eitaa logo
کانون همسران طلاب مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
41 دنبال‌کننده
9هزار عکس
2هزار ویدیو
412 فایل
{{ بِـسْـــمِ الله الـرَّحْـمَٰـنِ الـرَّحِـیــم }} کانون وابسته به واحد فرهنگی-تبلیغی مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد بوده و زیر نظر آن فعالیت می کند. {{ اَللَّهُمَّ‌ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجْ }} آیدی ادمین کانال)): 🆔 @Z535774
مشاهده در ایتا
دانلود
هرگز سعی نکنید کسی را متوجه ارزشتان کنید اگر فردی قدر شما را نمیداند این یعنی لیاقت شمارا ندارد به خودتان احترام بگذارید و با کسانی باشید که برای شما ارزش قائلند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🏴 خدایا ما را از مجاهدین در راه ظهور امام زمان علیه السلام قرار بده. مثل مجاهدین یمنی و فلسطینی خداوندا گرچه از میدان نبرد دوریم ، اما قلباََ با آنان همراهیم✨ اللهم عجل لولیک 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با فرزند خود با تندی و سفاهت رفتار نکنید! ➕ این روایت ناظر بر شکوفایی استعداد فرزندان است. اگر بدرفتاری کنید استعداد فرزند کور می‌شود.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 چطور دیگران را ببخشیم؟! 🔰رفتار کریمانه حضرت امام هادی علیه السلام 👤 آیت الله
. 🔰بخشش و گذشت نشان از قدرت روح انسان است 🔺هر مقدار که توان گذشت و بخشش داریم به همان اندازه روحمان قوی است. یکی از عوامل تضعیف روحِ انسان کینه ها و بدی هایی است که در دل می‌کارد! بدی مانند یک نهال است که اگر اجازه دهیم در سرزمین وجودمان رشد کند تبدیل به یک درخت تنومند می‌شود و آرام آرام ریشه‌ های قوی پیدا می‌کند و جایی برای رشد خوبی ها نمی‌گذارد. ▫️به مجرد ایجاد یک نقطه سیاه در دل، آن را عصب کشی کنیم و از ریشه درآوریم!
. 🔚 بدی ها و کینه ها در دل، مانع به ثمر رسیدن استعدادهای ناب انسان می‌شود. از زمین شن زار بی آب و نمکزار برهوت، انتظار رویش نمی‌رود. اگر می‌خواهیم در زمینه روح انسان مستعدی باشیم و حقیقت توانمندی های روحمان را به ظهور برسانیم، باید روحی آزاد از هر تاریکی داشته باشیم. عفو و گذشت مقدمه ای بر بروز استعدادهای ما است. 🛑 چگونه بخشیدن به انسان بزرگی می‌دهد و روح را قوی می‌کند را می‌شود با این دلیل به سادگی اثبات کرد. بخشیدن همان صفت غفاریت الهی است. وقتی می‌بخشیم یعنی یک صفت الهی را در وجودمان گسترش داده ایم. تجلی صفت خداوند در وجود باعث تقویت روح می‌شود. همین که بتوانید یک کینه عمیق یا یک بدی که در حق شما شده است را ببخشید و از آن درگذرید یعنی یک صفت الهی، وجود شما را نورانی کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ادعیه نقل شده از امام عصر علیه السلام در ماه رجب بیشتر از سایر ماه‌های سال است 🔵 حجت الاسلام استاد احمد عابدی : کتابهای سیر و سلوک می گویند که سال سیر و سلوک با ماه رمضان شروع می شود.کتاب اقبال سیدبن طاووس اگر دیده باشید همان ابتدای کتاب اعمال شب اول ماه رمضان است و آخر کتاب اعمال ماه شعبان است یعنی سید بن طاووس می گوید این کتاب را در یک سال سیر و سلوک عمل کنیم که سال سیر و سلوک از رمضان شروع می شود. مرحوم شیخ عباس قمی رضوان الله علیه که مفاتیح را با ماه رجب شروع کرده است در واقع در ذهن مبارک ایشان این بوده است که رجب و شعبان مقدمه ورود به رمضان است‌.ولی به هر حال قبلا هم این را عرض کرده بودم که 🟢 آنقدر که دعا در ماه رجب از امام زمان علیه السلام نقل شده است در هیچ ماهی نیست حتی ماه مبارک رمضان.معلوم می شود امام زمان سلام الله علیه به دعاهای ماه رجب اهتمام ویژه دارد.
