eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6هزار دنبال‌کننده
218 عکس
167 ویدیو
3 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
🍈روغن بنفشه پایه زیتون🍈 🔹کاملا طبیعی🔹 خواص 👇 ✅افزایش رشد مو ✅جلوگیری از سفیدی مو ✅جلوگیری از ریزش مو ✅درمان بیماری‌های پوستی ✅برطرف کننده چین و چروک پوست ✅رفع جای جوش ✅رفع کک و مک ✅سفیدکننده و شفاف کننده پوست ✅رفع خشکی پوست 👈🏻مخلوط آن با کاسنی تب بر قوی است 👈🏻مالیدن این روغن به ابرو موجب پر پشتی و رشد ابروها می شود. 👈🏻چکاندن روغن بنفشه پایه زیتون در ناف موجب رفع بواسیر و ترک دست و پا می شود. 💰قیمت محصول 💰قیمت عمده18000تومان 💰قیمت تک23500تومان 💌جهت سفارش محصولات:👇 🆔@teb14124 📞09014610649 🛍 فروشگاه محصولات بابرکت «استاد قاسمی»: https://eitaa.com/barekat124 ✉ ارسال به سراسر کشور
🍮مربای انجیر🍮 مواد لازم: یک کیلو انجیر ۷۰۰ گرم شکر قهوه ای چهار لیوان آب بهتره که انجیرها رو با خلال دندان سوراخ کنیم که شکل ظاهری زیبایی داشته باشه و چروک نشه ، بعضی انجیرها(مثل انجیر سیاه خیلی آب میندازن ، انجیر زرد آب کمتری میخواد) ابتدا آب و شکر را میزارین روی شعله متوسط آب و شکر که حل شد (بنا به سلیقه تون چوب دارچین و هل هم بندازین )، انجیرها رو اضافه میکنیم و درش رو میزاریم و با شعله متوسط میزاریم بپزه ممکنه چند ساعت طول بکشه اما شعله رو زیاد نکنین چون مرباتون میسوزه ، بنابراین حوصله به خرج بدین و به حد کافی و مطلوب رسید در اخر یه قاشق آبلیمو هم بریزین تا شکرک نزنه و سپس خاموش کنین ✍🏻مهرو نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 شیوه‌ی سنتی نگهداری میوه برای مدت طولانی(تا ۶ ماه) در برخی روستاهای ترکیه. شیوه های مشابه در ایران هم وجود دارد 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه قند سفید نخور به جاش اینا رو بخور✅ مواد لازم : کنجد ۳۰۰ گرم شیره انگور ۱ فنجان پودر پسته نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک املت مقوی 🍳 و مناسب برای درمانِ ناباروریِ با منشا سردی روغن زردگاوی،خرما،کنجد،تخم مرغ محلی نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍣دستور تهیه کباب تابه ای🍣 مواد لازم : گوشت گوسفندی چرخ کرده۲۵۰ گرم پیاز یک عدد کوچک سماق،فلفل،نمک دریا،زعفران روغن زیتون یا شحم پیاز رو رنده کنید.با ادویه و نمک دریا همراه با گوشت چرخ کرده خوب ورز بدید. در تابه، به دلخواه شکل بدید و همراه با یک لیوان آب جوش و زعفران و شعله مناسب اجازه بدید مغز پخت بشه. بعد با کمی روغن زیتون یا شحم سرخ کنید و سرو شود. نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
. 🛑برخی از ضررهای گوجه و رب گوجه فرنگی 🌶️ ۱. سوزش معده و رفلاکس اسید: اسیدیته بالای رب گوجه‌فرنگی می‌تواند باعث سوزش معده و تشدید رفلاکس اسید شود. 🩺 ۲. فشار خون بالا: سدیم بالا در رب‌های صنعتی می‌تواند به افزایش فشار خون و مشکلات قلبی منجر شود. 🍬 ۳. دیابت و چاقی: شکر افزوده در رب گوجه‌فرنگی می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و چاقی را افزایش دهد. 🦶 ۴. نقرس: مصرف زیاد رب گوجه‌فرنگی ممکن است سطح اسید اوریک را افزایش داده و به نقرس منجر شود. 🧬 ۵. مشکلات کلیوی: سدیم زیاد می‌تواند بار اضافی بر کلیه‌ها وارد کند و باعث مشکلات کلیوی شود. 🍏 ۶. کم‌خونی: مصرف بیش از حد ممکن است جذب آهن را کاهش داده و باعث کم‌خونی شود. 🤧 ۷. حساسیت‌ها و آلرژی‌ها: برخی افراد ممکن است به گوجه‌فرنگی و محصولات آن حساسیت داشته باشند. 🧴 ۸. مشکلات پوستی (آکنه): مصرف زیاد رب گوجه‌فرنگی ممکن است باعث تشدید آکنه و مشکلات پوستی شود. 