21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
#شیره_توت_سفید 🍈🍐
🥢طرز تهیه:
دو کیلو توت سفید رو داخل قابلمه بریزین ،
سه پیمانه آب بهش اضافه کنین و بزارین بحوشه و خوب له بشه
توت ها رو با گوشکوب برقی میکس کنین تا خوب له بشه
بعد داخل یه صافی و یه پارچه تمیز بریزید و خوب فشار بدید ، تا آبش خارج بشه
مجددا روی حرارت کم بذارید و یکساعت مدام هم بزنین تا تغییر رنگ بده و به غلظت برسه
نذارید زیاد غلیظ شه چون وقتی سرد بشه طبیعتا غلیظ تر هم میشه
شیرهی توت طبع گرمی داره و باعث تقویت عملکرد کلیه ها، پیشگیری از یبوست ، رفع کم خونی میشه😍✅
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
#حلواﯼ_بادام تبریز🍮
🥣مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار 450گرم
آرد برنج ۲۵۰ گرم
پودر شکر قهوه ای ۷۰۰گرم
پودر بادام ۲۰۰گرم
هل آسیاب شده ۲۰گرم
کره محلی ۳۵۰گرم
روغن زرد ۲ملاقه کوچک
زنجبیل. به میزان دلخواه
🥢طرز تهیه:
آرد سبوس دار را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.
در حین تفت دادن آرد برنج را بریزید و بعد کمی روغن زرد اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید.
روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.
وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر شکر قهوه ای و هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنیدو در نهایت ﺩﺭ یک ظرف پهن کنید ،به قطر ۱سانت .
سینی رو داخل یخچال بگذارید بمدت یک ربع تا بیست دقیقه تا حلوا کمی خودش رو بگیره اما سفت نشه و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.
ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭ آن گاه ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ جدا کنید.
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
هدایت شده از T124.ir
درمانگر هستی؟
برای کانالت از این استیکرای طبی میخوای؟😍
منبعش اینجاست👇🏻💚>>>>>
https://eitaa.com/joinchat/2613117598Cc5c9c65370
اولین کانال استیکر طب و تمدن اسلامی در ایتا
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
خیار شور محلی🥒
تجربه حس خوب آشپزی در طبیعتِ شمال ایران 🍃🛖☔️
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
″⁴″لیست آموزش غذاهای موجود در آشپزخانه آشپزی اسلامی👇🏻🥘🥙
«استاد قاسمی»
لیست شماره چهار
بروزرسانی میشود..✅
آموزش تهیه فرنی سنتی🫕
آموزش تهیه قیساوا مخصوص کمخونی🍮
آموزش تهیه اکبر جوجه🍗
آموزش پخت نان در خانه🥖
آموزش تهیه کشك بادمجان 🍆
آموزش تهیه کوبیده مرغ زغالی🫔
آموزش تهیه حلوای سیب و گردو مخصوص کودکان
آموزش تهیه کوکوی کدو سبز🥪
آموزش تهیه سرکه خرما خانگی🍾
آموزش تهیه شیره توت سفید 🧉
آموزش تهیه حلوای بادام تبریز🥮
آموزش تهیه خیارشور محلی 🥒
آموزش تهیه کباب یونانی🥓
آموزش تهیه قرمه سبزی گیلانی🍲
آموزش تهیه ترشی خوشمزه گیلانی🧄
آموزش تهیه آش باقالی🍲
آموزش تهیه آش گندم باقالی 🍲
آموزش تهیه چیپس برنج 🍚
آموزش تهیه دمنوش میوه ای🍎
آموزش تهیه کشک محلی 🫓
آموزش تهیه قرمه سبزی 🍲
آموزش تهیه پنیر خانگی🧀
