دستور شربت (سکنجبین )سرکه انگبین
این شربت از سرکه و شکر یا عسل و شکر درست می شود و چیزهایی خوشبو مانند نعناع
عسل ۲ قاشق غذاخوری + سرکه طبیعی سیب یا انگور ۱ قاشق غذاخوری + عرق نعناع ۲ قاشق غذاخوری در یک لیوان آب حل شود
یک ساعت پس از ناهار و شام ۴۰ تا ۱۲۰ روز میل شود
توجه توجه توجه
در صورت مزاج گرم مقدار عسل نصف شود
دیگر عرقیات مورد استفاده در شربت سکنجبین :
عرق رازیانه در اختلالات هورمونی زنان
عرق کاسنی و شاهتره در اختلالات کبد
عرق بیدمشک در تپش و اختلالات قلبی
عرق اسطوخودوس در اختلالات مغزی
گلاب در یبوست ، بی خوابی ، افسردگی
عرق بهارنارنج در افسردگی و تقویت قلب و مغز
عرق گل گاوزبان ، بادرنجبویه در نارسایی قلبی و افسردگی
عرق سنبل الطیب در اضطراب وافسردگی
#سکنجبین یا #سرکه_انگبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش به وجود میآوردند. پس منظور سکنجبینی است که با سرکه طبیعی، عسل زنبوری و نعناع در ظرف مسی با آب سالم بدون کلر تهیه شده باشد. نه سکنجبینی که با سرکه غیر طبیعی، شکر صنعتی و آب ناسالم درست شده است.
طرز تهیه سکنجبین ساده :
سرکه ۲ واحد،
عسل ۵ واحد،
آب ۴ واحد،
یا آنقدر که لازم باشد با توجه به غلظتی که مورد نظر است.
ابتدا هر سه جزء را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم برسد و به قوام آید و عده ای معتقدند آنقدر بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند.
خواص سکنجبین یا سرکنگبین:
پاکسازی کننده کلی بدن ، از جمله کبد ، مغز ، عروق ، مفاصل
کاهش چربی خون
برای تسکین عطش،
باز کردن انسداد عروق،
رفع سر درد،
تقویت معده کبد
درمان کبد چرب
غلظت خون
و…
مفید است.
اگر سرکه و عسل برابر باشد بری بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است
ولی اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مسرف می شود.
نکته: در تهیه سکنجبین می توان از دم کرده نعناع نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره مند شد.
برگرفته از سایت دکتر روازاده و…
موارد استفاده در درمان :
کبد چرب ، دیابت و فشارخون ، سرطان ، دردهای مفصلی لکه های پوستی ، وسواس ، افسردگی ، سنگ های کلیوی و صفراوی ، تنگی های عروق قلبی و مغزی ، میگرن ، اضطراب ، هپاتیت ،بواسیر ، وزوز گوش
آیا سرکه عسل را فاسد می کند؟ منظور از این روایت چیست؟
در روایتی آمده سرکه عسل را فاسد میکند، باید گفت که در این روایت مراد طعم شیرین عسل است که با سرکه تغییر می کند و نه بین رفتن خاصیت عسل زیرا در روایات دیگر دستور به ترکیب سرکه و عسل دادهشده.
آیا حرارت خاصیت عسل را ازبین می برد؟
شاید گفته شود که حرارت خاصیت عسل را از بین میبرد ولی با توجه به روایات در بسیاری از داروها عسل جوشانده میشود و درعینحال خاصیت هم دارد، مانند داروی حضرت محمد (ص) یا داروی شافیه
♦️#سس سفید سنتی
🔷 مواد مورد نیاز:
✍️ ارده: (یک قاشق غذاخوری)
✍️ سیر: (یک حبه یا دو حبه)
✍️ نخود پخته: (شش قاشق غذاخوری)
✍️ روغن زیتون: (یک لیوان)
✍️ نمک: (یک قاشق چای خوری)
✍️ فلفل قرمز: (یک دوم قاشق چای خوری)
✍️ آب لیموترش تازه: (یک دوم لیوان)
🔺 طرز تهیه :
تمام مواد را در مخلوط کن کاملاً مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست آید.
در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط نمایید تا غلطت مناسبی پیدا کند.
این سس بسیار خوشمزه بوده و پایه سس های دیگر به شمار می آید.
🔚 از این سس میتوان برای تهیه الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چگونه_فرزندی_نمازخوان_داشته_باشم؟
حجت الاسلام پناهیان
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل #حلوای رولی
مواد لازم برای تهیه #حلوا_رولتی :
نان میکادو : ۱ عدد
شکلات : ۱۰۰ گرم
کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم ۱/۴ هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید
برای اینکه بتوانید نان میکادو را راحت رول کنید حلوایتان باید داغ ، شل و کمی چرب باشد .
نایلون فریزر را از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بگذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکند بهتر است روی میز کار را کمی خیس کنید ).
نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار بدهید . بعضی از نانها ضخیم هستند و لازم است به مقدار خیلی خیلی کم آنها را با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکند
مقداری از حلوا را روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۲-۳ میلیمتر باشد ، کافیست .
با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( از کاغذ روغنی هم برای زیر نان میکادو می توانید استفاده کنید ولی نایلون بهتر است). روی رولتها را با پودر پسته یا پودر گل سرخ یا هر چیز دیگری که کاملا سلیقه ای هست تزئین کنید .بعد از اتمام کار حلوا را بمدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد.
بعد از دو ساعت از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز برش بزنید(باچاقوی اره ای برش بزنید بهتر)
✅اگر نان میکادو ندارید با #نان_لواش هم میتونید حلوا رولی درست کنید