بسمالله الرّحمن الرحيم
🟢 زندگی و بندگی قرآنی
در این ساعات و روزها که غزه مظلوم مزد مقاومت و جانفشانی پانزده ماهه اش در راه خدا را دریافت می کند، علیرغم زخم های فراوان که از دشمن صهیونی برداشته،! اما به شادی نشسته است، بیشتر می توان معنی آیات سوره مبارکه حج [و فتح] را مورد تامل و مداقه قرار داد! که فرموده:
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَٰتَلُونَ بِأَنَّهُمۡ ظُلِمُواْۚ وَإِنَّ ٱللَّهَ عَلَىٰ نَصرِهِمۡ لَقَدِيرٌ.
متاسفانه گاهی از بعضی کسان که از آنها انتظار نیست شنیده می شود؛
مقاومت تا کی!؟
و یا شنیده می شود؛
مگر پیامبر اسلام در شعب ابیطالب بیش از سه سال در محاصره بود؟
و اگر چنین است پس ما چرا باید چهل و پنج سال در محاصره دشمن باشیم! و ننشنیم با دشمن صلح کنیم و ...!؟
مگر ما (بچه های ما)! چه گناهی کرده اند که باید این همه مشکلات را تحمل کنند!؟و از این قبیل حرف ها؛ و سپس نتیجه
می گیرند/ مبارزه بس است!/ باید با دشمن نشست و تعیین تکلیف کرد!
🔍 اما پاسخ به این سئوالات هم سهل است و هم ممتنع.
سهل است؛ از آن جهت که بگوییم، مگر دشمنان "ما" از ما چه می خواهد؟
از ما گفتگو و توافق بر سر بعضی اختلافات می خواهند. مگر این چیز زیادی است؟
یا می گویند اصلا چرا "ما" همه را دشمن می دانیم؟ دشمن را خودمان ساخته ایم! و...!
ممتنع است از آن جهت که؛
پیامبر گرامی اسلام برای تحقق کلمه توحید(لا اله الا الله) تنها سه سال در محاصره نبود، بلکه تا پایان عمر مبارکش در فشار و محاصره دشمنان توحید بود.
چه آنوقت که مدت سه سال در شعب ابیطالب(که بین دو کوه در مکه واقع شده) گرفتار و در محاصره بودند؛ و چه
@Ketabkhaneh_Chaf
👇
آنگاه که پیامبر "صلیالله علیه و آله و سلم" پس از سیزده سال/دعوت به اسلام در مکه_ پس از آزار دیدن فراوان/ مجبور به مهاجرت به مدینه گردید و در آنجا تشکیل حکومت داد.
تاریخ اسلام به صراحت حکایت از آن دارد که پیامبر خدا طی این ده سال حاکمیت مدنی اش در مدینه (برقراری حکومت اسلامی) بیش از ۷۲ جنگ بزرگ و کوچک را از سر گذرانده است!
بله؛ درست شنیده و خوانده اید!، ۷۲ غزوه و سریه(جنگ) فقط طی ۱۰ سال بر پیامبر خدا و مسلمانان تحمیل شد؛ و گاهی آنقدر شدّت داشت که مسلمانان سئوال می کردند؛ "متی نصرالله"!
پس نصرت خدا کجاست که شامل حال ما شود!؟
حتی در سال ششم هجری که پیامبر اسلام و مسلمانان در کنار دروازه شهر مکه مجبور به پذیرش صلح حدیبیه با کفار قریش شدند، این صلح وقتی واقع شد که پیامبر تضمینِ ورود به شهر مکه را در سال بعد از قریش گرفت؛ و بیش از یک سال طول نکشد که پیامبر خدا و مسلمانان برای بجای آوردن مناسک حج وارد شهر مکه شدند و در سال دهم [تنها چهار سال پس از امضای پیمان نامه ۱۰ ساله صلح ] بود که "فتح عظیم مکه" حاصل شد و پیامبر پس از ورود به شهر مکه، مشرکان و دشمنانش را از "سر قدرت" و به شرط تابعیت از اسلام مورد بخشش قرار داد!
