فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت #قرص_ظرفشویی👆🎥
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شربت خنک تقدیم جیگر شما
دیدی چ خوشگله
دیدی چ خوشرنگه
با دو قلم
شربت بار زعفرونی
و گل پنیرک(از عطاری باید تهزه کنید و اصلا قیمتی نداره و خیلی بصرفس)
برای درست کردن شربت بار زعفرونی
۱/۵لیوان آب و به همراه ۱ لیوان شکر
میزاریم روی حرارت به محض جوش اومدن
بهش کمی زعفرون اضافه کردم و ۲ ق . غ گلاب
و بعداز گذشت ۱۰ دقیقه که جوشید بهش ۱ ق. غ گلوکز اضافه کردم که اجباری نیست (گلوکز شربتو براق و با کیفیت میکنه که تریختنشم مهم نیست
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و بعد ۱ق. م آبلیمو اضافه کردم و خاموش کردم
وسط کار ازش بریز تو نعلبکی بزار خنک بشه و غلظتشو بسنج
زمان پخت این شربت ۱۰ تا ۱۵ دقیقس
و بزارید که شربت خنک بشه
حالا دو ق. م گل پنیرکو با آب مخلوط کنید و بزارید خوب رنگ پس بده اگر فرنچ پرس داری ازش استفاده کن
این کارو اول کار بکن ک خوب رنگ پس بده
لیوانو از شربت پر کن روشو تا بالا یخ بریز و بعد عصاره گل پنیرکو که هیچ طعمی نداره رو بریز روش فقط حواست باشه آروم رو یخا بریزی و تماااام
بعد از گذشت ۵ دقیقه شربت شما به ۳ رنگ تبدیل میشه
به همین راحتی و خوشگلی
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_هندزفری
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نوکردن قابلمه و ظروف سوخته با رنگ
پارت اول🎥🔝
💥از رنگ مولتی سورفیس استفاده شده رنگ مقاوم ضدحرارت و ضد اب هستش و درسته که ده دقیقه یی خشک میشه ولی برای تثبیتش باید بیست ویک تا سی رو از ظرف استفاده نکنید
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست_خانه_داری .
حقیقتش نمیدونستم صدا چی بزارم کلا بی صدا گذاشتمش😂
.
یعنیا خدا این سیف رو از ما نگیره
از کفِ روم به دیفار دسشویی رو باهاش میشورم تا کِتریو گازو اینا 😅
.
گفتم واسه شما هم بزارم استفاده بِنُمایید☺
.
یعنیا چربی رو از بین میبره در حد اتم👌🏻
میگن این مدل یه زردم داره ولی من نخریدم تاحالا.چسبیدم به همین بس که خوب بود.
.
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_گردگیری
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستن_روسری
شیک باشیم
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت نعنای خونگی 🍃این شربت بسیار خوشمزس و برای مراسمها خیلی شیک و خوشرنگ.
مواد لازم:
نعنای بومی پاک شده: نیم کیلو
آب: ۷ لیوان دستهدار فرانسوی وانیل
شکر: یککیلو و دویست گرم
جوهر لیمو: ۱/۴ ق چ
عرق نعنا: ۳ ق غ
رنگ خوراکی: ۱ قطره
.
💞💞💞نکته مهم: وانیل در کلیپ اشتباه تایپی هستش و وانیل نیازی نیست.
.
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 طرز تهیه
🍃 آب که جوش آمد، جوهر لیمو و شکر رو اضافه میکنیم.
.
🍃 شکر رو نباید زیاد همزد و اجازه داد تا خودش حل بشه. فقط هر از گاهی کمیهممیزنیم.
.
🍃 با یه فرچه خیس اطراف قابلمه و تمیز میکنیم. هیچ شکری نباید باقی بمونه.
.
🍃 وقتی شهد ب قوام مورد نظرتون رسید حالا نعناها رو اضافه میکنیم. میتونین با چوب و یا بدون چوب اضافه کنین.
.
🍃 هفت دقیقه که جوشید زیر گاز رو خاموش میکنیم و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیمبیست و چهار ساعت بمونه
.
🍃بعد از بیست و چهار ساعت از صافی رد میکنیم.
.
🍃توی شیشههای بردار نگهداری میکنیم.
.
🍃 این شربت حتی بیرون از یخچال تا دو سال هممیمونه. به شرطی که درست آماده شده باشه و شکرک نزنه.
.
.
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جعبه_کادویی
_☆_☆_☆
@Khanedari_honar
_☆_☆_☆_
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