فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عروسک سازی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#شربت_خیار_سکنجبین 🥒
یک لیوان شکر و ۱ و نیم لیوان آب رو بزارین روی حرارت تا جوش بیاد و شکر حل شه بعد مقداری برگ نعنا حدود ۱۵۰ گرم اضافه کنین با حرارت ملایم بزارین ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بحوشه و عصاره شو پس بده شربت رو صاف کنین و نصف استکان سرکه به شربت اضافه کنین بزارین یه کم دیگه بجوشه و شربت قوام بیاد بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزین و بزارین داخل یخچال هر وقت خواستین استفاده کنین یه مقدار از شربت رو داخل لیوان بریزین یخ فراااووون خیار رنده شده و مقداری آب و نوش جان کنین میتونین تخم شربتی و یا خاکشیر هم اضافه کنین یکی دو تا حلقه لیمو ترش هم طعمشو عااالی میکنه👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت قاب عینکت درست کن 😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده 🕯
جاشمعی های شیک با شیشه های دور ریختنی 👌
خیلی نازشدن ☺️
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگل بستن بند لباسهاتون
🥰😍🥰
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
هنگام درست کردن تهيه ته چين 🍥
در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن به برنجتان زعفران بزنید به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهتر خواهد شد 🥘
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🧚♀🧚♀
#ترفند
فصل #لواشک خوشمزه رسیده. دست به کار بشین تا دیر نشده.😋😋.
آلوهای زرد حدودا ۲۰کیلو بودن رو شسته و داخل قابلمه ریختیم و روی حرارت متوسط گذاشتیم در قابلمه رو بستیم تا حسابی بپزن خودش آب میندازه اصلا نیازی به اب نداره.بعد که پختن میزاریم سرد بشه از آبکش رد میکنیم که هسته و پوست الو داخل آبکش باقی بمونه.۵کیلو هلو رو شستیم هستش رو جدا کردیم اونم بدون آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط گذاشتیم تا بپزه و له بشه اونم از آبکش رد کردیم.مایه لواشک آلو و هلو رو با هم مخلوط کردیم و مقداری نمک بهش اضافه کردیم.داخل سینی رو خیییلی کم چرب کرده مایه لواشک رو داخلشون ریختیم و جای آفتابی و کم رفت و آمد قرار دادیم تا خشک بشن.اگر زیاد جلوی آفتاب بمونن و خشک بشن بو و طعم آفتاب رو به خودشون میگیرن.لواشکا رو داخل زیپ کیپ و داخل فریزر میزارم مادرم داخل انباری خوراکیا حیاطشون که خنک و بدون رطوبته داخل ظرف دربسته نگهداری میکنن.اگر ضخامت لواشکا به حد کافی باشه اصلا به سینی نمیچسبه و به راحتی ازش جدا میشه.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___