شهید سپهبد قاسم سلیمانی در توصیف شهید"محمّدحسین یوسفالهی" اینچنین گفته است؛ دوست دارم تا مرا در پس از مرگ در کنار او به خاک بسپارید.
به گزارش گروه فضای مجازی ، شهید محمد حسین یوسف الهی که شهید سپهبد قاسم سلیمانی در خاطرات خود از وی یاد کرده است و در وصیتش آمده است که در کنار وی دفن شود، متولد سال ۱۳۴۰ در شهر کرمان بود.
شهید یوسف الهی همرزم حاج قاسم سلیمانی کیست؟
وی در خانوادهای فرهنگی بزرگ شد و همه فرزندان از همان کودکی با حضور در مساجد و جلسات مذهبی با اسلام و قران آشنا میشدند و علاقه زیاد و ارتباط عمیق شهید محمد حسین یوسف الهی با نهج البلاغه نیز ریشه در همین دوران داشته است.
شهید محمد حسین یوسف الهی در زمان جنگ ایران و عراق در لشکر ۴۱ ثارالله و در واحد اطلاعات و عملیات مشغول به فعالیت و بعدها نیز به عنوان جانشین فرمانده این واحد انتخاب شد.
این شهید بزرگوار در طول جنگ تحمیلی، پنج مرتبه به شدت مجروح شد و در نهایت در عملیات والفجر هشت در بیست و هفتم بهمن ماه سال ۱۳۶۴ به دلیل مصدومیت حاصل از بمبهای شیمیایی در بیمارستان لبافی نژاد شهر تهران به شهادت رسید.
خصوصیات شهید محمد حسین یوسف الهی
همرزمان این شهید بزرگوار میگویند؛ حسین از عرفای جبهه بود و زیباترین نماز شب را میخواند، ولی کسی او را نمیدید، رفیق خدا بود و مشکلات را با الهامهایی که به او میشد، حل میکرد به مرحله یقین رسیده بود و پردههای حجاب را کنار زده بود.
شهید محمد حسین یوسف الهی را عارفی میدانند که مراتب کمال الی الله را طی کرده است و کمتر رزمندهای است که روزگاری چند با محمدحسین زیسته باشد، اما خاطرهای از سلوک معنوی و کرامات او نداشته باشد.
وی مصداق سالکان و عارفانی است که به فرموده امام خمینی (ره)، یک شبه ره صد ساله را پیمودند و چشم تمام پیران و کهنسالان طریق عرفان را حسرتزده قطرهای از دریای بیانتهای خود کردند.
خاطرات سردار سلیمانی درباره شهید محمد حسین یوسف الهی
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی درباره نحوه شهادت شهید حسین یوسف الهی اینچنین گفته است که؛ هنگامی که آنها در اتاق عملیات بودند دشمن در عملیات والفجر هشت دست به حمله شیمیایی میزند، او یاران خود را از سنگر خارج کرد و خود به شهادت رسید.
او در ادامه و در توصیف این شهید گفت که دوست دارم تا مرا در پس از مرگ در کنار او به خاک بسپارید.
طبق نقل قولی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وی اینچنین گفته است که؛ دوست دارم تا مرا در پس از مرگ در کنار او به خاک بسپارید.
سردار شهید سپهبد سلیمانی در خاطراتش با این شهید بزرگوار میگوید: یک روز با حسین به سمت آبادان میرفتیم. عملیات بزرگی درپیش داشتیم. چندتا از کارهای قبلی با موفقیت لازم انجام نشده بود واز طرفی آخرین عملیاتمان هم لغو شده بود.
من خیلی ناراحت بودم. به حسین گفتم: چندتا عملیات انجام دادیم، اما هیچ کدام آنطور که باید موفقیتآمیز نبود. این یکی هم مثل بقیه نتیجه نمیدهد. گفت: برای چی؟ گفتم:، چون این عملیات خیلی سخته و بعید میدانم موفق بشویم. گفت: اتفاقا ما در این کار موفق و پیروز هستیم. گفتم: حسین دیوانه شدهای. در عملیاتهایی که به آن آسانی بود و هیچ مشکلی نداشتیم نتوانستیم کاری از پیش ببریم آنوقت در این یکی که کلا وضع فرق میکنه واز همه سختتر است. موفق میشویم!
