی پوشیده نیست که شورای امنیت در اختیار امریکا و عمدتا متحدان اوست و سابقه ی تاریخی ان هم نشان میدهد که اگر قرار باشد امریکا بر موضوعی در این شورا اصرار ورزد به احتمال زیاد با رای مخالف روبرو نخواهد شد مانند انچه که به ناحق درباره برنامه اتمی ایران بارها و بارها اجرا کردند پس این پتانسیل دراین شورا بخوبی وجود دارد تا با هدف تحدید منطقه ای ایران که مدتیست از ان به برجام دو تعبیر میشود لیستی از گروهکهای ازادیبخش را که در ان طیف گسترده ای از بازوهای منطقه ای جمهوری اسلامی از حزب الله تا حتی سپاه قدس که سالهاست در لیست سیاه امریکا واقع شده را تهیه و به عنوان گروههای تروریستی به تصویب این شورا برسانند تا ایران مجددا بین دوراهی ایجاد شده یعنی حذف برد منطقه ای خود یا هزینه سازی سنگین تر از قبل برای حفظ ان، بماند.
💢لازم به تاکید است که روش فوق مدتیست توسط "اسکات مادل" افسر ارشد سیا در حوزه رصد مالی گروهکهای تروریستی در قالب طرحی عملیاتی توصیه شده است. سوالی که شاید پرسیدنش هم قابل تامل باشد این است که با وجود انکه چندین کشور در دنیا به این کنوانسیون نپیوستند چرا تمرکز و اصرار این شورا بر کره شمالی و بخصوص ایران، دشمن اصلی و بالقوه امریکاست؟! ایا این نشان از نفوذ امریکا در این نهاد دارد؟
انچه که باید ذهن مسئولین ذیربط را به خود مشغول نماید شناخت و درک صحیح از زیربنای استراتژی غرب در طول تاریخش است. اصولا غرب بمنظور پیشبرد اغلب اهدافش از این استراتژی استفاده کرده و در نهایت به مقصودش هم رسیده است؛ از ماجرای حمله به تروا که به بهانهی ربودن هلن-زن برادر شاه یونان- صورت گرفت تا شروع جنگ اول اروپایی به بهانهی کشته شدن ارشیدوک فرانس فردیناند و صوفی شاه اتریش و همسرش که به هدف تجزیه عثمانی و پروس و تا شروع جنگهای صلیبی جدید حمله به عراق و افغانستان به بهانهی حمله به برجهای دوقلو در سال 2001 همگی حاکی از بکارگیری یک استراتژی قدیمی اما کارامد در سیاست بینالملل امپراتوری غرب دارد که شاید بارزترین نمونهی آن برای ایرانیان ماجرای "بهانهتراشی" آمریکا و همپیمانانش در باب برنامه هستهای و شروع دور جدیدی از فشارها, تهدیدات، ترورها و حملات نظامی و سایبری بود.
💢با این اوصاف چه تضمینی وجود دارد که غرب در پروژهی فتف و در مواجهه با ایران مجددا از «استراتژی بهانهجویی» برای اعمال فشار حداکثری استفاده نکند در حالی که با اجرای مصوبات این نهاد عملا دورزدن تحریمها برای ایران غیرممکن شده و برد منطقهایش را هم از دست داده است؟
آیا ممکن است اقدامی که کمیته مبارزه با اقدام مالی چند روز پیش با پاکستان به بهانهای صورت داد و علیرغم انکه این کشور عضو این شوراست مورد تحریم واقع شد، با ایران نیز تکرار شود؟
با تمام این اوصاف درصورتی که ایران به اکشن پلن مورد توصیه فتف نیز عمل کند گویا بازهم قرار نیست ایران از لیست سیاه خارج شود چراکه اساسا تعهدی دراین رابطه به ایران داده نشده و تنها در بیانیه بوسان صحبت از بررسی پرونده ایران پس از اجرای اکشن پلن به میان امده است. در صورت تصویب و اجرای کنوانسیونهای مربوطه و تایید ان نهاد معضل جدیدی بروی کشور در راستا عادی سازی پرونده و خروج از لیست سیاه گشوده میشود و ان سازوکاریست که در این شورا برای خروج یک کشور از بلک لیست وجود دارد که قبلا هم چند مرتبه مورد نقد واقع شده بود. درصورتی که ایران پس از انجام تمام منویات فتف از لیست سیاه خارج شود لازم است تا اعضای مجمع یعنی امریکا و دو عضو ناظر دیگر یعنی رژیم صهیونیستی و عربستان همزمان با سه رای مثبت این پیشنهاد را بپذیرند! اگر بپذیریم هر سه این رژیمها اکنون مهمترین دشمنان ملت ایرانند پس باید دو اقدام احتمالی انان از پیش بررسی شود. در صورتی که ایران دست به اجرای کامل تعهداتش زند و تمام هزینه های سیاسی امنیتی و اقتصادی انرا بپذیرد اما در مجمع عمومی با رای منفی سه کشور روبرو شود تکلیف چه خواهد بود? ایا بازهم مانند برجام مردم باید هزینه های اینچنین بی تدبیریهایی را بپردازند?
