هدایت شده از یوماللهششفروردین
کتاب شهید جاوید اثر نعمتالله صالحی نجفآبادی در ابتدا با عنوان مرد صلح و دفاع خونین سپس با نام «شهید جاوید؛ حسین بن علی علیهالسلام» در سال ۱۳۴۷ش منتشر شد و تا سال ۱۳۸۴ش هفده بار تجدید چاپ شد.
ناسازگاری نظریه نویسنده شهید جاوید درباره قیام امام حسین(ع) با علم غیب امامان، از ایرادات این کتاب بود.
شهید جاوید در نسخههای اولیه تقریظ حسینعلی منتظری و علیاکبر فیض مشکینی را همراه داشت.
آیتالله رضا استادی در کتاب سرگذشت کتاب شهید جاوید از بیست کتاب و رساله در نقد آن نام برده که در نقد آن نوشته است که از جمله آنها شهید آگاه اثر آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی است.
آیتالله مشکینی پس از چندی به دلیل مخالفتهای گسترده تقریظ خود بر این کتاب را پس گرفت؛ اما حسینعلی منتظری هرگز تقریظ خود را پس نگرفت و به رغم مخالفت شدید حوزه علمیه به حمایت خود از آن ادامه داد.
طرفداران افراطی کتاب شهید جاوید مخالفان آن مانند آیتالله سید ابوالحسن شمسآبادی را به شهادت رساندند.
آیت عظام اراکی، گلپایگانی مرعشی و شیخ مرتضی حایری صالحی و منتظری را منحرف معرفی کردند.
سید محمدرضا گلپایگانی در پاسخ استفتایی نوشت: «حکم کتب ضاله معلوم است. این کتاب را مطالعه نکنید.»
مرحوم اشراقي داماد حضرت امام با مشاركت آيتالله فاضل لنكراني كتابي در مورد شهيد جاويد مينويسد كه اساس آن را زير سؤال ميبرد. حاجآقا مصطفی خمینی با هماهنگی حضرت امام مقدمه اين كتاب را نوشته بود.
@yoshfa
امام حسین علیه السلام: آگاه باشید که زنا زاده فرزند زنا زاده،مرا در دو راهی شمشیر و ذلت قرار داده است و هیهات که ما زیر بار ذلت برویم.
#ترویج_برابری_جنسی_به_جای_عدالت_جنسیتی_توسط_یونسکو
آیت الله العظمی خامنه ای حفظه الله:"دیدگاه و نظر اسلام در مورد نقش زن در خانواده و اجتماع به مراتب بهتر و قویتر از ادعای غرب است. در برخی از موارد کسانی که به زبان از حقوق زن دفاع میکنند، در دام اشتباهی میافتند که به هیچ وجه به خیر زنان نیست."
دیدار با شورای فرهنگی_اجتماعی زنان
۱۳۷۵/۴/۸
@knhene
هدایت شده از فرهیختگانحوزویمیبد
هزینه هزار میلیارد تومانی برای جهانی شدن شهر یزد؟!
شهر یزد در چهارسال گذشته چه رشد شاخص اقتصادی داشته است؟!
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
هدایت شده از فرهیختگانحوزویمیبد
مهر ۱۳۹۵ سه گروه توریستی ۷۰، ۳۵ و ۳۰ نفره مختلط از مشهد، تهران و خارج از کشور در روز تاسوعا و عاشورا برای خوشگذرانی به روستاهای اطراف شهرستان طبس آمدند و در جاهای مختلفی رقص و پایکوبی به راه انداخته و به شنای مختلط پرداختند.
این رفتار هنجارشکنانه با واکنش شدید مرحوم حجت الاسلام سید ابراهیم مهاجریان مقدم، امام جمعه فقید طبس و حجتالاسلام حسن ایزدی، امام جمعه دیهوک و مردم شهیدپرور این شهر مواجه شد و طوماری در محکومیت این حرکت سخیف امضا شد.
آیا یونسکو که در فکر ترویج مسائلی چون همجنسگرایی است، پس از ثبت جهانی شهر با آن چه خواهد کرد؟
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
هدایت شده از 💎مفاخراستانیـــزد💎
حسینیه ایران
یزد به عنوان حسینیه ایران شناخته میشود.
این عنوان ریشه در تکاپوی سخت اندیشمندان و مردمان یزد برای حفظ و ترویج عزاداری امام حسین ع دارد.
هرچند حضور جمعیت اندک شیعیان با ورود گسترده سادات عریضی به یزد در قرن پنجم تثبیت شد ولی آنان همچنان به عنوان اقلیت شمرده میشدند.
با ظهور دولت صفویه، قدرت شیعیان یزد گسترش یافت و از اقلیت به اکثریت مؤثر تبدیل شد.
از این دوران عزاداری برای سالار شهیدان به یک فرهنگ مبدل شد و موقوفات بسیاری نثار عتبات عالیات، مجالس عزاداری و عزاداران حسینی ع شد.
قدیمیترین موقوفه استان یزد را دختر شاه اسماعیل صفوی در جهت ایجاد رفاه برای زائران امام حسین ع به آنان اهدا کرده است.
این حرکت فرهنگساز مورد حمایت مردم یزد قرار گرفته و نزدیک به نیمی از موقوفات استان برای ترویج یاد و نام سید و سالار شهیدان وقف شد که دامنه برخی از آنها فراملی است.
حضرت آیتالله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حایری میبدی پس از تأسیس حوزه علمیه قم به اصلاح، پیرایش و تقویت مجالس عزای حسینی ع پرداخت.
ایشان مجالس تعزیه را به محافل ذکر مناقب سالار شهیدان ع و بیان معارف و شرایع دین مبدل کرد، قمه زنی را تحریم، قلیان کشیدن در مجالس عزای حسینی ع را ممنوع و مبلغان بسیاری را به سراسر کشور گسیل داشت.
پس از شهادت آیتالعظمی حایری به دست ایادی رضاخان، برگزاری مجالس عزای حسینی ع محدود و به تدریج ممنوع شد.
در این دوران که کنترل شدیدی اعمال میشد تنها محفل عزاداری امام حسین ع در شهر مقدس قم در منزل شهید محراب آیت الله شهید صدوقی برگزار میشد.
شاگرد بزرگ حضرت آیتالله العظمی حایری یعنی حضرت امام خمینی ره طرحی را برای پیرایش مجدد مجالس عزای حسینی ع طراحی کرد که نتیجه کوتاهمدت آن سرنگونی سلطنت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی با تظاهرات میلیونی مردم تهران در تاسوعا، عاشورا و اربعین حسینی ع و سپس دفاع مقدس هشت ساله از کشور بود؛ نخستین کارزاری که وجبی از خاک میهن اسلامی از مام آن جدا نشد.
در این میان سهم یزد به میزانی است که شایسته عنوان حسینیه ایران است. تقدیم چهار شهید در روز دهم فروردین ۱۳۵۷، تقدیم کهنسالترین و خردسالترین شهید دفاع مقدس و وجود روستای نمونه شهیدپرور کشور محصول همین فرهنگ و روحیه در طول پنج قرن گذشته است.
@maosya