آموزش تهیه ماست محلی 🥟
آموزش تهیه خورش خرفه🌱
آموزش تهیه کلم پلو🍲
آموزش تهیه شربت آلو🍶
آموزش آب بندی ظروف سفالی🍶
سیر ترشی با شکر سرخ🧄
آموزش تهیه کوفته کشك🍘
آموزش تهیه کوکوی کدو سبز🍱
آموزش تهیه شربت رضوی🍶
آموزش تهیه لوز بادام🥯
آموزش تهیه آبغوره گرفتن سنتی🍾
آموزش تهیه مرغ مشهدی🥘
آموزش تهیه نون چربی🥯
آموزش تهیه رب انار 🍥
آموزش ادویه همه کاره🧂
آموزش تهیه فرنی سویق🫕
آموزش تهیه نان گردویی محلی🥯
آموزش تهیه معجون برای کمخونی🧋
آموزش تهیه کباب بدون منقل🥓
آموزش تهیه سس مایونز خانگی🍥
آموزش تهیه کشک کدو 🫓
آموزش تهیه مربای انجیر🍮
آموزش تهیه توپک کنجد🧇
آموزش تهیه املت مخصوص ناباروری🥞
آموزش تهیه کباب تابه ای🍣
۲۷ جایگزین رب گوجه فرنگی 🍅
آموزش تهیه خورش خرفه 🍲
آموزش تهیه فالوده خیار و سکنجبین 🥤
آموزش تهیه کشمش خانگی🍇
آموزش تهیه معجون کمخونی🍇
آموزش تهیه فرنی شیر بادام🍮
آموزش تهیه کنسرو طبیعی(قرمه عشایری)
آموزش تهیه خورش به آلو🥘
آموزش تهیه عصاره گوشت🥩
آموزش تهیه دوشاب یومورتا🫕
آموزش تهیه کراکر برنج ترد و خوشمزه😋
آموزش تهیه خیارشور یک روزه 🥒
آموزش تهیه حمص لبنانی 🧇
آموزش تهیه آبگوشت مزوره قمی🫕
آموزش تهیه کوفته سیخی🥓
آموزش تهیه کاهو با سرکه و دلار🥬
آموزش تهیه حلیم کشدار و خوشمزه🫕
آموزش تهیه فالوده هلو🍑
آموزش تهیه کره محلی🧈
آموزش تهیه نان باروری🥞
آموزش تهیه خورش کرفس🌱
آموزش تهیه شیرینی خرمایی🧇
آموزش تهیه ژله میوه ای 🍒
آموزش تهیه ماهی ککو شمالی🧆
آموزش تهیه کشك با دوغ 🥛
آموزش تهیه دم پخت پلو🥢
آموزش تهیه خوراک نخود🫕
آموزش تهیه بهترین جایگزین قند سفید🌱
آموزش تهیه آش دوغ 🍲
آموزش تهیه مرغ پرتقالی 🍊
آموزش تهیه رب انار آتیشی🍶
آموزش شیرین کردن زیتون🫒
آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه 🥩
آموزش تهیه خورشت کرفس🌱
آموزش تهیه خیارشور یک روزه 🥒
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
کباب یونانی(کباب پیچ)
تجربه حس خوب آشپزی
در طبیعتِ شمال ایران 🍃🛖
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
41.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
قورمه سبزی گیلانی ....
تجربه حس خوب آشپزی در طبیعتِ شمال ایران 🍃🛖
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
ترشی خوشمزه گیلانی ..
بجای سرکه سفید از سرکه سیب استفاده کنید👌
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
#آشپزی_اسلامی
آش باقالی
ابتدا پیاز را درون قابلمه ریخته و زردچوبه و گوشت را اضافه میکنیم
5 دقیقه تفت داده سپس باقالی و گندم و نمک و آب را اضافه کرده و 45 دقیقه میزنیم
بعد از 45 دقیقه سبزی را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر میپزیم
به دلخواه میتوانید از نعنا خشک و پیاز داغ استفاده کنید
✅ خواص :
🔹خونساز
🔸استخوانساز
🔹مقوی حافظه
🔸مقوی بدن و...
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
آش گندم باقالی🍲
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
چیپس برنج🍟 🍚
یه جایگزین عالی برای چیپسهای مضر کارخانه ای✅
نوش جان 🥰💕
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c