حسین خندهای کرد و با همان تکهکلام همیشگیاش گفت: حسین پسر غلامحسین به تو میگویم که ما در این عملیات پیروزیم.
میدانستم که او بیحساب حرفی را نمیزند. حتما از طریقی چیزی که میگوید ایمان و اطمینان دارد.
گفتم: یعنی چه از کجا میگویی؟ گفت: بالاخره خبر دارم. گفتم: خب از کجا خبر داری؟ گفت: به ما گفتند که ما پیروزیم. پرسیدم: کی به تو گفت؟ جواب داد: حضرت زینب (س). دوباره سوال کردم در خواب گفت یا در بیداری؟ با خنده جواب داد: تو چهکار داری. فقط بدان بی بی به گفت که شما دراین عملیات پیروزخواهید شد و من به همین دلیل میگویم که قطعا موفق میشویم.
هر چه از او خواستم بیشتر توضیح بدهد. چیزی نگفت و به همین چند جمله اکتفا کرد. نیاز هم نبود توضیح بیشتری بدهد. اطمینان او برایم کافی بود.
همان طور که گفتم همیشه به حرفی که میزد. ایمان داشتم. وقتی که عملیات با موفقیت تمام به انجام رسید. یاد حرف آن روز حسین افتادم و به ایمان و قاطعیتی که در کلامش بود؛ و هرگز از این اطمینان به او پشیمان نشدم.
🌷سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید سیدجعفر موسویپاکدل و پدر فقیدشان حاج سیدتقی موسویپاکدل
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده #قتل در قرآن کریم
۸- سوره مائده آیه ۳۳- قسمت اول
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرحمنِالرحیمْ❁┄•
💠وَلَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَانًا فَلَا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كَانَ مَنْصُورًا
🌿و كسی را كه خداوند خونش را حرام شمرده، نكشید، جز بحق! و آن كس كه مظلوم كشته شده، برای ولیش سلطه (و حق قصاص) قرار دادیم؛ اما در قتل اسراف نكند، چرا كه او مورد حمایت است.
✅نكتهها:
«فَلا یُسْرِفْ فِی الْقَتْلِ» یعنی در قصاص بیش از قاتل رانكشید و یا او را مثله نكنید، چنانكه در جاهلیّت چنین رسمی وجود داشته است.
قتل نفس و آدمكشی از گناهان كبیره است. هر كس در غیر مورد قصاص یا فساد، كسی را بكشد، گویا همهی مردم را كشته است، «مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسادٍ فِی الْأَرْضِ فَكَأَنَّما قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعاً» مائده، 32. و كیفر چنین قتلی دوزخ ابدی است. «مَنْ یَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزاؤُهُ جَهَنَّمُ خالِداً فِیها» نساء، 93.
این كیفر، برای كسی كه اسلحه بكشد و تهدید به قتل كند و به عنوان مفسد و محارب شناخته شود، نیز ثابت است. مائده، 33.
🔰در روایات یكی از مصادیق «ولی»، حضرت مهدی علیه السلام شمرده شده كه انتقام جدّ عزیزش امام حسین علیه السلام را خواهد گرفت.
💠 خاک مالی
🌕 نقل میکنند که شاه عباس وقتی میدان نقش جهان را میساخت، دم دمای غروب خودش میرفت و مزد کارگران را میداد.
کارگران هم برای دیدن شاه و هم برای گرفتن پول صف میکشیدند و خوشحال و قبراق مدتها در صف میماندند تا از دست شاه پول بگیرند.
