🔹دهه طلایی کشور ما در چند دهه بعد از انقلاب دهه 60 بود؛ اما در همین برهه زمانی ما فریب خوردیم و غفلت بزرگی کردیم؛ چرا که خاصیت جنگ این بود که اجازه نمیداد بسیاری از نقصهای تربیتی خودش را بروز بدهد.
🔹صبح و شب شما جانباز و شهید و اعزام به جبههها را مشاهده میکردید، مثلا آن زمان وقتی به مرکز شهر میرفتیم به جای اینکه دست و پا زدن مردم را برای دنیا ببینیم اتوبوسها را میدیدیم که عازم جبههها بودند، ما وقتی مرکز شهر میرفتیم و برمیگشتیم یک دنیا معنویت را با خودمان به خانه میآوردیم و وقتی هم به خانه برمیگشتیم میدیدیم که پسر همسایهمان شهید شده است و حجله برایش نصب کردهاند، یعنی در همه جا معنویت بود
🔹تلویزیون را روشن میکردیم معنویت و روحیه جهاد و حماسه به انسان منتقل میشد، یا مثلا صبح یک وانتی می¬آمد و برای جبههها کمک جمع میکرد و این صدای آشنای دوران کودکی ما بود و مادر ما هم میگفت آن کیسه برنج را برای کمک به جبههها ببر بده که با همین عملش کلی معنویت را به ما منتقل میکرد، همه این کارها تربیت بود و به صورت عملی تربیت میشدیم ولی برنامهای برای تربیت نداشتیم.
🔸بر همین اساس یکی از ایرادات جنگ برای کشور ما این بود که از این نکته غافل ماندیم که بالاخره این جنگ تمام خواهد شد و این معنویتی که به صورت خودکار به جامعه ما تزریق میشود دیگر نخواهد بود ولی ما جایگزینی برایش نداریم، از این زاویه جنگ برای ما غافلگیر کننده بود.
✍حجت الاسلام عباسی ولدی
@Javaaneh_ir
🍃به جای نابغه، خوشبخت تربیت کنید!!
خانواده ها میخواهند کودکشان را فلان کلاس و موسسه ثبت نام کنند تا نابغه شود و بعد از کلی رفت و آمد، نتیجه ای جز خشم و اضطراب و افسردگی برای کودکشان ندارد!
گیریم که کودک شما بتواند یک عدد 8 رقمی را در یک عدد 5 رقمی ضرب کند و جوابش را در یک صدم ثانیه بگوید، یا بتواند در 15 سالگی لیسانس بگیرد، یا حافظ کل دیوان حافظ و سعدی و مولانا شود، آیا آن وقت میتواند درست زندگی کند؟
از زندگی لذت ببرد؟ مسایلش را حل کند؟ درست تصمیم بگیرد؟ دوست پیدا کند؟ اصلا می تواند بخندد؟
کودکان ما نیازی به نابغه شدن ندارند، اما نیاز دارند که بدانند چگونه زندگی کنند.
🌱@Javaaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_ویدیویی | به وقت خادمی🌱
آبِرویَمهَمِهایناستشُدَمعَبدِحُسین
وایاَگرنُوکَرِاینخانِهحِسابَمنَکنی..💔
▪️صلیﷲعلیكیااباعبدﷲ🌱
🚩 | #موکبقاسمابنالحسنع
🔘 @Javaaneh_ir
#زائر_اربعین
زائر زرنگ اربعین منتظر روضه روضهخوان نمیماند
خودش مرثیهخوان دل خود است...
همینکه در این مسیر کربلا او را تحویل گرفتند بالاترین غم است...
در مسیری که اهل بیت امام گرسنگی کشیدند...
✍سید علیاصغر علوی
@Javaaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_ویدیویی | به وقت خادمی🌱
پدر و مادر من خیر ببینند حسین
که مرا نوکر دربار تو بار آوردند..
اَلسَّلامُعَلَیْکَیااَباعَبْدِاللَّهِ°❤️🩹°
🚩 | #موکبقاسمابنالحسنع
🔘 @Javaaneh_ir
آقای میون دار همیشه میگفت :
حسینجان مارو فدایی خواهرت کن
حیف این تنی که برات سینه زده
لطمه زده زیر دست غسال بیفته
ما رو پودر کن برای خودت :))
#شهیدسیدمهدیجلادتی🌱
#اربعین
@Javaaneh_ir
اربعین، قوت اسلام_1402914174736.mp3
7.6M
🎧 اربعین ، قوت اسلام
🚩 در دنیای پیچیده و پر هیاهوی امروز، اربعین یک رسانه بیهمتا است .!