با این حال آیا می توان گفت که پیامبر خدا تنها سه سال مورد آزار و اذيت دشمنانش بوده!؟
امروزه این مغلطه (دانسته و نیز نادانسته) از سوی کسانی مطرح می شود که به دنبال آنند مسلمانان را کت بسته تحویل دشمنان دهند! و این خلاف عقل، منطق و نیز سیره پیامبر خداست.
اما برگردیم به غزه
مردم مسلمان فلسطین و بویژه غزه آنگاه به مقاومت جانانه و افسانه ای روی آوردند که بیش از ۷۰ سال مورد تعدی، ظلم و ستم بودند.
آنها چاره کار را [بر اساس آیه ۳۹ سوره مبارکه حج] در آن دیدند که در مقابل دشمن ستمکار و ظالم بایستند؛ و در هیچ مرحله ای از این جنگ نابرابر و ویرانگر ۱۵ ماهه، نگفتند "متی نصرالله"؟
این خیلی چیز عجیبی در عصر ۱۴۴۶ سال پس از ظهور اسلام است؛ و این نشان از بلوغ فکری مسلمانان عصر حاضر است.
آنها در شدید ترین مراحل جنگ که دشمن عنود دست به کشتار وحشیانه زنان، کودکان، پیر و جوانان از زن و مرد می زد و گاهی اوضاع غیر قابل تحمل می شد، هرگز شنیده نشد که بگویند پیامبر خدا فقط سه سال مقاومت کرده و از این حرفها! لکن تنها یک صدا از غزه و مردم مسلمانش شنیده می شد که؛
"حسبنا الله و نعم الوکیل" و "سبحان الله"
بله؛ در شرایط کنونی جهان و در ابتلائات عصر ظهور، ای بسا مشکلات و شدت ابتلائات برای هر یک از ما مسلمانان بیشتر از گذشته(صدر اسلام) باشد؛
لکن باید دانسته شود که پیامبر خدا و همه اولیاء الهی تا پای جان زیر بیرق توحید،/ لا اله الا الله و محمد رسول الله/ ماندند و سر سوزنی عقب نشینی نکردند!
و نکته مهم آن است که بدانیم انقلاب عظیم ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی "رضوان الله تعالی علیه" بود که این پرچم مبارزه با ظلم و بی عدالتی و صد البته توحید را بر افراشت و هزاران شهید و جانباز تقدیم کرد و با انقلابش به سایر مسلمانان و ملت ها انگیزه ایستادگی در مقابل ظلم داد.
نکند خدای ناکرده با کفرانِ "نعمتِ ولایت و هدایت"، این پرچم را زمین بگذاریم و انگیزه اسلام خواهی و دین مداری و مقاومت را از سایر مسلمانان که به لطف خدا و به برکت انقلاب اسلامی بیدار شدند و این پرچم را بدست گرفتند از آنها بگیریم! که گناهی نابخشودنی است.
خداوندا!
اسلام و مسلمین نصرت عطا فرما
شر دشمنان و کیدشان را به خودشان برگردان
آمین رب العالمین
✍ نادر کنعانی چافی
کتابخانه اسلامی بالاچاف
۱۴۰۳/ ۱۰/۲۷
@Ketabkhaneh_Chaf
در حالیکه دشمن مدام از دین زدگی و مایوس شدن مردم صحبت میکند، حضور پررنگ و قابل توجه نوجوان و جوانان در اعتکاف امسال خط بطلانی بر خیال دشمن است.
حضور مسئولان در بین این قشر مهم و تأثیرگذار امیدبخش است.
✍ پیشنهاد می کنیم کمیته فرهنگی شهرچاف چمخاله برای سال آینده، آمادگی و برنامه ریزی جهت اجرای بزرگترین مراسم اعتکاف محلات را به عمل آورد و مسجد شهدای بالاچاف میزبان بزرگترین همایش نوجوانان و جوانان برای مراسم اعتکاف در سطح محلات شهرستان لنگرود باشد، البته با برنامه های متنوع فرهنگی، سیاسی، دینی و مذهبی، ...
