eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6.4هزار دنبال‌کننده
239 عکس
227 ویدیو
3 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلوچه خرما سنجد🍪 ✅افزایش حافظه ✅رفع خستگی ✅ضدپوکی استخوان ✅نشاط آور ✅مقوی 🥣موادلازم: خرما سویق گندم سویق سنجد گردو یا بادام زمینی نیم کوب روغن زیتون 🍡طرزتهیه: 🍡خرما را در روغن زیتون با حرارت بسیار ملایم، کمی تفت داده،و سویق گندم را اضافه می کنیم. 🍡حرارت را خاموش کرده ، خرمای آردی را لوله کرده و به شکلهای مختلف در می آوریم. 🍡وسط خرمای آردی ،سویق سنجدگردو یا بادام زمینی نیم کوب می ریزیم . در ظرفی از پودر نارگیل می غلطانیم. کلوچه خرما سنجد را میتوانید باشیر بادام میل نمایید✅ نوش جان 🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍪 بدون فر 🍪 👈 مواد لازم: آرد: یک و نیم پیمانه روغن محلی: ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل: یک و نیم قاشق غذاخوری عسل: نصف استکان ✅ طرز تهیه: 🌸 وقتی همه مواد را آماده کردید، ابتدا آرد را الک کنید، داخل تابه روی حرارت ملایم بگذارید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، ولی یادتان باشد رنگ آن نباید تغییر کند، سپس اجازه دهید تا آرد خنک شود. 🌸 حالا عسل و زنجبیل را با هم مخلوط کنید، این مخلوط را به آرد که خنک شده اضافه کنید، روغن محلی را هم کم‌کم به آرد و عسل و زنجبیل اضافه کنید و خوب هم بزنید. 🌸 این مواد را روی سطح صافی قرار داده و با وردنه صاف کنید، سپس با هر قالبی که دوست دارید قالب زده و در ظرفی بچینید، شیرینی‌های شما آماده است. نوش جان😍💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍃دستور تهیه ( )🍶 🍶یک کیلو شیر را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود. 🍶 اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود. 🍶 سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید. به آب حاصل از این فرایند ماء الجبن می گویند. 🍶 پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود. نوش جان 🥰💕 ✅میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است: روزانه یک لیوان ناشتا میل شود. در صورتی که بیمار مشکل معده داشت باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند. ✅ در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🔥👇🏻قویترین پاکساز کبدی و تمام مشکلات کبد ☘خورش حضرت زهرا سلام الله علیها 👈سرکه و روغن زیتون است ترکیب روغن زیتون با سرکه انگور طبیعی، بعد از هر وعده ی غذایی یا به صورت خورشت ( ترید) 🔸میزان سرکه و روغن زیتون بسته به ذائقه و مزاج و سردی و گرمی معده و کبد متغیر است ⬅️روغن زیتون 2 برابر سرکه ⬅️یا به نسبت مساوی ⬅️و در معده های سرد روغن زیتون بیشتر باشد میتوان برای سردی معده یا خوشمزه تر شدن آن نمک و آویشن اضافه کرد 🔸سرکه از لحاظ روحی عقل را زیاد می کند 🔸میل به گناه را کم می کند 🔸روغن زیتون انسان را خوش اخلاق می کند 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مَخلَمه🥩🍳 گوشت با تخم مرغ در ایران معروف نیست ولی در کشورهای دیگر وجود دارد و به آن «مَخلَمه» گفته می‌شود. 🔺امروزه که مردم به ناتوانایی جنسی مبتلا هستند، این غذا از جهت جنسی خیلی تقویت کننده است. 💟در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است: پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور. 📚 المحاسن،ج‏2،ص481 📚 الکافی،ج‏6،ص325 📚 وسائل الشیعة،ج‏25،ص79 📚 بحار الأنوار،ج‏14،ص460 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص46 📚 بحار الأنوار،ج‏110،ص80 💟در روایت دیگری آمده است: اللَّحْمُ وَ اللَّبَنُ یُنْبِتَانِ اللَّحْمَ وَ یَشُدَّانِ الْعِظَامَ‏ وَ اللَّحْمُ یَزِیدُ فِی السَّمْعِ وَ الْبَصَرِ وَ اللَّحْمُ‏ بِالْبَیْضِ‏ یَزِیدُ فِی الْبَاءَةِ. گوشت و شیر، گوشت مى‏ رویانند و استخوان‏ها را استحکام مى بخشند. و گوشت، شنوایى و بینایى را افزون مى‏کند و گوشت همراه با تخم ‏مرغ، بر نیروى جنسى می‏افزاید. 