نکتهی امشبمون درباره گوشت چرخکردهاس🥩🥓🍖
سلام سلام😊🤗🙋♀️🙋♀️
🥓برای اینکه گوشت چرخکرده زیاد خشکنباشه یا وا نره باید از چرخکرده ای استفاده کنیم که ۲۵ درصد چربی داشته باشه....
🍖حتما حتما گوشت رو داخل کیسه فریزری بزارین که سوراخی نداشته باشه درصورتی که گوشت چرخکرده بعد از یخ زدن لکههای سیاه برداشت به هیچ وجه استفاده نکنین...
🥩هیچ وقت گوشتی که یخش باز شده دوباره نزارین توی یخ چون هم خواصشو از دست میده هم باعث به وجود اومدن میکروب و باکتری میشه...
🥓خون آبهای که توی گوشت چرخکرده هست ن تنها کثیف و مضر نیست بلکه خیلی خوبه هیچ وقت دور نریزین....
🏵
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___