eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30هزار دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
9.5هزار ویدیو
23 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
بلدنیستـــــی موهاتوببافی😞... خط چــشم بکشــــی🙈...بیااینجا یادت بدم دلبــــر 😁😍 آموزش👇😉 شنیــــون 🧞‍♀ بافت افریقایی🧜‍♀ بافت فرانسوی😻 بافت ابشاری🧞‍♀ بافت تیغ ماهی👧 ترفندای ارایشی🧚‍♀ دیزاین وطراحی ناخن💅 کشیدن خط چشم گرافیکی👁 میکاپ💄 https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae تنبلی نکن بیاضررنمیکنی😉😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برای امروزتون 🌾دلی آرام 🌸تنی سالم 🌾لبی خندان 🌸وعاقبتی بخیر 🌾خواهانم 🌸آفتاب عمرتون همیشه 🌾سبزو برقرار 🌸و زندگیتون سرشار 🌾 از عشق و دوستی 🌸سلام آدینتون 🌾بخیر و خوشی 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
‌ حلوای لبو بدون رنگ غیرطبیعی: آرد سفيد یک لیوان آب لبو یک و نیم لیوان شکر یک لیوان گلاب نصف لیوان روغن سرخ کردنی نصف لیوان کره 50گرم هل نوک قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایی خوری آرد و توی قابلمه تفت میدیم تا یکم تغییر رنگ بده بعد الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم بعد کره و روغن بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد سرخ بشه باید جوری باشه که قل بزنه و طلایی رنگ بشه تو یک قابلمه دیگه آب لبو و شکر و هل و گلاب و وانیل مخلوط میکنیم و رو شعله ملایم هم میزنیم تا شکر حل بشه. بعد به آرد در حال سرخ شدن اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن به انسجام که رسید زیر شعله رو خاموش میکنیم 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم ميخك چند دانه همه مواد رو باهم آسياب كنيد ابتدا مواد رو داخل هاون نیم کوب کنید تا به دستگاه فشار نیاد اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست و داخل انواع غذاهایی كه با ماهی و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
فریز کردن ✅ برای فریز کردن کرفس و لوبیا سبز فقط کافی است که آن ها را بعد از پاک و خرد کردن🔪 شسته و بگذارید کاملاً آبش گرفته شود و بعد فریز نمایید. اگر می خواهید کرفس را به مدت بیشتری در فریزر نگه دارید می توانید از روش زیر استفاده کنید: به این ترتیب که آن را با آب و کمی آبلیمو بجوشانید. این عمل آنزیم ها و عوامل شیمیائی را که سرما قادر به از بین بردن آنها نیست، از بین می برد 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🌸🍃 سبد های قدیمی معمولا تو هر خونه ای پیدا میشه میتونید اون هارو و با نوار اریب رنگی و یا ربان تزیین کنید کلی خوشگل و نو میشن 💗 🎀 🌸 🎀 _☆_☆_☆ @Khanedari_honar _☆_☆_☆_ به دوستاتونم بفرستین💞
🍎🍏 شمع وارمر چیزیه که تو همه ی خونه ها پیدا میشه. اگه شمع سازی بلد نیستید که خودتون پارافین رو توی سیب بریزید، قسمت بالایی سیب رو به اندازه شمع وارمر خالی کنید، قسمت آلومینیومی شمع ها رو قیچی کنید و در بیارید. شمع رو داخل سیب قرار بدین. اگه زیرش چن تا برگ سبز هم بذارین خیلی قشنگ میشه. چون سبز و قرمز مکمل همه 🍃 خلاقیت شمع💕 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت بسته بندی کادو💕 ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
