هدایت شده از بیسیمچی
15.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای بسیار عجیب سرگذشت یک شهید ...
توبه کنیم و برگردیم به طرف خدا
https://eitaa.com/bisimchi10
هدایت شده از بیسیمچی
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مانیفست شیعه در تلخی روزگار!
لابد شما هم این ویدئو را که در سفر رئیس جمهور به زیمبابوه منتشر شده، دیده اید!
داستانش را شاید نشنیده باشید!
بچه های زیمبابوه که سرود #سلام_فرمانده را اجرا کرده بودند، ناراحت بودند در آن شلوغی کارشان دیده نشده باشد. مطلب به آقای رئیسی منتقل شد و علیرغم اینکه ایشان طبق برنامه باید می رفتند، برگشتند و سرودشان را گوش دادند و طبق درخواست آنها عکس یادگاری گرفتند
پ.ن: وسط اجرا برخی همراهان با حرکت دست به میخوان به بچه ها بگن تمومش کنن که دکتر رئیسی با اشاره میگه اشکال نداره کار نداشته باشید
فقط آخرش که دخترا همو بغل میکنند
#شهید_جمهور
https://eitaa.com/bisimchi10
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه عزیزان نمازگزار...
بی زحمت به تموم مسجدیها که رو صندلی نماز میخونن اطلاع رسانی کنید،
مهمه،مهم،
🌹🌲🌲🌲🌲🌲🌹
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 گزارش خبرنگار صداوسیما از ماهوارهبرهای بومی ایران
@iribnews
هدایت شده از نگاه آذربایجان
68.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دادخواهی سهامداران تعاونی مسکن جماران تبریز
سهامداران این تعاونی مسکن میگویند که ۲۵ سال بعد از پرداخت تعهدات خود، هنوز واحدهای مسکونی خود را تحویل نگرفته اند./بیداری آذربایجان
🌐 #نگاه_آذربایجان
#بفرستید_برای_دوستان ↙️
@negaheazarbayjan
هدایت شده از ♥️♥️نصرالله♥️♥️
ماهواره تحقیقاتی «چمران ۱» توسط ماهوارهبر «قائم ۱۰۰» پرتاب شد. سازمان فضایی گفته است این ماهواره با موفقیت در مدار ۵۵۰ کیلومتری قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، امروز شنبه ۲۴ شهریور ماهواره چمران-۱ با ماهواره بر قائم ۱۰۰ با موفقیت در مدار ۵۵۰ کیلومتری با موفقیت تزریق شد.
ماهواره تحقیقاتی «چمران۱» از سوی گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران (صاایران) با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکتهای خصوصی دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.
این ماهواره حدود ۶۰ کیلوگرم وزن دارد و ماموریت اصلی آن تست سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری برای اثبات فناوری مانور مداری در ارتفاع و فاز است.
ارزیابی زیرسامانه پیشرانش گاز سرد در سامانههای فضایی و عملکرد زیرسامانههای ناوبری و کنترل وضعیت از ماموریت فرعی ماهواره «چمران۱» به شمار میرود.
موشک ماهواره بر سوخت جامد قائم ۱۰۰ نیز که توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و ساخته شده است در دومین عملیات مداری خود توانست عملیات مدارگذاری ماهواره چمران۱ را با موفقیت به انجام برساند.
سازمان فضایی اعلام کرد اولین دادههای ماهواره چمران 1 در ایستگاههای زمینی دریافت شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فضایی ایران، اولین دادههای ماهواره چمران ۱ که صبح امروز توسط ماهوارهبر قائم ۱۰۰ با موفقیت پرتاب و در مدار ۵۵۰ کیلومتری از سطح زمین تزریق شد، در ایستگاههای زمینی ماهواره دریافت شد.
.
عبور از تحلیل های فلج کننده
🔻ماهواره تحقیقاتی چمران -۱ امروز با موشک ماهواره بر قائم، به فضا پرتاب شد و در مدار ۵۵۰ کیلومتری قرار گرفت.
