eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.3هزار دنبال‌کننده
23.7هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
چند مدل مو برای زیرشال و مقنعه💆‍♀🎀 بآفت مو زیر روسری و مقنعه بلدۍ؟👩🏻‍🦱🌼 👩🏻‍🦱👩🏼‍🦱 👩🏼‍🦱👩🏻‍🦱 👩🏽‍🦱👩🏿‍🦱 👩🏿‍🦱👩🏽‍🦱 👩🏻_👱‍♀_🧝‍♀_👰_👸_💇🏼‍♀__👩‍🎓_👵🏿_🧕_💆‍♀_👩‍⚕_👩‍🏫_👰_👩🏽_👵🏿_👱🏾‍♀_🧕🏼_👩‍💻_👩‍💼_🧝🏿‍♀_👸🏿_💇🏻‍♀_🧖‍♀_👩🏽_👩‍⚕_👧🏽 https://eitaa.com/joinchat/3229679961Cfee7aa2211 هنوزم بلد نیستی موهاتو ببافی؟!👧🏻👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به خداى مهربون سلام به خورشیدروشنی بخش سلام به صبح سلام به زندگى سلام برمهربانى سلام برعشق سلام به تمام خوبان خدا سلام به شمادوستان روزتون پرازمعجزه الهى سه شنبه تون گلبارون 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
🍹 ؟ 🤔 دتاکس واتر یا آب طعم دار یا آب سم زدا در واقع ترکیبی از میوه ها و سبزیجات مختلف و آبِ! که این روزا طرفداران زیادی پیدا کرده؛ مخصوصا بین افرادی که قصد لاغری یا کاهش وزن دارن.  آب های سم‌زدای خونگی که به راحتی قابل تهیه هستن و بر خلاف نمونه هایی که به صورت تجاری تولید می شن می تونین روی مواد تشکیل دهنده اش کنترل کامل داشته باشین. درست کردن آب سم‌زدای خونگی سریع و آسونه و از محتوای ویتامین ها و مواد معدنی مفید سود می بره که به پاکسازی کبد و کاهش استرس روی کلیه ها کمک میکنه. این آب ها به قلیایی سازی بدن، خروج سموم، بهبود کیفیت پوست و تقویت سیستم ایمنی نیز کمک می کنن. . . . ☆ از اونجایی که فقط از عصاره‌ی میوه و سبزی برای مزه‌دهی استفاده شده، دتاکس واتر کالری کمتری نسبت به آب‌میوه‌ها داره و جایگزین سالمی برای نوشیدنی های قند دارِ. . خلاصه که چون آب برای بدنمون لازم و واجبه و به علت بی رنگ و بی بو بودنش واسه خیلیا شاید جذابیتی نداشته باشه، با اضافه کردن اسلایس های میوه خشک به اون هم طعم و بوی بهتری پیدا میکنه و هم سم زدایی بدن رو تقویت میکنه. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
مگه میشه به عشق توت فرنگی کیک درست نکرد🍓🍓🍓🍓 . کیک نسکافه تخم مرغ ۳عدد شکر ۱/۵ لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد ۲/۵ لیوان نسکافه ۱/۵ ق مربا آبجوش یک چهارم لیوان بکینگ پودر ی ق غ نمک یک پنس . نسکافه و ابجوش رو مخلوط کنید و کنار بذارید. تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با شکر مخلوط، ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید. روغن مایع رو بریزید ۳۰ ثاتیه هم بزنید نسکافه رو هم اضافه کرده هم بزنید آرد ،بکینگ مودر و نمک رو ۳ بار الک کرده در دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید، آروم و دورانی بر عکس عقربه ساعت هم بزنید تا یکدست بشه. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید دیواره های قالب با کره چرب کنید مایه کیک بریزید داخل فر از قبل گرم شده بذارید و ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید. . (با توجه به اینکه درجه حرارت فرها متفاوته ، بعد از ۳۵ دقیقه کیک رو با سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ تمیز بود کیک آماده است.) من کیک رو به س قسمت برش زدم سطح هر قسمت رو با نسکافه خیس کردم مابین لایه ها خامه شکلاتی ، موز و نوتلا ریختم. برای روکش کیک نصف خامه صبحانه رو روی حرارت کم گذاشتم وقتی شروع به ریزجوش زدن کرد شعله رو خاموش کردم ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ریختم هم زدم تا یکدست بشه نصف لیوان بادام هندی( هر نوع مغزی داشتید بریزید اصن می تونید حذف کنید) اضافه کردم سسُ روی کیک فولد کردم. . _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
