آیا حقّ مسلم ما نیست که نوع پوشش خودمونو انتخاب بکنيم و نبايد حجاب اجباري باشد و باید اختياري باشد!
پاسخ:👇
اولا:حقیقت آن است که اکثریت مردم ایران به عفت معتقد و ملتزمند. هر چند در محدوده پوشش با هم متفاوتند. برخی کمی سهل تر می گیرند و ایمانشان آن چنان قوی نیست که حجاب شرعی را کامل رعایت کنند، اما آنها نیز مخالف نوع پوشش مرسوم در برخی کشورهای دیگر هستند و کشور ما هنوز توانسته با عفت، خانواده را حفظ کند. بنابراین نباید فریب اقلیت محدودی را خورد که شهوات مبتذل، نهایت درجه آرمان های آنهاست و با چشم بسته، می خواهند آینده و سعادت خویش را قربانی شهوات زودگذر کنند. این طایفه غرضشان از رها کردن عفت به صرف کنار گذاشتن یک روسری نیست و خواسته های اصلی آنان چیزی است که اکثریت ملت با آن مخالفند.
ثانیا: اگر به عمل خلاف قانون آزادی می گویند، در هیچ نقطه ای از جهان چنین آزادی ای مقبول نیست و هیچ عاقلی نیز عمل بر خلاف قانون را یک مزیت نمی شمارد و افرادی که بر خلاف قانون عمل می کنند، مجرم خوانده می شود و هیچ جا به یواشکی برداشتن اموال دیگران آزادی نمی گویند. بلکه آن را جرم می شمارند.
در حال حاضر مطابق قوانینی که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب کرده اند، رعایت حجاب در کشور الزامی است و تا زمانی که قانون توسط نمایندگان تغییر داده نشده، باید به آن احترام گذاشت چرا که قانونمداری عامل مهمی برای داشتن جامعه ای متعالی است.
ثالثا: قبل از هر چیز باید دقت کنیم که معیار و ملاک ما، منطق است. اگر برای عملی منطق و دلیل خرد پسند، وجود داشته باشد، آن را قبول می کنیم. اما اگر ما را مجبور بر کاری غیر منطقی کنند، طبیعتا آن را نمی پسندیم. معیار بد بودن، صرف مجبور کردن نیست! بلکه مجبور کردن در بسیاری از موارد نیکو و بلکه ضروری است. آیا اگر کسی بخواهد به حقوق دیگری تجاوز کند و مثلا اموال او را بدزدد نباید او را مجبور کرد که از ستم دست بکشد؟ یا حتی اگر کسی بخواهد بدون مجوز و تخصص، مطب پزشکی دایر کند، نباید او را مجبور به تعطیلی آن مطب کنیم؟
رابعا: اصل این ادعا که کسی پوشش غیر عفیفانه را آزادی بنامد، توهین به آزادی و به ابتذال کشاندن آن است و کسانی که سطح دغدغه های آنان چنین نازل شده است، باید بیدار شوند. آیا آزادی از سلطه و استکبار، باید دغدغه آزادی جویان باشد یا آزادی از ضوابط پوشش؟ آیا آزادی از قید عادات و رسوم خرافی مهم تر است یا جلوه گری در خیابان ها و تبدیل کردن معابر عمومی به صحنه ترسیم انواع جاذبه های جنسی؟ این تصویرهای خیالی که بزرگترین آرزوی یک زن را وزیدن باد در لا به لای موهایش ترسیم کنند، عملیات روانی رذیلانه ای است که یک انسان و آرمان هایش را چنین سطحی می کنند.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
اهمّیت #وضو قبل از خواب🌹
امام صادق عليه السلام :
مَنْ تَطَهَّرَ ثُمَّ أَوَى إِلَى فِرَاشِهِ بَاتَ وَ فِرَاشُهُ كَمَسْجِدِهِ وَ إِنْ ذَكَرَ أَنَّهُ لَيْسَ عَلَى وُضُوءٍ فَتَيَمَّمَ مِنْ دِثَارِهِ كَائِناً مَا كَانَ لَمْ يَزَلْ فِي صَلَاةٍ مَا ذَكَرَ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ.
هر که با طهارت به بستر رود، آن شب بستر او به منزله مسجد اوست و اگر یادش آمد که وضو ندارد به همان رو انداز خود -هر چه می خواهد باشد- تیمم کند که اگر چنین کرد پیوسته در نماز و ذکر خداوند خواهد بود.
📚تهذیب الاحکام(تحقیق خرسان) ج ۲ ، ص ۱۱۶
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
معرّفی دوره ی بینش مطهر استاد #سمیه_طالبی_دارستانی 🍏 @S_talebi 📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
#سیر_مطالعاتی درست کنید.