@chafcity
🟢 ماموریت ذاتی نظام مقدس جمهوری اسلامی؛
[تربیت و تحویل انسانهای خدوم و درجه یک مانند مرحوم دکتر عباس شیبانی (ره) به جامعه است]
/ یکی از چهره های برجسته و تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران/
🔸عباس شیبانی در ۲۰ آبان ۱۳۱۰ در تهران متولد شد. در سال ۱۳۲۹ فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۳۰ وارد دانشگاه شد و در مهرماه ۱۳۳۲، به همراه تعدادی از اعضای کمیته دانشگاه نهضت ملی، در اعتراض به محاکمه دکتر مصدق، دانشگاه را تعطیل کردند.
🔸در سال ۱۳۳۵ در تظاهرات حمايت از جمال عبدالناصر، توسط دکتر اقبال، ریاست دانشگاه تهران، از دانشگاه اخراج و به دست فرمانداری نظامی تهران، دستگیر شد. ولی به علت فشار افکار عمومی، از زندان آزاد و به دانشگاه مشهد تبعید شد.
🔸او در مشهد با مرحوم استاد محمدتقی شریعتی، آشنا شد و به فعالیتهای انقلابی خود ادامه داد و به همین علت، مجددا دستگیر و به زندان قزل قلعه تهران فرستاده شد.
🔸 وی در سال ۱۳۴۱ به نمایندگی دانشگاه در کنگره جبهه ملی معرفی شد، ولی با اعتراض به نپذیرفتن نهضت آزادی ایران در احزاب جبهه ملّی به دلیل گرایشهای مذهبی، کنگره را ترک نمود و به نهضت آزادی پیوست.
🔸در ۶ بهمن سال ۱۳۴۱ همراه دکتر سحابی، مهندس بازرگان و آیت الله طالقانی، محاکمه و به ۶ سال زندان محکوم و در سال ۱۳۴۷ از زندان آزاد شد.
🔸 او در سال ۱۳۴۷ به دانشگاه بازگشت و تحصيلات پزشکي خود را در سال ۱۳۵۰ به اتمام رساند.
🔸او در سال ۱۳۴۸ با خانم انسیه مفیدی از فعالان سیاسی قبل و بعد از انقلاب که هنگام ملاقات در زندان با او آشنا شده بود ازدواج کرد و خطبه عقد آنان را نیز مرحوم آیت الله طالقانی خواند.
🔺در حقیقت همسر او بیشترین تاثیر را در زحمات و خدمات مرحوم شیبانی در قبل و بعد از انقلاب داشت؛ ضمنا ثمره این زندگی یک دختر یه نام آزاده شیبانی است.
🔸 دکتر شیبانی، پس از شهادت آیت الله سعیدی در سال ۱۳۴۹ در مراسمی که برای بزرگداشت ایشان سخنرانی نمود که توسط ساواک مجدد دستگیر و به ۶ ماه زندان محکوم شد.
🔸در مجموع شیبانی سالها در زندان به سر برد و با ۹ بار محکومیت ۱۳ سال از عمر خود را در زندان گذراند
🔸پس از پیروزی انقلاب نیز در هیات دولت موقت شورای انقلاب، نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی، وزیر کشاورزی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی (۵ دوره)، رئیس دانشگاه تهران، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری دوره دوم (یکی از رقبای شهید رجایی) و دوره پنجم (تنها رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی)، عضو شورای شهر تهران (۳ دوره) بود.
🔸در کنار فعالیت های سیاسی اجتماعی دکتر شیبانی، نمی توان تلاشهای او را در عرصه پزشکی از جمله اقداماتی در زمینه پیوند اعضا، جراحی قلب، مغز و اعصاب و دیگر حوزههای پزشکی نادیده گرفت.