🔴 دعاى نقل شده از جانب امام زمان علیه السلام براى هر روز از ماه رجب 🔵 این دعا در زمان غیبت صغری در توقیعی به نائب دوم محمدبن عثمان رسیده و حضرت دستور دادند كه برای شیعیان منتشر شود: 🟢 بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ، اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ بِمَعانِى جَمِيعِ مَا يَدْعُوكَ بِهِ وُلاةُ أَمْرِكَ الْمَأْمُونُونَ عَلَىٰ سِرِّكَ، الْمُسْتَبْشِرُونَ بأَمْرِكَ، الْواصِفُونَ لِقُدْرَتِكَ، الْمُعْلِنُونَ لِعَظَمَتِكَ، أَسْأَلُكَ بِما نَطَقَ فِيهِمْ مِنْ مَشِيئَتِكَ فَجَعَلْتَهُمْ مَعادِنَ لِكَلِماتِكَ، وَأَرْكاناً لِتَوْحِيدِكَ، وَآياتِكَ وَمَقاماتِكَ الَّتِى لَاتَعْطِيلَ لَهَا فِى كُلِّ مَكَانٍ يَعْرِفُكَ بِهَا مَنْ عَرَفَكَ، لَا فَرْقَ بَيْنَكَ وَبَيْنَها إِلّا أَنَّهُمْ عِبادُكَ وَخَلْقُكَ، فَتْقُها وَرَتْقُها بِيَدِكَ، بَدْؤُها مِنْكَ وَعَوْدُها إِلَيْكَ، أَعْضادٌ وَأَشْهادٌ وَمُناةٌ وَأَذْوَادٌ وَحَفَظَةٌ وَرُوَّادٌ، فَبِهِمْ مَلَأْتَ سَمَاءَكَ وَأَرْضَكَ حَتَّىٰ ظَهَرَ أَنْ لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ، فَبِذٰلِكَ أَسْأَلُكَ، وَبِمَواقِعِ الْعِزِّ مِنْ رَحْمَتِكَ وَبِمَقاماتِكَ وَعَلامَاتِكَ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَزِيدَنِى إِيماناً وَتَثْبِيتاً يَا بَاطِناً فِى ظُهُورِهِ، وَظَاهِراً فِى بُطُونِهِ وَمَكْنُونِهِ، يَا مُفَرِّقاً بَيْنَ النُّورِ وَالدَّيجُورِ، يَا مَوْصُوفاً بِغَيْرِ كُنْهٍ، وَمَعْرُوفاً بِغَيْرِ شِبْهٍ، حَادَّ كُلِّ مَحْدُودٍ، وَشَاهِدَ كُلِّ مَشْهُودٍ، وَمُوجِدَ كُلِّ مَوْجُودٍ، وَمُحْصِىَ كُلِّ مَعْدُودٍ، وَفاقِدَ كُلِّ مَفْقُودٍ؛ لَيْسَ دُونَكَ مِنْ مَعْبُودٍ، أَهْلَ الْكِبْرِياءِ وَالْجُودِ، يَا مَنْ لَا يُكَيَّفُ بِكَيْفٍ، وَلَا يُؤَيَّنُ بِأَيْنٍ، يَا مُحْتَجِباً عَنْ كُلِّ عَيْنٍ، يَا دَيْمُومُ يَا قَيُّومُ وَعالِمَ كُلِّ مَعْلُومٍ، صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَ عَلَىٰ عِبادِكَ الْمُنْتَجَبِينَ، وَبَشَرِكَ الْمُحْتَجِبِينَ، وَمَلائِكَتِكَ الْمُقَرَّبِينَ، وَالْبُهْمِ الصَّافِّينَ الْحَافِّينَ، وَبارِكْ لَنا فِى شَهْرِنا هٰذَا الْمُرَجَّبِ الْمُكَرَّمِ، وَمَا بَعْدَهُ مِنَ الْأَشْهُرِ الْحُرُمِ، وَأَسْبِغْ عَلَيْنا فِيهِ النِّعَمَ، وَأَجْزِلْ لَنا فِيهِ الْقِسَمَ، وَأَبْرِرْ لَنا فِيهِ الْقَسَمَ، بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ، الَّذِى وَضَعْتَهُ عَلَى النَّهَارِ فَأَضاءَ، وَعَلَى اللَّيْلِ فَأَظْلَمَ، وَاغْفِرْ لَنا مَا تَعْلَمُ مِنَّا وَمَا لَانَعْلَمُ، وَاعْصِمْنا مِنَ الذُّنُوبِ خَيْرَ الْعِصَمِ، وَاكْفِنا كَوافِىَ قَدَرِكَ، وَامْنُنْ عَلَيْنا بِحُسْنِ نَظَرِكَ، وَلَا تَكِلْنا إِلَىٰ غَيْرِكَ، وَلَا تَمْنَعْنا مِنْ خَيْرِكَ، وَبَارِكْ لَنَا فِيما كَتَبْتَهُ لَنَا مِنْ أَعْمارِنا، وَأَصْلِحْ لَنا خَبِيئَةَ أَسْرَارِنا، وَأَعْطِنَا مِنْكَ الْأَمانَ، وَاسْتَعْمِلْنا بِحُسْنِ الْإِيمَانِ، وَبَلِّغْنَا شَهْرَ الصِّيامِ، وَمَا بَعْدَهُ مِنَ الْأَيَّامِ وَالْأَعْوامِ، يَا ذَا الْجَلَالِ وَالْإِكْرامِ. 