در این میان عدهای بودند که کار نکرده بودند و روی خاک غلت میزدند و لباسهای خود را خاکی میکردند و در صف میایستادند تا بدون زحمت کشیدن حقوق دریافت کنند. وقتی نوبت به آنان میرسید، سر کارگرانِ عصبانی که کار نکردههای رند را خوب میشناختند، به پادشاه ندا میدادند و کارگران خاکمالیشده را با فحش و بد و بیراه بیرون میانداختند أمّا شاه عباس آنها را صدا میزد و به آنها نیز دستمزد میداد و میگفت:
من پادشاهم و در شأن من نیست که اینان را ناامید برگردانم!
🌹یا صاحب الزمان!
مدتهاست در بساط شما خودمان را خاکمالی کردهایم! گاهی در نیمهی شعبان،گاهی جمعهها، گاهی در زیارت و گاهی در قنوت نماز، دعایتان کردهایم! میدانیم این کارها کار نیست و خودمان میدانیم کاری نکردهایم ولی خوب یاد گرفتهایم خودمان را خاک مالی کنیم و در صف، منتظر بمانیم تا دستمزد دریافت کنیم.
ای پادشاه مُلک وجود!
این دستهای نیازمند،
این چشمهای منتظر
این نگاههای پرتوقع،
گدای یک نگاه شمایند! یک نگاه!
از همان نگاههای لطف آمیز که به کارکردههای با إخلاصتان روامیدارید.
#امام_زمان
#سلام_امام_زمانم
🌷سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید حمیدرضا شریفالحسینی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده #قتل در قرآن کریم
۸- سوره مائده آیه ۳۳- قسمت دوم
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرحمنِالرحیمْ❁┄•
💠وَلَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَانًا فَلَا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كَانَ مَنْصُورًا
🌿و كسی را كه خداوند خونش را حرام شمرده، نكشید، جز بحق! و آن كس كه مظلوم كشته شده، برای ولیش سلطه (و حق قصاص) قرار دادیم؛ اما در قتل اسراف نكند، چرا كه او مورد حمایت است.
✅نكتهها:
حمایت خداوند از مظلوم و سپردن حقّ قصاص به ولیّ دم، هم عامل بازدارنده از آدمكشی است و هم بازدارنده از اسراف در قصاص.
پیامها:
۱- هر انسانی حقّ حیات دارد، حتّی غیر مسلمانی كه با مسلمانان سر جنگ نداشته باشد، مصونیّت جانی و مالی دارد. لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ ...
۲- قانون الهی، محور ارزشها و حرمتهاست. «حَرَّمَ اللَّهُ»
۳- خودكشی حرام است. «لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِی حَرَّمَ اللَّهُ»
۴- از نظر اسلام، كشتن افراد، در مواردِ حق (همچون قصاص، دفاع، ارتداد، لواط یا زنای محصنه) جایز است. «إِلَّا بِالْحَقِّ»
۵- قرار دادن حقّ قصاص، برای حمایت از مظلوم است. «جَعَلْنا لِوَلِیِّهِ سُلْطاناً»
۶- اولیای مقتول دارای حقّ قصاص و كشتن قاتل هستند. «جَعَلْنا لِوَلِیِّهِ سُلْطاناً»
۷- در قصاص باید خشم و غضب مهار شود و عدالت مراعات گردد. «فَلا یُسْرِفْ فِی الْقَتْلِ» اسلام حتّی برای متجاوزان به جان انسانها، عدالت را شرط دانسته است. اولیای مقتول، حقّ ندارند به عنوان قصاص، بیش از یك نفر را بكشند و از قانون قصاص سوء استفاده كنند.