اگر این توصیه هارو درمورد ادویه ها توی غذاهات استفاده کنی غذاهات بی نظیر میشه👇👇👇 🎀زعفران برای اینکه طعم و عطر زعفران در غذا مشخص باشه باید این ادویه رو آخرین مرحله طبخ به غذا اضافه کنید؛ به جز مواردی که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت برای تهیه جوجه کباب و استیک و... چندساعت قبل از طبخ استفاده می‌شه. دقت کنید زعفران باید داخل شیشه‌های دربسته و دور از نور نگهداری بشه تا عطر و رنگ خودشو از دست نده 🎀زردچوبه اگه می‌خواید بوی بد مرغ و ماهی رو هنگام طبخ از بین ببرید، زردچوبه بهترین ادویه است اما فراموش نکنید مصرف زیاد اون غذا رو تلخ می‌کنه، زمان به جوش اومدن برنج و قبل از آبکش کردن می‌تونید یک قاشق زردچوبه داخل قابلمه بریزید تا پلوی آماده شده خوش‌رنگ‌تربشه؛ البته این روش بیشتر درمورد برنجای مخلوط مثل عدس‌پلو، باقالی‌پلو و ... کاربرد داره 🎀دارچین یه ادویه عالی برای طعم دادن به گوشت قرمز و شیرینی ها، دارچین بوی بد گوشت رو از بین می‌بره و عطر خاصی بهشون میده 🎀فلفل سیاه اگه می‌خواید گوشت قرمز یا مرغ رو بپزید، بهتره قبل از این کار، تکه‌های گوشت یا مرغ رو با پیاز، زردچوبه و مهمتر از همه فلفل سیاه خوب سرخ کنید و بعد اونو بپزید تا گوشت هم طعم بهتری پیدا کنه و هم از نظر ظاهری بافتش رو از دست نده 🎀زیره بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستن،(نفخ حبوبات از بین میبره) موقع طبخ آبگوشت و انواع آش می‌تونید از زیره برای طعم‌دار کردن غذا استفاده کنید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
براى درست كردن شله زرد؛ داخل گلاب می‌توانید چند دانه هل بیاندازید و بگذارید بماند، ترکیب عطر گلاب و هل در شله‌زرد عالیست نوش جان 💖 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌ ☕️خلاقیت _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
⚠️بیا چند تا فوت و فن بخون اینجا شاید بدردت خورد⁉️‼️ 🟢خب جونم براتون بگه برای قیمه ی اعلا از مغز ران گوساله یا سردست گوسفندی استفاده میشه 🥩🥩🍗🍗 🔴لپه حتما چند ساعت قبل خیس بخوره برای گرفتن نفخ لپه ابتدا لپه رو نیم پز کنین و ابکش کنین سپس به همراه گوشت و پیاز تفت داده بشه 🟠ادویه رو هم حتما با گوشت تفت بدین تا بوی خامی نده به خورشتتون 🟣بجای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنین چون پودرش خورشت رو سیاه میکنه  🟢لیمو عمانی رو نیم ساعت اخر به خورشت اضافه کنین تا خورشتتون تلخ نشه 🟡نمک را در اخر کار اضافه کنین چون نمک باعث میشه گوشتتون نپزه زعفران دم کرده خورششتون رو فوق‌العاده میکنه 🟢پس زعفران و گلاب و هل رو اخرای پخت اضافه کنین تا  عطرش موندگار بشه 🟤چند تکه یخ هم باعث میشه خورشتتون  به روغن بیوفته 🟠از تکه های دنبه هم میتونین برای روغن افتادن خورشت استفاده کنین 🟣رب رو زیاد تفت ندین چونکه باعث تیره شدن خورشت میشه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چند تا نکته ریز آشپزی من یه تیکه پنبه رو با عطر خیس میکنم میزارم تو کیسه ی جاروبرقی  روشنش که میکنم بوی خوب کل خونه رو میگیره البته فقط وقتی مهمون داریم چون مقرون به صرفه نیست☺ وقتی پایه مبل یا میز یاهرچیز دیگه ایی روی فرش تو رفته ویجورایی روفرش جاش افتاده بخ بزارید رو اون تیکه وصبر منید اب شه بعد باانگشت جهت مخالف فرش بکشین برای درهای جدید چوب های ام دی اف که جای اثر انگشت میمونه و پاک نمیشه حتی با شیشه پاک کن سرکه عالیه حتما تمتحان کنید لباس های سفید رو همیشه صابون لباس میزنم میزارم یه ساعت میمونه بعدش میشورم هیچ وقت رنگشون خراب نمیشه سفید میمونن همیشه هم نرم کننده لباس استفاده میکنم لباسا خوش بو میشن من داخل بطری های شیشه پاکن نصف بیشتر  اب و نصف کمتر سرکه سفید میریزم برای پاک کردن شیشه ها و آینه ها _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___