eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.3هزار دنبال‌کننده
23.6هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص بی نظیر توت فرنگی🍓 ▫️این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، برای فشار خون بالا مفید است و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می‌نماید. ▫️ این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🌸تميز كردن قاشق هاي چوبي🌸 اگر بر اثر زياد استفاده كردن و زياد شستن ريش ريش شدن حتما با يه كاغذ سمباده روش بکشید چون خيلي اين ريشه ها به خودشون ميكروب ميگيره قاشق هاي چوبي و به هيچ عنوان نبايد تو ماشين ظرفشويي بزارين چون نبايد بيشتر از چند دقيقه در مجاورت آب باشن براي شست و شو هاي روزانه هم ميتونين با كف و اب ولرم بشورين و بزارين با هوا خشك شه خودش براي تميز كردن ماهيانه اونا هم بزارينشون توي مخلوط اب و سركه و به مدت ده دقيق بجوشونيدشون 👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
●○ گیاهان مفید برای افزایش انرژی ☘✨اسفناج و جعفری : سبزی‌ها حاوی فیبر هستند و از آنجا که دیرتر و کندتر از بدن دفع می‌شوند مدت بیشتری شما را پرانرژی نگه‌می‌دارند ☘✨چای سبز : این نوشیدنی عملکرد تحریک کننده دارد. در نتیجه در طول روز انرژی بدن را افزایش می دهد. چای سبز حاوی ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان و آنتی بیوتیک است ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉😍😋 نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊 نان تست ژامبون مرغ یا گوشت پنیر ورقه ای تخم مرغ پودر سوخاری قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود. یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم. در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉 رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم •⟆@chidemaan_maan‹'🏡💛𖧷'
( ) اين غذا رو ميتونيد با مرغ يا گوشت بپزيد ، اول مرغ تكه شده رو با پياز سرخ كردم و ادويه زدم (زعفران، نمك و فلفل) بعد ته ظرف يا قالب نچسب رو چرب كردم ، يك لايه خلال بادوم ريختم ته ظرف بعد مرغ رو اضافه كردم و بعد يك لايه بادمجون سرخ شده(براى زيبايش چند تا بادمجون اطراف ظرف گذاشتم) و برنج آبكشيده رو بهش اضافه كردم و در آخر عصاره يا آب مرغ يا گوشت با كمى زعفران به برنج اضافه كردم و در فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت٢٥- ٣٠ دقيقه پختم. با زرشك و خلال پسته تزيين كردم . . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
🌿خواص گیاه سنا ✨👌برگ سنا برای یبوست و درمان آن مفید است. ✨👌 این گیاه روده‌ها را تمیز کرده و حرکت را در روده تسهیل می‌بخشد. ✨👌اثرگذاری این گیاه بر روی روده موجب انقباض آن و سبب حرکت آن می‌شود. ✨👌این گیاه آب جذب می‌کند و به همین دلیل موجب نرمی مواد دفعی بدن می‌شود. ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فایده انواع شربت ها !🥤 ▫️نعناع : ضدنفخ ▫️بیدمشک : تب بر ▫️شربت به لیمو : تقویت معده ▫️شربت لیمو : ضدتهوع وعطش ▫️خاکشیر : درمان یبوست واسهال ▫️شربت آلبالو : اشتهاآور، درمان ورم معده، کلیه، روده‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
راحت ترین راه برای از بین بردن جرم های سماور و کتری، استفاده از محلول سرکه سفید و آب است. مقداری سرکه سفید و آب را با نسبت مساوی و یا دو به یک با یکدیگر مخلوط کنید و در سماور، کتری یا چای ساز بریزید و فرصت بدهید آب به جوش آید بر اساس ضخامت رسوب بین ۱۰-۳۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن صبر کنید تا عمل جوشیدن آب ادامه پیدا کند .سپس بهتر است حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سرکه و آب در حال جوش در ظرف بماند ، حتما از نتیجه کار شگفت زده می شوید ، مشاهده می کنید رسوبات سماور، کتری یا چای ساز جدا شده و به راحتی و با اسکاچ نرم بدون سختی شسته می شوند . برای اینکه احیانا ظرف بوی سرکه ندهد می توانید ظرف را از آب پر کنید و بگذارید آب بجوشد سپس آب را از درون ظرف خالی کنید و آب کشی کنید. البته این روش به خاطر بوی تند سرکه ممکن است برای بعضی از افراد ناخوشایند باشد. ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
مواد لازم: آرد سفید یک و نیم لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان شکر یک‌لیوان تخم مرغ سه عدد درشت روغن مایع نصف لیوان ماست دو سوم لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر دو ق چ مواد لازم برای تاپینگ: عسل۳ق غ شکر قهوه‌ای یا سفید 3 ق غ کره 50گرم خامه صبحانه ۲ق غ خلال یا پرک بادام 100 گرم طرز تهیه: مواد رو مخلوط کرده در تابه کوچکی ریخته خیلی کوتاه روی حرارت ملایم میذاریم در حدیکه شکر حل بشه و مایه بجوش بیاد بعد پرک بادام را اضافه و یه قل ریز بزنه کافیه تخم مرغها را با شکر ، وانیل و حدود چهار دقیقه می زنیم تا رنگش روشن و حجم بگیره، سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه می زنیم ، همزن را خاموش کرده و ارد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط می کنیم مواد را در قالب بیست و دو سانت ریخته و در فر صد و هشتاد درجه از یک ربع گرم شده به مدت تقریبی ۳۰دقیقه قرار میدیم تا بپزد(پختش نباید کامل بشه)بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، مواد تاپینگ رو روی کیک می ریزیم و مجددا به مدت تقریبا بیست دقیقه درفر قرار میدیم و فقط المنت بالا یا گریل رو روشن می کنم تا زمانی خلال بادام‌ها طلایی و خوشرنگ بشن( در این فاصله اصلا از فر دور نشید چون خیلی سریع ممکنه خلال بادوم ها بسوزن) بعد از پخت حداقل یک ساعت استراحت دهید . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
تاثیر دمای فر در پخت کیک بعضی وقتها اگه فکر میکنید همه چیز رو درست انجام دادید اما پف کیکتون کمه شاید فرتون به اندازه کافی داغ نبوده دمای مناسب معمولا بین 175 درجه تا 185 درجه سانتی گراد هست که باید با تجربه دمای مناسب فر خودتون رو پیدا کنید همونطور که توی تصویر میبینید یکی از دلایل گنبدی شدن کیک دمای بالا هست برای همین هم برای کیک یزدی دما را روی 200 درجه میزارن تا حالت گنبدی پیدا کنه . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━