منابع رسمی میگویند که نیروهای مسلح کشورمان در شمال به حال آمادهباش کامل درآمدهاند. جنگافروزی احتمالی علیف در قفقاز جنوبی این بار قرار است با پاسخ سنگین مواجه گردد. باوجود رفت و آمدهای دیپلماتیک و برخی کنشهای سیاسی اما نابخردی علیف و سوءاستفادهاش از شرایط منطقهای و جهانی که به شدت برای منافع ملی ایران مضر و مهلک است باعث شده تا نیروهای مسلح ماموریت «دفاع از منافع ایران» را که طرح آن مدتهاست موجود بوده، به شکل عملیاتی وارد کنند.
شاید قرار باشد مزدوران علیف قدرت کوبنده فرزندان ایران را برای یک بار احساس کنند تا بعد از این سراغ یک ارتش تنها، ضعیف و کوچک که توسط نخستوزیری وابسته، بیعرضه و بیوجود هدایت میشود، نروند. این نبرد میتواند درسهای جدی برای علیف داشته باشد.
فاصله بین صلح و جنگ به اندازه یک تا مو است... هر لحظه ممکن است جنگ شعلهور شود. پاشینیان گفته بود که یک هفته دیگر، اما برخی معتقد هستند بسیار کمتر از یک هفته ممکن است شاهد نبردی خونین باشیم....
@syriankhabar
سالهای متمادی است در مورد فتنهگریها و خرابکاریهای رژیم مزدور و وابسته علیف مینویسم و میگویم؛ بر این باور هستم تا زمانی که ایران دیکتاتور باکو را گوشمالی ندهد و او را ادب نکند جنگ افروزیها و توسعه طلبیهای او پایانی نخواهد داشت. به صورت مشخص ناچار خواهد بود که علیف را تنبیه و او را سر جای خودش بنشاند تا دست از آتش افروزی در قفقاز جنوبی بردارد. از آنجایی که بر این باور هستم ساکنان شمال ارس اسیر رژیم استبدادی و سفاک علیف هستند و هیچ گناهی ندارند و باید آنها را نجات داد.
یکی از مهمترین و اصلیترین راههای تنبیه و سرجای خود نشاندن این رژیم دروغگو و فتنهگر خشکاندن چشمههای درآمدش است. ایران میتواند با یک تیر دو نشان بزند، هم این رژیم سرکوبگر را به شکلی ضعیف کند که مردم بتوانند در نهایت بر سرنوشت خود حاکم شوند و از طرف دیگر با نابودی آن یکی از مهمترین نقاط امید آمریکا انگلیس و رژیم صهیونیستی برای تداوم فتنهگیری و خرابکاری در قفقاز را از بین ببرد. چاههای نفت و گاز یکی از مشروعترین اهدافی است که میتواند هدف قرار بگیرد و نابود شود.
ایران تجربه خوبی در زمینه انهدام بی سر و صدا و تمیز میادین نفتی و تاسیسات وابسته به آن دارد. یادم میآید وقتی که آرامکو هدف قرار گرفته بود نوشتم که همین کار را میشود در شمال ارس و علیه دیکتاتور حاکم بر شمال ارس هم کرد. حالا این تجربه میتواند دیر یا زود به کار برده شود و الیف هم باید بداند که اگر پول نداشته باشد هم ماشین جنگیاش میخوابد و هم ماشین دروغگویی و تبلیغاتش....
@SyrianKhabar
🔸صدای پای جنگ از قفقاز بیش از هر زمان دیگری به گوش میرسد. تلاشهای رژیم باکو برای تداوم جنگ در این منطقه با هدایت و حمایت ناتو با همراهی ویژه نخستوزیر ارمنستان باعث شده تا منافع راهبردی ایران و روسیه به شدت به خطر بیفتد. تلاش علیف برای قطع خطوط ترانزیتی شمال به جنوب که از ارمنستان و چند روستای مورد ادعای باکو در قلب خاک ارمنستان میگذرد، اعلام جنگ مستقیم او به ایران و روسیه است.