یکی از چیزهائی که ما امروز خیلی احتیاج داریم، برنامههای مطالعاتی برای قشرهای مختلف است. بارها اتفاق میافتد که جوانها را، نوجوانها را به کتابخوانی تشویق میکنیم؛ مراجعه میکنند، میگویند آقا چه بخوانیم؟ این سؤال یک جواب ندارد؛ احتمالاً جوابهای متعددی دارد. در بخشهای مختلف، برای قشرهای مختلف، به شکلهای مختلف، با تنوع متناسب، #سیر_مطالعاتی درست کنید؛ اول این کتاب، بعد این کتاب، بعد این کتاب. وقتی که جوان، نوجوان، یا کسی که تاکنون با کتاب انس زیادی نداشته است، وارد شد، حرکت کرد، راه افتاد، غالباً مسیر خودش را پیدا خواهد کرد.
۱۳۹۰/۴/۲۹
اگر میخواهید سیر مطالعاتی داشته باشید علاوه بر شرکت در دوره های بینش مطهر که در سراسر کشور اجرا میشه میتونید از سایت علمی مطالعاتی ما نیز در این زمینه بهره مند بشید.👇
سایت سیر مطالعاتی شبکه ادیان
infors.ir
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
🔻فستیوالی مخصوص زنان در سوئد
🔵کشور سوئد در اعتراض به موارد متعدد آزار جنسی که در فستیوال موسیقی مختلط این کشور در سالهای اخیر اتفاق افتاده است، تصمیم گرفت که فستیوالی اختصاصی برای زنان برگزار کند.
🔶جایی که مدینه فاضلهی غربگراها محسوب میشود، برای امنیت روانی و جنسی زنان، به راهحل فضای غیرمختلط و جداسازی زنان و مردان رسیدهاند.
یه عدّه هم تو ایران خیلی بازگشت به عقب رو دوس دارن..
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 اینها رو در مورد ورزشگاه رفتن خانم ها به شما نمیگن!!☝️
🔺اگه میخوای طرفدار غربی ها باشی همه اش رو بگو..!
✖️جلوگیری #مراجع از سربازی رفتن خانمها در زمان پهلوی!
🎙سخنان جالب #حجت_الاسلام_امینی_خواه
#واقعیت_یا_جذابیت
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
🔴 پشت پرده یک خودسوزی !
🔻دوشنبه ۱۱ شهریور ماه خبر خودسوزی یک زن جوان در مقابل دادگستری تهران خبرساز می شود. رسانه های ضد انقلاب با انتشار عکس یک دختر در ورزشگاه آزادی، مدعی می شوند این دختر به اسم سحر به علت ورود غیرقانونی به ورزشگاه آزادی در جریان بازی استقلال، به شش ماه حبس محکوم شده و در اعتراض به این حکم اقدام به خودسوزی کرده است.
🔹موجی از حمایت از این دختر و محکومیت قوه قضائیه در فضای مجازی ایجاد شده، و در اقدام هماهنگ از فدراسیون جهانی فوتبال خواستار تحریم فوتبال ایران و فشار برای صدور مجوز ورود بانوان به ورزشگاه ها میشوند.
🔻واکنش ها نسبت به انتشار این خبر تا جایی پیش می رود که داریوش مصطفوی از روسای سابق فدراسیون فوتبال اعلام میکند که حاضر است به جای سحر به زندان برود و حبس او را تحمل کند. مسعود شجاعی کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران هم به این خبر واکنش نشان داده و آن را با کشف حجاب رضاخانی مقایسه می کند.
🔹اما واقعیت ماجرا از چه قرار است. دختری که روز دوشنبه ۱۱ شهریور ماه به دادگستری تهران مراجعه میکند، به علت درگیری و توهین به مامور نیروی انتظامی در اسفند ماه ۹۷ به دادگاه فراخوانده شده است. در روز دادگاه به علت فوت یکی از اقوام، قاضی در دادگستری حاضر نشده و اصلا جلسه دادگاه برگزار نشده که حکمی صادر شود.
🔻عکسی که به عنوان عکس سحر در ورزشگاه آزادی در بازی استقلال در فضای مجازی دست به دست می شود مربوط به فردی به نام آیسان احتشامی است که طی چند روز گذشته بارها در صفحه شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرده که سالم است و از تصویر او سوءاستفاده شده است.
🔹خواهر دختری که در مقابل دادگستری تهران اقدام به خودسوزی کرده بود نیز در مصاحبه با روزنامه شهروند اعلام کرده که خواهرش دارای اختلال دوقطبی بوده و سابقه خودکشی نیز داشته است.
