براى اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده😋👇🏻
وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید😊
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
چطوری مانع پخش شدنِ بوی غذای سرخ کردنی در فضای خونه بشیم؟
کافیست کنار اجاق گاز یک شمع روشن کنید شمع مانع پخش شدن بوی غذا در خانه میشود و همین اثر را روی بوی سیگار هم دارد👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ایده
داخل قالب گل خشک و یا ... بریزید صابون رو روی حرارت غیر مستقیم بذارید
وقتی صابون به صورت مایع درآومد
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
بعد از پخت #کیک_فنجونی مثل تصویر توش رو خالی کنید و خامه بریزید و یه کیک خامه ی خوشمزه داشته باشین 😋
به وقت خوشمزگی 🍥
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
✔✔✔✔✔✔✔✔#نكات_خانه_داري
آیا شما تمامی اقلام ذکر شده در تصویر را در ماشین ظرفشویی قرار می دهید؟
برای سلامتی خود و طول عمر لوازم آشپزخانه تان بهتر است نکات ذکر شده را رعایت کنید
و از قرار دادن ظروف کریستال، تخته و قاشق چوبی، چاقوهای حرفه ای و ظروف آلومینیوم و مسی در ماشین ظرفشویی خودداری کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ایده زیبا🍭🤍
کتری کهنه رو رنگ کنید سنگ های رنگ شده با لاک رو روش بچسبونید کتری رو از خاک پر کنید و داخلش گل بکارید 🌻🌻
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکات #نگهداری #شیرینی
✅شیرینیهای خشك بهدلیل داشتن رطوبت كمتر نسبت به سایر شیرینیها، ماندگاری بیشتری دارند و میتوان آنها را یك تا 2 هفته در دمای محیط و تا یك ماه در فریزر نگهداری كرد..
✅نكات قابلتوجه در نگهداری شیرینیهای خشك
برای پخت شیرینی، از آرد تازه استفاده كنید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
✅بهتر است شیرینی را داخل جعبه و خارج از یخچال نگهداری كنید تا ترد و تازه بماند.
شیرینی را در جای خشك و خنك نگهداری كنید.
✅برای ماندگاری بیشتر، شیرینی را در ظرفی دردار قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و در ظرف را ببندید، سپس ظرف را داخل كیسه پلاستیكی قرار دهید.
✅مدت نگهداری كوكیزهای خشك بدون میوه و مارمالاد كه با كره تهیه شدهاند، 10 روز است، اما اگر در تهیه آنها از روغن استفاده شده باشد، میتوانید شیرینیها را 2 تا 3 هفته در دمای محیط یا 6 هفته داخل یخچال یا یك ماه داخل فریزر نگهداری کنی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکات #نگهداری #شیرینی
✅نوع روغن استفادهشده در ماندگاری شیرینی تأثیر بهسزایی دارد. شیرینی تهیهشده از كره، ماندگاری كمتری نسبت به شیرینی تهیهشده از مارگارین دارد و شیرینی پختهشده با مارگارین، ماندگاری كمتری از شیرینی پختهشده با روغن دارد.
✅ كوكیزهای میوهای و كرمدار، حداكثر یك هفته قابلیت نگهداری دارند. بهتر است كرم كوكیز را بلافاصله پیش از مصرف كوكیز به آن اضافه كنید.
✅شیرینیهای مانند بهشتی، نخودچی، برنجی و اسكار ماندگاری بالایی دارند.
✅شیرینیهایی كه در تهیه آنها از آجیل پودرشده استفاده شده است، ماندگاری كمتری دارند.
✅شیرینیهای مربایی را میتوانید بین 3 تا 5 روز در دمای محیط و یك هفته در یخچال نگهداری کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#خانه_داری
چند نکته در مورد وسیله آشپزی که ازش خیلی میترسیدم تا قبل از اینکه این نکات رو درموردش بدونم.
🍂1️⃣اول از همه از زودپز استاندارد که دارای
لیبل ایمنی هست استفاده کنید.
🍂2️⃣هنگام استفاده از زودپز از سالم بودن سوپاپ و واشر زودپز مطمئن بشید.
🍂3️⃣زمانی که زودپز رو گذاشتید روی گاز شعله گاز زیاد باشه اشکال نداره اما وقتی صدای سوپاپ زودپز اومد شعله گاز رو کم کنید.
🍂4️⃣با این نوع زودپز که من استفاده میکنم تقریبا ۲۰ دقیقه بعد از اینکه شعله ی گاز رو کم کردیم غذای درون زودپز آماده میشه.
🍂5️⃣هیچ زمان سعی نکنید زودپز ی که روی شعله قرار داره و در حال جوش هست رو باز کنید.
🍂6️⃣زمان شستن زودپز سوپاپ و واشر را فراموش نکنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
💢چطوری چربی های روی هود را تمیز کنیم؟
✅برای تمیز کردن مواد چسبناک روی هودوبالای اجاق گاز،کمی الکل را روی پارچه نرم ریخته و تا از بین رفتن آنها، روی سطح هود بمالید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری
اگه یقه پیراهنتون صاف نمیشه، با این روش صافش کنید.
مواد لازم: نشاسته+نرم
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
سیر ترشی موادش سیر ،رب انار ، شیره ی خرما یا خرما،تمرهندی،نمک و فلفل و پونه و نعناع،سرکه
اول سیر رو میشوری بعد تا سه روز میزاری تو آبکش خشک خشک بشه
بعد سیر با سرکه می جوشونی اگه میخوای فوری استفاده کنی میزاری خوب بپزه اگه نه میخوای مثلا یه سال یا چندماه بمونه نیمپز میکنی بعد که بپختی میزاری خوب خنک بشه بعد تمر هندی رو آب میکنی هستهاش رو در میاری بعد شیره خرما یا خرما رو بهش اضافه میکنی بعد رب انار ملس و غلیظ میریزی هرچی رب انارت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه همین دیگه سیرهارو باسرکشون میریزی داخل بشکه پونه و نعناع رو هم اضافه میکنی مواد ربی رو هم بهشون اضافه میکنی و درشون رو میبندی خوب زیرو رو میکنی تا باهم مخلوط بشن بعد درشو تا سه روز باز میزاری تا گاز سرکه خارج بشه بعد میبندیش و تمام
ارسالی از دوست عزیزم مریم جان
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___