🔸علیف فکر میکند که روسها سرگرم جنگ در اوکراین هستند و با توجه به اختلافاتی که با ارمنستان پیدا کردهاند، انگیزه مداخله در هر بحرانی را ندارند و ایران هم با موضوعات داخلی خود و تحولات منطقهای درگیر است و در آستانه نوروز حواسش به این مناطق نیست. اما باید گفت ایران تمام حواسش به تحولات این منطقه است. در گفتوگویی که رئیس جمهور ایران با ولادیمیر پوتین داشت به صراحت به وی گفت که ایران در استفاده از زور برای دفاع از منافع خود هیچ تردیدی نخواهد کرد.
🔸برخی منافع تاکید میکنند که روسیه با نگاه ایران در مورد تحولات قفقاز کاملا موافق و همراستا است و طرفین با تاکید بر عدم مداخله و حضور نیروهای فرامنطقهای، هر گونه حضور و نقشآفرینی ناتو را خطرناک میدانند. ایران به رژیم علیف هم اطلاع داده که هر جنگ جدید میتواند تبعات غیرقابل پیشبینی در پی داشته باشد. جنگافروزی جدید رژیم وابسته باکو میتواند فرصتی تاریخی برای تثبیت معادلهای جدید به نفع ایران در قفقاز جنوبی باشد. بنابراین رژیم علیف باید حواسش باشد که این بار داستان بسیار متفاوت است.
@syriankhabar
🔴آخرین اقدام پاشینیان علیه مردم ارمنستان و خوشخدمتی به غرب
🔺در اتفاقی که دیر یا زود انتظارش میرفت باید روی میداد و فقط گذر زمان حدوث آن را هایی میکرد سرانجام نخست وزیر غربگرا و وابسته ارمنستان به زبان آمد تا با واگذاری چند روستای راهبردی که در مسیرهای مهم ترانزیتی شمال جنوب قرار دارند عملاً تمام منافع اقتصادی ارمنستان را بر اساس توصیه اربابان آمریکایی و انگلیسی خود در میان مدت و کوتاه مدت را به رژیم علیف واگذار کند؟!
🔺 نیکول پاشینیان روز سهشنبه و در دیدار با ساکنان استان مرزی تاووش گفت: «سیاست ما جلوگیری از جنگ است، نه شروع آن. بنابراین، تصمیم گرفتهایم که با ترسیم مرز دقیقتری در این مناطق موافقت کنیم. ما این کار را نه تنها به نفع جمهوری ارمنستان، بلکه برای روستاهای منطقه انجام میدهیم تا امنیت آنها را تضمین کنیم. حالا میتوانیم اینجا را ترک کنیم، بیایید برویم و به [جمهوری باکو] بگوییم که نه، ما کاری انجام نمیدهیم. این به این معنی است که در پایان هفته جنگ آغاز خواهد شد.»
🔺اشاره پاشینیان به این نکته است که بدون حل و فصل مساله، جنگی رخ میدهد. پاشینیان در هفتههای اخیر بارها اعلام کرده است که مایل است این روستاها را که برای ایروان مهم هستند، به جمهوری باکو بازگرداند، چرا که آنها کنترل جاده اصلی آن به سمت شمال تا مرز با گرجستان را در اختیار دارند. سران رژیم باکو میگویند که بازگرداندن «اراضی خود»، پیش شرط لازم برای توافق صلح برای پایان دادن به سه دهه درگیری بر سر منطقه قرهباغ است که آذربایجان در ماه سپتامبر آن را پس گرفت.
🔺دو طرف گفتهاند که میخواهند یک معاهده صلح رسمی امضا کنند، اما گفتوگوها در مسائلی از جمله تعیین مرز ۱۰۰۰ کیلومتری این کشورها که بسته و به شدت نظامی شده است، دچار مشکل شده است. ارمنستان و جمهوری باکو هر دو به کنترل سرزمینهایی ادامه میدهند که در سطح بینالمللی بهعنوان بخشی از قلمرو طرف دیگر شناخته شده است.
