نبرد با صهیونیستها با سلاح اسرائیلی!
🟠 در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی در یک گزارش ارزیابی از نبرد «طوفان الاقصی» با اذعان به اینکه جنبش اسلامی حماس عملیات اخیرش را «از بیش از یک سال قبل» طراحی کرده و آن را بهشدت مخفی نگه داشته است، افشا کرد: «بین 800 تا 1000 نیروی فلسطینی در روز شنبه، از 80 نقطه به 20 شهرک و 11 پایگاه نظامی ارتش حمله کردند.» در این راستا یک مقام آگاه گفت: «بخشی از اطلاعات بهدستآمده از مناطق نفوذ، از طریق برخی نیروهای ارتش اسرائیل به دست آمده است و تعدادی از آنها از مدتها قبل با گروههای مقاومت همکاری میکردند و در عملیات «طوفان الاقصی» نیز از این اطلاعات برای نفوذ نیروها به شهرکها و بهخصوص پایگاههای نظامی اطراف غزه استفاده شده است.» بهگفته وی، این همکاری تنها به موضوعات اطلاعاتی محدود نبوده است و مدتهاست که فلسطینیها بخش زیادی از تجهیزات خود را از سربازان و بدنه ارتش رژیم صهیونیستی تأمین میکنند.»
@KANALEMASJED
برگهای برندهی رو نشده !
💢 «سعدالله زارعی» کارشناس و تحلیلگر ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی گوشهای از توانمندی نیروهای مقاومت بود، گفت: «مقاومت دو برگ برنده مهم دارد که هنوز رو نکرده است.
🔸یکی از آنها کرانه باختری است که سه میلیون جمعیت فلسطینی در آن حضور دارد و بخش قابل توجهی از آن مسلح شده و منتظر دستور از سوی فرماندهان مقاومت هستند.
🔸برگ دیگر تشکیل اتاق جنگ مشترک گروههای مقاومت، اعم از مقاومت فلسطینی، لبنانی، سوریهای، یمنی و امثال اینهاست که میتوانند در صورت تداوم جنایت صهیونیستها وارد صحنه نبرد بشوند و قطعاً هم این گروهها خاموش نمینشینند.»
@KANALEMASJED
.
خوشحالی یا ناراحت؟!
پیروزی بزرگ مجاهدان غزه،
قلب صدها میلیون مسلمان را در جهان شاد کرده است و همگی در حال دعا برای تداوم نصرت الهی و ناکام ماندن دشمنان سرتاپا مسلحی هستند که برای انتقام به بمباران و کشتار کور زنان و کودکان بیدفاع روی آوردهاند!
در این میان،
برخلاف امت اسلامی، حال و احوال برخی از جریانهای سیاسی داخلی خوش نیست!
این مدعیان که متأسفانه تریبون و روزنامه و رسانه را نیز در اختیار دارند، در این شادی بزرگ ملت جهان اسلام همراه نیستند و تلاش دارند با طرح موضوعاتی انحرافی، اذهان جامعه را به انحراف بکشانند و بهرهبرداری سیاسیشان را داشته باشند.
این جریان غربگرا که سالیان متمادی است خطِ خود را از جبهه مظلومان و مستضعفان جدا کرده و در صف حامیان کدخدا قرار گرفته است و از ترس به دنبال کرنش و انفعال در برابر استکبار جهانی است، اعتقادی به جریان مقاومت نداشته و قلم سیاه خود را در خدمت ایجاد انحراف و تردید در افکار عمومی خرج کرده است!
این جریان همانهایی هستند که حمایت از مردم مظلوم فلسطین، سوریه، یمن، افغانستان و عراق را حمایتی پرهزینه و بدون منفعت تعریف کرده که باید از آن دست کشید!
همانهایی که از صفوف حامیانشان شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» سر داده شد! همانهایی که سیاست «سازش» را تمجید کرده و خواهان عادیسازی روابط جهان اسلام با رژیم غاصب کودککش و منفور صهیونیستی هستند.