🔸تأسیس دفتر هیـئت امنـای صـرفه جویی ارزی در معالجـه بیمـاران، تهیه پروتز کاشت حلزون شنوایی(خرید سالانه بیش از ۱۰۰۰ دستگاه پروتز کاشت حلزون شنوایی و توزیع آن بصورت رایگان بین مراکز کاشت حلزون شنوایی کشور)، تأسیس و تجهیز مراکز ناباروری، حمایت از انجام انـواع پیونـد در داخـل کشـور (پیونـد قلـب، پیونـد ریـه، پیونـد کبـد، پیونـد کلیـه، پیوند قرنیه چشم و پیوند مغز استخوان) و تأمین تجهیزات سرمایهای مورد نیاز مراکز درمانی از اقدامات مرحوم شیبانی است.
🔸مهم ترین ویژکی خاص و برجسته دکتر عبـاس شـیبانی ساده زیستی در اوج خدمت و مسئولیت بود؛ از این رو تا آخر عمر و تا سن ۹۱ سالکی در منزلـی اسـتیجاري زنـدگی میکرد.!
🔺او عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بود و با همان حقوق بازنشستگی امور زندگی را میگذراند.
🔺حتی زمانی که از خانه خدا برگشتند به همه دوستان و آشنایان گفتند اگر کسی خواست هدیهای بیاورد، پولش را داخل صندوق بریزد تا صرف امور خیر شود.
🔺جالب توجه اینکه او در طول دوران ۲۰ ساله نمایندگی مجلس شورای اسلامی حتی از غذای مجلس استفاده نکرد.!
🔸دکتر عباس شیبانی سرانجام در اول دیماه ۱۴۰۱ دار فانی را وداع گفت.
🔺 حضرت آیتالله خامنهای با حضور، ضمن اقامه نماز از تلاشهای آن مرحوم قبل و بعد از انقلاب تجلیل کردند.
🔺درباره ایشان فرمودند:
آقای دکتر شیبانی به معنای واقعی کلمه جزو انسانهای صالح بود. ما ایشان را خیلی وقت است، سالهاست، یعنی شاید پنجاه و چند سال است میشناسیم... آدم فعّال، خیرخواه و آمادهبهکار، و به معنای واقعی کلمه مبارز بود.
🔺 در پیام ایشان بمناسبت درگذشت دکتر شیبانی نیز آمده است:
وی مؤمنی صادق و مجاهدی خستگی ناپذیر بود و در همهی دورانها، چه دوران مبارزه با طاغوت و چه دوران انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، در صراط مستقیم، ثبات قدم نشان داد.
اری این مرد در عین تحمل مشکلات فراوان و زندان قبل از انقلاب و اوج خدمت و مسئولیت بعد از انقلاب؛ اما هیچ گاه تجملات و توهماتی که خیلی ها را درگیر خودش کرد؛ هیچگاه او را نفریفت!
راه و مرامش ماندگار باد.
از پايگاه نقد و تبیین
🌷" ۲۷ دی ماه سالروز شهادت شهید نواب صفوی و یارانش"
/ شهیدان؛ محمد واحدی، خلیل طهماسبی و مظفر ذوالقدر/
🔍 شهید نواب صفوی با این ژست درحال رفتن سمت جوخه اعدام!
سید مجتبی میرلوحی تهرانی (تولد۱۳۰۳- شهادت ۱۳۳۴ ) معروف به "نواب صفوی" روحانی شیعه، بنیانگذار و رهبر
/جمعیت فدائیان اسلام/ بود.
نواب صفوی؛ دروس حوزوی مانند فقه و اصول، تفسیر قرآن و اصول سیاسی و اعتقادی را در تهران و سپس در نجف فرا گرفت. از علامه امینی و سید حسین طباطبایی قمی به عنوان اساتید وی در حوزه علمیه نجف یاد شده است.
نواب از پیشتازان مبارزات مسلحانه علیه حکومت پهلوی بود.