🚹 ۹. التهاب پروستات: مصرف زیاد لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی ممکن است به تورم و التهاب پروستات منجر شود. 🌽 ۱۰. مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد می‌تواند باعث نفخ، گاز معده و یبوست شود. 🚫 ۱۱. خطر سرطان‌های دستگاه گوارش: مصرف مداوم رب‌های صنعتی ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش دهد. ⚠️ ۱۲. تجمع سموم: مصرف رب‌های حاوی مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها ممکن است به تجمع سموم در بدن منجر شود. 🔥 ۱۳. تحریک و التهاب معده: اسیدیته بالا ممکن است باعث تحریک و التهاب مخاط معده شود. 🍄 ۱۴. خطر سموم آفلاتوکسین: در صورت نگهداری نادرست، قارچ‌ها و سموم آفلاتوکسین در رب گوجه‌فرنگی ممکن است تشکیل شود که سرطان‌زا است. 💊 ۱۵. تداخلات دارویی: رب گوجه‌فرنگی با برخی داروهای کاهنده فشار خون و ضدالتهابی تداخل داشته باشد. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍅لیست جایگزین های رب گوجه فرنگی ۱. رب سیب ۲. رب نسترن ۳. رب انار ۴. رب آلو ۵. رب زرشک ۶. رب تمر هندی ۷. رب خرمالو ۸. رب به ۹. رب کدو حلوایی ۱۰. پوره انبه ۱۱. رب گیلاس ۱۲. رب زردآلو ۱۳. رب توت ۱۴. رب تمشک ۱۵. رب انبه ۱۶. رب لیمو ۱۷. پوره کدو حلوایی ۱۸.رب سیر ۱۹. پوره لیمو و عسل ۲۰. سرکه ۲۱. سس انار ۲۲. پوره زغال‌اخته ۲۳. سس ماست و سبزیجات ۲۴. پوره آلوچه ۲۵. پوره خرما ۲۶. سس زغال‌اخته ۲۷. سس سرکه و گیاهان معطر این چاشنی ها علاوه بر خواص بی شمار درمانی، طعم لذت بخشی نیز دارند👌 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍲خورشت خُرفه یا پرپرین🍲 ✅ خورشتی مناسب برای افراد گرم مزاج، دیابتی، و دارای مشکلات مغزی 🔰 مواد لازم: 📌برگ خرفه و ساقه های نازک: ۵۰۰ گرم 📌گوشت گوسفندی تازه: ۳۰۰ گرم 📌پیاز: ۲ عدد 📌لوبیا: ۱۵۰ گرم 📌لیمو عمانی: ۴ عدد 📌نمک طبیعی، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون یا شحم گاو: بمقدار لازم روش تهیه: ⏮لوبیا را بمدت پنج ساعت یا از شب قبل خیس کنید. 🧅پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید. 🥩گوشت را بصورت قیمه‌ای قیمه خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.لوبیا را همراه زردچوبه به خورشت اضافه کنید. 🥛 ۵ لیوان آب جوش اضافه کنید و حرارت را زیاد نمایید تا آب بجوش بیاد سپس آتش را ملایم کنید و بگذارید دو ساعت بپزد. 🍀در این هنگام خرفه ها را ریز خرد کنید و با قدری روغن تفت دهید. 🌿بعد از یک ساعت از پختن گوشت و لوبیا،خرفه را به خورشت اضافه کنید. 💥در ربع ساعت آخر، چاشنی‌ها اعم از: نمک، فلفل سیاه، لیمو عمانی (با نوک چاقو سوراخ کرده) به خورشت اضافه کنید و با آبلیمو طعم آن را تنظیم کنید. نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی مورچه و کبوتر و مرغ و خروس هم... نمی‌ خورند! 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فالوده خیار و سکنجبین😋 🥒 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند 🥒 3 عدد خیار کاملاً رسيده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید 🥒 سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد 🥒 فالوده را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید. 🥒 این فالوده برای افراد صفراوی و دموی که: گرمایی هستند و زیاد تشنه میشوند ؛ برای رفع گرمازدگی؛ تعدیل مزاج؛ تقویت کبد؛ رفع صفرا؛ برای بچه های بیش فعال؛ بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید . نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
⚫️بسم الله الرحمن الرحیم ⚫️طرح تخفیفی ویژه ایام شهادت امام رضا ((علیه السلام)) تخفیف پلکانی ((مجموعه بابرکت)) 🔘خرید ۵ تا ۸ میلیون ۵ درصد 🔘خرید ۸ تا ۱۰ میلیون ۸ درصد 🔘خرید ۱۰ میلیون به بالا ۱۰ درصد ◾️شروع طرح از شنبه ۱۰ شهریور تا ۱۵ شهریور برای ثبت سفارش فقط به آیدی ایتا این شماره پیام دهید ۰۹۰۱۴۶۱۰۶۴۹ @teb14124 ✅کانال ایتا مجموعه «بابرکت» https://eitaa.com/barekat124
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نحوه درســت کردن کشمش خونگــی موجب حرام شدن خوردن کشمش ها میشود 😍 مسأله شرعی: اگر آب انگور به خودی خود یا به واسطه پختن جوش بیاید، پاک، ولی خوردن آن حرام است و هم چنین انگور جوشیده، بنا بر احتیاط واجب حرام است ولی نجس نیست. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون شیره انگور و خرما برای درمان کم خونی و تقویت سیستم ایمنی😎🍇 نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرنی شنیدید تا بحال؟؟؟😍 اینقدر که شیر بادام خواص داره ،خدا میدونه😇 فرنیِ یه خوراکی خاص برای تقویت تخمک و اسپرم و تنظیم اختلالات هورمونی هم هست ✅ 🍮طرز تهیه: 4 لیوان شیر بادام 8 قاشق غذاخوری آرد برنج قهوه ای نصف استکان گلاب 1 قاشق چای خوری پودر هل سبز 2 قاشق غذاخوری خلال پسته تازه به دلخواه عسل یا شکر سرخ به دلخواه شیر بادام رو در یک ظرف مناسب ریخته و آرد برنج رو به اون اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی درست بشه بعدش ظرف رو روی حرارت قرار بدید و مرتب هم بزنید. در همین حین گلاب، هل، عسل یا شکر و یک قاشق غذا خوری خلال پسته رو بهش اضافه کنید. وقتی که فرنی بجوش اومد و کمی غلیظ شد، اون رو از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ 🔥 پیشرفت و اوج کانالت 🔥 ‌‌‌‌‌‌ با تبلیغات منصفانه و پربازده 🌱 بابرکت 🌱 ‌‌‌‌‌‌ 👈🏻جهت رزرو تبلیغات کلیک کن👉🏻 ‌ .
🔺کنسرو طبیعی(قرمه عشایری) 👈گوشت را سرخ کرده داخل روغن دنبه یا شحم آب شده بریزید و در ظرفی قرار دهید تا سرد شود و در موقع نیاز قسمتی از آنرا استفاده کنید این روش فرآوری و نگهداری برای مسافرت و غذای فست فودی و ذخیره غذایی مفید است. بهتر است قرمه را در داخل شکمبه پاک شده یا روده های گوسفند به شکل سوسیس و کالباس نگهداری کنید قرمه: کنسرو سنتی عشایر http://unes.blogfa.com/post/82 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
خورشت به آلو 🔸خورشتی بسیار مفید بخصوص برای قلب و دستگاه گوارش ☑️مواد لازم : 📌به تازه و رسیده : یک یا دو عدد 📌پیاز متوسط : ۱عدد 📌آلو : ۱۲ عدد 📌روغن زرد یا روغن شحم یا روغن کنجد یا روغن زیتون بمقدار لازم 📌گوشت گوسفندی تازه : ۳۰۰ گرم 📌نمک دریا یا سنگ نمک( نمک طبیعی) ☑️طرز تهیه : ⏮ پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید و مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا به خورد پیاز برود. ⚠️گوشت به شکل قیمه به پیاز اضافه کنید و تا تغییر رنگ و سرخ شدن تفت دهید و بعد چند لیوان آب بریزید. ✴️به را خرد کنید اما خیلی ریز نشود و با کمی روغن جداگانه تفت دهید. 🔅 هر وقت گوشت پخته شد ، بِه را با کمی نمک اضافه کنید و ۴۵ دقیقه با آتش ملایم بپرید. 🔹آلوی (جنگلی یا بخارا) را ۱۵ دقیقه خیس کنید و در ۱۵ دقیقه آخر آن را اضافه کنید و بگذارید خورشت به غلظت مناسب برسد. 🔸می توانید آبلیمو و مقدار اندکی شکر قهوه ای نیز اضافه کنید. ⏮همچنین می‌توانید آلوها را جداگانه بپزید و له کنید تا به شکل رب در بیاد و رب را به خورشت ۱۵ دقیقه آخر اضافه کنید. نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تهیه عصاره‌ی گوشت‌ ✅فوق العاده مقوی و خون ساز نوش جان🖤 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c