به قول یکی از دوستان
همه ی ما از زیر و رو شدن زندگی میترسیم
از کجا معلوم ،
شاید زیرش بهتر از روش باشه
مثل ماکارونی با ته دیگ سیبزمینی😋😍
@KitchenAuntKhatoon
#کمپوت #گیلاس خانگی
مواد لازم
1 کیلو گیلاس سالم و مرغوب
1 لیوان دسته دار شکر- اگر شیرینی بیشتر دوست دارید 1/5 بریزید
1 قاشق غذاخوری پودر شربت گیلاس (طعم کمپوت عالی میشه)
1 دانه هل
آب به میزان لازم (مقداری که سطح گیلاس ها را پر کند)
مراحل
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کنید و بزارین روی گاز تا بجوشه. حالا زیرشو خاموش کنید و بزارین از داغی بیفته ،چون اگه داغ باشه گیلاسا ترک میخوره ،حالا گیلاسها رو بریزین توش و زیرشو روشن کنید. شعله زیاد نباشه که گیلاسها ترک نخورن ،با شعله کم حدود 40 دقیقه شاید طول بکشه.
گیلاس کمی دیرتر از سایر میوه ها پخته می شود ، حالا بچشید و ببینید اگه گیلاس کااااملا پخته و موقع خوردن هسته اش به گوشت گیلاس چسبید نیس حرارت را خاموش کنید و تو همون ظرف بزارین به دمای محیط برسه،بریزید داخل شیشه بزارید یخچال...
🔴🔴🔴روش دوم :با این دستور دوم کمپوتتون دارای موندگاری بالایی خواهد داشت ،اول یه شیشه تمیز که درش فلزی هست رو خوب بشورید و کاااامل خشک کنید. حالا گیلاسها رو که شسته شدن و کاملا خشک هستن بریزین توی این شیشه حالا تو یه قابلمه شکر و آب رو جوش بزنین و بریزین روی گیلاس ها درب شیشه رو محکم ببندین.یه قابلمه بزرگ رو تا بیشتر از نصفه آب بریزین و شیشه ها رو بچینید داخلش این آب که میجوشد، گیلاس ها هم توی شیشه پخته می شوند.
بهتره آب قابلمه تا زیر درب شیشه پر شود،بعد که گیلاسها پخته شدن آروم شیشه ها رو دربیارین و بزارین بیرون یک دفعه تو جای سرد نزارید خنک شدن میتونید داخل یخچال بزارید
🔴نکته:به این روش اماده کردن کمپوت حداقل 5تا 6 ماه ماندگاری دارد
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ پفکی به شکل قنادی ها 😍🍭
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای خوشمزه با بادمجان 🍆
5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید
.4 خمیر یوفکا
برای خیس کردن خمیر:
1 فنجان آب
نصف لیوان روغن
1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. .
سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید.
در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید.
در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید.
بدون صدا ببینید🔇
@KitchenAuntKhatoon
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرشاهانه
مواد مورد نیاز
1 فنجان پودر نارگیل.
برای کاستارد
50 گرم کره
1 فنجان آرد الک شده(فنجان من 250 میلی لیتر است)
1 لیتر شیر
1 فنجان پودر قند
3 قاشق غذاخوری کاکائو
وانیل.
خامه
1 لیوان شیر سرد 1 انگشت پایین تر
ابتدا پودر نارگیل رو توی سینیپخش میکنیم.
. .
کره را درون قابلمه بریزید و آرد را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا آرد بو داده شود.
شکر و کاکائو شیر را اضافه کرده و با هم زدن روی حرارت کم بپزید وانیل را اضافه کنید و.
سینی را آماده کنیم ومواد توی سینی میریزیم حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار بگیرد تا یخچال برای مدت طولانی استراحت کند .
.ودر نهایت سس خامه ای میزنیم . ترجمه از ashpazi_shirini_cake
بدون صدا ببینید🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه
گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست
به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید
برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه
من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه
بعد که از داغی افتاد روی کیکم ریختم
شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق
میکنه
اینم آخرش اضافه کنم به هر میزانی میتونید درست کنید در حد صد گرم یا...
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه دستورایِ مربای توت فرنگی که می شناسید و فراموش کنید😁
این مربا هم حاوی پوره توت فرنگی و هم توت فرنگیه.
مواد:
2 کیلوگرم توت فرنگی بزرگ
1 کیلوگرم توت فرنگی کوچک
1.5 کیلوگرم شکر ⠀
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را زیر آب خوب بشویید.
میوه های کوچک را از بقیه جدا کنید.
توت فرنگی های کوچیکرو با گوشتکوب برقی پوره کنید.
شکر اضافه کنید.
روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید
کف روی مربا را جدا کنید.
حالا توت فرنگی های درشت را اضافه کنید.
به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن،درونِ شیشه های تمیز و خشک بریزید.
در جای خشک و خنک نگهداری شود.
#مربای توت فرنگی
hacerinmutfagi ترجمه از
khaneye_deser
@KitchenAuntKhatoon