اینم یه ایده ی کسب و کاری با آشپزی
🌺شما محتواهای سالادها رو بر اساس طب اسلامی تنظیم کنید.
سالادیه در سالاریه قم😄
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از استیکر طب و تمدن اسلامی
#آشپزی_اسلامی
#طرز_تهیه_انواع_سویق🧇
🍮#سویق_جو:
✅خواص:
سویق جو هم غذا است و هم دارو.
تقویت کننده بسیار عالی
تنظیم کننده قند خون
درمان دیسک گردن(همراه با ناخن روی موضع)
🥣#طرز_تهیه:
سبوس جو نیم پیمانه (از نظر وزنی مثلا نیم کیلو) را کاملا آسیاب کنید و آرد جو یک پیمانه مثلا یک کیلو.
هر کدام را جداگانه، بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده کنید.
سبوس جو را بعد از تفت دادن دوباره آسیاب کرده و تفت دهید تا کاملا نرم شود و بعد مخلوط کنید.
(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.
باید سبوس و آرد جو اندازه هم باشند که اگر اندازه وزنی ملاک باشد میشود همین مطلبی که عرض شد.
🍮#سویق_گندم:
✅خواص:
تقویت مسائل جنسی
چاق کننده
🥣#طرز_تهیه:
سبوس گندم نیم پیمانه (پیمانه وزنی نه حجمی مثلا نیم کیلو) و آرد گندم یک پیمانه مثلا یک کیلو.
مانند سویق جو جداگانه بدون روغن تفت داده و بعد از سرد شدن مخلوط کرده و استفاده نمایید. در صورتی که سبوس گندم درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید.
(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم) – سبوس مدت کمتری باید تفت داده شود.
🍮#سویق_سنجد:
✅خواص:
کلیه خواص سنجد را داراست که در پستی جداگانه توضیحش خواهد آمده. مختصرا : چاق کننده
بسیار مفید جهت رشد بچه ها
🥣#طرز_تهیه :
سنجد را ترجیحا با هسته آسیاب کرده و الک کنید و بدون روغن تفت دهید.
(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم)
#تذکر: آسیاب کردن سنجد با هسته با آسیاب های خانگی مقداری مشکل است پس اگر از عطاری تهیه کنید بهتر است.
🍮#سویق_عدس:
✅خواص:
تقویت قلب
مفید دستگاه گوارش
رفع عطش
درمان غلبه صفرا
درمان گرفتگی یائسگی
قطع خونریزی
🥣#طرز_تهیه:
عدس ترجیحا دیم را به خوبی آسیاب کرده الک کنید و تفت دهید، و اگر درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید.
(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی شعله متوسط)
🍮#سویق_شسته:
✅خواص:
سویق ها به طور کلی بدن را تقویت می کنند خصوصا قسمت بالایی بدن اما سویق شسته پا ها را بیشتر تقویت می کند برای بیماریهای فلج و ام اس جزئی از درمان است.
🥣#طرز_تهیه:
همان سویق جو یا گندم را در ظرفی قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم و می گذاریم ته نشین شود
سپس آب آن را خالی میکنیم. این کار را تا ۷ بار انجام داده سپس با پارچه ای، مانند ماست چکیده آن را صاف می کنیم و آن چه باقی مانده را خشک میکنیم و مصرف میکنیم.
🍮#سویق_کدو_تنبل :
✅خواص:
این سویق برای درمان بیش فعالی کودکان
کمک کننده به مشکلات مغز از جمله پارکینسن، و… به کار می رود.
از جمله خوبی هایی که این سویق دارد این است که خواص بی نظیر کدو تنیل را دارد و برای کسانی که خیلی به کدو تنبل علاقه ندارند خوش خوراک تر است
🥣#طرز_تهیه:
کدو تنبل تازه که زدگی هم نداشته باشد و مقداری سفت باشد پوست میگیرید و حلقه حلقه می کنید و حلقه ها را خلال می کنید و در سینی یا جلوی آفتاب یا در فصل سرد روی بخاری قرار می دهیم تا خشک شود، بعد از خشک شدن کامل که کمی طول می کشد، آسیاب کرده و تفت دهید
بسیار خوش عطر و خوشمزه است.(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم)
🍮#سویق_نخود:
✅خواص:
این سویق از جمله سویق های خوب و پر کاربرد است
سویق نخود تقویت کننده کمر میباشد به همین خاطر درمان خوبی برای دیسک کمر میباشد
🥣#طرز_تهیه:
مقداری از آرد خام نخود را در ظرفی ریخته و مدام تفت می دهیم تا خوب بپزد. برای مثال می توان ربع کیلو آرد نخود را در یک ماهی تابه تا ۲۰ دقیقه با شعله ای متوسط تفت داد.
