📹 نظر متفاوت سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب و همتی، وزیر اقتصاد درباره عملکرد اقتصادی دولت شهید رئیسی؛ از سیاهبازی سیاسی همتی تا استناد لیلاز به آمارهای رسمی و مقایسه آن با عملکرد همتی و دوستانش
لیلاز:
🔸در حوزه اقتصاد، آقای رئیسی موفقتر از آنی بود که تصور میشد. ولو اینکه کسی حاضر نیست این را بگوید. هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال ۱۴۰۰ (پایان دولت روحانی و ریاست همتی بر بانک مرکزی) نباشد. و حتی در بعضی از حوزهها مثل حجم تولید ناخالص داخلی، ما از سال ۱۳۹۶ هم عبور کردیم. احزاب سیاسی ممکن است برای اهداف سیاسی خودشان بیانصافی کنند اما طبق آمار رسمی، نرخ بیکاری به کمترین نرخ ۲۰ سال گذشته رسیده است.
پ.ن
🔸با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم، باید منتظر ماند و دید، همتی که خود در دوره مسئولیت بانک مرکزی به استناد آمارهای رسمی، تورمزا ترین رئیس بانک مرکزی ۴ دهه اخیر بوده چه عملکردی خواهد داشت و اقتصاد ایران را به کدام سمت و سو میبرد.
@Kayhan_online
هدایت شده از خبر فوری
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️صحبتهای شنیدنی از شهید رجایی
#شهید_رجایی
@AkhbareFori
هدایت شده از 🇾🇪🇵🇸🇮🇷🇮🇶🇱🇧 کانال کمیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید بیشتر از صدبار اینو دیدم و هر بار غبطه خوردم به معرفت و شناخت این کوچولو خانوم از دستگاه حضرت سیدالشهداء که حتی پذیرایی منتسب به این دستگاه روهم مقدس میدونه ... 😍❤️
#اربعین
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال کمیل بپیوندید
@chanel_komeil
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اظهارات معنادار وزیر علوم دولتِ وفاق ملی
🔻 پینوشت
افراد زیادی از زمان انتشار این مواضع وزیر علوم نسبت به آن واکنش نشان داده و نقدهای صحیح و دقیقی بیان کردهاند. لذا قصد ندارم تکرار مکررات کنم.
حرف من از زاویهای دیگر است؛ یک بار ماجرا را ببینید:
1️⃣ شهریور ۱۴۰۲: علیرغم تلاش سنگین و همهجانبهی استکبار جهانی برای تحمیل امضای بیانیۀ پاندمی به کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران، شهید رئیسی به همراه ۱۰ کشور دیگر پذیرش این بیانیۀ استعماری را رد نمود و مهمترین بستر حقوقی کنترل کشور توسط سازمان بهداشت جهانی در پاندمیهای آتی را کنار زد؛
2️⃣ تا پایان ۱۴۰۲: ادامهی تلاش سازمان ملل برای پذیرش بیانیه از سوی ایران بینتیجه ماند؛
3️⃣ اردیبهشت ۱۴۰۳: حجتالاسلام والمسلمین رئیسی طی سانحهی هوایی به #شهادت رسید؛
4️⃣ تیر ۱۴۰۳: یک پزشک از طیف غربگرا بهعنوان رئیسجمهور انتخاب شد!
5️⃣ مرداد ۱۴۰۳: یک پزشک فعال در فتنۀ ز-ز-آ، معاون اجرایی دولت شد؛
6️⃣ شهریور ۱۴۰۳: یک پزشک همراستا با سازمان بهداشت جهانی، وزیر بهداشت شد!o
7️⃣ شهریور ۱۴۰۳: وزیر علوم با طرح موضوع«شبه علم» که مورد تاکید WHO در ایام کرونا بود،به طب چند هزار ساله و افراد علمی منتقد پروتکلهای WHO حمله کرد؛
8️⃣ شریفی زارچی،مدیر سابق مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و طراح قرنطینههای کرونایی کشور که به دلیل مشارکت در فتنه از دانشگاه شریف اخراج شده بود،به دانشگاه بازگشت!
⭕️ حال بهنظر میرسد چه چیزی در پیش باشد؟ چه چیزی قرار است امضا شود؟ چه چیزی قرار است رخ دهد؟!