🔹باور می کنید که زمانی نه چندان دور، در دولت روحانی (دولت منفعل نسبت به امر و نهی های غرب) با گسترش این اقدامات فنی و تحقیقاتی صرفا به این خاطر که غرب مخالف است و خلاف روح برجام است (!) مخالفت می شد؟!
🔻مسخ شدگی در برابر اراده غرب و روح خود تحریمی در آن دوره، موجب شد کشور با وجود ظرفیت های بالای پیشرفت علمی و فنی، از عملیاتی کردن این پیشرفت های ضروری باز بماند.
@IMANI_mohammad
.
تبریک به حضرتی و شرکا!
🔹فردی به نام علی احمدنیا، امروز از سوی الیاس حضرتی (رئیس شورای اطلاعرسانی دولت)، به عنوان "سرپرست امور اطلاعرسانی دولت" منصوب شد.
🔹وی دارای این سوابق است:
🔻بازداشت از سوی دستگاه های اطلاعاتی و محکومیت به پنج سال زندان
🔻دلال رمز ارز
🔻عضو کارگروه تخصصی نفت (زیر مجموعه شورای راهبری ظریف) برای تعیین وزیر
🔻مدیر پروژه بگیر کانال اصلاحاتنیوز که در ویدئویی گفته بود: من تو انتخابات (مجلس) از نظر مالی اشباع شدم. با نمایندگان بستم که بعد ورود به مجلس، مجازیشان دست ما باشد. من تیم دارم و باید به آنها پول بدهم. از همه پول گرفتم".
🔹او همان کسی است که به دروغ و برای دیده شدن بیشتر ادعا کرده بود: محمد رضا فروتن بازیگر سینما تغییر جنسیت داده است(!) این دروغ پراکنی با اعتراض تند فروتن مواجه شد.
🔹واقعا باید به آقای حضرتی (رفیق فابریک شهرام جزایری) برای چنین انتصاب شایسته ای تبریک گفت!
هدایت شده از خط قرمز
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨شروین حاجی پور مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد شد
@khategherrmez
🔴 دسترسی تهران به نیویورک در ۳۰ دقیقه!
🔹 ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ایران با پرتاب ماهواره چمران۱ توسط موشک قائم۱۰۰ از موشکهای قارهپیما، رونمایی کرد؛
🔹 ماهواره تحقیقاتی چمران۱ توسط ماهوارهبر قائم۱۰۰ پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۵۵۰ کیلومتری قرار گرفت؛ این موشک ماهوارهبر قادر است، محمولههایی با وزن ۸۰ کیلوگرم را به مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق کند؛
🔹 آنچه ماهوارهبر پرتاب شده را مهم میسازد، بهرهگیری آن از موتور رافع است که فناوریهای آن، تنها در اختیار چهار کشور جهان قرار دارد؛ این موتور که آزمایشات نهایی آن در اواخر سال ۱۴۰۰ به پایان رسید دارای بدنه کامپوزیتی از جنس کامپوزیت فیبر کربن است و با سوخت جامد کار میکند؛ قائم۱۰۰ اولین ماهوارهبر سه مرحله سوخت جامد جمهوری اسلامی ایران و ساخت دانشمندان نیروی هوافضای سپاه پاسداران است؛
🔹 قائم ۱۰۰ اولین پله از نقشه راه سپاه در توسعه سری ماهوارهبرهای قائم است که از قائم ۱۰۰ شروع شده و سپس ۱۰۵، ۱۱۰ و ۱۲۰ هست که به مدار ۳۶ هزار کیلومتر خواهد رفت؛ موشکهای سری قائم درصورت تغییر موفق به یک موشک بالستیک میتوانند به بردی معادل ۱۲ هزار کیلومتر برسند؛ این برد، ضمن پوشش اروپا، قادر است به خاک اصلی آمریکا نیز دست یابد؛
🔹 موشک قائم با دید غربی و عینک هستهای، قارهپیما دیده میشود؛ ایران در نخستین ماه سال ۱۴۰۰، با رساندن فوری سطح غنیسازی ۲۰ درصدی به ۶۰ درصد نشان داد به راحتی میتواند آن را به ۹۰ درصد نیز برساند؛ از سوی دیگر تولید اورانیوم فلزی موضوع دیگری بود که نشان داد تهران تواناییهای خود را در ابعاد درگیری نیز توسعه داده است.