سوال دوم و مهم تر انکه رای مثبت سه کشور دشمن برای خروج ایران از لیست سیاه فتف اشکارساز هموارتر کردن چه اقدام احتمالی علیه ایران توسط ان رژیمها در اینده نزدیک خواهد بود? انهم در شرایطی که عربستان مدتیست به یکی از بزرگترین زرادخانه موشکهای میان برد منطقه بدل شده است. شاید قراردادن پازلهای این بازی در کنار یکدیگر از اکنون اینده را برایمان قابل پیشبینی تر نماید.
پایان
💢علیرضا شادی،محقق پژوهشگر نویسنده
🆔 @Imam_asheghan
#بسته_توییت
⏪درسته افراد زیادی دست به دست هم میدن تا یک رای مصوب بشه...
اما وقتی پشت اراده همه شون یک لابیگر بزرگ وجود داره اسم این مجلس رو باید گذاشت #مجلس_یک_نفره
💬MORTEZA MESBAH
⏪ در آینده ؛
+ پدر ، چرا جلوی #FATF ایستادگی نکردید؟چرا گذاشتید تصویب بشه؟
- فرزندم ، هم فریاد زدیم هم تجمع کردیم هم به جامعه روشنگری کردیم ولی تزویر در مجلس دهم موج میزد . کسانی که حاصل تکرار یک فتنه گر بودند هم هیچ تعصبی به منافع ملی نداشتند و به آن رای دادند...
امین اسدی💬
⏪ "یا"ی #FATF در این مملکت زمانی خوانده شد که "الف"ِ #برجام در مجلسش به بار نشست.
سادگی از ما و امثال ماست که توقع داریم در "ساختاری که هیچ کس خود را در قِبال عواقب رای خود مسئول و پاسخگو نمی داند"، #FATF و امثال آن تصویب نشود.
💬ساسان زارع
⏪ باورش سخت است که این #مجلس_یک_نفره روزی جایگاه شهیدان مدرس ، دیالمه و آیت بوده
" اف ای تی اف" راه #نفوذ نیست...
نتیجه نفوذ هست!
مدافعان #FATF اگر نفهم نباشند نفوذی هستند.
💬Eshragh313
⏪+دنبال چی میگردی که اینهمه خفت و به جون میخری؟
- (انتخابات) ۱۴۰۰
+شتردرخواب...
#مجلس_یک_نفره
💬 شب آویز I R
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
❗️زمانی که رهبر انقلاب کلید واژه #نفوذ را مطرح کردند،خیلی ها با کم توجهی به این کلید واژه امام خامنه ای باعث شدند تا این روز(تصویب_fatf) در مجلس رقم بخورد
♨️امروز مجلس دوبار ما را شوکه کرد
🔸ابتدا با رای به عدم شفافیت ارا(چون حتی حاضر نبودند تاریخ بداند چه کسانی به fatfرای دادند و خودشان هم میدانستند #خیانت است)
🔹و بعد نیز با رای به fatf
🔔یادمان باشدکه این مجلس انتخاب خودمان بود و امام خمینی (ره)فرمودند:
مجلس در راس امور است
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔴 واقعیت #حق_شرط در #FATF ...