📚 مفاتیح الجنان/دعاهای هر روزه ماه رجب ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔴 ارتباط ماه رجب و مهدویت 🔹 «رجب» نام هفتمین ماه قمری و یکی از چهار ماه حرام در اسلام است که از منظر قداست زمانی، از جایگاه والایی برخوردار است. وقوع حوادث مهم تاریخی، ولادت و شهادت ائمه معصوم علیهم‌السلام و تاکید روایات بر روزه مستحبی و عمره مفرده در این ماه؛ از امتیازات ویژه ماه رجب است. در باب مهدویت می­توان با رویکرد وقوع اتفاقات قبل ظهور و دعاهای این ماه، به آن نگریست. 🔵 الف: ادعیه ماه رجب و امام زمان از ویژگی‌های ماه رجب، خواندن ادعیه مخصوص این ماه است. نکته قابل اهمیت این است که مواردی از این ادعیه، از ناحیه مقدسه به نایبان خاص، تحت عنوان توقیع شریف وارد شده است. 🔺 از جمله آن‌ها، دعایی است که با این جمله آغاز می‌شود: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَانِي جَمِيعِ مَا يَدْعُوكَ بِهِ وُلَاةُ أَمْرِكَ‏ الْمَأْمُونُونَ‏ عَلَى سِرِّكَ الْمُسْتَبْشِرُونَ بِأَمْرِكَ الْوَاصِفُونَ لِقُدْرَتِك‏... .» 🔺 دعای دیگر مخصوص این ماه از سوی ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی، سومین نایب خاص وارد شده است که در جمله آغازین آمده است: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالْمَوْلُودَيْنِ فِي رَجَبٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ الثَّانِي وَ ابْنِهِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَب‏... .» 🟢 ب: ماه رجب و نشانه‌های ظهور: زمان وقوع برخی از علائم، در روایات، ذکر شده است؛ (مثل ندای آسمانی در ماه رمضان) اما بعضی دیگر از نشانه ها، در ماه رجب پیش‌بینی شده است. نشانه‌های ظهور که در این ماه اتفاق می افتد (بدون بررسی سندی) شامل موارد ذیل است؛ 1⃣ شورش سفيانى: امام صادق عليه السّلام میفرمايند: «سفيانى از نشانه‏ هاى حتمى است و [آغاز] شورش او در ماه رجب خواهد بود. وی نُه ماه بر نواحى و شهرهاى پنجگانه حكومت مى‏كند و [حكومتش‏] حتى يك روز بيش از 9 ماه طول نخواهد كشيد.» 2⃣ باران شگفت آور: از امام صادق عليه‌السّلام چنین نقل شده است: «وقتى قيام قائم عليه‌السّلام نزديك شود، در ماه جمادى الثانى و ده روز از رجب، بر مردم بارانى میبارد كه خلائق همانند آن را نديده باشند.» 3⃣ نمايان شدن بدنى كاملا واضح در ماه و دستى كه از آسمان به جایی اشاره میكند. قابل ذکر است، روایتی که این نشانه را ذکر کرده، از منفردات و غیر معتبر است؛ بر عکس بعضی علائم حتمی که روایاتش بسیار است. 4⃣ نداهاى سه‏ گانه‏: امام رضا علیه‌السلام در حدیثی طولانی فرمود: «این سه ندا در ماه رجب خواهد بود؛ «قال: ثلاثة أصوات في رجب‏.» 5⃣ خسوف در شب بدر (نيمه ماه): این علامت از نشانه‌های غیر حتمی است و روایت، نسبت به وقوع این پدیده در ماه رجب، تصریح دارد. 6⃣ قیام یمانی: احاديث از اين جنبش به عنوان «پرچم هدايت» ياد میكنند كه همزمان با شورش سفيانى در شام، او هم در يمن قيام و مردم را به حق و حقيقت دعوت میكند و اجابت دعوتش، واجب است. پس از حركت به سمت عراق و شام و ملاقاتش با خراسانى، در جنگ با سفيانى او را يارى میرساند.