#عدسی حرفهایییییی
مواد لازم:
۲ پیمانه عدس
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عد عصاره گوشت یا مرغ
خیلی خیلی کم زیره
۲ عدد پیاز بزرگ
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر زنجبیل، پودر سیر
۱ ق چ رب گوجه
خیلی کم کره
گلپر و لیموترش هم اصلااا فراموش نشه، منم همون اول ویدیو ریختم😉
@FOOToFAN_ASHPAZI
تبدیل اندازه ها پیمانه، قاشق، گرم
#ترفند_آشپزی
#فوت_و_فن_آشپزی
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#بستنی_کاکائویی
۳ عدد موز🍌🍌
۳ ق غ پودر کاکائو
۱ استکان شیرکاکائو یا شیر معمولی🥛 یا شیر سویا
۱ ق غ کرم نارگیل (اگر هم نداشتید میتونید از دستور حذف کنید مشکلی نیست ) همه ی مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب با هم میکس کنید سپس در قالب بستنی بریزید و برای چند ساعت در فریزر بگذارید و سپس میل کنید.
.
┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓
@ushpazi_va_design
┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
#کنسرو_برگ_مو
😋قبول دارید دلمه برگ مو یکی از لذیذترین غذاهاست
🌸ولی حیف که فقط تو بهار برگ مو هست
👌تو این پست میخوام چند تا راه بگم که بتونی تمام سال این غذای خوشمزه رو بپزی
🧂میتونید برگهارو شور کنی، برگهارو داخل یک شیشه بذارید و با آب نمک پر کنید و دربش رو محکم ببندید
🧊برگهارو دونه دونه لوله ای کنید و داخل بطری آب معدنی بندازید وبعد فریز کنید و موقع طیخ بذارید تا از انجماد خارج بشه و بطری رو ببرید و از برگها استفاده کنید
🍀آب رو جوش آورده داخلش نمک ریخته دوباره میذاریم جوش بیاد برگ دلمه داخلش میذارم یک قل که خورد و آبش رفت داخل کیسه فریزر میذاریم و فریز میکنیم
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
برای پاک کردن کابینت از چه موادی باید استفاده کرد؟ ✨
برای پاک کردن کابینت میتوان مقداری شامپو فرش را در آب حل نموده و با اسفنج بر روی کابینت بکشیم تا به خوبی تمیز شود 👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🥗 خواص سبزی خوردن رو میدونی؟🤔😊👇
☘🌱 تره:
✅ کاهنده فشار و کلسترول خون ، به دلیل پتاسیم بالایی که دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد. منیزیم آن از بروز سرطان روده و پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده، از سوزش معده کاسته و یبوست دائمی و بواسیر را بهبود می بخشد.
☘🌱 تربچه:
✅ با سلول های سرطانی می جنگد ، به دلیل دارا بودن ید برای بیماران مبتلا به گواتر مفید است و با تنظیم سوخت و ساز بدن، گردش خون را بهبود می بخشد و برای دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است.
🍀🌱 ریحان:
✅ آرامبخش و خواب آور ، این سبزی بسیار معطر و خوشبوست. ضد یبوست، ضدتشنج، رفع کننده سردردهای عصبی (میگرن) و سرگیجه است و به دلیل ترکیبات آرامبخش برای رفع بی خوابی های اضطرابی موثر بوده و مسکن خوبی به شمار می رود.
🍀🌱 شاهی:
✅ محرک فعالیت کلیه ها ، به دلیل دارا بودن ویتامین هایA و C جزء آنتی اکسیدان های قوی بوده و برای دفع رادیکال های مضر بدن مفید است.
🍀🌱 جعفری:
✅ خون ساز ، این سبزی سرشار از ویتامین و املاح معدنی آهن، کلسیم و فسفر است. جعفری ! عادت ماهانه را تنظیم و خون را تصفیه می کند، همچنین روده ها را ضد عفونی می کند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
۶ دلیل رایج ترک خوردن روی کیک خانگی کدام اند؟🍓
دلیل اول: سرک کشیدن بی موقع!🍓
صبور باشید! قرار نیست کیک شما در یک چشم به هم زدن پخته شود! به حس کنجکاوی تان غلبه کرده و هرگز در نیم ساعت ابتدایی پخت کیک، در فر را باز نکنید. با این کار پف کیک شما می خوابد و دمای داخل فر تغییر می کند.