۸- قاتل را مُثله نكنید و در نوع و كیفیّت قصاص، ناجوانمردی نكنید. «فَلا یُسْرِفْ فِی الْقَتْلِ»
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. إِذَا الشَّمْسُ كُوِّرَتْ ﴿۱﴾ وَإِذَا النُّجُومُ انْكَدَرَتْ ﴿۲﴾ وَإِذَا الْجِبَالُ سُيِّرَتْ ﴿۳﴾ وَإِذَا الْعِشَارُ عُطِّلَتْ ﴿۴﴾ وَإِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ ﴿۵﴾ وَإِذَا الْبِحَارُ سُجِّرَتْ ﴿۶﴾ وَإِذَا النُّفُوسُ زُوِّجَتْ ﴿۷﴾ وَإِذَا الْمَوْءُودَةُ سُئِلَتْ ﴿۸﴾ بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ ﴿۹﴾
🌿به نام خداوند رحمتگر مهربان. در آن هنگام كه خورشيد درهم پيچيده شود. و در آن هنگام كه ستارگان بيفروغ شوند. و در آن هنگام كه كوهها بحركت در آيند. و در آن هنگام كه باارزشترين اموال به دست فراموشي سپرده شود. و در آن هنگام كه وحوش جمع شوند. و در آن هنگام كه درياها بر افروخته شوند. و در آن هنگام كه هر كس با همسان خود قرين گردد. و در آن هنگام كه از دختران زنده به گور شده سؤ ال شود، كه به كدامين گناه كشته شدند؟.
🎙 تلاوت آیات ۱ تا ۹ سوره «تکویر» توسط استاد حاج حامد علیزاده
#قرآن #تلاوت_مجلسی
در محضر قرآن
🌷سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید حمیدرضا
شهید حمیدرضا شریفالحسینی، دانشجوی مهندسی ساختمان دانشگاه فردوسی، در کنار تحصیل، فعالیتهای انقلابی مانند چاپ اعلامیه و سازماندهی راهپیماییها را انجام میداد. پس از انقلاب، در ۲۳ سالگی ازدواج کرد و به جهاد دانشگاهی پیوست. بهدلیل تواناییهایش، به سرعت جذب سپاه شد و در سازمان زمین شهری مشغول به کار گردید. در سال ۱۳۶۲، برای اولین بار به جبهه اعزام شد و مأموریت یافت تا یک پل شناور به طول ۱۳۸۲ متر در هورالهویزه بسازد. او این پروژه را در ۲۰ روز به پایان رساند و پس از آن، ساخت پل خیبر نیز به او سپرده شد.
شریفالحسینی با وجود مسئولیتهای مهم، فروتنانه و گمنام کار میکرد. حتی پس از مجروحیت شیمیایی در حین ساخت پل خیبر، موضوع را از همسرش پنهان کرد. در سال ۱۳۶۳، او قرارگاه سلمان را ساخت و با همکاری شهید کاوه، در مهندسی تیپ ویژه شهدا فعالیت کرد. او همچنین در ساخت جادهها و بیمارستانهای صحرایی نقش مؤثری داشت.
با وجود پیشنهاد معاونت وزارت راه و ترابری در ۲۹ سالگی، او این مسئولیت را نپذیرفت و ترجیح داد در جبهه بماند. در بهمن ۱۳۶۴، هنگام بازدید از منطقه امالرصاص، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت، اما تنها با یک خراش سطحی جان سالم به در برد.
سرانجام در ۲۹ بهمن و عملیات کربلای ۵ در شلمچه، خمپارهای به ماشین او برخورد کرد و او به شهادت رسید. پیکر او تا یک ماه قابل شناسایی نبود و تنها از طریق انگشترش هویتیابی شد. آن هم درست در روزهایی که همسرش پسر دومشان را باردار بود که هرگز پدرش را ندید و با انگشتر او به یادگار ماند.
🌷سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید عبدالحسین معافیان طرقدری
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده #قتل در قرآن کریم
۹- سوره بقره آیه ۱۹۵
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرحمنِالرحیمْ❁┄•
💠وَأَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ وَأَحْسِنُوٓا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
🌿و در راهِ خدا، انفاق كنید! و (با ترك انفاق،) خود را به دست خود، به هلاكت نیفكنید! و نیكی كنید! كه خداوند، نیكوكاران را دوست میدارد.
✅نكتهها:
خودكشی وضرر به نفس، حرام قطعی است كه از آیه استفاده میشود. امّا شهادت طلبی در مواردی كه اساس اسلام در خطر باشد، افتادن در تهلكه نیست.
