eitaa logo
🇵🇸خانواده منتظران ⚜🇵🇸
1هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.8هزار ویدیو
417 فایل
❁﷽❁ 🌹وأن یَکادُالذینَ کفرولَیزلِقونَکَ بِأبصارِهِم لَمّاسَمِعوالذِکرَوَیَقولونَ إنَّهُ لَمجنونُ وَماهوَالاذِکرُللعالَمین🌹 . 🔹یه دورهمی #آخرالزمانی و #بهشتی همراه با خانواده منتظران❤ 🔹ارتباط🔻 @Sh2Barazandeh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایام ولادت حضرت رقیه (س) ریحانة الحسین علیه السلام تبریک و تهنیت.❤️
یکی از کارهایی که معمولا ورزشکاران برای رفتن به میدان مبارزه قبل از شروع شدن زورآزمایی و جنگیدن برای پیروزی انجام می‌دهند ونسبت به این امر تلاش بسیار می‌کنند تمرین‌های طاقت‌فرسا و آمادگی بدن برای مبارزه می‌باشد تا در میدان مبارزه از حریف پیشی گرفته و میدان و عرصۀ مبارزه را به حریف واگذار نکنند.
لذا همانطور که ورزشکاران مقدماتی هم از لحاظ معنوی برای بالا بردن روحیه و هم از لحاظ مادی برای میدان مبارزه فراهم می‌کنند ما نیز باید خود را برای وارد شدن به ماه ضیافت الهی آماده کرده و هم از لحاظ مادی (بدنی) و هم معنوی (روحی) خود را برای این ماه عزیز محیا کنیم.
لذا وقتی در سیره و روش پیامبر و ائمه (علیهم السلام) نگاه می کنیم می‌بینیم این بزرگواران هم سفارش به آمادگی و تجهیز نمودن خود برای ماه رمضان می‌کردند و همچنین خودشان بصورت عملی خود را برای ورود به این ماه عزیز مهیا می‌کردند.
از جمله کارهایی که در سیره این بزرگواران برای ورود به ماه مبارک رمضان در منابع روایی ما اشاره شده می‌توان به چند مورد اشاره کرد: eitaa.com/KhanevadehMontazeran
1ـ روزه گرفتن گرفتن روزه در ماه شعبان که اگر کسی سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگیرد علاوه بر آمادگی برای روزه داری امام اجر وثواب معنوی آن راهم بیان می‌فرمایند. در کتاب من لا یحضره الفقیه از حضرت صادق (علیه السلام) آمده است: «کسی که سه روز آخر از ماه شعبان را روزه بدارد و آن را به ماه رمضان وصل کند پروردگار روزۀ دو ماه ( شعبان و رمضان) را برای او می نویسد و اجر و پاداش دو ماه را به او می دهد.»
همچنین از همسران پیامبر (صلی الله علیه وآله) در احوالات ایشان وارد شده است که: « او را هرگز ندیدیم که هیچ ماه را بیش از شعبان روزه بگیرد، او کل شعبان را روزه می‌گرفت یا جز اندکی [ازماه شعبان] را آن را روزه می‌گرفت».
لذا با توجه به روایت بالا، زیاد روزه گرفتن در ماه شعبان شایسته و نیکو است. 
‌ لذا برخی ازدانشمندان اسلامی معتقدند که: روزه گرفتن در شعبان (در کنار روزه رمضان) جایگاه سنت (و نمازهای نافله) را در کنار نمازهای فرض (واجب) دارد و گویا روزه گرفتن این ایام مقدمه‌ای است برای استقبال از رمضان. 
بدین‌سان روزه گرفتن شش روز از ماه شوال، بعد از رمضان مانند نمازهای سنت (نافله) پس و پیش نمازهای فرض است.
2ـ ایجاد آمادگی روحی یکی دیگر از مواردی که در سیره ائمه در مورد آمادگی برای ماه رمضان وارد شده ایجاد مقدمات روحی و تقویت روحی با استغفار، ترک گناه و تلاوت قرآن وارد شده است.
درحدیثی که ابا صلت از حضرت رضا (علیه السلام) نقل می‌فرماید:
«در آخرین جمعۀ ماه شعبان خدمت حضرت شرفیاب شدم حضرت به من فرمودند: «ای اباصلت! همانا اکثر ماه شعبان گذشت و این آخرین جمعۀ آن می‌باشد، از باقیماندۀ آن جبران مافات و آنچه گذشته را بکن و به سوی آنچه لازم و ضروری است روی آور و از آنچه که مربوط به تو نمی‌باشد و برایت مفید نیست چشم بپوش و در گذر، و بیش از پیش دعا بخوان و طلب مغفرت کن و تلاوت قرآن بنما، و از گناهانی که داری، طلب مغفرت کن تا با اخلاص کامل وارد ماه خدا ( ماه رمضان) بشوی، و هر امانتی ( بین تو و خدا، و بین تو و اهل بیت و بین تو و مردم) بر ذمۀ تو می باشد آن را قبل از حلول ماه رمضان ادا کن، و قلب خود را از دشمنی با مؤمنین پاک بنما ...» eitaa.com/KhanevadehMontazeran
درجمع بندی می‌توان گفت که:
از جمله نکاتی که از موارد بالا می توان استفاده نمود اینکه چه خوب است از این فرصت باقی مانده در ماه شعبان المعظم استفاده کرده و به فرامین حضرات معصومین (علیهم السلام) گوش فرا داده تا با قلبی پاک و روحی با صفا به میهمانی پروردگار برویم آن گاه بهترین و بیشترین استفاده را از ماه خدا و ماه قرآن ببریم.
🔻گفتاری مهم و خواندنی از حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد مسموم شدن روح با گناهان . 🔹مطالعه گفتار فوق را به همه دوستان سفارش می کنیم: 👇👇👇 http://bonyadhad.ir/12093
اذان مغرب به افق تهران بنده ها خدا داره صداموم میزنه منتظر جواب ماست
ارزش نماز إذا قَام المُصَلِّی إلَی الصَّلاة، نَزَلَت عَلَیه الرَّحمَة مِن أعنَانِ السَّماء إلی أعنانِ الأرضِ و حُفَّت بِه المَلائِکة و نَاداهُ مَلَکٌ لَو یَعلَم هَذا المُصَلِّی مَا فِی الصَّلاة مَا انفّتَل هنگامی که انسان به نماز ایستد، رحمت خدا ازآسمان بر او نازل می شود و ملائکه اطرافش را احاطه کرده و فرشته ای می گوید: اگراین نمازگزار ارزش نماز را می دانست هیچ گاه از نماز منصرف نمی شد.
برتری نماز أمّا أنَّهُ لَیسَ شَیءٌ أفضَل مِن الحَجّ إلّا الصَّلاة به درستی که هیچ عملی بالاتر از حج نیست، مگر نماز. وسائل الشیعه، ج3، ص 26
سلام خدمت همراهان گرامی آخرالزمان هستش و گرفتاری ها و مشکلات زیاد همراهان زیادی التماس دعا دارن لطفاً با آیت الکرسی و صلوات همراه دلشون باشیم ان شاء الله همه حاجت روا باشین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزان هر زمان مشکلی برامون پیش میاد یادمون باشه خدا کارمون داره