#تذکر: این تذکر بسیار لازم است که سویق نخود دیر تفت میخورد و حتی نیاز نیست شعله را کم کرد بلکه با شعله متوسط هم باید مدتی تفت بخورد تا بپزد. در این حالت و وقتی نخود تبدیل به سویق شد دیگر نفاخ نمی باشد و طعم خوبی هم دارد
(مدت زمان مناسب برای تفت دادن ربع کیلو : ۲۰ دقیقه تا ۲۵ دقیقه روی شعله متوسط)
⚠️#تذکر_مهم درباره تهیه سویق ها:
روش مناسب برای تهیه سویق در خانه این است که سویق را به مقدار کم مثلا هر بار ربع کیلو در یک ماهی تابه به خوبی تفت دهیم تا کیفیت سویق کم نشود و به خوبی پخته شود.
واضح است که تهیه سویق در اندازه های بیشتر نیاز به مدت زمان تفت دادن بیشتری دارد تا به خوبی پخته شوند.
👈مقدار مصرف هر کدام از سویق ها:
حداقل یک قاشق یا دو قاشق غذا خوری به صورت خشک، صبح ناشتا
🔹#تذکر: می توان از سویق انواع حلوا با مخلوط عسل یا خرما درست کرد و مصرف کرد و بسیاری از خواص سویق را دارد.
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
کشک بادمجون خونگی و خوشمزه😍🫕
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
کلم پلو شیرازی😍
✅با این روش درستش کنی میشه منو ثابت غذاهات😎
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
کلم قمری ۸۰۰ گرم
گوشت ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
ترخان خشک ۲ ق غ
سبزیها ۳۰۰ گرم
شوید ۸۰ گرم
ریحان ۶۰
🥩ادویههای گوشت :
زردچوبه ½ ق چ
نمک طبیعی حدود ½ ق چ
ارد نخودچی ۱ ق غ
فلفل سیاه ½ ق چ
🥦ادویه کلم قمری :
نمک طبیعی حدود ۱ ق چ
زرد چوبه ۱ ق م
نارنج ۴ ق غ
✅برای ته دیگ از کلم قمری اسلایس شده استفاده کنید👌🏻
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
طرز تهیه سرکه خمری توسط امام رضا علیه السلام..👆🏻
#آشپزی_اسلامی
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
خودت توی خونه چای بِه درست کن 😍
عطر و طعم فوق العاده ای داره☕️
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
#پیاز_مجلسی🧅🍴
نوش جان🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
#دمی_زردك🥕
#آشپزی_اسلامی
مواد لازم
▫️برنج 3 پیمانه
▫️پیاز بزرگ 1 عدد
▫️باقلا زرد 2 پیمانه
▫️زردك دو عدد خرد شده
▫️نمک دریا یا سنگ نمک
▫️زردچوبه به مقدار لازم
▫️روغن زیتون 1 ق غذاخوری
🍚 مراحل پخت
ابتدا روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
زردچوبه را اضافه کرده و یک تفت بدهید،سپس باقلا را با ۶ پیمانه آب و کمی نمك دریا روی پیاز بریزید و زردك خرد شده را اضافه نمایید سپس حرارت را بالا نگه دارید تا آب به جوش آید.
بعد حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید.حدود ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا باقلا نیم پز شود.
برنج را روی باقلا بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب قابلمه به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید تا حدی که اب قابلمه از جوش نیفتد.پس از آنکه آب تقریبا همسطح برنج شد، برنج را با کفگیر یک دور زیر و رو کنید تا با باقلا یکنواخت شود.
برنج را دم کنید، حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.پس از ۴۰-۳۵ دقیقه دمپختک آماده است، آن را در ظرف سرو کشیده و میل کنید
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
🫕کاچی زعفرونی
فوق العاده مفید و خوشمزس😋
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
35.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
🥧نحوه پخت سویق در روایات
✅اگر دوست داری بدونی سویق چطور تهیه میشه حتما ویدئو رو ببین و برای علاقه مندان سبك زندگی اسلامی هم بفرست
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_اسلامی
#قنبر_پلو🍛
مواد لازم :
✅ گوشت قرمز
✅ پیاز
✅ گردو
✅ جوزهندی
✅رب انار
✅ کشمش پلویی
✅ برنج
✅ نمک طبیعی،زردچوبه،فلفل سیاه
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
🥠لوز بادام
🥣 مواد لازم:
۱. شکر قهوه ای یا عسل به میزان لازم
۲. پودر هل به میزان لازم
۳. بادام چهار پیمانه
🥢طرز تهیه
بادام ها را آسیاب میکنیم، سپس آنها را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل و عسل به آنها اضافه میکنیم.
خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند
کف یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را کف سینی پهن میکنیم و به شکل لوزی یا دلخواه برش میزنیم.
حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار میدهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا میشوند.
خواص:
✅یک وعده صبحانه مقوی
✅خونساز
✅ملین
✅تقویت کننده استخوان
✅جلوگیری از پوکی و نرمی استخوان
✅مناسب برای خانمهای باردار، شیرده و کودکان
نوش جان😍💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c