eitaa logo
🍎 احیاگران سلامت 🍎
1.1هزار دنبال‌کننده
400 عکس
158 ویدیو
16 فایل
طب سنتی ایرانی اسلامی ادمین: @M_Khoshkholgh کانال حرز امام جواد(ع) و محصولات فرهنگی 👇🏻 @herz_khoshkholgh
مشاهده در ایتا
دانلود
🏵 داروی مرکب شِش () 🏵 👈🏻 مؤثر در درمان: — تمام بیماری های خونی، قلبی و عروقی — کم خونی — خونریزی داخلی و بیرونی زنانه — سرطان خون — بیماری تالاسمی و هموفیلی — گشادی دریچه قلب و رگ اضافی — سوراخ شدن قلب در نوزادان — تشکیل نشدن قلب در جنین — سردرد - سرگیجه — حالت تهوع — دردهای عضلانی — بی خوابی به واسطه کم خونی — بواسیر — التهابات و بادهای بدن — جایگزین قطره یا قرص آهن — دیابت نوع یک — لوپوس — کمبود پلاکت — صدای غیر طبیعی قلب 👈🏻 مواد لازم: 🔹هلیله سیاه 🔹بلیله 🔹آمله (بدون هسته) 🔹مُقْل اَزرَق (تیره و سرخ رنگ) [از هر کدام یک واحد] 🔹آب تره [تقریباً دو برابر مُقل] 🔹روغن بنفشه یا شب بو یا کنجد [به مقدار نیاز] 👈🏻 روش ساخت: هلیله، بلیله و آمله، به صورت جداگانه و خیلی نرم آسیاب کرده و بعد با هم کاملاً مخلوط کنید. تره را بدون شُستن، با پارچه خشک، تمیز کنید و بعد از له کردن، با پارچه آب آن را بگیرید و درون یک بطری که حالت انعطاف پذیری داشته باشد، بریزید. مُقل را پس از تمیز کردن، داخل آب تره ریخته و درب آن را کاملاً ببندید (نباید هوا بکشد، چون در این صورت، کپک می‌زند و باید دور ریخته شود) آب تره باید روی مُقل را بگیرد و حجم آن، بیشتر از نصف بطری نباشد، چون آب تره گاز دارد و باید در طول یک ماه، گاز آن خالی شود. به مدت یک ماه، بایستی مُقل در آب تره بماند (در طی این مدت، مُقل در آب تره حل می‌شود) بعد از گذشت یک ماه، مواد آسیاب شده (هلیله، بلیله، آمله) را با مخلوط آب تره و مُقل، ترکیب کنید تا به شکل خمیر در آید. دست ها را با روغن کنجد یا شب بو یا بنفشه چرب کرده، خمیر به دست آمده را با دست به اندازه قرص های کوچک شبیه عدس درآورید. سپس قرص ها را در سایه خشک کنید. 👈🏻 روش مصرف: ☀ بهار و تابستان ....... یک مثقال ❄ پاییز و زمستان ....... دو مثقال ▪نکته: در دوره مصرف دارو، باید از خوردن ماهی، سرکه و سبزیجات (پخته و نپخته) پرهیز شود. 📖 [داروخانه تخصصی طب اسلامی] https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
💢 👆🏻 — درمان کم خونی ✔️ قرص خون (طب اسلامی) https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
🍃 درمان بانوان ①⇦✨ ارده شیره ②⇦✨ رازیانه ③⇦✨ بادام (چون سردی جنسی، مغز را سرد می‌کند، باید مغز را گرم کرد) ④⇦✨ نشستن روی آجر داغ ⑤⇦✨ بستن کمر با کمربند پشمی ⑥⇦✨ بادکش گرم تخمدان ⑦⇦✨ ماساژ با روغن های گرم ⑧⇦✨ آبزن های گرم https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
↩️ ناباروری بر اثر سردی رحم/ درمان سردمزاجی زنان👆🏻 📹 حکیم حسین خیراندیش https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
🔴 🔴 👈 اگر درد در یک طرف سر باشد (شقیقه)، درمانش است. 👈 اگر درد دوطرفه باشد (میگرن)👇 ✅ هر شب داخل بینی بریزید. ✅ مالیدن مخلوط کاسنی و روغن بنفشه زیتونی به ابرو و پیشانی و محل درد ▪معمولاً سردردهای میگرنی به علت غلبه صفراست که در این صورت، باید درمان های مربوطه انجام شود. سایر درمان ها👇 ◀ استفاده از لعاب گل ختمی سفید به جای شامپو ◀ بستن سر بعد از حمام کردن، چه در تابستان چه در زمستان ◀ خوردن آب جوشیده ولرم، ناشتا ◀ حنا گذاشتن ◀ خوردن آب زمزم 👈 میگرن افراد سرد مزاج: 🔹 جوشانده زعفران با عسل 🔹 استشمام بوی عطر گل محمدی یا بوی مشک 🔹 انجام بادکش گرم کتف ۷ الی ۱۴ مرحله سه روز در میان 🔹 خوردن مخلوط سیاهدانه کوبیده + عسل (هر صبح و شب، یک قاشق مرباخوری) 👈 میگرن افراد گرم مزاج: 🔸 سه مرحله حجامت عام (به فاصله یک ماه) و یک مرحله حجامت سر 🔸 مصرف آبلیمو و آبغوره و مالیدن سرکه یا آبلیمو به پیشانی ☕ دمنوش ضد میگرن: ۵۰ گرم گل بابونه + ۵۰ گرم چای کوهی + ۲۵ گرم سنبل الطیب + ۲۵ گرم اسطوخودوس⏪ مخلوط و حدود یک مشت از آن را با آب سرد شسته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم کرده و روزانه ۲ لیوان میل کنید. ⛔ پرهیز از خوردن: چای، نوشابه، شیرینی، سرخ کردنی، قند و شکر ❌ و همچنین غذاهای مانده، فست فود، کاکائو، سیر، پیاز، فلفل، غذاهای چرب و انواع ترشی‌ها جزء موادی هستند که میگرن را تشدید می‌کنند. ⭐ درمان مشترک همه سردرها: >>> ماساژ انگشتان و کف پاها https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