🔻این نخستین باری نیست که مدعیان حقوق زنان برای رسیدن به اهداف خود دست به فضاسازی کذب رسانه ای و ایجاد تنش در جامعه کرده، تا بتوانند با جنگ روانی، اهداف مورد نظر خود را پیگیری کنند.
🔹پیش از این علی رغم تاکید وزیر ورزش و جوانان مبنی بر عدم وجود هر گونه تهدید برای تعلیق فوتبال ایران، به بهانه حذف چند ساعته اسامی تیم های فوتبال باشگاهی ایران در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، بحث تعلیق فوتبال ایران را به میان فضای رسانه ای کشور کشیدند.
🔻مسئولین به جای ایجاد جنگ روانی و دروغ پردازی رسانه ای باید پاسخگو باشند چه تمهیداتی برای مناسب سازی ورزشگاه ها برای حضور بانوان انجام داده اند، ورزشگاه هایی که حتی برای مسابقات لیگ برتر فوتبال قابلیت میزبانی از آقایان به عنوان تماشاگر را نداشته و لیگ فوتبال را تا آستانه تعطیلی بردند.
💢 مدعیان حقوق زنان در ایران باید پاسخگو باشند چرا باید بانوان ایرانی، قربانی بازی های سیاسی و دستاورد سازی انتخاباتی آنان شوند؟
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
🔺آینههای مترو میز آرایش نیستند!
🔹یکی از راهبران متروی تهران: برخی خانمها فکر میکنند آینههای انتهای هر سکو میز توالت هستند و مدتها جلوی آن میایستند.
🔹گاهی اوقات مجبور میشویم به محض ورود به ایستگاه بوق بزنیم تا کنار بروند.
🔹گاهی هم وقتی توقف میکنیم و به آنها تذکر میدهیم که از جلوی آینه کنار بروند تا بتوانیم انتهای سکو را ببینیم، اصلآ توجّهی نمیکنند و در برخی موارد حتی اعتراض هم میکنند./ ایسنا
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
📌 حجاب زنان بعد از انقلاب
بعضی از آقایون میگن: بعد از انقلاب، چون حجاب قانونی شد، زنها از حجاب دور شدن! اگه حجابو آزاد میذاشتیم، مردم از حجاب متنفّر نمیشدن!
🔺 والله توی امریکا و اروپا، از 100 سال پیش تا الان، هرچی گذشت، وضع حجاب بدتر شده! اونجا که حجاب قانونی نبوده!
قضیه چیه؟! کی باعث ترویج بدحجابی شده؟!
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
📌 حجاب زنان بعد از انقلاب بعضی از آقایون میگن: بعد از انقلاب، چون حجاب قانونی شد، زنها از حجاب دور
به پیشنهاد خانم دکتر مظفّری زین پس به جای واژه ی حجاب اجباری که بازی روانی عدّه ای هست برای تشویش اذهان عمومی(قبلآ مبسوط راجع بهش صحبت کردیم.)، از واژه ی حجاب قانونی استفاده میکنم.
با تشکّر صمیمانه از استاد گرانقدر سرکار خانم دکتر مظفّری ارجمند💐
کلاس چرا حجاب
🔺 #مسیح_علینژاد توی کانالش گفته: فیفا پیگیر حضور #زنان ایرانی در #ورزشگاه شد! آره مسیح جان! این عکس
تبعیضِ جنسیتی زنان علیه زنان، به روایت تصویر..
اینجا ورزشگاه است و دو تیم بانوان باهم مسابقه دارند . ورود بانوان هم کاملا آزاد است اما هیچ تماشاگر زنی در ورزشگاه نیامده..
افرادیکه دنبال ورود زنان به ورزشگاه مردانه هستند دنبال رفع تبعیض نیستند دنبال فریب جامعه هستند.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
زن روستایی آروم صدام زد.
گفت خانم ببخشید یک سوال دارم.
گفتم بله بفرمایین.
گفت: خانم من سالیان سال نمیدونستم جلوی موهامو میذاشتم بیرون و نمیدونستم اون مقدار مو بیرون باشه اشکال داره، حالا خدا منو میبخشه؟!
گفتم خدا بخشیده..
حتّی لحظه ای شک نکن!🌸🍃
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می شود به نامحرم دست نداد
و از #اسلام هم دفاع کرد.👌💐
مشکل اینه که خیلی ها می روند خارج ولی زبان نمی دانند..
حالا می خواهد نماینده مجلس باشد
باز همین مشکل بی زبانی مصیبتی است در روابط دیپلماتیک و سفرهای خارجی
🌐 @TablighGharb
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
زنان غیر مسلمان در بیرمنگام باحجاب شدند.
◀️ یک تشکّل اسلامی در انگلستان به منظور ایجاد پل میان ادیانی بین جامعه های دینی، با دادن بسته های حجابی دارای روسری به زنان غیرمسلمان، از آنان دعوت به امتحان کردن حجاب کرد.
