#ایده_ترفند
وقتی خیار میخرید اول بشوریدش بزارید خشک بشه وقتی خشک شد توی یک ظرف در دار دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بزارید خیار رو میچیند بعد دو لایه دیگه دستمال روش میزارید و درش رو ببندید اینجوری خیار تا سه هفته تر و تازه میمونه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
اگه میخوای برنجت🍚 قد بکشه این چند نکته رو
رعایت کن 🧐🧐🧐
✔️✔️🫕وقتی داره میجوشه بهش یک استکان 🥛آب سرد
اضافه کن 👌
✔️✔️قابلمه بزرگ انتخاب کن که جا داشته باشه👌
✔️✔️موقع جوشیدن ۲قاشق روغن مایع داخل آب
قابلمه اضافه کنید 👌
✔️✔️موقع آبکش کردن روی برنج آب سرد نریز 👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#ترفندخانه_داری
نکات دوخت پارچه های کشی و ریون:
❤ ۱: انتخاب سوزن مناسب در دوخت پارچه های کشی بسیار حائز اهمیت است. معمولا از سوزن ژرسه دوزی یا سوزن ته آبی استفاده کنید برای دوخت این پارچه ها بهتر است.
❤ ۲:انتخاب قرقره
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#_کوکو_ماش💕
✍طرزتهیه:
ماش ابپز شده وله شده یک پیمانه سیب زمینی متوسط ۲ عدد ابپز و رنده شده جعفری خرد شده به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری یا ارد سفید 1 قاشق غذاخوری سیر 2 عدد رنده شده نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری پیاز چه ریز خرد شده . ماش ابپز کنید و ابکش کنید تا سرد نشده اسیاب کنید و له کنید و بزارید کاملا سرد بشه بعد با بقیه مواد همه رو باهم مخلوط کنید و یه کاسه جداگانه سرکه بزارید دست رو با سرکه خیس کنید و مایه کوکو بردارید پهن کنید و تو روغن سرخ کنید .
✅حتما سیب زمینی کاملا سرد باشه بعد رنده کنید و ماش هم باید سرد باشه بعد باهم مواد رو مخلوط کنید وگرنه موقع سرخ کردن وا میره.😋
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#ترفند_خانه_داری 💥
برای ماندگاری بهتر قارچ بهترست از پاکت های کاغذی استفاده کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#موس_انار
🍧:موس دسرسردوغلیظ رومیگن وواژہ فرانسوے هست.
📝موادلازم:
پودر ژلاتین ........... 2 ق غ
آب سرد .............. نصف پیمانه
انار دون شدہ ............5 قاشق غذاخوری
آب انار ................ 2 لیوان
شڪر .................. نصف پیمانه
خامہ فرم گرفتہ ...... 200 گرم
وانیل .................. یڪ سوم ق چ
شربت انار .............4 قاشق غذا خوری
(یڪ لیوان آب انار+4 ق غ شڪررو5دقیقہ بجوشونیدتاغلیظ بشه)
🥄روش تهیه:
ژلاتین را روے آب سرد مے پاشیم و روے بخار آب حل مے ڪنیم .
یڪ لیوان آب انار و شڪر را با هم مخلوط مے ڪنیم و روے حرارت قرار مے دهیم و مرتب هم مے زنیم تا شڪر حل شود .
ژلاتین حل شدہ را ڪم ڪم اضافہ مے ڪنیم و خوب هم مے زنیم .
وقتے ڪمے خنڪ شد خامہ فرم گرفتہ ووانیل رو همراہ با شربت انار را اضافہ مے ڪنیم وبالیسڪ بہ آرامے هم میزنیم.
بعدنصف دانہ هاے اناررااضافہ ڪردہ ومخلوط میڪنیم.
دسررادر ظرف تڪ نفرہ مے ریزیم و بہ مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار مے دهیم.
براے تزیین ازدانہ هاے اناروخلال پستہ استفادہ ڪنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
🌸🌸اگه زرشک سیاه میشه دلیلش 👇👇
روغن خیلی داغ رنگ زرشک را از بین میبرد باید در هنگام پخت به آن شکر اضافه کرد و آن را روی حرارت ملایم به مدت زمان کم تفت داد
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#سلیقه
اگه کابینتی دارید که مخصوص وسایل کیک پزی و شیرینی پزی هستش این ایده میتونه براتون کاربرد داشته باشه
ابتدا نمد هارو به سایز دلخواهتون ببرید و با چسب به در کابینت بچسبونید علت نمد زدن اینه که وسایل وقتی در رو باز و بسته میکنید صدا نکنن از فوم یا مقوای ضخیم هم میشه استفاده کرد بعد ابزار های کیک پزی که امکانش هست رو به در اویزون کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
#دیگچه_مشهدی😋🍱
برنج نیمه طارم 1 لیوان
شیر ۲ کیلو
گلاب ۱ لیوان
شکر یک و نیم لیوان بازم بستگی به ذایقتون بچشید
کره 2 ق غ
خامه صبحانه نصف قوطی در صورت چرب نبودن شیر
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
هل ی ق چ
دیگچه یکی از خوشمزه ترین دسرها نزد مشهدیاست.
ابتدا برنج را با ی لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید .
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه ای با دو پ اب و
نصف شیر راضافه کنید و بزارید با شعله ی کم بپزد
شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه ی شیر راضافه کنید بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله تا شکر به خورد برنج برود
سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید
درآخر سر هم کره و خامه را اضافه کنید من شیر پر چرب ریختم و دیگه خامه نزدم
دیگچه رو به مدت ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم کنید مثل برنج بعد درون سینی 30*40ریخته و ۱۲ ساعت جای خنک یخچال نباشه بزارید تا خودشو بگیره بعد برش زده ونوش جان کنید و روشو میتونید با پودر نارگیل، خلال پسته یا بادام تزیین کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
شربت بهار نارنج» یکی از جذابترین انواع شربت در فصل بهار و تابستان است. این شربت سنتی خوش عطر و بو با استفاده از شکوفههای تازه بهار نارنج یا عرق بهار نارنج تهیه میشود و از همین رو بسیار مفید و خوش طعم است.
یکی از سادهترین روشها برای درست کردن شربت بهار نارنج خانگی و خوشمزه، استفاده از عرق بهار نارنج است. شما میتوانید با اضافه کردن مقداری عرق بهار نارنج به یک شربت ساده زعفرانی، عطر و طعم فوقالعادهای به نوشیدنی خود ببخشید.
برای درست کردن شربت بهار نارنج خانگی با عرق بهار نارنج باید ترکیب شکر و آب را داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و شروع به هم زدن ترکیب شکر و آب کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا ذرات شکر کاملاً در آب حل شود. برای مشاهده ادامه مراحل، روی لینک مقاله طرز تهیه شربت بهار نارنج بزنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی
۱۵ دی
#ترفند_خانه_داری
🍋 استفاده از #لیمو به عنوان واکس کفش
👞 مخلوطی از یک قاشق غذاخوری آب لیمو و روغن زیتون درست کنید و بر روی کفش خود بمالید. با این برق و درخششی که روی کفش شما افتاده دیگر نیازی به واکس نخواهید داشت
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۱۵ دی