دلیل دوم: کیک را در قسمت صحیح فر قرار دهید.🍓
در اغلب دستورها ذکر شده که بهتر است کیک را در طبقه وسط بپزید. اگر در طبقه بالایی کیک پخته شود احتمال ترک خوردن روی کیک بسیار زیاد است.
دلیل سوم: روی دمای فر دقت کنید!🍓
متاسفانه این مساله نیاز به آزمون و خطا دارد. ممکن است داخل فر شما کمی گرم تر از چیزی که گمان می کنید باشد. دمای بیش از حد فر، باعث می شود که وسط کیک شما بالا آمده و ترک بخورد. البته در بعضی کیک ها مثل کیک یزدی، این مساله به زیبایی کیک اضافه می کند.
دلیل چهارم: مواد اولیه!🍓
در ابتدبه رعایت دقیق نسبت ها در تهیه کیک اشاره کردیم. اگر در مواد اولیه شما، مایعات استفاده شده کم و آرد زیاد باشد، حتما کیک ترک می خورد.
دلیل پنجم: هم زدن را تا ابد ادامه ندهید!🍓
هم زدن خمیر کیک، حس خیلی خوبی دارد. چه با دست و چه با همزن برقی بخواهید مواد کیک را هم بزنید، باید بدانید که هم زدن بیش از حد نیز می تواند باعث ترک خوردن روی آن بشود.
دلیل ششم: بکینگ پودر!🍓
حجیم کننده هایی مانند بکینگ پودر و یا جوش شیرین از اجزای الزامی کیک ها هستند اما در نظر داشته باشید که به هیچ وجه نباید بدون اندازه گیری، از این مواد استفاده کنید. حتما با دقت بسیار بکینگ پودر را وزن کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
ترفند و راز و رمز خوشمزه شدن خورش بادمجان رو میدونی؟؟؟
برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید، زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.
بعضی از خانمها از بادمجان دلمهای برای خورش بادمجان استفاده میکنند.
بادمجانهای دلمهای بزرگ بوده و باید پس از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. اما بادمجان معمولی بهتر است.
هنگام خرید دقت کنید که رنگ بادمجان باید به سیاهی بزند و همین طور بادمجانهای کوچک و قلمی باشد.
برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.
گوشت را فقط باید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، زیرا سرخ کردن زیادی گوشت باعث می شود که سفت و دیرپز شود. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
برای پاک کردن کابینت از چه موادی باید استفاده کرد؟ ✨
برای پاک کردن کابینت میتوان مقداری شامپو فرش را در آب حل نموده و با اسفنج بر روی کابینت بکشیم تا به خوبی تمیز شود 👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
خب دوستان من اومدم با
معرفی دوتا محصول که تو
تابستون باید تو هرخونه ای باشه
۱_ #خاکشیر
🍹🍹🍹🍹
۲_ #تخم_شربتی
این دوگزینه برا شربت درست کردن
بسیار راحت وخوشمزه هستش که برا
رفع عطش هم عالیه چونکه خاکشیر
طبع خنک داره
و تخم شربتی طبعش مقداری گرم
ولی برا لاغری عالیه🥰🥰
پس به نظر من حتما این دو رو باهمدیگه امتحان کنید
شما برا طعم این شربت میتونید از گلاب هم استفاده کنید
که محشرررر میشه وبرا رنگشم از گرد یا ریشه زعفران که
بسیار بسیار عالیه😍
یه روش آسان برا درست کردن شربت خاکشیر؟
این صورت که خاکشیر کاملا تمیز را در در پارچ می ریزیم و روی آن شکر می ریزیم و آب خنک را به آن ها اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد گلاب را اضافه می کنیم
بعد گرد یا ریشع را اضافه میکنیم🥰🥰
و نوووووش جان
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___