◀️ در صفحه این تشکّل اسلامی در
شبکههای اجتماعی آمده است :
رویداد اجتماعی «آزمودن روسری» در مرکز شهر بیرمنگام، نتیجه فوق العادهای داشت. مردم عاشق این بودند که روسری گذاشتن را امتحان کنند. آنها میخواستند سعی کنند درکی از گذاشتن روسری بر سر داشته باشند.
وقتی صورتشان را از طریق آینه (باحجاب) می دیدند، چهره شان بسیار هیجان زده می شد و عاشق آن بودند.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
🔺امروز دختر مظلوم وزیر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی حاضر شد. امّا چرا ب
امروز/پوشش جدید "شبنم نعمت زاده" دختر وزیر در دادگاه ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی
خانمی که تا حالا چادری نبوده، چطور حالا وقت محاکمه، به اتّهام مفاسد اقتصادی چادری شده؟😐
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
📚🔍http://www.infors.ir/category/spirituality-ethics/seire-hijab
📚سیر مطالعاتی #حجاب در سایت تخصّصی #شبکه_ادیان⬅️(شبکه بین المللی مطالعاتی ادیان) 👆
از دست ندید، عالیه👌💐
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
و باز یک چشمه از دموکراسی و #آزادی برای #زنان در غرب #مسیحی:عدم استخدام آموزگاران محجّبه در کبک کانادا
هیئت آموزش و پرورش فرانسوی زبان مونترال خبر رد شدن درخواست استخدام دو آموزگار محجّبه را تایید کرد.( منبع: محبت نیوز)
🌐 eitaa.com/adyan8
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
🔻 سوئد در مسیر تبدیل شدن به یکی از بزرگترین مراکز حرامزادگی در جهان!
🔹در سوئد از دههی ۱۹۶۰ میلادی، همباشی به صورت سازمانیافته توسط دولت و قانونِ این کشور، دنبال میشود و اکثر زنان و مردان بدون عقد مرسوم مذهبی تشکیل میشوند!
🔹در حال حاضر جمعیت ۹ میلیون نفری سوئد، سالانه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار سقط جنین میکنند و اگر دختری زیر ۱۸ سال برای سقط جنین به کلینیکی مراجعه کند، آنها موظفند به خواست او احترام بگذارند و با توجه به شرایط جسمی و روانی دختر، برای سقط جنین و یا نگهداری جنین تصمیم بگیرند!!
🔹 برگرفته از کتاب مردم سالاری و رفاه اجتماعی در سوئد (با اندکی تصرف)
🔹یه یادی هم کنیم از امضای ۵ یادداشت تفاهم میان دولت یازدهم ایران و سوئد که یکی از این یادداشتهای تفاهم «همکاری در زمینه زنان و خانواده» در زمان مسؤولیت خانم مولاوردی با سوئد بود!!!
آمارزنازادگی در سوئد بیش از ۵۴%
📚منبع👈
«World Family Map»
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
⁉️چرا #حجاب به صورت پوشش کامل بدن به جز قرص صورت و مچ پا و مچ دست، فقط در کشور #ایران قانونیست و در دیگر کشورهای مسلمان به این صورت نیست؟ مگر کشورهای عربستان یا مصر یا ترکیه یا ... مسلمان نیستند؟
✍حجاب و #پوشش زنان یکی از دستورات اسلام است. در دیگر ادیان الهی نیز چنین دستوری وجود داشته است؛ در قرآن مجید و بسیاری از روایات محدوده ی آن به این صورت بیان شده است که زن در برابر نامحرمان تنها می تواند صورت و دو کف دست خود را آشکار کند. بنابراین تشریع و قانون مند شدن آن ربطی به حکومت ها و نظام های اسلامی و غیر اسلامی ندارد . حجاب تا آنجا که در حریم زندگی خصوصی افراد است، یک امر فردی و خصوصی است و کسی نمیتواند دخالت کرده، ولی آنگاه که به یک امر اجتماعی تبدیل شد و با حقوق دیگران ارتباط پیدا کرد، حکومت و حاکم می تواند از باب نهی از منکر و صیانت از اخلاق و معنویت جامعه، رعایت حجاب را الزامی کند و برای آن مجازات تعیین نماید، زیرا بی حجابی از محرمات الهی محسوب می گردد و طبق قاعده هر فعل حرامی قابل تعزیر است.
بنابراین آنچه بر عهده ی همه حکومت ها و نظام های اسلامی است اجرای دقیق دستورات اسلام است که متأسّفانه بسیاری از دولت های اسلامی در این زمینه کوتاهی می کنند.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab