خَبر از حَـنجره ی شاه وِلا می آید
خَبراز قافله ی کرب و بلا می آید
اَیُها النّاس به این نُکته توجه دارید
که دگرماه بَلا می آید!🖤
#حےعلےالعزا 🏴
#محࢪم
#کوکوی_تره
مواد لازم
تره۱ کیلوگرم
تخم مرغ۵ عدد
گردو۵۰ گرم
زرشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
ابتدا تره را پاك كرده و خوب بشویید و در آبكش قرار دهید و بعد از اینكه كاملاً خشك شد آن را ریز و نگینی خرد كنید.
۲
سیر رنده شده كه بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمك و فلفل را كاملاً با آن مخلوط كنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن را تابه داغ كنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید.
۳
سپس در آن را بگذارید تا كمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشك را روی سطح كوكو پخش كنید و بقیة مواد كوكو را روی آن بریزید.
۴
سپس گردوهای درسته را روی سطح كوكو بگذارید و كمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و كاملاً بپزد.بعد از اینكه زیر آن سرخ شد كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شكل های دلخواه كوكو را برش دهید.
سایر نکات
ضخامت كوكوی تره 4 تا 5 سانت است. در ضمن، كوكوی تره آبدارتر و لطیف تر از كوكوهای دیگر است
اگر زرشك و گردو را وسط كوكو قرار ندهید در حین سرخ شدن چون به نسبت سبزی سریع تر سرخ می شود موقع پخت می سوزد
میزان تخم مرغ را با توجه به ذائقه خود میتوانید كمتر یا بیشتر كنید
این كوكو جزو غذاهای سنتی آذری است.
#کوکو #تره #کوکوتره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#حلوا #نشاسته
#حلوانشاسته
طرز تهیه در پست بعد 👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#حلوا #نشاسته #حلوانشاسته طرز تهیه در پست بعد 👇 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ ❖━━━━👩🍳━━━━❖ @kitchenAuntKhatoon
حلوای نشاسته
موادلازم
نشاسته گل۲/۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱/۲ پیمانه
گلاب۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۱/۲ پیمانه
روغن مایع۷ قاشق غذا خوری
طرزتهیه
آروم روی نشاسته آب سرد میریزیم تا چند سانت بالاتر از نشاسته آب باشه و آروم کمی هم میزنیم ( فقط در حدی که کل نشاسته خیس بشه اگر زیاد هم بزنید با آب مخلوط میشه ) و میگذاریم کنار تا وقتی که نشاسته ته نشین و آب بالاش شفاف بشه
بعد تاجایی که امکان داره به آرامی آب شفاف رو خالی میکنیم
تو ماهیتابه روغن میریزیم و نشاسته خیس رو اضافه میکنیم روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم در این مرحله نشاسته زود سفت میشه و هم زدنش مشکل میشه نگران نباشید و همچنان به همزدن و پهن کردن نشاسته با پشت قاشق ادامه بدید تا نشاسته از حالت کدر و سفید به حالت شفاف تغییر رنگ بده اگر این مرحله رو به خوبی انجام ندید و خوب تفت ندید نشاسته بوی خامی میده
کم کم نشاسته از هم جدامیشه و به حالت دون دون در میاد حالا میتونید کمی شعله رو زیاد کنید باز به هم زدن ادامه بدید وقتی دون دون میشه خیلی جالبه شبیهه خاک ژله ای میشه .زیاد سرخش نکنید چون دونه ها سفت میشن
شعله رو خاموش کنید بزارید کمی از دمای داغی بیفته بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
روی شعله قرار بدید بعد زعفران دمکرده و شکر و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید زیاد نذارید خشک بشه
این حلوا کمی شکننده ست بنابر این زمانی که گرمه توی قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و صاف میکنیم و تو یخچال میذاریم
سایر نکات
گلاب و زعفران بوی تخم مرغ رو از بین میبره
نشاسته گل برای این حلوا مناسبتره
سعی کنید از ماهیتابه چدنی یا ضخیم استفاده کنید که دیرتر گرما رو به حلوا منتقل کنه وگرنه اونی که میخوایم نمیشه
موقع همزدن باید مواظب باشید گلوله گلوله نشه و همه دونها از هم باز بشه
اگر شیرینتر دوست دارید میتونید مقدار شکرش رو بیشتر کنید
این حلوا اگر زیاد چرب بشه تو دل میزنه ،به نظرم همین مقدار کافیه
موفق باشید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار با فر دست ساز
#فر_دست_ساز
#بدون_فر
#فردستساز
برای کسانی که فر ندارند و قصد پخت شیرینی دارند 👇
نیازی نیس داخلش آب بریزید.
شعلتون اگه خیلی کمه،یکم بیشترش کنید.
از محکم بسته شدن در قابلمه مطمئن بشین تا هوای داخلش بیرون نره.
واسه اطمینان یه پارچه هم روی درش بندازید.
واسه قالب های ۱۸ به بالا من از شعله وسط استفاده میکنم.
واسه قالبهای کوچیکتر از شعله نسبتا کوچیک.
حتما کاتر بذارید داخل قابلمه.
نیازی به شعله پخش کن هم نیس.
بعد از ۳۵ الی ۴۰ دقیقه چک کنید که کیک پخته یا نه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی پربازدید برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن!
یک متخصص آشپزی در استرالیا با نشان دادن روشی که یک پیاز را ظرف مدت 30 ثانیه خرد میکند مدعی شد که اینگونه دیگر اشک نمیریزید.
#ترفند
#خردکردن
#پیاز
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