eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.6هزار دنبال‌کننده
23.3هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
کدوم اسلاید کاربردی تر بود؟؟؟ 😉 پنج ترفند خانه داری که باید بلد باشی _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کدوم اسلاید کاربردی تر بود؟؟؟ 😉 پنج ترفند خانه داری که باید بلد باشی _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کدوم اسلاید کاربردی تر بود؟؟؟ 😉 پنج ترفند خانه داری که باید بلد باشی _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کدوم اسلاید کاربردی تر بود؟؟؟ 😉 پنج ترفند خانه داری که باید بلد باشی _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
بیاین چندتا نکته‌ خوب خانه داری بگم براتون😍 . ۱_برای تمیز کردن مواد سوخته از قابلمه آلومینیومی کمی آب در آن بریزید و پیاز هم اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا مواد سوخته آن شل شود. ۲_ درون بطری ها، شیشه ها یا تنگ ها، پوست تخم مرغ و آب و صابون ولرم بریزید و خوب تکان دهید تا بطری ها سریع تمیز شوند. ۳_ برای جلوگیری از گرفتن بوی نا و کپک محفظه نان آن را با محلول آب و سرکه آبکشی کنید ۴_ برای اینکه برنج از سوراخ های داخل صافی بیرون آید ، صافی را نیم ساعت در آب گرم بگذارید و بعد آن را به دیواره سینک بکوبید تا برنج ها کاملا بیرون آیند. ۵_ برای اینکه لکه های ایجاد شده بر اثر سر رفتن مواد غذایی روی گاز را تمیز کنید ، گاز را روشن کرده تا لکه کمی گرم شود و سپس آن را با یک دستمال آغشته به خمیر جوش شیرین پاک کنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌میخوای چای خوشرنگی دم کنی؟! بیا کپشن نکات مهم برای داشتن یه چای خوش طعم و خوشرنگ 💯💯💯💯 💯رنگ چای اصل باید ملایم باشه و عطر اون مثل چای صنعتی نیست پس بهتر برای داشتن چای خوش عطر و خوشمزه از مخلوط نصف چای ایرانی و چای صنعتی استفاده کنید 👌 💯قبل از دم کردن چای اونو یکبار با آب سرد آبکشی کنیدبهتر این کارو با قوری ام انجام بدید چای نباید خیس بخوره فقط آب‌کشی 👌 💯نکته سوم اینه که تنها 2سوم قوری باید پر آب جوش باشه تا چای فضای مناسبی برای دم کشیدن داشته باشه👌 💯اگه برای دم کردن چای عجله دارید روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیم قرار بدید 👌 💯اگه میخواید از هل و دارچین استفاده کنید به هیچ وجه داخل قوری نریزید چون رنگ چای تیره می‌کنه داخل کتری یا سماور بریزید تا طعم آب معطر بشه 👌 💯 نکته خیلی خیلی ❌❌مهم اگه چای زیاد دم کشیدید یه مرز جوشیدن رسید میتونید با اضافه کردن دو حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید👌 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
📌◾چند نکته مهم در مورد مصرف :◾👇👇 🔸 تا حد امکان از سائيدن اين ظروف خودداري کنيد زيرا به سرعت سوراخ مي‌شوند. 🔸 مواد قليائي به سرعت روي ظروف آلومينيومي اثر کرده و آن را سوراخ مي‌کند. 🔸قابلمه‌هاي آلومينيومي در مقابل نمک طعام نيز مقاومت ندارند. در آن‌ها برنج خيس نکنيد و با آب نمک نگه نداريد. 🔸جوشاندن آب نيز سبب تيرگي رنگ اين ظروف مي‌شوند. براي برطرف کردن اين حالت در هنگام پخت اضافه کردن چند قطره آب ليمو يا سرکه از سياه شدن ظرف جلوگيري مي‌کند. بعد از خارج کردن موادغذائي، اگر مقداري پودر لباسشوئي را با آب در آن بجوشانيد دوباره رنگ ظرف روشن مي‌شود. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کیک با کاور کنجد مواد لازم (در این دستور اندازه لیوان 250mlاست) 4عدد تخم مرغ 1/5لیوان شکر 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری) 2 لیوان ارد بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد 👈طرز تهیه ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید. برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید) بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹 •⟆@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'
🌸 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
زیـر مقنعه👩🏻‍🦱 بـافت فـرانسوی👩🏻‍🦰 تیـغ مـاهی👧🏽 بـافت هلـندی👱🏻‍♀ •< ❸ سـوته موهـاتو ببـاف 🧝🏻‍♀🖇 > آموزش انواع و خوشگل واسه دخترای 😍👇💕 https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae اینجا تبدیل به یه ملکه بشو و کردنو یاد بگیر♥️😍
ســــلام صبحتـون زیبـا 🌸 الهی نگاه پر مهر خدا🌸 هـمراه لحظه‌هاتـون🌸 سلامتی و نیکبختی🌸 گـوارای وجـودتـون 🌸 بـارش بـرکـت و نعمت🌸 جــاری در زنــدگـی تـون 🌸 چهارشنبه اردیبهشت ماهتون بـخیر🌸 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