eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6.5هزار دنبال‌کننده
278 عکس
261 ویدیو
5 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواص 👌بر اساس روایات: غذای تلبینه اندوه را از دل بیمار خارج میکند و به دل بیمار آرامش می دهد. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎طرز تهیه غذای 💎 ✅دقت شود بهتر است که به صورت گرم استفاده کنید 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍸🍸 منسوب به امام رضا علیه السلام😍 ✅شرابی حلال و نشاط آور شامل ترکیباتِ مویز هسته جدا شده آب باران یا چشمهٔ مشرقی عسل مصفّی زنجبیل میخك دارچین زعفران سنبل الطیب عود مصطکی میباشد.حداقل مدت بعمل آوری شربت حلال 4 روز میباشد، که باید 3 ماه بماند تا آماده مصرف شود که در کتاب گرانقدر رساله ذهبیه اندازه ترکیبات و نحوه خاص حساس بعمل آوری آن کامل شرح داده شده است. 🌸این شراب هرچه بماند خاصیت آن بهتر میشود. 🌸از حضرت امام رضا علیه السلام آمده : برای و کل بیماری‌های ناشی از سردی، و بادهای آزار دهنده، مفید است. 🌸از دیگر خاصیت های تجربه شده: برای اعصاب و ناتوانی‌های و رفع رفع و گرفتگی و.. بسیار مفید است. ✅بهترین موقع مصرف این شراب بعد از غذا بصورت خالص و یا ترکیب با آب می باشد. ✅این بنام (یا ) را از فروشگاه های تغذیه سالم اسلامی شهر خود تهیه نمایید. ✅جایگزینی مناسب و حلال بجای پپسی و کوکاکولا و تمام نوشابه های مضر و خارجی. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از  طب اسلامی
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒ترشک آلبالو🍒 آلبالو ۱ کیلو آب ۲ لیوان دسته دار نمک نصف ق غ نبات یه تیکه یا چند قاشق شکر قهوه ای رب انار یکی دو قاشق آبلیمو ۱ق غ برای ماندگاری بهتر ¹ آلبالوها را بشورید میتونید هسته هاشم جدا کنید من با هسته پختم با دو لیوان آب روی حرارت ملایم اجازه میدین تا بجوشه وآلبالوها نرم بشه ² کف روی اون را بگیرید تا رنگ ترشک شفاف تر بشه وقتی آلبالو نرم شد نمک وشکر را اضافه کنید دقت کنین توی کلیپ از شکر سفید استفاده شده اما شما از شکر قهوه ای یا نبات استفاده کنین✅🥰 ³ زمان بدین تا کم کم پخته وغلیظ بشن مقداری رب انار و آبلیمو هم به دلخواه اضافه کنید ⁴ حدود یک تا دو ساعت زمان میبره وقتی به مرحله ریز جوش رسید یعنی روی البالوها جوش های حبابی یا ستاره ای زد وبه غلظت رسید پخت کافیه شعله را خاموش کنید وبعد از سرد شدن نوش جان😍😋 🍒میزان نمک و یا شکر(بازم بگم شکر سفید نریز یا خودت یادت میمونه🤨)و‌ رب انار بستگی به ذائقه شما وترشی آلبالوها داره ملس دوست دارین شکر بریزید خیلی ترش دوست دارین نریزید 🍒رب انار یا آلوچه باعث خوشمزه تر شدنش میشه میتونید حذف کنید 🍒آب لیمو برای ماندگاری بیشتر اضافه میشه 🍒داخل ظرف مناسب در یخچال یا فریزر نگهداری کنید 🍒 از ترکیب چند میوه هم میتونید استفاده کنید مثلا آلو یا انار هم بهش اضافه کنید 🍒میتونید مقداری گلپر هم موقع سرو بهش اضافه کنید ▫️کانال طب اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3212968118C3b810fa9c9
💎کاچی💎 ✅مواد لازم برای 4نفر آرد سبوسدار 2لیوان آب جوش 4لیوان روغن زرد یا کره محلی نیم لیوان نبات 2لیوان سرپر دراچین.زنجفیل.هل سائیده هرکدام 1قاشق چایخوری زعفران دمکرده نیم پیمانه مغز بادام و پسته و گردو نیمکوب نیم پیمانه ¹ ابتدا کره را روی شعله ملایم آب میکنیم سپس آرد را الک کرده اضافه میکنیم ² بمدت15دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم سپس دارچین و زنجفیل و هل را افزوده و 2دقیقه دیگر تفت میدهیم ³سپس1 لیوان از آب جوش را افزوده و با سرعت هم میزنیم تا مواد یکدست شود دقت کنید از این مرحله به بعد سرعت عمل شما در کیفیت غذا اثرگذار است👌🏻 ⁴نبات و مغزها را افزوده و مدام هم میزنیم تا نبات حل شود و کاچی گلوله نشود 15دقیقه هم میزنیم و سپس زعفران را افزوده و 5 دقیقه دیگر هم میزنیم نوش جان😍🤍 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎طرز تهیه درار💎 🌱نمك سبز گیلانی🌱 نعناع نیم کیلو گشنیز چند شاخه اگر سبزی محلی به نام خالواش داشتید اونم ۳۰۰ گرم ‌اگر نه که همین نعناع و گشنیز کافیه . نمك دریا به مقدار کافی ‌ ¹ ابتدا نعناع و گشنیز را پاک کنید فقط برگ باشه بشورید و روی پارچه پهن کنید تا آبش کشیده بشه تقریبا"نباید آبی داشته باشه چون درار آب میندازه. ² بعد آن یه مشت سبزی رو با یه قاشق نمك داخل دستگاه بریزید و آسیاب کنید هر دور که می‌زنید دوباره نعناع با نصف قاشق نمك بریزید تا اونجایی که کاسه پر بشه به همین صورت به همراه نمك آسیاب کنید تا درار به صورت خمیر در بیاد ³ در نظر داشته باشید در مرحله اول یه قاشق نمك ⁴ در مرحله بعد نمک کم کم باشد تا اینکه درار زیاد شور نشه به همین صورت تمام سبزی رو به همراه نمک آسیاب کنید این درار رو میتونید به همراه گوجه سبز ، خیار ‌، سیب ترش ، پرتقال ، ماست و داخل دوغ مصرف کنید . چون داخلش نعناع داره میتونه مصلح هم باشه .. نوش جان 😍😍 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥕حلوای زردک🥕 🥣مواد لازم🥣 زردك 400 گرم آرد سبوس کامل یا سویق گندم یك لیوان آب یک چهارم لیوان گلاب یك چهارم لیوان شکر قهوه ای 1/5 لیوان روغن کنجد نصف لیوان زعفران و هل به مقداری دلخواه 🌸طرز تهیه ¹ زردک را با یک لیوان آب با حرارت کم بپزید. ² زردک پخته شده را با آب ،گلاب ، شکر و زعفران داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. ³ آرد را تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد روغن اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدین . زردک و شکر که قبلا میکس شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حلوا یکدست شود حلوای زردك خوشمزه سمت آمادست😍💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧مربای کدو حلوایی🥧 ✅مواد لازم: شیره انگور یا شکر سرخ 1 کیلو زعفران به میزان لازم آب 3 لیوان گلاب خالص یک استکان کوچک کدو حلوایی 1 کیلو 💎طرز تهیه💎 ¹ کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید . 👌می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید. ² کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.) 🤍حضرت رسول خدا صلوات الله علیه و آله: کدو بخورید، چرا که عقل را تیز و (کارایی) مغز را زیاد می‌کند. 📚بحارالانوار (ط-بیروت) ج 63، ص 229 📚طب الأئمة عليهم السلام (للشبر)، ص: 187 🤍حضرت رسول صلوات الله علیه و آله خطاب به امام علی علیه السلام: کدو بخور؛ زیرا هر کس آن را بخورد، صورتش زیبا و اخلاقش خوب می شود . آن، خوراک من و پیامبرانِ پیش از من است. 📚الدعوات، ص 154، ح 419 📚بحار الأنوار، ج 66، ص 229، ح 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
طرز تهیه شیره سیب و گلابی 🍎شیره سیب🍎 ✅ابتدا سیب رو خورد کنید، لازم‌ نیست دانه هاشو بگیرید فقط خورد کنید .با کمی آب بزارید بپزه. آب باید طوری باشه که روی‌ سیب رو بگیره ،بزارید بپزه تا کاملا" نرم و له بشه . ✅بعد پختن سیب، بزارید خنک بشه .بعد خنک شدن در همون قابلمه سیب ها رو چنگ بزنید تا خوب له بشه ‌.محتویات سیب رو در یه کیسه پارچه ای بریزید با یه بند سرشو ببندید ✅در یك آبکش بزرگ کیسه سیب رو قرار بدید زیر آبکش هم‌ قابلمه باشه ‌روی کیسه یه وزنه سنگین قرار بدید تا تمام شیره سیب خارج بشه {این خیلی مهمه که اصلا"نباید کوچکترین تفاله از سیب داخل شیره باشه فقط شیره‌ش خارج بشه تا زمانی که تفاله ها خشک بشن و هیچ آبی نداشته باشه .‌.} ✅ در آخرم میتونید با دست فشردش کنید که شیره خارج بشه . بعد این مراحل قابلمه شیره رو رو اجاق قرار بدید بزارید بجوشه ‌تا اونجایی که غلیظ بشه .. باید به غلظت شیره مربا باشه با دست تست کنید حالت چسبناک داشت ✅ در ضمن زمانی که داره غلیظ میشه کف میکنه و میاد بالا این نشانه اینه که شیره آمادست .این شیره به رنگ قهوه ای هستش ✅بعدخنک شدن در بطری بریزید و در کابینت نگه داری کنید ‌اگر شیره به غلظت کافی رسیده باشه تا سال به سال میمونه و خراب نمیشه و هیچ مواد افزودنی نداره و خالص سیب هست...😍 🍐طرز تهیه شیره گلابی 🍐 پخت شیره گلابی دقیقا" مثل شیره سیب هستش و هیچ فرقی نداره هر کاری با سیب کردید به همان صورت با گلابی هم‌انجام بدید . فقط گلابی باید کاملا"رسیده و پخته باشه هر چی پخته تر باشه شیره بیشتری بهتون میده . 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا