eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی بدون فر و بدون همزن شیرینی بدون فر، بدون همزن دیگ چی میخوای بهتر از این عزیزممم❤😍 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 مواد لازم: آرد :2 لیوان روغن : 1/2 لیوان شکر: 3/4 لیوان تخم مرغ: 2 عدد بکینگ پودر: نصف ق چ خ گردو:3/4 لیوان زعفرون: 1 ق چ نمک : یک پنس آبلیمو : 1 ق چ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش دوم 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ✖️نکات مهم✖️ _حتمااا کلیه موادتون به دمای محیط برسه _بجای زعفرون میتونید از 1/4 ق چ وانیل استفاده کنید _بجای گردو میتونید پسته یا بادوم استفاده کنید _داخل فر با دمای 170 حدود بیست دقیقه منتها به شیرینی سر بزنید که نسوزه خیلی دوستتون دارم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام رفقا حالتون چطوره؟روزای زمستون خوش میگذره؟ الهی که حال دلتون هم عالی باشه تو این روزای سرد زمستونی هیچی مثل یه فنجون چای داغ با یه کیک نرم و خوشمزه مناسب فصل حال آدمو خوب نمیکنه😀 میگین نه امتحان کنید. این کیک کدوحلوایی رو درست کنید خودتون و خانواده تون رو مهمون کنید ببینید چه لذتی داره . دوستان این کیک رو با کدوحلوایی خام درست کردم.کدو خام یه بافت خوبی به کیک میده بطوری که اصلا گلوگیر نیست. من چون سایز قالبم ۲۵×۳۵ سانت بود این مقدار مواد استفاده کردم شما برای قالب حدود ۲۳ سانت میتونید مواد رو نصف کنید. . ✔لطفا ورق بزنید و ویدیو را ببینید _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎃 کدوحلوایی با عطر پرتقال . مواد لازم: کدوحلوایی خام ۵۰۰ گرم آرد سفید سه صفر ۵۰۰ گرم شکر ۴۲۰ گرم. روغن مایع ۳۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۶ عدد بیکینگ پودر ۲ق غ رنده پوست دو عدد پرتقال وانیل ۱ ق چ نمک ۱/۴ ق چ.. پارت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوحلوایی خام رو تکه یا رنده کرده و با کمک گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگه ای دارین پوره کنید تا نرم بشه. پوست پرتقال از قسمت نارنجی رنگ استفاده کنید. -میتونید رنده پوست پرتقال رو حذف کرده به جاش از ادویه کدوحلوایی(دارچین،زنجبیل،جوز هندی و میخک)استفاده کنید. -برای اینکه کیک به قالب نچسبه من همیشه قالب رو با کره ای که همدمای محیط هست چرب میکنم بعد آردپاشی. آرد اضافی رو خارج کرده و قالب رو میذارم یخچال تا کره ببنده. بعد مواد رو داخلش میریزم و میذارم فر. اینطوری کیک خیلی راحت از قالب بیرون میاد. پارت دوم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلیا تو جابجایی کیک مشکل دارند . من بعد از آستر کشی. کیک رو جابجا کردم اما اگه خامه کشی نهایی رو هم انجام دادید به همین روش جابجا میشه فقط نکته اینجاس که برای کیکهای مرتفع در صورتیکه جای سیخ روی کیک موند خیلی کم با کاردک مرتب کنید و باکمی خامه سوراخ رو بپوشونید وقسمت پایین هم اول مثل کلیپ یه دور کامل کاردک رو زیر کیک بچرخونید تا کاملا آزاد بشه بعد کیک رو بلند کنید روی سینی بذارید وزمانی که خواستید کاردک رو از زیر کیک خارج کنید کمی دستتونو به سمت میز کارتون فشار بدید که خامه کشی خراب نشه وبرای کیکهای چهارگوش هم اگه کیکتون کوچیک بود به همین روش میشه انجام داد ولی معمولا برای این نوع کیکها بخصوص کیکهای بزرگتر( چند ضلعی) از همون ابتدای کار ولایه گذاری کیک. تمام مراحل روی صفحه کیک انجام میشه که نیاز به جابجایی نداشته باشه👌 . •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
بچه ها تاحالا دمپختک خوردین اونم از مارک تهرانیش😋 تهرانی داشتیم . وااااااااای من عاشق این غذای ساده هستم .😋😋😋 اول سه تا پیاز درشت رو خلالی خرد کردم و با روغن سرخ کردم . یک و نیم پیمانه باقالی زرد خشک رو یک ساعت خیس کردم . بعد به پیاز ها زردچوبه زیاد زدم و باقالی خیس خورده رو اضافه کردم و پنج پیمانه آب ولرم اضافه کردم . اجازه دادم با شعله ملایم باقالی ها بپزه . نباید کامل بپزه چون توی برنج له میشه . من دوست دارم له بشه و غذا شفته بشه ، پس زیاد پختم . حالا نمک ، فلفل سیاه و سه پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کردم و وقتی آبش خشک شد ، دم گذاشتم . من با نیمرو دوست دارم . میشه روی اون هم پیاز داغ ریخت . واااااااای با ترشی یا سالاد شیرازی معرکه میشه . _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________