🏵 🏵 👈🏻 طبیعت آن: در دوم گرم و در اول خشک است و بعضی می‌گویند در اول تر است با رطوبت فضلیه 👈🏻 افعال و خواص آن: تقویت کننده نیروی جنسی؛ ادرار آور؛ بندآورنده؛ جلوگیری کننده؛ گرم کننده کلیه و مثانه؛ تحریک کننده قوه جماع؛ از بین برنده بادهای بلغمی؛ هضم کننده غذا؛ مفید برای زخم های ریه و انقباض دور عضلات آن؛ زخم روده ها؛ مالیدن و ضماد کردن بر روی موضع برای بیماری پوستی و ریزش موی داءالثعلب و خوش بو کننده عرق بدن؛ موم و روغن کنگر با سه برابر خودش آب کنگر آمیخته کنند برای از بین بردن ورم های سخت بسیار اثربخش است و مالیدن آن بر روی پوست برای خارش و مالیدن و ضماد کردن آن برای سوختگی و التیام اعصاب مفید است و برای مغز مضر است. 🔹 تولید کننده سودا و نفخ آور و مصلح آن ادویه های گرم و روغن و سرکه است. ↩ طبع نوع برّی کبیر آن در آخر دوم گرم و در اول آن خشک و در جمیع احوال از بستانی آن قوی تر است و مصلح اخلاط عفونی و خارج کننده مواد غلیظ و اخلاط سینه 🔸 برای گرم مزاجان مضر است. و مصلح آن سرکه و ترشی ها ▫مالیدن عرق گل آن با سرکه جهت بیماری پوستی جرب و مالیدن تمامی اجزای آن جهت گزیدگی و سوختگی پوست و کرم قمل مفید است. نوع برّی صغیر آن تحلیل برنده و تهوع آور است. صمغ حرشف را به فارسی کنگر زرد نامند. 📖 معارف گیاهى، ج‏۱، ص: ۲۴۱ https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
💢 👆🏻 — خواب آلودگی — جوش صورت https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
🏵 داروی (زنبق) 🏵 👈🏻 مؤثر در درمان: — غلبه یا غلظت خون و بیماری های مرتبط با آن — خواب رفتگی دست و پا — گرفتگی و درد عضلات — جوش، دمل، کهیر — انواع حساسیت و آلرژی — شفاف کننده و صاف کننده پوست — بیماری های کبدی — فشار خون — لک و کک و مک — خارش بدن 👈🏻 مواد لازم: (به صورت خشک شده) 🔹کاهو ....... ۵ مثقال 🔹برگ چغندر ....... ۵ مثقال 🔹کاسنی ....... ۵ مثقال 🔹دانه انار شیرین ....... ۵ مثقال 🔹آلو سیاه ....... ۳ مثقال 🔹عناب ....... ۳ مثقال 🔹ترنجبین ....... ۲ مثقال 🔹ایرسا (زنبق) ....... ۲ مثقال 🔹گل بنفشه (اختیاری) ....... ۲ مثقال 👈🏻 روش ساخت: همه مواد، باید آسیاب، الک و مخلوط شوند. 👈🏻 روش مصرف: یک ساعت قبل از ناهار و شام، به اندازه یک قاشق چای خوری (سر پر) مصرف شود. ⚠ این دارو با داروی و همچنین تداخل دارد و نباید همزمان مصرف شود. ▪نکته: 1⃣ نیازی به افزودن عسل نیست زیرا تجربه نشان داده عسل خاصیت این دارو را کاهش می‌دهد. 2⃣ مصرف هر یک از این مواد به تنهایی مؤثر است اما ترکیب آنها اثر بیشتری دارد. 3⃣ تأثیر واقعی دارو با مصرف طولانی مدت مشخص می شود. 4⃣ برای درمان جوش صورت و جوش جوانی، همراه با سویق عدس مصرف شود. 5⃣ به عنوان درمان تکمیلی، علاوه بر مصرف این دارو، معمولاً انجام حجامت نیز توصیه می شود. https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e
🥣 بهترین ظرف برای برای مدت طولانی و حفظ طعم و کیفیت آن، است 👌 ↩️ ظروف سفالی خاصیت مکندگی بسیار بالایی دارند و به دلیل این خاصیت، باعث جذب آب اضافی ماست می‌شوند. این ماست، دارای طعمی بسیار خوشمزه بوده و از کالری بسیار بالایی نیز برخوردار است. ▪️نکته مهم: در انتخاب ظروف سفالی برای نگهداری ماست، همواره از ظروف یا به استفاده کنید، زیرا رنگ‌های آبی و فیروزه‌ای که در ظروف سفالی به‌کار می‌رود حاوی سرب است. https://eitaa.com/joinchat/3233677341Ce829c95f0e