❌رازهای خوشمزه شدن شامی و کتلت ❌ ⬅️آب پیاز و سیب زمینی رو حتما بگیرید در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت تردی داشته باشید ⬅️مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد بهتر است درشامی از گوشت چربی دار استفاده شود ⬅️درصورتی که موقع سرخ کردن روی روغن کف تشکیل شد بهتر است روغن را عوض کنید ⬅️اگر کمی زرد چوبه در روغن بریزید و شامی سرخ کنید رنگ آن زیبا تر خواهر شد ⬅️برا بهتر شدن طعم کتلت مقداری زعفران دم کرده در مواد بریزید ⬅️مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
۳ لیوان شکر ۳ لیوان آب آب لیمو تازه یک قاشق ۲۵۰ گرم نعناع تازه(من ساقه هاشو میگیرم و یکم ریزش میکنم) عرق نعناع یک قاشق رنگ سبزخوراکی مجاز دوقطره(دلبخواهی) اول شکر رو با آب مخلوط کردم و گذاشتم رو شعله متوسط گاز تا جوش بیاد بعد دیواره های قابلمه رو یکم با فرچه آبلیمو زدم تا به دیواره های قابلمه شکر نچسبه(شعله رو هم کم میکنیم) وقتی یکم به غلظت افتاد نعناع با رنگ خوراکی رو اضافه کردم بعد هم عرق نعناع رو اضافه کردم درآخر هم برای اینکه شربت شکرک نزنه یک قاشق آبلیمو رو اضافه کردم ۵ دقیقه آخر زیر شعله رو کم میکنیم و دم کنی میذاریم فقط مواظب باشید که سر نره بعد هم شعله گاز رو خاموش کردم و به مدت ۲۴ ساعت گذاشتم کنار آشپزخونه تا قشنگ عطر و طعم نعناع به خورد شربت بره و بعد از ۲۴ ساعت هم از صافی ردمیکنیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم همین دیگه نوش جان🤤 🍃کللا ۲۰ دقیقه زمان میبره 🍃اگه کم درست میکنید میتونید آبلیمو نزنید 🍃سرد بشه سفت تر میشه پس حواستون به غلظتش باشه 🍃میتونید نعناع رو با ساقه یا برگ بندازید اما من برگهارو یکم خورد کردم تا طعم نعناع قشنگ داخل شربت دربیاد🤤 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
حالا بیا نکات کنسرو رو بهت بگم👇👇 🛑 حتما از شیشه درب فلزی استفاده کنید 🛑تا شش ماه میتونین توی کابینت نگهداری کنید 🛑هر وقت کنسرو رو باز کردین بقیه شو توی یخچال نگه دارید 🛑سرکه علاوه بر طعم به هواگیری شیشه ها کمک می‌کنه 🛑نمک باعث تازه موندن میشه و از چروک شدن جلوگیری میکند _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌تافصلشه برگ مو رو به این روش نگهداری کن تا تو زمستون هم بتونی دلمه درس کنی❌ 🌸به ساده ترین روش تو این پست بهت یاد میدم برگ مو رو نگهداری کنی.🥰🤩 برای مدل اول: برگ ها شسته و خشک شده تو پاکت فریزر بریزین و تو فریز نگهداری کنید که اگه فریز جا دارین گزینه خیلی خوبیه.🤩🥰 نکات: ✍مى تونید پاکت فریزر رو رول کنید تا فضاى کمترى بگیره. ✍حتما و حتما دم برگ ها رو ببرید. ✍بطرى رو تا اخر پر آب کنید. مدل بعدی برگ مو شور هست که برگ ها رو طبق فیلم به صورت فشرده تو بطری پر کنید و روش آب جوش خنک شده و نمک بریزن و درش رو بینید به ازای هر لیتر آب دو ق غ نمک بزنید توی مدل دوم؛ برگ مو هارو توی کابینت هم میتونید نگهداری کنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
😍😍😍 چند تا ایده‌ی جالب برای نگهداری گیاهان داخل آب 🌟نکاتی در مورد ریشه‌دار کردن گیاهان در آب 🍀ریشه‌‌های آبزی بسیار به نور خورشید حساس هستند و باید مواظب آن‌ها باشید. 🍀ظرفی که ریشه‌زایی در آن انجام می‌دهید باید شفاف باشد تا مانع بیماری‌های قارچی شود. 🍀قلمه‌ها را در معرض باد و سرما قرار ندهید. 🍀دمای محیط مناسب ریشه‌زایی باشد. 🍀بافت‌های مرده را از ریشه جدا کنید. 🍀آب تصفیه به رشد و سلامت قلمه و ریشه کمک می‌کند. 🍀برای شاداب ماندن و رشد بهتر گیاه‌تان از کود تقویتی هفته‌ای یکبار استفاده کنید. . 🍀 🍀 🍀 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
تمیزکردن رسوب کتری برای تمیز کردن رسوب های آهکی داخل کتری می توانید از سرکه استفاده کنید مقداری سرکه را داخل کتری بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا برای ده دقیقه بجوشد.بعد از این که جوشید سرکه را خالی کنید و این بار کتری را با آب پر کنید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد و بوی نامطبوع و ناخوشایند سرکه از بین برو ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___