#جوانهها | #اربعین
🔘 @Javaaneh_ir
🏴 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🏴فرارسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام تسلیت باد.
▪️@Javaaneh_ir
📖 *شعار تربیتی یا تربیت ریشه ای!*
🔸برای سازندگی و تربیت باید از(اعماق) شروع کرد . هنگامی که می خواهیم رفتار و گفتار کسی را عوض کنیم ، هنگامی که می خواهیم (لباس) کسی را دگرگون کنیم ، باید پیش از این مرحله ، عشق ها و علاقه هایش را عوض کنیم و ناچار شناخت هایش را و ناچار فکرهایش را ، که ادامه تفکر ، شناخت است و ادامه ی شناخت ، عشق و ادامه ی عشق ، عمل ...
🔹اگر "فقط" لباس کسی را عوض کردیم و (چادر) بر سرش انداختیم و (نماز خوانش)نمودیم و با شعارها و تلقین ها و یا تشویق ها و تهدیدها (داغش)کردیم ، بدون اینکه از درون روشنش کرده باشیم و عشقی در نهادش گذاشته باشیم ، ناچار در محیطی دیگر(سرد) می شود و یخ می زند ؛ همان طور که آهن تفتیده در محیط دیگر سرد و سخت می شود .
🔸این برگ هایی که ما به افراد می چسبانیم ، در برابر نسیمی دوام نخواهند آورد ، چه رسد به طوفان های کوه افکن این قرن . ریزش برگ های پاییزی به من درسی داد که در هنگام(خوابِ ریشه ها) ، برگ ها می ریزند حتی با نسیمی ؛ اما در بهارهای سبز و همراه بیداری ریشه ها ، از چوب خشک مرده ، از چوب سخت و متراکم ، جوانه ها و شکوفه ها می جوشند و بارور می شوند!
✂️ #برشی_از_کتاب :مسئولیت و سازندگی ، صفحه ۴۳
👤 استاد علی صفایی حائری
🌱@Javaaneh_ir
25.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ تربیت مدیران برجسته برای فردای کشور
🔸 «وقتی شما جوانان را آوردید در تشکیلات خودتان، اینها تجربه پیدا میکنند و برای فردا یک نسلِ برجستهی مدیرِ پرانگیزهای شما تولید کردید که به نظرم خیلی چیز باارزشی است...
🔸 اگر چنانچه ایشان [رئیسجمهور] بتوانند مثلا فرض کنید ۱۰۰ تا جوانِ مؤمنِ پرانگیزهی انقلابیِ متعهد را آماده کنند و آخر دولت همین ۱۰۰ جوان را تحویل کشور بدهند، به نظر من کار بسیار بزرگی انجام گرفته است.»
۱۴۰۳/۰۶/۰۶
@Javaaneh_ir
📜 دنیای رابطهها
✏️ ما ناچاريم كه مشخص كنيم در وسعت عمرمان چه بنايى مىخواهيم بهپا كنيم و چه هدفى را مىخواهيم دنبال كنيم.
✏️ آن وقت با اين هدف مشخص، به علوم و اعمال مشخص روى خواهيم آورد و ديگر اسير موجها و جريانهاى اجتماعى نخواهيم گرديد كه ما با ايمان به هدف مشخص به علّو و تسلطى مىرسيم كه ما را از پراكندهكارىها نجات دهد.
✏️ طرح، بر اساس هدف شكل مىگيرد و هدفها در رابطه با همّتها و درك قدر و شناخت ارزش انسان، قرار دارد.
✏️ انسانى كه خودش را ميوهى هستى مىبيند و آدمى كه خودش را در دنياى رابطهها مىشناسد، با شناخت قدر و ارزش و با شناخت روابط و پيوندها در او همّتهاى بلند شكل مىگيرد و مسؤوليتهاى بزرگ، پذيرفته مىشود.
✏️ اين آدم نمىتواند فقر و جهل و فسق و شرك و كفر را تحمل كند. او در خودش و در اجتماعش به دنبال اين ارزشهاى بالاتر از رفاه و آزادى و عدالت و قسط و عرفان و تكامل مىگردد و براى اين ارزشهاى بلند، مجبور است كه طرحى بريزد. نيازها، مسائل، مراحل و موانع را بشناسد و براى رسيدن به مقصود دست به كار شود
✏️ همين جاست كه اين آدم در كوچكترين رابطه مىخواهد اين بار و اين رسالت را بردارد و ترس از «نشدنها» و «نمىشودها» نداشته باشد.
📄 برشی از کتاب 👇🏻
📚 انتظار
@Javaaneh_ir
🍃
🕹داشتن ثبات در یک جمع تشکیلاتی
برخی به قول قدیمیها حزب بادند. باد به هر جهت که بِوَزد، آنها هم به همان سو میروند؛ بیآنکه ملاک مشخصی برای زیست تشکیلاتی داشته باشند. حساب کردن روی این افراد در تشکیلات امری بیهوده و کنار آمدن آنها با جمع بسیار سخت است!
🌱@Javaaneh_ir
🌄دنبال هیچ...
کسانی که حرکتی ندارند مجبورند با تنوعها خودشان را مشغول کنند.
📚 تربیت / استاد علی صفایی
🌱@Javaaneh_ir
💠#ضرورت_خودسازی
بایستی به خودمان، دلمان و جانمان و به شستشوی روانی خودمان بپردازیم و وظایف سنگین، ما را غافل نکند. البته، راه باز است ؛ همین نمازهای پنجگانه، همین امکان دعا، همین نافله،همین نماز شب؛همه از راههای به خود پرداختن است؛این راه ها را در مقابل ما باز گذاشته اند.
🔹اگر تنبلی نکنیم، می شود؛ آن وقت انسان اعتلاء و نورانیت پیدا می کند و کارهایش برکت پیدا می کند.
📆1385/03/09
#امام_خامنهای
@Javaaneh_ir
⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۷ . نباید راحت طلب باشید!
🔸یکی از لغزشگاه ها این است که انسان تصوّر کند دست یافتن به آرمان ها بدون هزینه امکان پذیر است. ما در دوران مبارزات هم می دیدیم بعضی ها بودند که اهداف مبارزات را قبول داشتند، امّا حاضر نبودند در راه این مبارزات، هزینه بدهند، قدمی بردارند .
🔹امروز چنین کسانی هم هستند، تصوّر می کنند که باید به هدفها رسید، امّا بدون دادن هزینه، لذا آنجایی که پای هزینه در میان است، عقب می کشند. این عقب کشیدن ها در بسیاری از موارد موجب می شود که انسان در محاسبه اشتباه کند.
🌱@Javaaneh_ir
🍃
آنقدر کارکنان تان را بخوبی آموزش دهید (توانمندسازی )* که آنها هوس کنند به سازمان های دیگری کوچ کنند و آنقدر با آنها بخوبی رفتار کنید که آنها مایل به اینکار نباشند.(نگهداشت)*
✍ریچارد برانسون
🌱@Javaaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
هرکهمیگویدحسن
زهرا دعایشمیکند . .
خیـــرِدنیـاوقیامتدر
دعــایمــــادراست . .🖤
#شهادت_امام_حسن
🔘 | @Javaaneh_ir
❇️ چهار ستون اصلی تربیت
تربیت بر این چهار پایه استوار است. به پدرها و مادرها یادآور میشوم که این چهار تا پایه، سقف خانۀ ما را نگه میدارد. شما چهار تا ستون دارید و تربیت بر این چهار ستون استوار است:
🏗ستون اول: #آگاهی دادن به بچه
🏗ستون دوم: #احترام گذاشتن به بچه
🏗ستون سوم: #محبت کردن به بچه؛ یعنی در چشم پدر و مادر عزیز باشد.
🏗ستون چهارم: اینکه به بچه #اعتماد کنند و قبولش داشته باشند و از او مسئولیت بخواهند
👈اینها عناصر تربیت صحیح فرزند است.
📚آیت الله #حائری_شیرازی
کتاب راه رشد، جلد یک
@Javaaneh_ir
-
عـینصـاد:
اگر شیعه باشیم،
حرفها و جمعهایمان
نباید جز این نتیجه داشتهباشد
که دلــــی زنــــده شــود..!
•📚جمعهاوحاصلجمعها|ص۱۶•
-
[ @Javaaneh_ir ]
🍂
امام خامنه ای :
محمود موقع انقلاب شاگرد ما بود
ولی حالا استاد ما شد.
#شهید_محمود_کاوه
#شهید_شهریور
#ارتفاعات_حاج_عمران
@Javaaneh_ir
-1352261886_-2040788847.pdf
18.12M
📖 #بخوانید | قیام لله، مَثْنَى وَ فُرَادَى «جلد اول»
#کار_تشکیلاتی
👤 سخنرانی امام موسی صدر پیرامون اهمیت کار تشکیلاتی
@Javaaneh_ir
⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۸ . نباید محافظه کار باشید!