🔹سپاه پاسداران با پرتاب ماهوارهبر قائم۱۰۰ در واقع به طور رسمی اعلام کرد که به موشکهایی با برد ۵۵۰۰ تا ۱۲۵۰۰ کیلومتر دست پیدا کرده است؛ موشکهای قارهپیما، گونهای از موشکهای بالستیک محسوب میشوند که توان پیمایش مسافتی بیش از ۵۵۰۰ کیلومتر را داشته باشند؛ این موشکها توان دستیابی به ارتفاع پروازی بیش از ۳۰۰ کیلومتر را دارند؛ ایران نیز در سال های گذشته موشک های فراوانی را در کلاسهای مختلف و با سوختهای مختلف برای توسعه زیرساخت های فناوری فضایی خود ساخته است و توانسته به ارتفاع پروازی ۵۰۰ کیلومتر نیز دست یابد.
🖌این موفقیت بزرگ بر مردم ایران مبارک باد🌹
🌻 از شما دعوت می شود به کانال سلسبیل بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/Salsabil1401
هدایت شده از ♥️♥️نصرالله♥️♥️
فعال ترین کشورها در فضا؛
❗❗❗❗❗
ایران در میان 10 کشور برتر فضایی/ بودجه فضایی کشورها چقدر است
فناوری فضایی مجموعه ای از دانش ها و فناوری هایی است که برای بررسی فضای اطراف کره زمین و اجرام آسمانی استفاده می شود در همین راستا 10 کشور برتر در این حوزه معرفی شده اند.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
به گزارش خبرگزاری مهر، انسان همواره در خصوص زندگی در خارج از کره زمین کنجکاو بوده و تلاش می کند از چگونگی حیات در آن سوی کهکشان ها اطلاعاتی به دست آورد. با پیشرفت دانش و فناوری های نوین، امکان اکتشافات گسترده و گام نهادن در جو و فضای کهکشان فراهم شده است.
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
اتحادجماهیر شوروی به عنوان پیشرو
در زمینه فناوری های ماهواره ای، نخستین ماهواره مصنوعی خود را با نام "Sputnik 1" در سال 1957 از پایگاه فضایی "بایکونور" به مدار زمین ارسال کرد.
این اقدام روسیه، سایر کشورهای دنیا را نیز به فکر ساخت و ارسال ماهواره به فضا انداخت.
فهرست 10 کشور برتر جهان پیرامون فعالیت در حوزه فناوری های فضایی بدین شرح است:
* آمریکا
با وجود اینکه روسیه نخستین کشوری بود که ارسال ماهواره به فضا را آغاز کرد، اما در سال های اخیر نسبت به آمریکا فعالیت چندانی نداشته و رتبه دوم را در این حوزه به خود اختصاص داده است. ایالات متحده تاکنون بیشترین شمار ماهواره های ارسالی به فضا را داشته است. نخستین پرواز فضایی بر اساس برنامه «مرکوری» انجام شد. این طرح در مدت 5 سال و با صرف هزینه ای بالغ بر 277 میلیون دلار به اتمام رسید.
