eitaa logo
🇵🇸خانواده منتظران ⚜🇵🇸
1هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
418 فایل
❁﷽❁ 🌹وأن یَکادُالذینَ کفرولَیزلِقونَکَ بِأبصارِهِم لَمّاسَمِعوالذِکرَوَیَقولونَ إنَّهُ لَمجنونُ وَماهوَالاذِکرُللعالَمین🌹 . 🔹یه دورهمی #آخرالزمانی و #بهشتی همراه با خانواده منتظران❤ 🔹ارتباط🔻 @Sh2Barazandeh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇵🇸خانواده منتظران ⚜🇵🇸
مدتیه که خـــدا مرا فراموش کرده و جوابم رو نمیده ... چرا خدا جواب من رو نمیده ؟!
ببین! بعضیا مثل تو به نوع ارتباط خودشون با خدا که توی زندگی هست توجه ندارن. یعنی فکر میکنن که یکی دو بار دعا کردن خدا باید جبرئیل امین رو بفرسته روی زمین پیش اون فرد تا بگه ما پیغام شما رو شنیدیم !!! فردا اجابت میکنیم ! اگر این جور باشه که دیگه اعتقاد به غیب ارزشی نداره. داره ؟ ایمان به غیب از لحظه ی نا امیدی شما از پاسخ شنیدن شروع میشه ! ایمان به غیب یعنی من هیچی ندیدما ولی قبول دارم که خدا شنیده و میتونه اجابت کنه و اگر هم اجابت نکرده به معنای اینه که یه خیری توش هست!
خدا فرشته نازل نمیکنه پیش ما، وحی هم نمی فرسته ارزش ما به اینه. به پیامبراش وحی نازل می کنه چون که اونا رو می شناسه! میدونه چیکارست یعنی میدونه اینایی که انتخاب میکنه برای پیامبری اگر به اونا وحی نازل نشه، یقینشون و اعتقادشون به خــدا همون قدری هست که بوده. نه یکم کم میشه و نه ذره ای زیاد میشه ! امیرالمومنین علی علیه السلام می فرماید: « اگر همه ی پرده های غیب بالا برود ، ایمان من یک ذره افزایش پیدا نخواهد کرد. » چرا اینجوری میگن ؟ چون ایمانشون خیلی بالاست!!! دیگه ته ته ایمانه !!! اونایی که مستجاب الدعوه هستن و خدا فوری جواب اونارو میده، همگی این مرحله را گذروندن. هر چه خدا اونا رو امتحان کرده، سربلند بیرون آمدن در روایت آمده: مستجاب نشدن دعا یکی از دلایلش، بدی انسانه و یکی از دلایلش ممکنه شدت علاقه ی خدا به انسان باشه، و این یعنی عشق بازی خدا با بنده خوبش؛
توی یه جای دیگه فرموده اند :« حُسن ظن داشته باشید به خدا به خاطر همین ما باید از گناهامون توبه کنیم و بگیم خدا دوستم داره واسه همین دعامو برآورده نمیکنه. بدونید که حتما خدا به شما علاقه داره. خــدا میگه تو پیش من بمون و از من درخواست کن تا یادم باشی ... آخه خیلیا وقتی دعاشون مستجاب میشه دیگه از پیش خدا میرن و اونو فراموش می کنن.
بعضی مواقع که خدا دعا رو خیلی خیلی زود مستجاب میکنه، برای بعضی آدم ها ! به خاطر این که سریع از درگاه خدا بره، چون روایت داریم : به او بدهید که برود این آدم درستی نیست . نمی خواهم صدای او را بشنوم. در این دنیا به او بدهید که آن دنیا طلبی نداشته باشد ... (البته این برای کسانیه که با خدا رفیق نیستند )... و اینه جواب اینکه میگن چرا کسانی که به خدا اعتقاد ندارن و متدین نیستند غرق آسایش هستند؟! چون این دنیا برای اونها همه چیزه ! و آخرتشون .....!
