eitaa logo
آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
6.4هزار دنبال‌کننده
239 عکس
227 ویدیو
3 فایل
🖇🌱آشپزی بر اساس #طب_اسلامی انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه سفره آرایی با ساده ترین وسایل دستورات غذایی سالم و طبیعی دستور تهیه انواع خوراكی ها،نوشیدنی‌ها،دسر،سالاد 🧑🏻‍🍳ارتباط با ادمین: @Admin_T124 تبلیغات پر جذب: https://eitaa.com/tab_124
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم
🔲 دسته بندی انواع اطعمه و اشربه: 💫آش ها 💫بلغورها 💫کباب ها 💫کوکوها 💫هلیم ها 💫سوپ ها 💫خوراک ها 💫قورمه ها 💫کوفته ها 💫سرخ کردنی ها 💫آب پزها 💫بخارپزها 💫تنوری ها 💫کاچی ها 💫خورش ها 💫پلو و چلو و کته ها 💫شله ها 💫شورباها 💫دلمه ها 💫حلواها 💫فرنی ها و تلبینه ها 💫اشکنه ها 💫جوش ها 💫کتلت ها 💫برانی ها 💫ته چین ها 💫آبگوشت ها 💫دمپختک ها 💫قلیه ها 💫قیمه ها 💫بورانی ها 💫شلم ها 💫کال ها 💫شامی ها 💫تاس ها 💫کوبیده ها 💫پوره ها 💫قاضی ها، بله ها ⭐️نان ها ⭐️ترشی ها ⭐️شورها ⭐️فالوده ها ⭐️بستنی ها ⭐️شیرینی ها ⭐️سوهان ها ⭐️شربت ها ⭐️سرکه ها ⭐️رشته ها ⭐️دوغ ها ⭐️فتیرها ⭐️ادویه ها ⭐️لبنیات ها ⭐️مرباها ⭐️رب ها ⭐️شیره ها ⭐️دسرها ⭐️سالادها ⭐️کیک ها ⭐️سس ها ⭐️کمپوت ها ⭐️معجون ها ⭐️لواشک ها ⭐️آب میوه‌ها ⭐️شکولات ها ⭐️آجیل ها ⭐️خشکبارها ⭐️نقل ها ⭐️میوه ها ⭐️سبزی ها ⭐️صیفی ها ⭐️گوشت ها ⭐️روغن ها ⭐️داروها ⭐️نمک‌ها ⭐️حب ها ⭐️مغزها ⭐️سویق ها ⭐️چای ها ⭐️دم نوش ها ⭐️جوشانده ها غیر اطعمه و اشربه در سلامت ✨بخورها ✨عودها ✨عطرها ✨گل ها ✨سرمه ها ✨خضاب ها ✨تمیمه ها ✨شوینده های مو و لباس و ظرف ها ✨ظرف ها ✨لباس ها ✍م.م.ق 🍲آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🥔جایگزین سیب زمینی در آبگوشت ✅ بجای استفاده در می توان از میوه استفاده کرد که هم برای مفید است هم برای و هم برای ، درمان و هم می باشد. 🌀 پیامبر اکرم صلی‌الله علیه میفرمایند : به دارای سه ویژگی است. را و می دهد، را گشاده دستی می دهد و ترسو را می کند.» ( 📚 الخصال ) 👈 بخل و ترس و عمده ، از غلبه و می باشد. 🍲آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
دیگه چه صیغه‌ای هست؟!😜 وقتی استفاده از مفردات گیاهی، حیوانی و معدنی طبیعی که در تهیه غذا بکار گرفته میشوند مورد تایید قرآن و حدیث باشد و غذای تهیه شده بر اساس اصول طبع، صحت و سلامت در طب معصومین علیهم السلام باشد، میتوانیم را منسوب به اسلام کنیم.🥰🌱🥘 هر چند بعضی غذاهای خاص در نحوه‌ی تهیه هم مستند به احادیث هستند ولی رعایت اصول کلی یاد شده برای این عنوان کفایت میکند.👌🏻 در این کانال سعی شده است این موضوع مورد تاکید باشد و امیدواریم شما هم برای تنوع و پرباری محتوای «آشپزی اسلامی» با رعایت اصول یاد شده، ما را یاری نمایید.🤍 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
👈🏻مضرات وسایل آهنی در آشپزخانه 👉🏻😵‍💫 معصوم علیهم السلام می‌فرماید: زینت جن و شیطان است. زیورآلات آنها از آهن است و از تزیین با آن نهی شده است. 📚تهذیب 2-227/بحار60-73-19 👈به همین جهت نباید با پخت و پز صورت گیرد زیرا آنها را آلوده می کند و از زمانی که از فِرهای آهنی استفاده شد بیماری زیاد گردید در روایت شدیدا استفاده از آهن را نهی می کند و می فرمایند رجس و نجس است. اگر به آهن دست زدید دست خود را بشوید .زیرا شیطان و جن در استفاده از آهن ولع دارند و شاید از این طریق بتوانند به انسان آسیب بزنند. 🌱آداب زندگی شیعی 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