🔹 "حق شرط" قابلیتی است که کشورها در هنگام پیوستن به یک #معاهده، با آن خود را از بعضی مفاد معاهده مستثنی میکنند؛ این شروط اما نباید مغایر با #موضوع و #هدف معاهده و قواعد حقوق بینالملل باشد و تعیین آن نیز در معاهده #ممنوع نشده باشد...
🔸 #دولت و #مجلس برای رفع ایرادات معاهده حق شرطهایی بر معاهده #FATF تعیین کردهاند که دو مورد آنها محل ایراد جدی است: یک. مفاد #کنوانسیون در موارد تعارض با قانون اساسی ایران الزام آور نیست؛ "حق شرط" باید #روشن و #صریح و مشخص باشد و "حق شرطِ" کلی در حقوق بینالملل مورد پذیرش نیست...
🔹 دو. ایران تعریف عمل #تروریستی را مشتمل بر مبارزات مشروع مردمی علیه #سلطه_استعماری و #اشغال_خارجی نمیداند؛ براساس ماده ۶ معاهده، کشورها ملزمند تحت هیچ شرایطی با ملاحظات #سیاسی، #فلسفی، #عقیدتی، #نژادی، #مذهبی و... رفتارهای تروریستی را #قابل_توجیه ندانند...
🔸 این معاهده اساساً برای جلوگیری از تامین مالی #تروریسم ایجاد شده و مفهوم تروریسم موضوع مبنایی این معاهده است و طبیعتاً بر موضوع مبنایی معاهده نمیتوان #حق_شرط گذاشت؛ فارغ از اینکه در ماده ۶ هم هرگونه توجیهی #مردود دانسته شده است...
🔹 در رویه عملی،کشورهایی که با ملاحظات سیاسی، عقیدتی و مذهبی بر مفهوم #تروریسم در معاهده "حق شرط" گذاشته اند، با اعتراض کشورهای قدرتمند اقتصادی و سیاسی دنیا مواجه شده و در نتیجه این #حق_شرط بین آنها اجرایی نخواهد بود...
🔸برای نمونه #کویت، #اردن، #سوریه و #مصر که مبارزه با اشغال خارجی را از تعریف #تروریسم مستثنی دانستهاند و با اعتراض کشورهای نظیر #آمریکا، #انگلستان، #فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا، هلند، سوئد و ... مواجه شده اند؛ این کشورها قطعا به این شرط ایران هم اعتراض خواهند کرد و در نتیجه علیرغم پیوستن به معاهده و انجام تعهدات آن، باز هم خروج ایران از #لیست_سیاه محتمل نخواهد بود....
✍ رشته توئیتی از "ایمان علوی"
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🌹 شانزدهم مهر، سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین همدانی گرامی باد
🕊شهادت: ۹۴/۰۷/۱۶
🌹صلوات
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام خامنهای: مجلسی که مرعوب غرب باشد، کشور را بدبخت خواهد کرد...
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 جنگ خونین دهه شصت را بردیم
🔰در جنگ فرهنگی دهه هفتاد سربلند شدیم
🌐 در جنگ سیاسی دهه هشتاد با بصیرت ایستادیم
💸 حالا در جنگ اقتصادی هستیم
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🌈روزجهانی کودک!
🔶️امام خامنه ای:متاسفانه سازمان مللی داریم که با پول،کشورها را ازفهرست قاتلان کودک بیرون می کشد.
❤۱۶مهر مصادف با 8اکتبر، روزجهانی کودک
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
❌✅از شایعه تا واقعیت
🔹برخی کانالهای موافق پیوستن به FATF با دستکاری دستنوشتههای مخالفان(فوتوشاپ)، آنها را بیسوادی متهم کردند.
fna.ir/bp0we6
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان