⚜️#زمین_مسکن
سرمایه گذاری در زمین و مسکن عمدتا نیاز به سرمایه چند صد میلیونی و یا حتی چند میلیاردی دارد. این یعنی اگر مایل باشید به صورت ماهانه بخشی از درآمد خود را در این بازار سرمایه گذاری کنید، تنها در صورتی میتوانید این کار انجام دهید که درآمد بسیار بالایی داشته باشید. از این رو معمولا اشخاص درآمدهای خود را در بازارهای دیگری نظیر بورس، طلا و … که نیاز به سرمایه اولیه کمتری دارند، سرمایهگذاری میکنند. حال این افراد میتوانند پس از گذشت چند سال سرمایه خود را از این بازارها خارج کرده و در زمین یا مسکن سرمایه گذاری کنند.
البته بهتر است توجه داشته باشید که زمین و مسکن قابلیت نقدشوندگی پایینی دارند و بازار شفافی برای خرید و فروش آنها وجود ندارد. به بیان دیگر اگر روزی تصمیم به فروش دارایی خود بگیرید، ممکن است چندین ماه درگیر این فرآیند شوید!
ادامه دارد...
⚜️#طلا
بر خلاف بازار مسکن، سرمایه گذاری در طلا با مبالغ بسیار کمتری امکانپذیر است. از جمله مواردی که همواره باید مورد توجه سرمایه گذاران قرار گیرد عبارتند از:
ریسک اصل یا تقلبی بودن طلا
ریسک و هزینه نگهداری آن در محلی امن
وابستگی به قیمت جهانی طلا و نرخ ارز
ادامه دارد...
⚜️#ارز_خارجی
بازار ارز یکی از انواع روش های سرمایه گذاری پرریسک و پرنوسان است و پارامترهای بسیار زیادی نظیر روابط خارجی، روابط اقتصادی شامل واردات و صادرات، سیاست های دولتی و سیاست های کلی بانک مرکزی بر آن تاثیرگذار است. از طرف دیگر، ممکن است در شرایط خاصی خرید و فروش ارزهای پر استفاده مانند دلار و یورو، با محدودیتهای جدی همراه شود و نگهداری مقدار زیادی از آنها مطابق قانون تخلف به شمار رود.
یک نکته جالب!
زمانی که یک شخص ایرانی در ارزهای خارجی نظیر دلار سرمایه گذاری میکند، در واقع معادل شخصی است که در کشور آمریکا داراییهای خود را در هیچ بازاری سرمایهگذاری نکرده! از طرفی همانطور که در آمار مربوط به آمریکا مشاهده کردیم، بخش عمدهای از مردم ساکن این کشور پولهای خود را در یک بازار نظیر مسکن، بورس و … سرمایهگذاری میکنند. حال سوال مهمی مطرح میشود. اگر دلار یا سایر ارزهای خارجی، روش مناسبی برای سرمایه گذاری است، پس چرا مردم آن کشورها پولهای خود را در بازارهای دیگر سرمایه گذاری میکنند؟
ادامه دارد...
ادامه...
پاسخ ساده است؛ تورم.
در واقع مردم ساکن کشور آمریکا معتقد هستند با گذشت زمان از ارزش هر دلار کاسته شده و به طبع قدرت خرید سرمایه آنها نیز کاهش مییابد! جالب است بدانید که تورم کشور آمریکا، سالانه بین ۱ تا ۳ درصد در حال نوسان است. این یعنی سرمایه دلاری شما هر سال به طور متوسط حدود ۲ درصد از ارزش خود را از دست میدهد.
برای درک بهتر موضوع تصور کنید قصد خرید یک کالای خارجی با قیمت ۱۲٬۰۰۰ دلار را دارید. اگر شما ماهیانه ۱۰۰ دلار پسانداز کنید، ۱۰ سال طول میکشد تا به این حجم از پول برسید. اما در طی همین ۱۰ سال با فرض تورم ۲ درصدی آمریکا، قیمت آن کالا ۱٬۹۲۶ دلار رشد کرده و به ۱۳٬۹۲۶ خواهد رسید. به بیان دیگر ۱۲٬۰۰۰ دلاری که جمعآوری کردهاید، دچار تورم ۲ درصدی آمریکا شده و دیگر ارزشی معادل با ۱۲٬۰۰۰ دلار مربوط ۱۰ سال قبل را نخواهد داشت.