💎آموزش آشپزی طبخ تخم مرغ💎 🔹مكارم الأخلاق عن بعض أصحاب الإمام الصادق عليه السلام ، قال له :جُعِلتُ فِداكَ ! إنّي أشتَرِي الجَوارِيَ فَاُحِبُّ أن تُعَلِّمَني شَيئاً أتَقَوّى عَلَيهِنَّ . قالَ : خُذ بَصَلاً وقَطِّعهُ صُغاراً صُغاراً وَاقلِهِ بِالزَّيتِ ، وخُذ بَيضاً فَافقِصهُ في صَحفَةٍ وذُرَّ عَلَيهِ شَيئاً مِنَ المِلحِ ، فَاذرُرهُ عَلَى البَصَلِ وَالزَّيتِ وَاقلِهِ شَيئاً ، ثُمَّ كُل مِنهُ . قالَ : فَفَعَلتُ ، فَكُنتُ لا اُريدُ مِنهُنَّ شَيئاً إلاّ قَدَرتُ عَلَيهِ . 🔹مكارم الأخلاق ـ به نقل از يكى از ياران امام صادق عليه السلام : به امام عليه السلام گفتم : فدايت شوم! من كنيز مىخرم . دوست دارم چيزى به من تعليم فرمايى كه بر [آميزش با] آنها توانايى يابم . فرمود : 1⃣ را خرد كن 2⃣ در سرخ قرار بده 3⃣ را در ظرفی بشكن 4⃣ قدرى بر آن بپاش 5⃣ اين تخم مرغ را روى پياز و بريز 6⃣کمی بپز(نیم برشت) و سپس از آن ، بخور . راوى گويد : اين كار را انجام دادم و از آن پس ، هر گاه قصد آميزش با آن كنيزان مى كردم ، بر آن توانايى داشتم . 👈✅این دستور جهت افزایش تعداد و جهش و تقویت بسیار موثر است. 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
✅🍾جلوگیری از زدن برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنش را از دست بدهد و کپک بزند..🦠 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🖇🌱آشپزی بر اساس سفره آرایی با ساده ترین وسایل🐚🥦 دستورات غذایی سالم🌶🌾 دستور تهیه انواع خوراك‌ها،نوشیدنی‌ها،دسر ، سالاد و..🌴🍲 ✅🍱😍انواع ابتکارات غذایی مفید و خوشمزه به سلامتی جامعه بیاندیشیم💚🌱 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
🍧🍦 خانگی🍦🍧 🥣مواد لازم : زرده تخم مرغ 4 عدد شیر جوش 1 لیتر شکرسرخ یا قهوه ای 1لیوان گلاب 2قاشق غذاخوری زعفران 2قاشق غذاخوری پودر ثعلب 1قاشق غذاخوری خامه (سرشیر ) 1لیوان ✅دقت کنید برای داشتن بستنی یک دست و بدون برفک سرعت عمل و جوش بودن شیر و صاف کردن مواد بستنی در هر مرحله کار بسیار مهم است.. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید👌🏻 🍨¹ ابتدا زرده ها و شکر و زعفران را به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کند 🍨² سپس دو قاشق شیر جوش و گلاب را باهم مخلوط کرده و حین هم زدن مواد قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم 5 دقیقه دیگر میزنیم 🍨³ سپس شیر و خامه را باهم مخلوط میکنیم در ظرفی جداگانه پودر ثعلب و 1 قاشق شکر را باهم مخلوط کرده و به آرامی به شیر اضافه میکنیم 🍨⁴ سپس ترکیب و و را با گذراندن از صافی به و و پودر افزوده و با دور کند همزن به مدت 10 دقیقه خوب هم میزنیم تا زرده ها به خاطر حرارت شیر نبرد و لخته نشود 🍨⁵ سپس به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار داده و مدام هم میزنیم 🍨⁶ مایع بستنی را درون فریزر قرار داده و هر 40 دقیقه بیزون آورده و هم میزنیم 3بار این کار را تکرار کنید 🍨⁷ حالا حدود 2 ساعت بستنی را با در بسته درون فریزر استراحت دهید بستنی شما آمده است..😋✅ درصورت دلخواه با مغزهای گردو و پسته و بادام میل کنید🍃😍 نوش جان 🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی» https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c