با ظهور احمد کسروی[مرتد] نواب صفوی جهت مبارزه با تفکرات او از نجف به ایران آمد.[ طبق آنچه که گفته شد]، اعدام کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی و مبتنی بر عقاید مذهبی نواب صفوی و فدائیان اسلام به شمار میرود.
برخی از نویسندگان تاریخ، تلاشهای نواب صفوی و یارانش را در پیروزی جنبش ملی شدن صنعت نفت ایران موثر دانستهاند.
مخالفت با اقدامات دولت دکتر مصدق به دلیل عدم عمل به احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای وی بود؛ که حبس را برای سید مجتبی در پی داشت.
کتاب «جامعه و حکومت اسلامی» از آثار نواب صفوی است. وی در دوران فعالیت سیاسی خود سفرهایی به اردن و مصر داشت که طی آن در دانشگاه الازهر سخنرانی کرده و با ملک حسین پادشاه اردن ملاقات داشته است.
رهبر فدائیان اسلام و برخی از یارانش در ۲۷ دی سال ۱۳۳۴ شمسی توسط رژیم پهلوی اعدام شدند.
FATEHAN MANDEGAR 09 for web کم حجم.pdf
12.61M
متن کتاب فاتحان ماندگار
_ روستای بالاچاف
تالیف_ نادر کنعانی چافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍🔍 پیام، عقل و هوش سیاسی، [ آی، کی، یو] یِ بالای آقای پوتین در مورد ایران را از همین دو جمله زیر می توان تشخیص داد👇
✅ پوتین:
🔸آرزوی بهترینها را برای رهبر ایران داریم.
🔸آنچه در مسائل دوجانبۀ روسیه و ایران انجام میشود، تحت ملاحظات و کنترل ایشان است.
-1826414847_16221245.opus
3.34M
🟢 نقل؛ /صوت/
🔹 گزارشی از تشرف تنی چند از...(آقایان) خدمت مقام معظم رهبری،
/احتمالا قبل از برگزاری مراسم اعتکاف ماه رجبِ جاری/
انتشار_ مورخه ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
🔍🔍 توصیه های راهگشای حضرت آقا "حفظهالله" که برای اهل معنی قابل تامل و دقت است.
🔴 از 10 اکتبر 2024، تا 15 ژانویه 2025
/به عبارتی از سه روز پس از عملیات ۷ اکتبر _ یعنی ۷/۱۸/ ۱۴۰۲ شمسی تا امروز ۱۴۰۳/۱۰/۲۸ شمسی _که بیش از ۱۵ ماه از عملیات فرزندان غزه_ فلسطین می گذرد؛ و امروز شکست رژیم صهیونیستی بر جهانیان آشکار شده است/
🔹رهبر انقلاب، یک اندیشمند و صاحب نظر در حوزه نظامی و اطلاعاتی و امنیتی است
✍سیدمحمد سلیمبهرامی
🔸️۳ روز پس از آغاز عملیات طوفانالاقصی یعنی ۱۰ اکتبر، هیچ یک از بزرگترین استراتژیستهای امنیتی و اطلاعاتی و سیاسی و نظامی دنیا جرأت نمیکردند صحنه و میدان را تحلیل و تبیین کنند؛ و کمِ کم، به یک ماه زمان نیاز بود تا بتوان راجع به آن فرضیهای را مطرح کرد؛ که صدالبته هیچ کسی فکرش را نمیکرد حماس، اسرائیل را به زانو در بیاورد و همه تحلیلها به سمت نابودی قطعی فلسطین و گروه حماس میرفت.
🔹️اما در آن زمان، پیرمردی ۸۴ ساله «اکنون ۸۵ ساله» با چهرهای نورانی و روشن، و عبایی قهوهای و چفیهای بر دوش که استوار گام بر میداشت، با گردنی افراشته و سینهای ستبر، در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در پایتخت حضور یافت و عباراتی را بیان فرمودند که کسی باور و جرأت بیان آن را در ۷۲ ساعت(سه روز) اول عملیات بزرگ طوفان الاقصی نداشت!