با سرمایه گذاری در دلار درست است که از تورم ایران محفوظ میمانید. اما دچار تورم کشور آمریکا که سالیانه حدود ۲ درصد است، میشوید.
ادامه بحث سرمایه گذاری در ارز خارجی...
راهکار چیست؟
در صورتی که تمایل دارید از افزایش قیمت دلار منتفع شوید بهتر است به جای سرمایه گذاری در دلار، سهام شرکتهایی را که حجم صادرات بالایی دارند خریداری کنید. در این صورت هم از تورم ایران و هم از تورم آمریکا جلو میزنید! چرا که:
– اگر قیمت دلار در ایران رشد کند، قیمت سهام آن شرکت نیز به احتمال زیاد رشد خواهد کرد. بنابراین از تورم ایران در امان میمانید.
– تورم آمریکا باعث میشود که قیمت محصولات صادراتی آن شرکت و همچنین درآمد دلاری آن به مرور زمان افزایش یابد. با رشد درآمد دلاری شرکت، به احتمال زیاد قیمت سهام آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. بنابراین از تورم آمریکا نیز در امانید.
– اگر در شرکت مناسبی سرمایهگذاری کرده باشید، مسلما آن شرکت، حجم و تنوع محصولات خود را افزایش خواهد داد. این امر درآمد شرکت را افزایش داده و به طبع میتوان انتظار داشت که قیمت سهام آن نیز رشد کند. بنابراین هم از تورم ایران و هم آمریکا سبقت میگیرید.
⚜️#خودرو
بر خلاف کشورهای توسعه یافته دنیا، خودرو نیز در ایران به عنوان یک کالای سرمایهای محسوب شود. با این وجود عواملی همچون محدودیت در خرید بهقیمت خودرو از کارخانه. هزینههای نگهداری و تعمیرات. هزینههای بیمه و عوارض. ریسک پیشرفت تکنولوژی. نااطمینانی نسبت به واردات خودروهای خارجی در آینده و نقدشوندگی کمتر نسبت به طلا و سکه طلا، موجب شده است که افراد زیادی سرمایه گذاری در سایر بازارها را به خرید خودرو ترجیح دهند.
⚜️#سپرده_بانکی
بسیاری از افراد سپرده گذاری در بانک و دریافت سود بانکی را به عنوان یک سرمایهگذاری مناسب میشناسند. اما دادههای تاریخی نشان داده است که طی سالیان گذشته، سود بانکی بسیار کمتر از میزان تورم بوده است. به بیان دیگر سپرده های بانکی در حفظ قدرت خرید و ارزش پول کارآمد نبوده است.
کدام سرمایه گذاری برای من بهتر است؟
از آنجایی که هر فردی شرایط و ویژگیهای شخصیتی مختص به خود را دارد، نمیتوان یک روش سرمایه گذاری خاص را به همه مردم توصیه کرد. به همین دلیل هر شخص باید ابتدا ویژگیهای خود نظیر افق سرمایه گذاری و سطح ریسک پذیری را به خوبی بشناسد. سپس به مقایسه بازارهای مختلف پرداخته و بهترین را شناسایی کند.
شاید بتوان گفت که مهمترین معیار برای بررسی انواع روش های سرمایه گذاری، میزان بازدهی آنها در گذشته است. در طی پنج سال منتهی به تیر ۱۴۰۰، بورس با بازدهی ۱۶۶۰ درصدی، بهترین عملکرد را در مقایسه با سایر روش های سرمایهگذاری داشته است. در طی همین مدت، طلا با بازدهی ۸۶۰ درصد، مسکن با ۶۱۵ درصد، دلار با ۶۰۰ درصد و سپرده های بانکی با ۱۱۵ درصد، در رتبه های بعدی قرار گرفتهاند. شما میتوانید با مطالعه مقاله بهترین روش سرمایه گذاری در ایران کدام است؟ اطلاعات بیشتری در این خصوص کسب کنید.
سرمایه گذاری در بورس
به طور کلی به دو روش میتوان در بورس سرمایه گذاری کرد که عبارتند از مستقیم و غیرمستقیم. در روش مستقیم سرمایهگذار با استفاده از اطلاعات خود، داراییهای مختلف را تحلیل کرده و فرصتهای سرمایهگذاری شناسایی میکند. مسلما انجام این کار نیازمند دانش بورسی بالا و صرف زمان نسبتا زیاد است. از این رو اگر فرصت یا دانش کافی برای این کار ندارید، بهتر است با سرمایهگذاری در صندوقها، به صورت غیر مستقیم از مزایای بورس بهرهمند شوید.
زمانی که شما واحدهای صندوقهای سرمایه گذاری را خریداری میکنید، در واقع مدیریت دارایی خودتان را به یک تیم حرفهای و با تجربه میسپارید. این تیم با توجه به شناختی که از بازار سرمایه دارد، میتواند بازده مناسبی را در ازای ریسکی که می پذیرید برای شما ایجاد کند.
🔶#طرح_های_سرمایه_گذاری_مجموعه
🔆#طرح_تأمین_انرژی :
⬅️ که متشکل از سه طرح میباشد.
⚜️ طرح عادی که بالاترین سود متعلق به این طرح میباشد.
⚜️ طرح طلا
⚜️ طرح مسکن
🔆#طرح_لیزینگ :
⬅️ که متشکل از دو طرح میباشد.
⚜️ طرح لیزینگ مسکن
⚜️ طرح لیزینگ خودرو و موتورسیکلت
🔆#طرح_بازار_سرمایه :
⬅️ که متشکل از دو طرح میباشد.
⚜️ طرح سبدگردانی
⚜️ طرح بازار سهام
🔆 طرح تأمین سرمایه ( سود و تضامین این طرح به بنگاه اقتصادی مربوطه بستگی دارد و در صورت توافق با سرمایه گذار قرارداد همکاری منعقد میگردد)
🔸شرایط عمومی سرمایه گذاری🔸
توجه‼️
🔸 با عنایت به اینکه حداکثر زمان بازپرداخت اقساط وام پرداختی مجموعه 20 ماه بوده، لذا مجموعه قصد دارد این مدت را فقط در صورتی که بازپرداخت 36 ماهه باشد با کسر نیم درصد از کارمزد وام فقط در دو #طرح_لیزینگ_خودرو و #طرح_لیزینگ_موتور_سیکلت یعنی به ازای هر ماه 2/5 درصد، افزایش دهد.
🔸 کارمزد وام #طرح_لیزینگ_مسکن در صورت بازپرداخت 36 ماهه همان 2 درصد میباشد.
با تشکر از همراهی شما با مجموعه کنز
🆔@KANZ_LEASING
⚜️#واریز_سود
✅ از امروز 30 مهر ماه شروع و در تاریخ 1 آبان ماه پایان خواهد یافت.
در صورت مغایرت واریزی لطفا مراتب را به #امور_مشتریان اطلاع دهید.
#روابط_عمومی:
🆔@KANZ_ADMIN
#امور_مشتریان
🆔@KANZ_CUSTOMERS
#گروه_مالی_کنز:
🆔@KANZ_GROUP
May 11
14010728.pdf
592.7K
✍ گزارش بررسی سیکل های بازار سرمایه از نظر مدت زمان و درصد بازدهی در دوره های ریاست جمهوری به همراه بررسی وضعیت متغیرهای کلان اقتصادی و وضعیت کامودیتی ها در کف و سقف های اخیر بازار سرمایه
+بررسی وضعیت نسبت p/e
+بررسی وضعیت نسبت بافت
+نسبت ارزش بازار به نقدینگی
1401/08/01
🆔@KANZ_SCHOOL
⏰ ایــام و ساعـات کاری مجموعه:
شنبه الی پنجشنبه 9 الی 14
🔰 رزرو نوبت مراجعه حضوری از طریق تماس با مجموعه به شماره ذیل:
☎️ 02532887455
☎️ 02532887456
🕰 9_14
#آدرس_مجموعه
قم _ بلوار جمهوری _ جنب پل شهدای مدافع حرم _ ساختمان الهیه _ طبقه پنجم _ واحد 11
⬅️#روابط_عمومی
🆔@KANZ_ADMIN
⬅️#امور_مشتریان
🆔@KANZ_CUSTOMERS
⬅️#مشاوره_سرمایه_گذاری
🆔@KANZ_COUNSELOR
⬅️#گروه_مالی_کنز
🆔@KANZ_GROUP
🔸#آموزش_سرمایه_گذاری
بورس کالا چیست؟
بورس کالا، بازار منسجمی است که تعداد زیادی از عرضهکنندگان، کالای خود را عرضه میکنند. در این بازار، کالای مربوطه پس از بررسیهای کارشناسی و قیمتگذاری توسط کارشناسان بورس کالا، به خریداران عرضه میشود.
در این بازار معمولاً کالاهای خام و فرآوری نشده مانند فلزات، پنبه، گندم، برنج و… دادوستد میشوند. یکی از مزایای این بازار، حضور نهادهای نظارتی و تنظیمکننده بازار است که تمامی تولیدکنندگان، مصرفکنندگان و تجار کالا با حضور این نهادها، از مزایای قوانین و مقررات حاکم بر بورس برخوردار میشوند.
در ادامه آموزش خرید خودرو از #بورس_کالا را با هم دنبال خواهیم کرد.
پس با ما باشید
روند پیدایش و تکامل بورسهای کالا در جهان
بررسی روند پیدایش و تکامل بورسهای کالا در جهان حاکی از آن است که اینگونه بازارها در عرصه اقتصاد کشورها از قرن ۱۹ به بعد در پی پاسخگویی به برخی از نیازمندیهای اقتصادی و در بسیاری موارد رفع برخی تنگناها و موانع در بازار کالاهای مختلف بوده است.
در واقع نارساییهای بازارهای سنتی در شکل نوسانات کاذب و عدم شفافیت در کشف قیمت و فقدان تضمینهای لازم برای معاملهگران از مهمترین دلایل راهاندازی بورسهای کالایی در کشورهای جهان بوده است.
در چنین شرایطی وجود بورسهای کالایی و استفاده از ابزارهای مشتقه به پدید آمدن یک نظام سازمانیافته دادوستد و توزیع کالاها در کشورهای مختلف منجر شده و راه ورود به بازارهای جهانی را برای کشورها تسهیل کرده است.
از اینرو هماکنون صدها بورسکالایی مدرن در سراسر جهان دایر است که از قدیمیترین آنها میتوان به بورس معروف و تجاری شیکاگو(CME) با ۱۷۰ سال سابقه، بورس فلزات لندن(LME) با ۱۳۰ سال سابقه، بورسکالای نیویورک(NYMEX)، بورسکالای توکیو (TOCOM)، بورس کالای شانگهای(SHFE)، بورس کالای هند(MCX) اشاره کرد.
چه کسانی به بورسکالا مراجعه میکنند؟
۱- گروه اول كسانی هستند كه میخواهند از ريسک نوسان كاذب قيمتها در امان باشند. در واقع بورسهای كالا به عنوان عاملی موثر برای کاهش ریسک توليدكنندگان كالا و مصرف كنندگان عمده در بازار شناخته میشود.
۲- گروه دوم بر خلاف گروه اول، از نوسانات قيمت استفاده كرده و سود خود را حداكثر میكنند. در بورسهای كالا، اين گروه با نام سوداگران (Speculator) شناخته میشوند.
بورس کالا در ایران
در راستای تحقق اهداف برنامه سوم و چهارم توسعه که مطابق با آنها شورای عالی بورس موظف به راهاندازی و گسترش بورسهای کالایی در ایران شناخته شده بود، بورس فلزات در شهریور ۱۳۸۲ (نخستین بورس کالایی در ایران) و بورس کالای کشاورزی در شهریور ۱۳۸۳ آغاز به فعالیت کردند. بر مبنای قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران و با تصویب شورای عالی بورس، شرکت بورس کالای ایران در آذر ۱۳۸۵ با درهم آمیختن بورس فلزات و بورس کالای کشاورزی تشکیل شد و پس از پذیرهنویسی و برگزاری مجمع عمومی، از مهر ۱۳۸۶ کار خود را زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز کرد. گفتنی است ارکان شرکت بورس کالای ایران هم اکنون شامل «مجمع عمومی»، «هیئت مدیره»، «مدیرعامل»، «بازرس/حسابرس» میشود.