قلم به دستان این جریان به هر بهانهای مشغول تضعیف و تردید و تحریف در منطق مقاومتند. برای نمونه، رئیس تشکیلات این جریان در یادداشتی ادعا میکند:
«چرا مردم مانند گذشته از مقاومت فلسطین حمایت نمیکنند؟» وی تلاش کرده است تا جمهوری اسلامی و جریان انقلابی را مقصر شکلگیری این ذهنیت معرفی کند! در حالی که اولاً این اتهام بزرگی است که به ملت ایران نمیچسبد و نویسنده قیاس به نفس کرده و احوالات محافل جناحی خود را که عدهای پای صحبت امثال ایشان مینشینند، قیاس از جامعه ایرانی گرفته است. ثانیاً اگر به فرض ادعای نویسنده معتبر باشد، باز هم متهم ردیف اول همین جریانی است که بیش از دو دهه است همین ادعاها را به انحای گوناگون تکرار کرده و به خورد افکارعمومی داده است.
ملت ایران اما بیتوجه به این وادادگان سیاسی، خود را حامی ملت مظلومی میدانند که سرزمین پدریشان به غارت رفته است و صدایشان به گوش سازمانهای بینالمللی نمیرسد و اکنون با چنگ و دندان به دنبال بازپسگیری حقوق اولیهشان هستند.
@KANALEMASJED
.
ضرورت جهاد تبیین در رسانهها
با ادامه پیکار نظامی فلسطینیان با رژیم صهیونیستی مهمترین نکته آن است که در رسانهها جهاد تبیین به شکل درستی انجام شود و روایت اول، روایت دروغ و تحریف و فریبکاری دشمنان نباشد. پس از گذشت چند روز از حملات حماس به سرزمینهای اشغالی و ادامه درگیریهای بین دو طرف ضروری است تا به منظور مقابله با ابعاد روانی و رسانهای این پیکار به چند نکته توجه شود:
1️⃣ تأکید بر روی استفاده رژیم منفور صهیونیستی از بمبهای فسفری علیه شهروندان بی گناه و غیر نظامیان ساکن در غزه و اشاره به اینکه استفاده از این بمبها حتی علیه نظامیان در صحنه جنگ نیز در قوانین بینالمللی ممنوع اعلام شده است. بستن آب، قطع برق و گاز و انرژی به داخل غزه و محاصره چندین ساله این منطقه با وجود بالغ بر یک میلیون کودک فلسطینی دقیقاً از مصداقهای بارز رعایت نکردن حقوق بشر است. بنابراین، مظلومیت فلسطینیان و ظلم و وحشیگری صهیونیستها باید بیش از پیش مشخص و عیان شود. هر چند معیارهای دوگانه و استانداردهای رفتاری دوگانه از سوی غرب در بحث قانونمداری و حقوق بشر شهره عام و خاص است؛ اما ضروری است محکوم نکردن تجاوزات و وحشیگریهای رژیم کودککش صهیونیستی از سوی این کشورها بیش از پیش برجسته شود.
2️⃣ برجسته کردن خوش رفتاری حماس با زنان و کودکان و میانسالان غیر نظامی اسیر شده و در مقابل قساوت و شدت عمل و خشونت نژادیـ دینی و به شهادت رساندن زنان و کودکان فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی.
3️⃣ بازتاب و تأکید بر افول رژیم صهیونیستی و نابودی آن در آیندهای نزدیک به دلیل وعده قطعی الهی مبنی بر پیروزی حق بر باطل و نصرت الهی برای حزبالله و به ارث رسیدن زمین برای مستضعفان.
4️⃣ انتشار رسانهای ناموفق بودن حمایتهای غرب و آمریکا با دادن تجهیزات و تسلیحات نظامی به رژیم صهیونیستی در این پیکار با توجه به عدم موفقیت واقعی در نمونه مشابه در جنگ روسیه و اوکراین.
5️⃣ نمایش شریک بودن آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جنایات صهیونیستی به دلیل حمایتهای سیاسی و دیپلماتیک آنها از رژیم صهیونیستی و تأکید بر مشروعیت نداشتن وجودی چنین رژیمی که به دنبال آپارتاید و نژادپرستی و شوونیسم جعلی است.
6️⃣ برجستهسازی موفقیتهای جوانان فلسطینی در این عملیات و کشته شدن فرماندهان ارشد نظامی صهیونیست و به اسارت درآمدن تعداد زیادی از نظامیان صهیونیستی به دست جنبش حماس و پوشالی بودن قدرت و ارتش و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی.
👈 نکته نهایی این است که ضرورت دارد تا همگام با پیروزیهای میدانی جبهه مقاومت، در عرصه رسانه نیز جهاد تبیین و روایتسازی صحیح از موضوع انجام شود.
@KANALEMASJED
📢 اطلاعیه مهم
دفتر آیتالله سیستانی:
تمام مردم جهان را فرا میخوانیم تا در برابر این وحشیگری صهیونیستها ایستاده و مانع از اجرای نقشۀ نیروهای اشغالگر برای آسیبزدنِ بیشتر به مردم مظلوم فلسطین شوند.
@KANALEMASJED
📣 حماس خواستار تظاهرات گسترده در تمامی کشورهای اسلامی در روز جمعه شد
🔸جنبش حماس در بیانیهای از تمامی کشورهای عربی و اسلامی خواست تا روز جمعه برای اعلام همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات بزنند.
🔸جنبش حماس نام جمعه آتی را «جمعه طوفان الاقصی» نامید و همزمان از ساکنان کرانه باختری نیز خواست تا به پا خواسته و در قالب تجمعات گسترده دست به قیام بزنند.
#شکست_غیرقابل_ترمیم
@KANALEMASJED
🔹بهترین مردم اولین کسانی هستند که در مسجد وارد و آخرین کسانی که از آن خارج میشوند.
حضرت پیامبر اکرم
(صلی الله علیه و آله)
مستدرک، ج ۳، ص ۳۶
@KANALEMASJED
🔴 برگزاری راهپیمایی ضدصهیونیستی روز جمعه در سراسر کشور
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:
🔸امروز جهان اسلام و بشریت در معرض امتحان بزرگی قرار گرفته است، حمایت از ملت مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب یک فریضه دینی و انسانی است.
🔸به همین منظور مردم عزیز و انقلابی ایران اسلامی که همواره در کنار مردم فلسطین بوده روز جمعه ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۲ با حضور در نمازهای جمعه سراسر کشور ضمن شکرگزاری به درگاه خداوند متعال به خاطر این پیروزی معجزه گونه همگام با سایر ملتهای مسلمان با شرکت در تظاهرات جنایات رژیم نژادپرست و کودک کش را محکوم خواهند کرد.
🔸این راهپیمایی نیز در تهران رأس ساعت ۱۰:۳۰ صبح جمعه ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۲ از دو مسیر میدان فردوسی و چهارراه توحید در خیابان آزادی به سوی دانشگاه تهران (محل برگزاری نماز جمعه تهران) برگزار خواهد شد.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین #جمعه_همه_می_آئیم
@KANALEMASJED
سند ملی مسجد در راه است
🔹سند ملی مسجد از سوی سازمان تبلیغات اسلامی تدوین و در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است.
🔹راهبری یکپارچه و هوشمند مساجد، حضور روحانی شایسته، تقویت مردمیبودن و استقلال، توسعه دانش و ابزارهای بومی حکمرانی محلی و احیای کارکردهای مسجد از اهداف مهم این سند است.
@KANALEMASJED
🔴اظهارات دانشمندان یهودی اما ضد صهیونیسم درباره رژیم کودک کش اسرائیل
🔻زیگموند فروید
فروید که «پدر علم روانکاوی» است میگوید:
«از اینکه تعصبات بیاساس مردم ما موجبات بیاعتمادی اعراب را فراهم آورده است، غرق اندوه میگردم. توانایی همدردی را با دین گمراه شدهای که دیوار هرودیان را به یادگاری ملی تبدیل کرد و از اینرو موجبات رنجیدگی خاطر مردم را فراهم آورد، در خود نمیبینم».
🔻آلبرت انیشتین
انیشتین، فیزیکدان آلمانی که جایزه نوبل فیزیک را در سال 1921 را دریافت کرده وبه عنوان یکی از بزرگترین فیزیکدانانی شناخته میشود که به این جهان پا گذاشتهاند. او میگوید:
«عقیده "دولت اسرائیل" مورد علاقه من نیست و من هیچگاه دلیل و ضرورت آن را درک نمیکنم. این عقیده با مشکلات بسیاری همراه بوده و حاصل کوتهفکری است. من بر شوم بودن دولت اسرائیل یقین دارم»
🔻اریک فروم
فروم، روانشناس، روانکاو و فیلسوف اجتماعی آمریکایی آلمانیتبار و از جمله مارکسیست های سرشناس مکتب فرانکفورت و از برجستهترین نمایندگان مکتب روانشناسی اومانیستی است. فروم میگوید:
«ادعای یهودیان در مورد سرزمین اسرائیل نمی تواند یک ادعای واقعی سیاسی باشد. اگر تمامی ملل جهان مدعی سرزمینهایی که هزاران سال پیش نیاکانشان در آنجا میزیستند شوند، جهان به دارالمجانین مبدل خواهد شد».
🔻پریمو لِوی
لوی، شیمیدان، نویسندهٔ ایتالیایی و از بازماندگان اردوگاه کار اجباری آشویتس نازیها است. 1941 او مینویسد:
«یهودیان قربانی هولوکاست نازیها بودند و فلسطینیها هدف آفرینشِ هولوکاستی دیگر توسط اسرائیل هستند».
🔻مارِک اِدِلمن
ادلمن آخرین رهبر بازمانده قیام ورشو است. ادلمن نامهای در حمایت از «مقاومت فلسطین» نوشت و آن را با مبارزان یهودی ورشو مقایسه کرد. وی نامه خود را اینچنین آغاز کرد:
«به تمامی سربازان سازمانهای مبارزگر و فرماندهان عملیاتهای نظامی و شبه نظامی و حزبی فلسطین!»
🔻آیزاک آسیموف
آسیموف، که از پ شهرت جهانی برخوردار است. دائرةالمعارف بریتانیکا وی را واضع واژه رباتیک در زبان انگلیسی میشناسد. آسیموف بیش از 500 عنوان کتاب در تمام دستههای اصلی ردهبندی دیوی (به جز فلسفه) دارد و «سیارک آسیموف 5020» به افتخار وی نامگذاری شده است. «آسیموف»، «کلارک» و «هاینلاین» به عنوان سه نویسندهٔ بزرگ گونهٔ علمی-تخیلی شناخته میشوند. آسیموف میگوید:
«خود را در موضع عجیب صهیونیست بودن یافتم و آن را رد کردم!... از نظر من این عقیده که گروهی، خود را ویژه و منحصر به فرد بدانند، کاملاً نادرست است. اینکه میراث انسانیت، تنوعی هزارگانه داشته باشد، لذت بخش است؛ بدینوسیله منافع بسیاری حاصل میگردد. ولی مادامی که یکی از این تنوعات مهمتر از دیگری محسوب گردد، زمینه نابودی تمامی آنها فراهم میشود».
منبع: کافه تاریخ
@KANALEMASJED
💥 هشدار
قطر تهدید کرد اگر بمباران غزه متوقف نشود، صادرات گاز به کشورهای جهان را متوقف خواهد کرد
@KANALEMASJED
مهمترین چالش ها و آسیب پذیری های رژیم صهیونیستی
رژیم اشغالی صهیونیستی از بدو تاسیس در سال 1948 توسط استعمار انگلیس با چالش ها و تهدیدات فراوانی مواجه بوده و همیشه یک رژیم ناامن و آسیب پذیر باقی مانده است. دولت یهود به علت جمعیت محدود، مرزهای غیر قابل دفاع و منابع طبیعی کم و عدم عمق استراتژیک، دکترین نظامی پیشرفته ای را طرح ریزی کرد (Civcik.2004 : 20-21). اما این دکترین نظامی با صرف هزینه بسیار نتوانسته است امنیت را به سرزمین های اشغالی بیاورد. چهار حوزه مهم آسیب پذیر این رژیم که همیشه عامل تهدید و چالش های فراون بوده عبارتند از :
1- فقدان عمق استراتژیک در مقابل حملات غافلگیرکننده
امنیت ملی رژیم صهیونیستی تحت تأثیر منفی عامل جغرافیای سیاسی قرار گرفته، فقدان عمق استراتژیک قابل قبول برای اسرائیل به عنوان یک آسیبپذیری استراتژیک مطرح است. بدین منظور فقدان عمق استراتژیک مؤثرترین عامل تشکیل دهنده ای اصول دکترین نظامی اسرائیل به شمار آمده و مهمترین نگرانی امنیتی این رژیم را شامل می شود(Civcik,2012: 27). وسعت کم و شرایط ژئواستراتژیکی نامناسب ضمن آنکه حمله سریع و اشغال اسرائیل ( سرزمین های اشغالی) را در اختیار همسایگان قرار می دهد، آن را در برابر حملات غافلگیرانه و سریع غیر قابل دفاع می کند. این امر از آنجا ناشی می شود که فاصله بین مرزی که اسرائیل را از دشمنان عربیش جدا می کند، تا مراکز اصلی اسرائیل بسیار کم است. مراکز حیاتی رژیم صهیونیستی را مثلث بیت المقدس، حیفا و تل آویو تشکیل می دهد (به عنوان هارتلند اسرائیل شناخته می شود) که در تیررس حملات مرزی کشورهای عربی قرار دارند و همیشه خطرات بالقوه ای را در خود جای داده اند.
2- ناتوانی در سازماندهی و بازسازی برای دفاع و مقابله با نیروهای دشمن
وسعت کم¬و شکل نامناسب ¬اسرائیل باعث شده تا این رژیم از داشتن عمق استراتژیک در درون سرزمین اشغالی محروم باشد. کشورهای وسیع و داراری عمق استراتژیک این امکان را دارند که پس از حمله غافلگیرانه و دریافت ضربه اول در بخش دیگری از خاک خود نیروهای خود را جمع آوری کند و به بازسازی آن برای مقابله با دشمن بپردازد. رژیم صهیونیستی که فاقد یک عمق استراتژیک مناسب است از این امکان محروم است.
3- در تیر رس بودن مراکز جمعیتی و اقتصادی آن
ویژگی تصنعی و تحمیلی بودن، اسرائیل را به عضوی غیر عادی و ناسازگار با دیگر کشورهای منطقه و مجموعه دولت هایی که در یک منطقه و در کنار هم به سر می برند، تبدیل کرده است. از این رو رژیم صهیونیستی نمی تواند خود را با محیطی که در آن به سر می برد منطبق کند و به عضو سازگار با سایر اعضا و اجزای نظام منطقه ای تبدیل شود.
4-ضعف سیاست بازدارندگی اسراییل
اسرائیل از آغاز شکل گیری تلاش کرده است تا سیاست بازدارندگی را بر کشورهای عربی و جبهه مقاومت فلسطین تحمیل کند تا آنان را از تهدید نظامی یا مسلح شدن فعال باز دارد. ولی این سیاست کارساز نبوده و اسرائیل همواره در اجرای سیاست بازدارنگی باشکست روبه رو است.
@KANALEMASJED