🔸️در آن زمان تحلیلگران چه در داخل چه در خارج، چه مخالف و چه موافقِ این عرصه، یا محافظهکارانه حرف میزدند، یا با تردید از پیروزی حماس و شکست اسرائیل صحبت میکردند؛ و معتقد بودند نابودی حماس امری حتمی است! و اسرائیل این عملیات را با تمام قوا سرکوب خواهد کرد؛ کما اینکه نخست وزیر متوهم اسرائیل هم گفته بود یک ماهه کار را تمام خواهد کرد!
🔹️اما آیتاللهِ معظم خامنهای حفظهالله تعالی که انگار در ۱۰ اکتبر «۱۸ مهر ۱۴۰۲»، میانه و انتهای عملیات بزرگ طوفانالاقصی را میدیدند، با یک آرامش و طمأنینه خاص و مثالزدنی فرمودند:
"رژیم غاصب صهیونیستی، هم از لحاظ نظامی، هم از لحاظ اطّلاعاتی، یک شکست غیر قابل ترمیم خورده؛
شکست را همه گفتند، تأکید من به «غیر قابل ترمیم بودن» است."
🔸حالا پس از ۱۵ ماه، تحلیلگران و صاحب نظران غربی و آمریکایی و صهیونیستی که میدان اطلاعاتی و امنیتی و نظامی را رصد و پردازش میکنند، صحبتهای ۱۵ ماه قبل رهبر انقلاب اسلامی را با بیانی دیگر تکرار میکنند!
🔹️یوئل گوزانسکی، یکی از مقامات ارشد سابق شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی:
«ما بودجه های چندین میلیاردی برای جمع آوری اطلاعات از حماس هزینه می کنیم. اما در یک ثانیه همه چیز مانند دومینو فرو ریخت».
🔸️یک تحلیلگر اسرائیلی هم ساعاتی پیش گفت؛
«پس از ۱۵ ماه جنگ، نتانیاهو از نظر سیاسی و ارتش و رئیس ستاد آن از نظر نظامی شکست خوردند، سطوح سیاسی و نظامی با هم شکست خوردند.»!
🔹️اینکه رهبر انقلاب چگونه امروز را میدیدند و تحلیل میکردند در نوع خودش بینظیر است و شاید بتوان مختصر جملهای پیرامون آن نوشت، آن هم فرمایش عارف و سالک الیالله حسن حسنزادهآملی است:
گوشتان به دهان رهبری باشد، که ایشان گوشش به دهان امام زمان عجلالله تعالی فرجه الشریف است.
🔸️در انتها، برای آنهایی که معتقدند طراحی و انجام عملیات طوفانالاقصی یک اشتباه بزرگ بود و این همه انسان بیگناه در فلسطین و لبنان اعم از نظامی و غیر نظامی شهید شدند و سنوار و نصرالله و صفیالدین و... را از دست دادیم، فرمایشی از امام مسلمین را تقدیم میکنم و عرضم را به پايان میرسانم.
🔹️زعیم شیعیان در زمان کوتاهی پس از طوفان الاقصی فرمودند:
«طوفان ۱۵ مهر، نقشهی با دقت طراحی شده دشمن را باطل کرد.
حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، واکنش عصبی به باطل شدن نقشه آنهاست.
من نمی دانم فرماندهان فلسطینی میدانستند چه کار بزرگی دارند میکنند یا نه، ولی کاری که اینها کردند، کاری بود که هیچ چیز دیگری نمیتوانست جای آن را بگیرد.
آنها یک توطئه بزرگ بینالمللی را برای منطقه غرب آسیا با طوفان الاقصی از بین بردند و باطل کردند.»
بازنشر_ کتابخانه اسلامی بالاچاف
۱۴۰۴/۱۰/۲۸
@Ketabkhaneh_Chaf