📚 دعائم الإسلام ؛ ج‏2 ؛ ص145 📚 بحار الأنوار،ج‏59،ص273 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص76 📚 مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل،ج‏16،ص359 🔸گوشت به همراه تخم مرغ هم غذا است و هم داروی ناتوانایی جنسی است. 🔸 گوشت به همراه تخم مرغ تقویت کننده‌ی جنسی هست مواد لازم: 🔹گوشت گوسفندی یا شتر یا هر دوچرخ کرده 250 گرم 🔹تخم مرغ ۲عدد 🔹نمک دریا و فلفل به مقدار لازم 🔹پیاز متوسط یا بزرگ 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
26.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب زردك اصفهانی🥕🥓 در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی می باشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه می شود. برای مزه ملس این غذا از سرکه و شیره خرما یا انگور استفاده میشود. ✅خواص: تقویت بنیه جسمی کمک به مشکلات ناباروری تقویت چشم درمان انواع کم‌خونی 🥣مواد لازم: گوشت چرخ شده گوسفندی تازه: ۲۵۰ گرم زردک متوسط: ۴ عدد سویق نخود: به مقدار لازم پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد شیره خرما یا انگور(اختیاری): به مقدار لازم سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم آب: یک چهارم لیوان نمک طبیعی دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم روغن زیتون یا ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم 🍱دستور پخت: 🍣¹ ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. 🍣² سویق نخود را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود. 🍣³ از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید. 🍣⁴ برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود. 🍣⁵ سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید. 🍣⁶ بعد از آن کباب های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب ها بریزید. 🍣⁷ سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب بره. نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا با کدو حلوایی خورشت درست کردی؟‼️ با فسنجون‌مو نمیزنه🥰 هم خوشمزس هم کم هزینه کدوحلوایی مرغ پیاز رب انار 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
طرز تهیه سرکه خمری توسط امام رضا علیه السلام..👆🏻 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🧆باسلوق گردویی به روش بازاری با طعمی بی نظیر مواد لازم👇🏻 نشاسته      ½ لیوان آب            ۱ لیوان شیره انگور   ۲ لیوان گلاب          ¼ لیوان شکر    ½ لیوان مغز گردو          ½ لیوان روغن کنجد       ۱ قاشق غذاخوری وانیل             ½ قاشق مرباخوری پودر هل        ½ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده   ۱ قاشق مرباخوری 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
#آشپزی_اسلامی 🧆باسلوق گردویی به روش بازاری با طعمی بی نظیر مواد لازم👇🏻 نشاسته      ½ لیوان آب     
🧆طرز تهیه باسلوق گردویی به روش بازاری با طعمی بی نظیر😍😋 🍬برای تهیه باسلوق شیره انگور خوشمزه ابتدا درون یک ظرف مناسب نشاسته را به همراه آب اضافه میکنیم،مخلوط میکنیم تا نشاسته در آب حل شود. در ادامه شکر را به همراه شیره انگور اضافه میکنیم 🍬مرحله دوم حالا مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا ته نگیرد.در ادامه زمانی که باسلوق کمی غلظت پیدا کرد، گلاب را به همراه وانیل و پودر هل اضافه میکنیم. 🍬مرحله سوم باسلوق را هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. زعفران دم کرده را اضافه میکنیم،ومجددا مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم باسلوق غلیظ شود، سپس روغن کنجد را اضافه میکنیم 🍬مرحله چهارم حالا باسلوق را از روی حرارت بر میداریم، سپس روی سطح کار را یک نایلون فریزر قرار میدهیم و سطح نایلون را با مقداری روغن چرب میکنیم. در ادامه مایه باسلوق را درون قیف یکبار مصرف میریزیم 🍬مرحله پنجم ۳ ردیف باسلوق را به صورت نواری نزدیک هم پایپ میکنیم،مغزهای گردو را به ترتیب در کنار هم روی باسلوق میچینیم و مجددا با مایه باسلوق روی گردو را می پوشانیم و به کمک نایلون باسلوق را رول میکنیم 🍬مرحله ششم پس از اینکه باسلوق ها آماده شدند،آنها را۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خودشان را بگیرند،سپس باسلوق ها را از یخچال خارج میکنیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم. نوش جان😍💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🫕سوپ تلبینه در روایات اسلامی تأکید شده به مصرف تلبینه بری افراد بیمار، به عبارتی خوب است غذای بیمار تلبینه باشد. 💟 در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر صلی‌الله بیمار میشد تلبینه از اجاق پایین نمیآمد. شاید با توجه به این مطلب بتوان گفت که تلبینه را باید گرم مصرف کرد 💟پیامبر خدا صلّی‌الله‌: « تلبینه دل بیمار را آرامش میدهد و اندوه را میبرد.» 💟امام صادق علیه‌السلام: « اگر چیزی وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود میبخشید تلبینه میبخشید»پرسیده شد تلبینه چیست؟ فرمود:«شوربای فراهم آمده با شیر» و این را سه بار تکرار فرمودند 📚الکافی،ج ۶،ص۳۲۱ 💟 پیامبر خدا: برشما باد آن ناخوشایند سودمند:تلبینه. سوگند به آن که جان محمد در دست اوست آن شکم را می شوید چنان که کسی از شما چرک را با آب از صورت خود فرو می شوید 📚کنز العمّال،ج ۱۰،ص۳۷،ح۲۸۲۴۵ 💟امام صادق علیه‌السلام: تلبینه غم را از دل غمگین میزداید همچنان که انگشتان عرق را از پیشانی کنار میزنند 📚الکافی،ج۶،ص۳۲۰،ح۲ 🫕مواد لازم: گندم کامل 1 لیوان جو کامل 1 لیوان شیر گاو طبیعی جوشیده سرد شده 2 لیوان آب حدود 6 لیوان (به مقداری که برای پخت گندم و جو کافی باشد) عسل 1 لیوان 🥣طرز تهیه : 🍮¹ و را مدتی خیس میکنیم. بعد هرکدام را جداگانه همراه آب با شعله کم می پزیم تا کاملا نرم شود 🍮²در انتها به گندم و جو پخته شده را اضافه می کنیم تا مدتی همراه شیر بجوشد.سپس اضافه میکنیم وقتی به غلظت مناسب رسیدغذا را سرو کنید نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🫕نکته1 : بهتر است تلبینه به صورت گرم میل شود. 🫕 نکته 2: عسل را می توان هنگام پختن غذا و یا هنگام میل کردن اضافه کرد. 🫕 نکته 3 : این غذا شبیه حلیم است با این تفاوت که به‌جای گوشت، شیر دارد. شیر و عسل هرکدام درمان عام بیماری‌ها هستند و جو هم این‌گونه است. لذا توصیه می‌کنیم که تلبینه را با جو درست کنند. 🫕نکته ۴ : بهتر است برای پخت تلبینه از گندم و جو دیم استفاده شود. ✅ تلبینه را به صورت سریع تر نیز می توان تهیه کرد اما با اطمینان نمی توان گفت خواص ذکر شده برای تلبینه شامل این روش هم می شود یا خیر : 👈🏻بلغور گندم یا جو یا هردو را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به آرامی و به کامل بپزد، سپس شیر هم به آن اضافه می‌کنیم تا مدتی هم با شیر بپزد، و در آخر مقداری عسل روی آن میریزیم و استفاده می کنیم.👉🏻 ⚠️تذکر : امروزه گفته می شود عسل نباید حرارت ببیند زیرا خواص آن کم می‌شود ولی در روایت حرارت دادن عسل ممنوع دانسته نشده بلکه در تعدادی از ترکیب های مهم، عسل حرارت داده می شود. پس هم می‌توان عسل را زمان طبخ اضافه کرد و هم بعد از آن. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🌿🫓‍ ‍ دلمه بايد تا آخر طبخ از هم نپاشد و كاملا درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود.👌🏻 ✅ براي اين منظور بايد حرارت زير دلمه ملايم باشد و مقدار آبي كه براي پختن آن مصرف مي شود به تدريج از كنار ظرف داخل دلمه ريخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه بايد كاملاً تبخير گردد. آموزش تهیه دلمه برگ مو در پست بعد😍👇🏻 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🌿🫓طرز تهیه دلمه برگ مو مواد لازم: 🔹1- برگ مو نيم كيلو 🔹 2- گوشت چرخ كرده گوسفندی ،نيم كيلو 🔹 3- سبزي دلمه (تره،ریحان،برگ چغندر) نيم كيلو 🔹 4- برنج محلی 150 گرم 🔹 5- پياز سرخ كرده 3 تا چهار قاشق سوپ خوري 🔹 6- آبغوره يك استكان 🔹 7- شکرسرخ 2 قاشق سوپ خوري 🔹 8- روغن زیتون 150 گرم 🔹 9- نمك و فلفل به مقدار كافی 🍶طرز تهیه: 🧇¹ برگ موها را در مقداري آب و نمك قرار ميدهيم و به مدت 2 دقيقه مي جوشانيم وقتي كه برگ موها كمي نرم شد در صافي مي ريزيم تا آب آن برود و سرد شود. 🧇² دو عدد پياز را خرد و با روغن سرخ مي كنيم تا طلائي رنگ شود. بعد گوشت را داخل پياز مي ريزيم و بهم مي زنيم تا كمي سرخ گردد و آب گوشت هم كشيده شود. 🧇³ سپس سبزي را ريز خرده كرده و به آن اضافه مي كنيم. برنج كه قبلاً جوشانده و نيم پز شده است را به مايه اضافه مي كنيم و در آخر آبغوره نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم به مايه اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم تا آبش كشيده شود و به روغن بيفتد شکرسرخ را اضافه مي كنيم و مايه را هم مي زنيم. 🧇⁴ دو قاشق روغن در ظرف مناسبي مي ريزيم و دو سه رديف برگ ساده ته ظرف مي چينيم برگ ها را دو عدد دو عدد داخل هم قرار ميدهيم. بطوريكه شكاف برگها گرفته شود 🧇⁵ بعد كمي از مايه دلمه را وسط برگ مي ريزيم و اطراف برگ را روي هم مي گذاريم و دلمه را محكم مي پيچيم ⚠️البته بايد دقت كرد كه دلمه ها كوچك و ظريف پيچيده شوند. دلمه ها را نزديك هم يعني بدون فاصله در ظرف روي برگها مي چينيم و دو سه تا قاشق روغن زیتون روي آن ميدهيم و يك ليوان آب داخل ظرف دلمه مي ريزيم ✅مي توانيم بشقابي كوچكتر از دهانه ظرف را وارونه روي دلمه قرار دهيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا دلمه بپزد. دلمه برگ مو را ميتوان بدون شکر سرخ هم تهيه نمود.👌 نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت راسته گوسفند پاک کرده یک کیلو و نیم روغن زیتون یک استکان فلفل به مقدار کم پیاز دو سه عدد 🍱دستور پخت: ¹ کباب برگ را میتوانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته میگذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا میکنیم بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( بااین کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه میشود ) ²بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه میکنیم و کنار میگذاریم پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه میخوابانیم و اجازه میدهیم چند ساعتی بماند ³بعد از 24 ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی سیخهای کباب را بر میگردانیم ⁴ توجه کنید کباب نباید خشک باشد و کمی آبدار بودن کباب مزه ی خاصی به آن خواهد داد ⁵ کبابها را پس از حرارت دیدن و آماده شدن در دیس چیده و به آنها کمی نمک میپاشیم و کمی کره روی آن گذاشته و اطراف آنرا با پیاز خلال شده تزئین میکنیم کباب برگ جزو انواع کباب میباشد ✅زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد نوش جان🥰💕 🖇رسول خدا صلی‌الله کسی که چهل روز گوشت بخورد به قساوت قلب مبتلا میشود 📚بحارالانوار،ج59ص294 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍💚توصیه به دست پخت خوب برای زنان در کلام امام صادق صلوات الله علیه قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ صلوات الله علیه: خَيْرُ نِسَائِكُمُ الطَّيِّبَةُ الرِّيحِ الطَّيِّبَةُ الطَّبِيخِ الَّتِي إِذَا أَنْفَقَتْ أَنْفَقَتْ بِمَعْرُوفٍ وَ إِذَا أَمْسَكَتْ أَمْسَكَتْ بِمَعْرُوفٍ فَتِلْكَ عَامِلٌ مِنْ عُمَّالِ اللَّهِ وَ عَامِلُ اللَّهِ لَا يَخِيبُ وَ لَا يَنْدَمُ. 