🔺پاشینیان چند روز پیش تصریح کرد که ارمنستان قصد دارد بخشهای جادهای جدیدی در مرز با جمهوری باکو بسازد تا جایگزین جادههایی شود که اکنون از خاک آنجا میگذرد، از جمله یک جاده در شمال شرقی استان تاووش در نزدیکی «وسکپار». وی همچنین گفت که ایروان قبلا امکان مبادله بخشهای مساوی از خاک خود با طرف مقابل را برای حفظ کنترل کل جاده در نظر گرفته بود، اما این طرحها را رها کرد تا ابهام بیشتری ایجاد نشود.
🔺به گفته او، اکنون مقامات ارمنستان قصد دارند بخش نادیده گرفته شده در خاک ارمنستان را بازسازی کنند. نخست وزیر ارمنستان همچنین آغاز روند ترسیم مجدد حدود مرزهای دو کشور را در استان تاووش رد نکرد. مقامات ارمنستان اذعان میکنند که تعیین حدود مرزی با جمهوری باکو ممکن است نیاز به در نظر گرفتن «موجودیتهای سرزمینی خاص»، مانند منطقه ارمنی «آرتسواشن» در خاک این رژیم و چندین منطقه محصور باکو در ارمنستان داشته باشد.
🔺ایروان مدعی است که جمهوری باکو کنترل ۳۱ روستا را در اختیار دارد که بخشی از «جمهوری ارمنستان» در شوروی سابق بودند. در عین حال، اپوزیسیون ارمنستان انتقال مناطق محصور جمهوری باکو در این کشور به باکو را غیر قابل قبول میداند، زیرا جادههای ارتباطی ارمنستان به گرجستان و ایران از برخی از آنها عبور میکند؟!
@Syriankhabar
هدایت شده از نبرد آخر🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقتا بجز شیعیان لبنان و یمن و عراق با پشتیبانی ایران کجا برای این کودکان فلسطینی واقعا سینه سپر کرد و وارد میدان شد؟ کجا بجز ایران و حزب الله و انصار الله و مقاومت عراق در کنار مردم غزه خون داد...
🔵#نبرد_آخر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3310223917C506c0dd2d1
هدایت شده از دلاباد قرآنی
دلا رو کن به آبادی قرآن
که تا دستت بگیرد دست قرآن
همه دنیا به آن دل می نیرزد
که
🌼🟢این همان "نور هدایت" اهل بیت علیهم السلام است(🌹اولئک الذین هدیهم الله فبهداهم اقتده🌹 ۹۰ انعام)؛ که مدافعین میدانی فلسطین فقط شیعیان ایران و لبنان و یمن و عراق هستند و نزدیک دو هزار میلیون مسلمان عالَم فقط نظاره گرند و دولت های صهیونیستی شان هم حامی شیاطینِ آدم نمای اسرائیل هستند!!!
🌼🟢🌼🌸🌸🌸🌼🟢🌼
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️حامیان زن_زندگی_آزادی ببینند!
🔹گروهی از زنان انگلیسی با تجمع مقابل پارلمان این کشور موهای خود را تراشیدند تا همبستگی خود را با زنان فلسطینی در غزه نشان دهند!
✍سلبریتیهای بی سواد ایرانی و دنباله روهای نادان اونها کجان؟
شما که برای فوت یک دختر بیمار، کشور رو به هم ریختید و موهاتون رو تراشیدید، احیانا برنامه ای برای اعتراض به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰۰ زن و دختری که توسط صهیونیستها انجام شده ندارید؟
منتظریم...
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از hamedani karazmoode
🌺 تعبیری ذوقی 🌺
🌼🟢قرآن کریم می فرماید:
سست و غمگین نباشید، و اگر مومن باشید؛ "اعلی" هستید.
اعلی:
ا =ایران
ع=عراق
ل=لبنان
ی=یمن
هدایت شده از پاسدار انقلاب
👺سفارش شیطان در ماه رمضان به دوست و همراه همیشگیاش!
#کاریکاتور
#رژیم_غاصب
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #مقاومت 💠
@passdar
هدایت شده از پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا