eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه سین سالهاست که به هفت سین دلامون اضافه شده سلامتےرفقاےمجازی که وجودشون گرمےبخش دلهایمان میشود سلامتے شمایی که این نوشته رو میخونید پیشاپیش نوروزتون مبااااارک🎈 ─━━━━⊱🎁⊰━━━━─
4_5873229659721697000.mp3
7.75M
مباااااارک😍😍😍 😍😍😍😍💚🦋🌹🌸🍃💐 . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#روز_دختر مباااااارک😍😍😍 😍😍😍😍💚🦋🌹🌸🍃💐 . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @kitchenAuntKhatoon
✅ دختر یعنی: 👌 زودتر به تکلم می افتد ، زودتر راه می رود ، زود تر به سن تکلیف میرسد! اصلا انگار دختر ازهمان اول عجله دارد... گویی که اصلا برای خودش وقت ندارد ؛ که حتی بازی هایش رنگ و بوی "جان بخشیدن " دارد ؛ رنگ و بوی ابراز عشق و محبت به" دیگری " . . نگاه کن چه معصومانه عروسکش را در آغوش می فشارد ؛ گویی سالهاست طعم شیرین "مادری " را چشیده است! آری. . " دختر بودن " یعنی همیشه "عجله " داشته باشی ، برای رساندن مهر به دستان دیگران.!😌 " دختر بودن " یعنی وقف بند بند ساقه ی وجود تو برای رشد نهال عاطفه.!🌺 " دختر بودن " یعنی از مقام ریحانه ی بهشتی بودن به " لتسکنوا الیها " رسیدن. . . ✅ ارزش يک دختر را خدايي ميداند که او را در سنين کودکي براي عبادت برميگزيند. پيامبري ميداند که فرمود: دختر باقيات الصالحات است. ❤️ امام صادق علیه السلام ميداند که فرمود: پسران، نعمت‏ اند و دختران خوبى. خداوند، از نعمت ‏ها سؤال مى ‏کند و به خوبى‏ ها پاداش مى‏ دهد... ارزش دختر را خدايي ميداند که هرکسي را لايق ديدن جسمش نکرد. 🌹 ارزش دختر را خدايي ميداند که به بهترين مخلوقش حضرت محمد ص دختري عطا کرد که هدايت يک جهان به عهده ي فرزندان اوست. " انا اعطيناک الکوثر " و اين هديه ي الهي، يک دختر بود ❤️ میلاد باسعادت حضرت معصومه(سلام الله علیها)و روز دختر برتمام دختران سرزمینم و پدران و مادران صاحب این خوبی مبارک باد.😍💥 سلام الله علیها مباارک . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک با روکش ژله کیک از عرض دو تیکه شده این رو با بستنی هم میتونید درست کنید ولی در کلیپ با شیر درست شده، اما توی شیر یکم وانیل بریزید ، پس فرقی نداره ولی در کل با بستنی به علت چربی بالاترش خوشمزه تر میشه •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبرا آلبالویی 👈مواد لازم برای قسمت آلبالویی 3لیوان آب آلبالو (یا آب انار) 1قاشق غذاخوری آرد سرپر 1/5قاشق نشاسته نصف لیوان شکر 👈برای قسمت سفید 3لیوان شیر 2قاشق غذاخوری سرپر آرد 1/5قاشق نشاسته(ذرت) نصف لیوان شکر نصف پاکت وانیل شکری (مقدار کمی وانیل) 👈طرز تهیه مواد لازم هر قسمت را جداگانه در قابلمه بریزیدهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند  وسپس روی گاز بگذارید و  مداوم هم بزنید تا غلیظ وقوام دار و یک دست شود و آنها را بپزید . سپس از روی گاز بردارید و مطابق ویدئو در ظرفی که خیس کرده اید  ریخته(با محلبی سفید شروع کنید و از هر کدام در هر لایه 2 قاشق غذاخوری بریزید ) و دریخچال به مدت 4تا 5 ساعت  بگذارید تا ببندند بعد از یخچال درآورده و برگردانید ودر  پودر نارگیل بغلطانید و برش بزنید •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
پیراشکی با ۳طعم تخم مرغ یک عدد آرد یک لیوان +یک ق غ سرپر شیر یک سوم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع یک ق غ شکر پنج ق غ پودر کاکائو یک ق م زعفران دم کرده یک ق م اول شکر و تخم مرغ و وانیل و روغن و شیر رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و شکر حل بشه بعد بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو اضافه میکنیم حالا مایه پیراشکی رو سه قسمت میکنیم به یکی پودر کاکائو به یکی زعفران میزنیم روغن رو میزاریم خوب داغ بشه پیراشکی رو با قاشق یا قیف داخل روغن میریزیم روغن داغ باشه و حرارت ملایم باشه خوب سرخ شد بر گردونید طرف دیگه هم سرخ بشه بعد از روغن خارج داخل دستمال تمیز بزارید روغن اضافی خارج بشه بعد هم با شکلات یا پودر قند یا شیره تزیین کنید و میل کنید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
❗️😋😍یک نوشیدنی جدید و خوشمزه با بافت ژله ای که عاشقش میشی🥰❗️😍 این نوشیدنی بی نهایت خوشمزه و اسون هستش 😋😍 مواد لازم ژله:در دو طعم مختلف☘️ گلاب:نصف فنجان☘️ تخم شربتی :۱الی۲ق غ خ☘️ ❗️ابتدا ژله رو به حسب دستور روش درست کنید و توی فریزر بزارید تا زودتر ببنده❗️ ❗️حدود دو ساعت بعد وقتی حسابی بست با چنگال یا قاشق همش بزنید اما زیاد هم نزنید که ژله تون آب میشه❗️ ❗️تخم شربتی رو با گلاب مخلوط کنید تا دونه های تخم شربتی پف کنه و بعد نصفی از اون رو به هر کدوم از ژله ها اضافه کنید❗️ ❗️و بعد از اون این مواد رو تو لیوان های مورد نظرمون سرو میکنیم❗️🥰 ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا