فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پ ن : اسم مغازه هم اگر براتون مهمه باید بگم که من چند تا مغازه مختلف رو گشتم و خب یه دونه مغازه نبود که بخوام معرفی کنم و البته تک تک اجازه گرفتم فیلم گرفتم براتون
😅🙈 یکیشون که اصرار داشت همزن بوش که دارم فیلمش میگیرم اصله نمیدونست من خودم اصلش دارم و برام تابلوه فیک بودنش😅 ولی من ترجیح دادم چیزی نگم و فقط فیلممو بگیرم و تمام.
.
#همزن_برقی
#همزن_کاسه_دار
#همزن
#چه_مارکی_همزن_بخرم؟
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
همزن برقی معمولی (دستی)
نکات هنگام خرید
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
همزن برقی معمولی (استند دار )
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
همزن حرفه ای (گیربکسی)
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
توضیحات پره های همزن
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
نکته آخر
یه نکته دیگه هم یادم اومد، میله یا همون سر های همزن خیلی مهم هست بعضی پره های همزن خوب نیستن
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شکم پر
دستوری ساده و راحت 😍👌
بافت نان را ببینید عالی👌👌
#نان
#نان_شکم_پر
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
نان شکم پر دستوری ساده و راحت 😍👌 بافت نان را ببینید عالی👌👌 #نان #نان_شکم_پر •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*
مواد لازم نان شکم پر :👇
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه :👇
۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).
۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هست.
مواد داخل نون هم دلبخواهی هست هر چیزی که دوست داشتید می تونید توش بذارید
از خمیر به اندازه یه نارنگی کوچیک بردارید کمی پهن کنید مواد لاش بذارید و دوباره خمیر رو جمع کنید داخل سینی چرب شده با فاصله بچینید روش پارچه بندازید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید بعد با مخلوط زرده وشیر و زعفران رومال بزنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ قرار دهید اگه زود تر از ۳۰ دقیقه دید زیر نان طلایی شده دمای پایین رو خاموش کنید و ۵ دقیقه گریل روشن کنید تا روی نان برشته بشه
بعد از پخت کمی با برس روی نان ها کره آب شده یا روغن میزنیم.
نوش جان🌷🌹
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