🖇امام صادق سلام الله علیه: بهترين زنان شما زني است كه داراي بويي خوش و دست پختي خوب باشد. هنگامي كه خرج مي كند، به جا خرج كند، و هنگامي كه خرج نمي كند به جا از خرج كردن خودداري ورزد. چنين زني كارگزاري از كارگزاران خداست و كارگزار خدا نه نااميد مي شود و نه پشيمان. 📚الكافی ج‏5، ص: 325 کانالی متفاوت در موضوعات: 💕«ازدواج» ، «خانواده» و «جمعیت» ″تحت نظر استاد قاسمی″ https://eitaa.com/joinchat/1284047165Ca74c9aa859
🥨‍ 🥨 مواد لازم: 🔹بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم 🔸شکر سرخ ۲۰۰ گرم 🔹سفیده تخم مرغ محلی ۳عدد 🔸مخلوط مغز پسته و بادام 🥣طرز تهیه: 🥧بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید. 🥧اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود. 🥧سپس داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسورهٔ ساده بریزید. 🥧داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید. 🥧سپس روی آن‌ها پسته و بادام بریزید.شیرینی‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. 🥧بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها از کاغذ روغنی جدا کنید.این شیرینی‌ها در مجاورت هوا زود خشک می‌شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربسته‌ای نگه دارید. نوش جان🥰💕 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
لیست آموزش های موجود در آشپزخانه آشپزی🍓🫐 «استاد قاسمی» درحال بروزرسانی..✅
لیست آموزش و های موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی🍰🍪 «استاد قاسمی» درحال بروزرسانی..✅
لیست آموزش های موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی🧋🧃 «استاد قاسمی» درحال بروزرسانی..✅
لیست آموزش های موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی🥖🍞 «استاد قاسمی» درحال بروزرسانی..✅
. 🥘 ظروف مناسب آشپزی 🥘 : 💥امام رضا (ع) برای برکت ظرف سنگی دعامی‌کند. ✅از بهترین ظروف است،باغذا تبادل دارد‌.🍵 ✅در ظروف سنگی فقط غذای آبکی باید پخت برنج نباید پخت . ✅ظروف سنگی باید قبل از استفاده آبندی شود داخل و بیرون ظرف با دنبه یا روغن دنبه چرب شود ۳روز جلوی آفتاب بماند سیاه می شود بعد داخل آن آب جوش ریخته روی شعله ملایم ۳_۴ ساعت قل بخورد . ✅اگرظرف سنگی ترک برداشت به قسمت ترک از بیرون ظرف ساروج می‌زنیم . ✅ :آهک + سفیده تخم مرغ 🥘 : ✅بعدازسنگی بهترین ظرف است ولی باغذاتبادلی ندارد. 🥘 : ترکیبی از روی+مس+ قلع 🥘 : نباید آهن خالص باشد. 🥘 : بسیارمفیداست برای رشدبچه ها ودفع فلزات سمی ولی این ظروف پیدانمی شود. 🥘 : ظروف بدی نیست ولی تبادلی با غذا ندارد.🍾🍲 🥘 : بعداز همه این ظرف هاکه گفته شددرردیف آخراست وبایدحتماقلع اندودبشود. ❌در برخی موارد ظروف مسی را با سرب سفید می‌کنند که برای اعصاب مضر است . ❌ظروف مسی فقط ظرف پخت و پز است وظرف نگهداری غذا نیست . ❌مواد ترش وخیلی چرب هم نباید داخل آن پخته شود( بدن ما زیاد به مس احتیاج ندارد)🥃 ❌❌ظروف بد ونامناسب : 🍳 : ظرف هایی که به اسم چدن وروی فروخته می شوند جنسشان آلومینیوم است این ظروف سودا زا،باعث یبوست،کم خونی،زخم‌معده وکولیت روده می شود. 🍳 : ترکیبی ازسرب+آهن+کروم+نیکل+تیتانیوم است. استیل نه به عنوان ظرف ونه به عنوان زینت استفاده نشود. 🍳 : برخی ازفلزات سنگین مثل سرب وآرسنیک رادارد . 🍳 : ازهمه بدتراست سرطان زا است،مشکلات گوارشی ،یبوست حتی ساکنان اطراف کارخانه های این ظروف دچار بیماری می‌شوند.🏭 🍳 : غذا را سودا زا می کند عامل سرطان،مشکلات گوارشی واعصاب، حتی نان و آب را هم در ظروف پلاستیکی قرار ندهیم.🍼🍶 🍳 : مضر است.