✍️ شکوهیانراد
گزارش کیهان از یک تصمیم سؤالبرانگیز درباره دانشگاهها
🔰 بازگشت غیرقانونی اخراجیهای قانونی
آقای پزشکیان! با کدام توجیه؟
🔸رئیسجمهور کشورمان در حالی خواستار بازگشت همه دانشجویان و اساتید اخراجی شدند که این فرمان سراسری و کلی بدون در نظر گرفتن مستندات قانونی پروندههای اینچنینی خود نوعی ترویج بیقانونی است.
🔸این سخنان رئیسجمهور و صدور این دستور سراسری در حالی است که همانطور که ایشان بارها در ایام انتخابات و مناظرات گفتند؛ «ملاک باید قانون باشد»، حال چطور میتوان با یک دستور کلی و بدون بررسی مستندات قانونی و جزئیات پروندههای مورد بحث که طبیعتاً در یک روند قانونی تشکیل شده است، نظر شخصی را جایگزین قانون کرد؟!
🔸قطعاً قاطبه دانشجویان کشورمان به عنوان آیندهسازان کشور را جوانانی مؤمن، سالم، اهل علم، وطن دوست و به دور از رفتار و منش منافی قانون تشکیل میدهند که با حفظ اصول و اعتقادات و گرایشات مختلف مشغول تحصیل هستند و اساساً صحبت از اخراج دانشجویان نباید منجر به این تصور شود که فضای دانشگاههای ما یک فضای ملتهب، بگیر و ببند و بسته و امنیتی است.
🔸با این حال اگر در این فضای علمی و آزاد، کسانی به دنبال سوءاستفاده از آزادی و فضای باز موجود در دانشگاهها باشند و بخواهند نظم و امنیت دانشگاه و در مواردی جامعه را دچار خدشه کنند، باز هم باید به صرف اینکه این عده قلیل دانشجو هستند به آنها مصونیت ابدی داد؟
🔻هر چند در فضای دانشگاهی کشورمان همواره اراده بر مماشات و عبور از خطاها و رفتارهای مخرب آن عده از دانشجویانی که به هر دلیل رفتاری متضاد با فضای علمی و سیاسی دانشگاه در پیش میگیرند بوده است اما در مواردی مماشات با کسانی که به هیچ عنوان نمیخواهند قانون، نظم و حرمت فضای علمی را رعایت کنند دیگر ظلم به دیگر دانشجویان و فضای علمی کشور است.
🔸در سخنان رئیسجمهور محترم به درستی به این موضوع اشاره شده است که «دانشجو حرف دارد و اعتراض میکند»، حرفی نیست، اما بهتر است جناب پزشکیان بفرمایند، چه کسی با حرف زدن دانشجویان و حتی اعتراض و اعلام نظر آنها مخالف است و کجا و چه زمانی دانشجویی صرفا به خاطر حرف زدن یا حتی اعتراض اخراج شده است؟! آیا کسی مخالفتی با ابراز نظر و برپایی کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها در یک فضای محترمانه دارد؟ چنانکه در این سالها کما بیش برپا شده است.
🔸سخن آخر اینکه؛ همانطور که رئیسجمهور محترم معتقدند وقتی قرار است «ملاک قانون باشد»، باید از اظهار نظر احساسی و شخصی پرهیز کرد و هر کدام از موارد مذکور و مورد ادعا را به قانون سپرد. اینکه تماما تصمیمات دولت قبل در مثلا حوزه آموزش عالی را زیر سؤال ببریم و با یک دستور بخواهیم همه آنچه بر اساس مستندات قانونی رخ داده را کنار بگذاریم در هیچ چارچوب قانونی و مترقی نمیگنجد.
#تیتر_یک
#سرویس_اجتماعی
هدایت شده از 🌀اخبار حکمت |حقوق و مزایا🌀
👆🏽آنچه از بیمه در آجا باید بدانیم
✅ اخبار حکمت و حقوق مزایا 👇
Eitta: @khadamat_karkonan
Robika: https://rubika.ir/hekmattkart
Tell: https://t.me/hekmattkart
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈هشدار⛔️
🔞مشاهده اینکار محدودیت سنی دارد🔞
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تبریز در تراز جهانشهر توسعه می یاید
https://farsnews.ir/Jvane_khabarnegar/1725023737102349936
@AzarbaijanSharghiFars