این آیه در كنار سفارش به انفاق، مسلمانان را از هرگونه افراط و تفریط بازمیدارد. زیرا اگر ثروتمندان بخل ورزند و به فكر محرومان نباشند، اختلاف طبقاتی روز به روز توسعه پیدا كرده و عامل انفجار جامعه و نابودی آنان خواهد گردید. چنانكه اگر میانهروی در انفاق مراعات نشود و انسان هرچه را دارد به دیگران ببخشد، به دست خویش، خود و خانوادهاش را به هلاكت كشانده است.
❇️پیامها:
۱- اقتصاد، پشتوانهی هر حركتی است. «أَنْفِقُوا ...» جهاد نیز بدون پشتوانه مالی و گذشت از برخی امكانات، امكان ندارد. اگر مردم به هنگام هجوم دشمن و در راه دفاع از حقّ، اموال خود را بكار نگیرند، گرفتار شكست قطعی میشوند.
۲- در اسلام جبهه و جنگ و كمكهای مالی همه باید رنگ الهی داشته و برای رضای خداوند باشد. «فِی سَبِیلِ اللَّهِ»
۳- محبوب خدا شدن، سبب تشویق برای احسان است. «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ»
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
39.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1⃣ اولین تلاوت قاریان مصری در جمهوری اسلامی ایران
تلاوت ماندگار استاد راغب مصطفی غلوش
در دهه فجر سال ۱۳۶۸
- هتل لاله تهران
💠سوره مبارکه اسراء آیات ۹ الی ۱۵
▫️راغب مصطفی مصطفی غلوش، قاری قرآن اهل مصر و یکی از اثرگذارترین قراء معاصر که او را با القابی چون «افلاطون الحان قرآنی» و «جوانترین قاری عصر طلایی تلاوت» میشناسند، ۹ سال پیش و در هفتاد و هفتمین سال عمر دعوت حق را لبیک گفت.
#قرآن
#تلاوت_مجلسی
#غلوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام علیکم؛ ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید حسن طاهرپور
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده نهی از #کم_فروشی در قرآن کریم
۱- سوره هود آیه ۸۴
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرحمنِالرحیمْ❁┄•
💠وَإِلَىٰ مَدْيَنَ أَخَاهُمْ شُعَيْبًا قَالَ يَا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ مَا لَكُمْ مِنْ إِلَٰهٍ غَيْرُهُ وَلَا تَنْقُصُوا الْمِكْيَالَ وَالْمِيزَانَ إِنِّيٓ أَرَاكُمْ بِخَيْرٍ وَإِنِّيٓ أَخَافُ عَلَيْكُمْ عَذَابَ يَوْمٍ مُحِيطٍ
🌿و بسوی «مدین» برادرشان شعیب را (فرستادیم)؛ گفت: «ای قوم من! خدا را پرستش كنید، كه جز او، معبود دیگری برای شما نیست! پیمانه و وزن را كم نكنید (و دست به كمفروشی نزنید)! من (هم اكنون) شما را در نعمت میبینم؛ (ولی) از عذاب روز فراگیر، بر شما بیمناكم.
✅نكتهها:
فساد امّتها، در هر دوره وزمانی متفاوت است كه باید به آن توجّه كامل داشت، فساد قوم لوط، انحراف جنسی وفساد قوم شعیب، كمفروشی وفساد اقتصادی بوده است.
❇️پیامها:
۱- انبیا علیهم السلام، تنها مسائل اعتقادی و اخلاقی را مدّ نظر نداشتند، بلكه به امور اقتصادی و عوامل فساد آن نیز میپرداختند.
۲- برای نهی از منكر باید به مردم شخصیّت و دلگرمی داد.
۳- ایمان به روز حساب، زمینهی تقوی در همهی امور زندگی است.
۴- از قهر خداوند نمیتوان فرار كرد.
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
این روزگار میگذرد خوب یا که بد
بهتر که عمر ما در این خانه بگذرد
💚السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
#چهارشنبه_های_امام_رضایی