ولی وقتی گرفتاری که برای مومن پیش میاد ، علامت محبت خدا به اونه که دعوت و دعای اون رو زود اجابت نمیکنه. و میذاره ک مدتی طول بکشه، چرا ؟ چون دوست نداره که از درگاهش بره. و کلا یادمون نره که اینجا محل امتحان و سختیه ! آدم ها هم توی سختی بزرگ میشن ... ( پس آدم های ضعیف هستند که میخوان صورت مسئله رو پاک کنن ! )
خلق الانسان فی کبد همان ما انسان رو اساسا در رنج افریدیم... میگه که ما کلا هدفمون این بوده که انسان فقط رنج و سختی داشته باشه حالا چرا خدا اینجور خواسته بماند فعلا؟؟؟
طبق آیات قران دنیا بر این مبناست که انسان سراسر در رنج و سختی هست، حالااااا شاید یه وقت هایی یه خوشی هایی بیاد... خوب البته مهربانیت خدا طوریه که دلش نمیاد دیگه اینجور که گفته هم مارو در رنج بزاره... ولی خوب ما باید همچین ذهنیتی پیدا کنیم تا زندگی برامون.راحت تر بشه... یعنی در مرحله اول باید اینو بپذیریم که رنج هست و این موضوع قطعیه در زندگی ما... تا وارد مراحل بعدی بشیم... ببین رنج هست برای همه هم هست شک نکن... حالا برای همه یک جور خاص هست... حالا این وسط نحوه برخورد افراد با این رنج ها هست که میزان رضایت اونا از زندگی رو تغییر میده...
کلیپ رنج رو پایین مطالب ببینید لطفا تا این جای بحث براتون جا بیفته
خوب به این قضیه توجه کنید👇👇👇 ببینید خدا از تمام بندگانش با گرفتن یک سری امتحانات، میخواد اونا رو رشد بده... بقولی یه گرفتاری مثلا براش بوجود میاره تا بندش با استفاده از اون گرفتاری رشد کنه... در حقیقت امتحانات و رنج ها برای رو آمدن معایب ماست... مثلا خدا یه رنج رو برا شما بوجود میاره تا شکرگزاریتو بسنجه... اخه طرف هست خیلی ادعاش میشه ولی تا یه مشکلی براش پیش میاد کارش حتی به کفر هم کشیده میشه... و خدا میگه این اونی بود که ادعاش میشد... پس رنج ها و گرفتاری ها که همون امتحانات الهی هستن برای اینه که انسان به نقاط ضعف خودش پی ببره و در پی برطرف کردن اون نقطه ضعف باشه... و اما نقش دعا و توسلات این وسط چیه؟؟
ببینید یک سری امتحانات هست که خدا برای برطرف کردن فلان نقطه ضعف و رشدمون از ما میگیره... و قصدش اینه که با این امتحان یکی از بزرگترین نقاط ضعفمون رو بیاد تا اونو برطرف کنیم و هیچ جوره کوتاه نمیاد و اگر ما دعا یا توسل هم بکنیم میگه که نه من میدونم که این برای بندم بهتره و نفعش تو اینه که حتما این امتحان تا اخرش گرفته شه... و دعاشو مستجاب نمیکنم... ولی خوب گاهی یک امتحاناتی هست که برای رشد ما گرفته میشه و امتحان مهمی هست ولی خوب ما با دعا و توسل میخوایم اون امتحان و رنج از ما برطرف شه و اگر ما دست به دعا و توسل برداریم خدا میگه باوجود اینکه این رنجو که بهش دادم اگر علتشو درک میکرد و در صدد برطرف کردن اون نقطه ضعفش میبود رشد میکرد ولی بازم چون خیلی داره دعا میکنه و توسل، ملائک اشکال نداره این امتحانو ازش بردارید ولی اگر در این مورد شما دعا نکنید خدا میگه که فرشتگان ببینید این بنده من اصلا از ما نمیخواد که رنجشو برداریم پس ادامه بدین. و چون ما نمیدونیم که واقعا کدوم امتحانات و رنج ها از اون امتحاناتی هست که برای رشد باید گرفته بشه و راه نداره برداشته شدنش و کدوم امتحانات میشه با درخواست از خدا و توسل به ائمه برداشته شه... پس ما باید در پیشگاه خدا همیشه دست به دعا باشیم... 🔴البته یه نکته خیلی مهم اینه که...