عاقل بودن و خِرَد را به کار گرفتن با محافظه کاری فرق دارد. محافظه کار، طرفدار وضع موجود است؛ از هر تحوّلی بیمناک است؛ هرگونه تغییر و تحوّلی را برنمی تابد و از تحوّل و دگرگونی میترسد؛ اما عقلانیّت اینطور نیست؛ محاسبه ی عقلانی گاهی اوقات خودش منشأ تحولات عظیمی می شود. انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیّت بود. اینطور نبود که مردم همینطور بی حساب و کتاب به خیابان بیایند و بتوانند یک رژیمِ آنچنانی را ساقط کنند؛ محاسبات عقلانی و کار عقلانی و کار فکری شده بود. تا می گوییم محاسبه و عقلانیّت ، عدهای میگویند مواظب باشید، دست از پا خطا
نکنید، عقل را رعایت کنید؛ مبادا یک حرفِ آنچنانی بزنید که در دنیا آنطوری بشود؛ مبادا یک کارِ آنچنانی بکنید که دنیا صف آرایی کند. اینها عقلانیتِ محافظه کارانه است؛ من به این اصلاً اعتقاد ندارم.
محافظه کار نشوید. ممکن است گذشت سن، بعضیها را محافظه کار کند؛ اما موتور حرکت، جوانی است. جوان ما نباید محافظه کار شود. جوان باید آرمان گرا باشد. از آرمان ها کوتاه نیائید. آرمانها را بخواهید، قلّه ها را بطلبید، تا یقین بکنیم که به نیمه راه لااقل خواهیم رسید.
🌱@Javaaneh_ir
🔰مدیریت مذموم از دیدگاه امام رضا(ع)
🔹حضرت امام رضا(ع) مىفرمایند:
پنج چیز اگر در کسى نبود در امور دنیا و آخرت از او انتظار کار نیک نداشته باش:
اصالت خانوادگى، اخلاق نیکو، پایدارى در خلق و خوى، بزرگوارى روح و کرامت نفس و پرهیز از پروردگارش.
🔸مدیرى که از این خصال بهرهاى ندارد نه تنها در کارهاى خود موفق نخواهد بود و مردم به خیرش امیدى ندارند بلکه براى اقشار جامعه کارشکنى بوجود مىآورد و به فردى دردسر ساز و مشکل آفرین تبدیل مىگردد و سطح نارضایتىهاى عمومى را افزایش مىدهد دست اندازى به منصب مدیریت به عنوان ریاست و نه براى خدمت انحطاط و هلاکت هرچه بیشتر را رقم مىزند.
🔹مردى خدمت امام رضا(ع) درباه شخصى که این مقام را وسیلهاى براى ارضاى خودخواهىهاى خویش مىدانست سخن به میان آورد و عرض کرد او در چنین مسندى ریاستطلبى را بر خدمت ترجیح مىدهد. امام در مثالى قابل درک عموم فرمودند:
چنین ریاستى براى دیانت و اعتقادات مسلمانان زیان بارتر از آن است که دو گرگ گرسنه در میان گله گوسفندى بیفتند که چوپان نداشته باشد.
🔸در واقع در این بیان پرمعنا و در عین حال ساده، امام مدیر را همچون چوپانى امانتدار براى حفظ منافع مردم به حساب مىآورد و هرگاه به جاى چوپان، گرگهایى بر امور مردم مسلط گردند، فاجعهاى بزرگ در عرصه مدیریت پدید مىآید و زمینه زیان بار فرهنگى، اخلاقى و اقتصادى جامعه فراهم مىگردد، از نظر امام صادق(ع) حتى اراده و تفکر چنین مدیریتى هلاکت به شمار مىآید: «من اراد الرئاسة هلک».
🔹حضرت امام رضا(ع) تأکید نمودهاند: ولایفرض اللّه العباد طاعة من یعلم انّه یظلّمهم و یغویهم.
خداوند بر بندگان خود پیروى کسى را واجب نمىکند که مىداند بر آنها ستم کرده و گمراهشان مىنماید، پس دستورات مدیرى که از مسیر شرع و دیانت، قانون و عدالت خارج گردیده قابل اطاعت و اجرایى کردن نمىباشد و بر نیروى انسانى که در اختیارش مىباشد فرض است که از پیرامون چنین مدیرى پراکنده شوند و مردم نیز نباید از توصیهها، بخشنامههاى باطل و بیهوده و ظالمانهاش متابعت کنند.
@Javaaneh_ir