دومین ارسال ماهواره آمریکایی ها بر اساس برنامه فضایی "جمینای" شکل گرفت که با طول عمری 6 ساله به طور تقریبی 1.3 میلیارد دلار هزینه در برداشت. مشهورترین مأموریت های فضایی که این کشور به سرانجام رسانده توسط برنامه فضایی "آپولو" صورت گرفته و حدود 20.4 میلیارد دلار هزینه داشته و عمر آن حدود 15 سال بوده است. آمریکا سالانه حدود 8.3 میلیارد دلار صرف مأموریت های فضایی کرده که این رقم در طول 57 سال بیش از 486 میلیارد دلار بوده است.
* روسیه
روسیه، لقب نخستین کشور ارسال کننده ماهواره به فضا را از آن خود کرده است. در واقع، روسیه فهرستی از اولین ها را در اختیار دارد که افتخارات مهمی برای این کشور محسوب می شوند: نخستین موشک بین قاره ای بالیستیک، پرتاب نخستین ماهواره به فضا، فرستادن اولین زن و مرد فضانورد، ارسال نخستین حیوان به فضا و مدار زمین، نخستین پیاده روی در فضا، مریخ نوردی، ساخت نخستین کاوشگر بین سیاره ای، تهیه تصویر از سطح ماه، تأسیس ایستگاه های فضایی و اولین فرود روی ماه.
نخستین پرواز فضایی روسیه به برنامه "وستوک" معروف است که توسط "یوری گاگارین"، اولین فضانورد دنیا صورت گرفت. دولت روسیه بودجه ای بالغ بر 3.8 میلیارد دلار به برنامه های فضایی خود اختصاص داده و بودجه سال 2013 نیز حدود 5.6 میلیارد دلار بوده است.
* چین
برنامه فضایی چین توسط "اداره ملی فضایی" اداره می شود. چین نخستین برنامه ابتدایی موشک بالیستیک را راه اندازی کرد ولی اولین برنامه فضایی خود را یک دهه بعد از آن آغاز نمود. این پیشرفت ها چین را در رتبه سوم کشورهای مستقل پرتاب کننده ماهواره به فضا قرار داده است. دولت این کشور در حال حاضر برای پرتاب بعدی پرواز فضایی خود برنامه ریزی می کند که حدود 6.27 میلیارد دلار هزینه در بردارد. در سال 2020 و طبق برنامه ریزی های "اداره ملی فضایی چین" قرار است تا ایستگاه فضایی دائمی تاسیس شود و گروه های اعزامی را به مریخ و کره ماه بفرستد.
* فرانسه
آژانس فضایی اروپا در این منطقه واقع شده و فعالیت آن به اکتشاف رویدادهای طبیعی خارج از سیاره اختصاص یافته است. این آژانس در سال 1975 تأسیس شده و در حال حاضر در پاریس مستقر است. برنامه های فضایی فرانسه، پروازهای فضایی انسان و سایر مأموریت های اکتشافی بدون سرنشین به سایر سیاره ها را شامل می شود. این کشور در صدد پرتاب نوعی بالون فضایی جدید به فضاست که آژانس فضایی اروپا بودجه 10 میلیون دلاری را برای ساخت و پرتاب آن اختصاص داده است.
* هند
اگر چه هندی های باستان از زمان های دور اطلاعاتی در خصوص علم راکت داشتند اما پس از به دست آوردن استقلال کشور توانستند تئوری های آموخته را به مرحله عمل رسانده و اکتشافات بیشتری در خصوص فضا انجام دهند. دکتر "Vikram Sarabhai"مؤسس آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیک در این کشور بوده که تأثیر بسیار چشمگیری در پیشرفت حوزه علوم فضایی هند داشته و این کشور را به یکی از کشورهای پیشرو حوزه پرتاب ماهواره های فضایی تبدیل کرده است. دولت هندوستان به طور تقریبی حدود 1.6 میلیارد دلار صرف پرتاب ماهواره به فضا کرده است.
* بریتانیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ پزشکیان تکرار روحانی نیست، خودِ خودِ روحانی است. باور نمیکنی، نگاه کنید...
البته بهتر است بگوییم ادامه طاغی و باغی و یاغی و عاصی