✔️#ترفند_خانه_داری
🦋برای لکههای صابونی که روی دیوار و در حمام بهجای ماندهاند نیز میتوانیم از خاصیت اسیدی سرکه استفاده کنیم.
🧽🪣اسفنج یا پارچه تمیزی را با سرکه سفید آغشته کنید و آن را روی دیوار حمام کشیده و با دستمال خشک کنید.🍃🌸
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🥣نکات مهم پخت و پز
🍖برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.
🍚برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتیمتر روی آن را آب بریزید .برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید .
🍛هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج میشود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍎پخت مربا🍓
🍧برای آنکه مربا کیفیت و رنگ و شیره بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را تقریبا ۱۰ ساعت با تکههای میوه مخلوط کنید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید و در آن را ببندید و یک یا دو قاشق گلاب هم به مواد اضافه کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
❄️برای تهیه سس بروکلی به صورت زیر عمل کنید
📌در یک قابلمه ۱ پیمانه آب بریزید و داخل آن ۱ قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
📌سپس بروکلی ها را داخل آن به مدت ۳ دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
📌بروکلی های نرم شده را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
📌در غذا ساز یا مخلوط کن بروکلی را همراه با سیر، ریحان، آویشن، بادام و آبلیمو و نمک و فلفل بریزید.دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شوند.
✍🏻در انتها روغن زیتون را بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🥘تشخیص ماهی تازه🐟
🍞چشمهای ماهی باید روشن و شفاف باشد.
🍞فلسهای ماهی باید درخشان و محکم باشد.
🍞گوشهای ماهی باید سرخ رنگ و یا صورتی باشد.
🍞انگشت اشاره را روی بدن ماهی فشار دهید، اگر اثر انگشت باقی نمانده ماهی تازه است.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🥦 آیا میدانستید 🥦
🌯سبزيجات را خيلي خرد نكنيد، ويتامين به راحتي اكسيد مي شود و بر اثر حرارت دادن و خرد كردن از بين مي رود.🫕🫕
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
⭕️با یک ماهی تابه پر روغن چیکار کنیم؟
🥣بعد از غذا خوردن یکی از چالش های بزرگ می تونه شست و شوی ظرف و قابلمه ها باشه
✅خوب ماشین ظرف شویی تا حدی می تونه در رابطه با این موضوع بهتون کمک کنه اما مشکل اصلی می تونه قابلمه و ظرف هایی پر چرب باشه که ، قدرت ماشین ظرف شویی هم برای اون کافی نیست!
🥃 این جور مواقع سریع یک نوشابه باز کنید و داخل ظرف های کثیف بریزید و بعد از نیم ساعت اون ها رو با مواد شوینده آب بکشید.
💥با این کار متوجه قدرت گاز در نوشابه می شید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍨نکات پخت مربا🍨
🍐مربا باید کامل قوام بیاید البته نه اینکه زیاد جوشانده شود و یا کم پخته شود زیرا مربای زیاد جوشیده شکرک و مربای غلیظ نشده کپک می زند . گاهی اوقات نیز به علت کم جوشاندن مربا و کم بودن شکر در آن ، مربا کپک می زند که می بایست برای جلوگیری ازکپک زدن مربا مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍎پخت مربا🍓
🍧برای آنکه مربا کیفیت و رنگ و شیره بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را تقریبا ۱۰ ساعت با تکههای میوه مخلوط کنید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید و در آن را ببندید و یک یا دو قاشق گلاب هم به مواد اضافه کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
❄️از آب و مواد خام ایمن استفاده کنید
❌• از آب ایمن استفاده کنید یا آب را به گونهای فراوری کنید که ایمن شوند
❌• مواد غذایی تازه و کامل (خرد نشده) را انتخاب کنید
❌• برای ایمنی بیشتر، از مواد غذایی فراوری شده مانند شیر پاستوریزه، استفاده کنید
❌• میوهها و سبزیجات را در صورتی که خام خورده میشوند کامل بشویید
❌• از مواد غذایی پس از تاریخ انقضای آنها استفاده نکنید
چرا؟
مواد خام، مانند آب و یخ، ممکن است دارای مواد شیمیایی و میکروارگانیسم های خطرناک باشند. مواد شیمیایی سمی میتوانند در غذاهای فاسد شده و آسیب دیده شکل بگیرند. مراقبت در گزینش مواد خام و اقدامات ساده مانند شستوشو و پوست کندن میتواند این خطر را کاهش دهد.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🏡 #ترفند_خانه_داری / چگونه وسایل چوبی را رنگ کنیم؟
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍎 آیا می دانید خوردن یک سیب اول صبح، بیشتر از قهوه باعث دور شدن از خواب آلودگی می شود؟
✔️ خوردن سیب، سلولهای مغزی را تقویت و به درمان و پیشگیری از آلزایمر کمک می کند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
✍🏻تمیزکاری
▪️• دستهای خود را پیش از کار با مواد غذایی و در هنگام تهیه غذاها بشویید
▪️• دستهای خود را پس از رفتن به توالت بشویید
▪️• همه سطوح و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه غذاها را بشویید و ضد عفونی کنید
▪️• آشپزخانه و مواد غذایی را در برابر حشرات، آفت و جانوران دیگر محافظت کنید
چرا؟
❗️درحالیکه بیشتر میکروارگانیسم ها منجر به بیماری نمیشوند، اما میکروارگانیسم های خطرناکی وجود دارند که در خاک، آب، حیوانات و انسانها یافت میشوند. این میکروارگانیسم ها روی دستها، دستمال ها و تجهیزات آشپزخانه وجود دارند، به خصوص روی تختههای گوشت، و با کوچکترین تماسی میتوانند به مواد غذایی منتقل شود و منجر به بیماریهای غذایی شوند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
کاهش لک و کک و مک صورت
پوره موز به همراه 2ق غ آبلیمو مخلوط کرده و به مدت 25دقیقه روی صورت بگذارید
بعدبا آب ولرم شستشو دهید
ماسکی سرشار از ویتامین C برای کاهش لک
کاهش لک و کک و مک صورت
پوره موز به همراه 2ق غ آبلیمو مخلوط کرده و به مدت 25دقیقه روی صورت بگذارید
بعدبا آب ولرم شستشو دهید
ماسکی سرشار از ویتامین C برای کاهش لک
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
May 11
🍻دتاكس واتر يا آب سم زدا كه با اضافه كردن برشهاي ميوه به آب گازدار يا معمولي درست ميشه و بعد از يكي دوساعت كه خواص ميوه ها به آب منتقل شد آماده سرو هست، ماندگاري دتاكس بسته به نوع ميوه متفاوته، مثلا برشهاي توت فرنگي فقط يك بار قابل استفاده هستن و زود له ميشن، اما ليموترش يا زنجبيل ماندگاريش بالاتره و بعداز نوشيدن و تمام شدن آب دوباره ميتونين شارژش كنين و استفاده كنين، برشهاي ميوه بعد از نوشيدن آب ديگه قابل استفاده نيستن چون بعد از اضافه كردن چندبار آب به اونها ، تقريبا تمام طعم و خواصشون به آب منتقل شده.
📌من اين بار به آب برشهاي خيارسبز ، زنجبيل تازه، ليموترش و چندبرگ نعنا اضافه كردم.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
💢اسم هر ادویه رو فراموش نکنید!
🍱معمولا ادویه ها به خاطر نزدیکی رنگ و شباهت به هم ممکنه اشتباهی مورد استفاده قرار بگیرند.
✔️برای جلوگیری از این کار بهتره ، بعد از اینکه هر ادویه ای رو که از جعبه خارج می کنید اسم اون رو جدا کنید و به روی ظرف بچسبونید با این کار کابینت مرتب تری دارید و از بروز اشتباهات هم جلوگیری می کنید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
⭕️از بین بردن بوی بد ماهی
❄️برای از بین بردن بوی بد ماهی از روی دست ها بهتره اون ها رو با سرکه و آب ولرم بشورید
🍾سرکه می تونه تا حد قابل توجه ای بوی بد رو از دست خنثی کنه!
🍾همچنین برای از بین بردن این بو در محیط می تونید مقداری سرکه همراه با آب رو در ظرفی
🥣ریخته و به مدت یک ساعت بجوشانید ، بخار این کاسه می تونه بوی بد رو از محیط پاک کنه!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
حفظ بهداشت دمکنی برنج
دم کنی برنج محل تجمع انواع آلودگی هاست که لازم است بعضی از نکات اولیه بهداشتی را دراین زمینه رعایت نماییم بعضی از خانم ها عادت نادرستی دارند که از روزنامه برای دم کردن برنج و یا مواقعی که دمکنی بزرگ در دسترس ندارند، استفاده میکنند ؛ استفاده ازروزنامه به ویژه نیازمندیهای روزنامه که بعضاً ممکن است ازکاغذهای نامرغوبی تهیه شود و سرشار از سرب می باشد،حتی درموارد اضطرار نیز مناسب نمی باشد. برای دم کنی بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب راداشته باشد و با توجه به اینکه از این دم کنی برای دم کردن انواع پلوها و ماکارونی ،استفاده میشود، ممکن است رب یا گوجه یا سبزی موجود در پلو در هنگام استفاده به دم کنی بچسبد و چون دم کنی تا مدتی بعد از پخت برنج، حالت نمدار بودن را دارد می تواند محیط مناسبی برای تجمع آلودگی ها و باکتری ها باشد بنابراین بعد از هر بار استفاده، دم کنی را در مکان خشک و خنک قرار دهید تا رطوبت آن به خوبی خشک شود و بعد از چند بار استفاده، حتما دم کنی را با مایع ظرفشویی شسته و در آفتاب یا هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی خشک شود
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
▪️اشتباه نکنید.
❗️در حین درست کردن غذا، به یاد داشته باشید که گوشت خام، مرغ و مواد غذایی دریایی را جدا از هم نگه داشته و از چاقو جداگانه برای تهیه ان ها استفاده کنید. در کارخانههای تولیدی، ما تجهیزات و ابزاری را برای مواد مختلف اختصاص دادهایم تا مسائل میکروبیولوژیکی و آلرژیک را رعایت کنیم.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی #تنبل و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️
یروز که تو #گوشیم میگشتم 😉
یهو ی #کانال دیدم پر از #ایده های جذاب برای #چیدمان منزل 😍
کلی ایده #تمیز_کاری آسون ولی مفید🤗
کلی #انگیزه گرفتمو دست بکار شدم
در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداخت هر کی میدید فکر میکرد یماه تمیزکاری خونم طول کشیده😅😄
https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0
https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0
وااای #خانوما حتما این کانالو ببینید😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ✋صبح آخر هفته تون شاد ☕️
پشت تمام اتفاقات بد و سختی های زنــدگی
همیشه یک زیبایی خاص پنهان شده است
لایه به لایه جلو برو و شکستشون بده
هیچ وقت از تلاش دست نکش و
و تـــا آخرین لایــه ادامه بــده
در آخر پاداش استقامتت را
دریــافـت خـواهـی کــرد
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
❤برای #شستن_لباس
✍یک لیوان جوش شیرین، یک لیوان نمک و یک بسته پودر لباسشویی مخلوط کرده و در ظرفی کنید و هربار 6 قاشق در جاپودری بریزید ؛ جوش شیرین زردی لباس از بین میبرد و نمک رنگ لباس حفظ میکند 👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
با نمد و سیم های باریک مفتولی شکل برگ درست کنید سپس برگها رو روی یک حلقه ی استیل مونتاژ کنید و حلقه ی تزیینی برای آویز کردن از پشت در یا دیوار اتاقتون درست کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فوت و فن پخت ماهی 🐠
نکته های پست این پایینه👇👇👇
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد.
۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است.
۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت.
۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد.
۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
❌ترفندهای خانه داری❌
🌈 موقع خرد کردن پیاز، یکم آبلیمو روی چاقو بزن تا دیگه چشمات نسوزه😍
🌈 وقتی آبلیموی تازه گرفتی، یه هویج داخلش بنداز تا تلخی آبلیموت رو بگیره.
🌈 قبل اینگه گوجه رو داخل روغن بریزی، یکم به روغنت نمک بزن تا نپاشه.
🌈 اگه میخوای موقع سرخ کردن سیب زمینی روغن کمتری مصرف کنی، سیب زمینیارو نیم ساعت داخل آب و یخ بگذار و بعد آبکشی کرده و سرخش کن😍
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
سلام عزیزای دلم چطورین 🤗🤗🤗
امروز موقع مرغ خورد کردن گفتم ی عکسی براتون بگیرم و چند تا نکته درباره جوجه کباب بگم بهتون😊
🌾نمک و آبلیمو مرغ رو سفت میکنن و اگه نزنیم مرغ بی مزه میشه پس بهتره قبل اضافه کردن نمک و آبلیمو یکم روغن بزنین بد نمک و آبلیمو اضافه کنین،،،
🌾هیچ وقت پیاز جوجه کباب رو رنده نکنین چون اینطوری موقع کباب کردن پیاز روی گوشت رنگش طلایی میشه و ما حس میکنیم ک جوجه پخته ولی در واقع داخلش خام میمونه،بهترین روش خلالی کردن پیاز هست،،،
🌾قبل از اینکه پیاز و ادویه جات رو ب جوجه کباب اضافه کنین اول زعفرون رو اضافه کنین و بزارین یک ساعت استراحت کنه چون اگه آخر اضافه کنین پیاز طعم زعفران رو به خودش میگیره،،،
🌾پودر پیاز،پودر فلفل سیاه، یکم پودر سیر طعم جوجتون رو عالی میکنه حتما این سه تارو استفاده کنیم داخل مواد،،،.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکاتی در مورد نگه داری میوه وآب میوه🍈🍑🥭🧃🧋🍸🍹
1.رسیده شدن هلو نارس🍑
اگر میخواهید هلو کال رسیده شود هلو هارا در جعبه ای قرار دهید وروی آن را با روزنامه بپوشانید.به این ترتیب گازهای متصاعد خارج شده باعث رسیده شدن سریع هلو میشود.
2.رسیده شدن خرما لوی نارس
اگرخرما لوی شما نارس است همه را کنار هم یه بچینید ودر جای تاریکی بگذارید تا برسد.
3.تشخیص طالبی وخربزه رسیده
دستتان را روی پوست آن ها بکشید اگر زبر بود رسیده است .
4.پوست کندن گردوی تازه.
اگرمیخواهید پوست گردوسبز آن را جدا کنید ودستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست بگیرید.
،5.آبمیوه منجمد.
اگر میخواهید آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد .آن ها را ذخیره کنیدبه این صورت که آبمیوه مورد نظر مانند لیموترش،شربت نعنا،یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد سپس آنها را از قالب جدا کنید ودرون کیسه پلاستیکی ریخته وداخل فریزر بگذارید تا زمان مورد نیاز یکی از قالب ها را درون لیوان شربت بیندازیدوآب روی آن بریزید .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___