13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
ارد دو لیوان دسته دار
بیکینگ پودر دو ق م
شکر یک لیوان سرخالی
وانیل نصف ق چ
روغن نصف لیوان دسته دار
شیر نصف لیوان دسته دار
بخش دوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش سوم
❤️نکاتش
❤️مواد هم دمای محیط باشه
❤️قالب حتما چرب کنید
❤️روی حرارت کم با دمکنی بپزید
❤️برای فر گازی دمای ۱۸۰ بمدت ۳۰ دقیقه
❤️برای فر برقز دمای ۱۶۰ بمدت ۳۰ دقیقه
✅️برای فرم دهی خامه
✅️خامه از فریز در بیارید کمی حالت یخمکی سرد داشت دو دقیقه با دور کم هم بزنید بعد ۵ تا۷ دقیقه با دورتند هم بزنید
✅️ زیاد هم نزنید خامه تبدیل به کره میشه
✅️اگه اشپز خونه گرمه یه کاسه یخ زیر ظرف خامه بزارید
✅️خامه در جهت عقربه ساعت هم بزنید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش چهارم
#کیک
#کیک_خونگی
#آموزش_تزیین_کیک
#کیک_خامه_ای #کیک_خانگی #کیک_اسفنجی #کیک_ساده #کیک_خاص #کیکخانگی
#کیک_تابه_ای #کیک_بدون_فر
#کیک_عید_قربان
#کیک_ببعی
#کسب_درآمد
#عید_قربان
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
خَبر از حَـنجره ی شاه وِلا می آید
خَبراز قافله ی کرب و بلا می آید
اَیُها النّاس به این نُکته توجه دارید
که دگرماه بَلا می آید!🖤
#حےعلےالعزا 🏴
#محࢪم
#کوکوی_تره
مواد لازم
تره۱ کیلوگرم
تخم مرغ۵ عدد
گردو۵۰ گرم
زرشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
ابتدا تره را پاك كرده و خوب بشویید و در آبكش قرار دهید و بعد از اینكه كاملاً خشك شد آن را ریز و نگینی خرد كنید.
۲
سیر رنده شده كه بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمك و فلفل را كاملاً با آن مخلوط كنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن را تابه داغ كنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید.
۳
سپس در آن را بگذارید تا كمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشك را روی سطح كوكو پخش كنید و بقیة مواد كوكو را روی آن بریزید.
۴
سپس گردوهای درسته را روی سطح كوكو بگذارید و كمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و كاملاً بپزد.بعد از اینكه زیر آن سرخ شد كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شكل های دلخواه كوكو را برش دهید.
سایر نکات
ضخامت كوكوی تره 4 تا 5 سانت است. در ضمن، كوكوی تره آبدارتر و لطیف تر از كوكوهای دیگر است
اگر زرشك و گردو را وسط كوكو قرار ندهید در حین سرخ شدن چون به نسبت سبزی سریع تر سرخ می شود موقع پخت می سوزد
میزان تخم مرغ را با توجه به ذائقه خود میتوانید كمتر یا بیشتر كنید
این كوكو جزو غذاهای سنتی آذری است.
#کوکو #تره #کوکوتره
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
#حلوا #نشاسته
#حلوانشاسته
طرز تهیه در پست بعد 👇
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#حلوا #نشاسته #حلوانشاسته طرز تهیه در پست بعد 👇 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ ❖━━━━👩🍳━━━━❖ @kitchenAuntKhatoon
حلوای نشاسته
موادلازم
نشاسته گل۲/۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱/۲ پیمانه
گلاب۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۱/۲ پیمانه
روغن مایع۷ قاشق غذا خوری
طرزتهیه
آروم روی نشاسته آب سرد میریزیم تا چند سانت بالاتر از نشاسته آب باشه و آروم کمی هم میزنیم ( فقط در حدی که کل نشاسته خیس بشه اگر زیاد هم بزنید با آب مخلوط میشه ) و میگذاریم کنار تا وقتی که نشاسته ته نشین و آب بالاش شفاف بشه
بعد تاجایی که امکان داره به آرامی آب شفاف رو خالی میکنیم
تو ماهیتابه روغن میریزیم و نشاسته خیس رو اضافه میکنیم روی شعله ملایم مرتب هم میزنیم در این مرحله نشاسته زود سفت میشه و هم زدنش مشکل میشه نگران نباشید و همچنان به همزدن و پهن کردن نشاسته با پشت قاشق ادامه بدید تا نشاسته از حالت کدر و سفید به حالت شفاف تغییر رنگ بده اگر این مرحله رو به خوبی انجام ندید و خوب تفت ندید نشاسته بوی خامی میده
کم کم نشاسته از هم جدامیشه و به حالت دون دون در میاد حالا میتونید کمی شعله رو زیاد کنید باز به هم زدن ادامه بدید وقتی دون دون میشه خیلی جالبه شبیهه خاک ژله ای میشه .زیاد سرخش نکنید چون دونه ها سفت میشن
شعله رو خاموش کنید بزارید کمی از دمای داغی بیفته بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
روی شعله قرار بدید بعد زعفران دمکرده و شکر و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید زیاد نذارید خشک بشه
این حلوا کمی شکننده ست بنابر این زمانی که گرمه توی قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و صاف میکنیم و تو یخچال میذاریم
سایر نکات
گلاب و زعفران بوی تخم مرغ رو از بین میبره
نشاسته گل برای این حلوا مناسبتره
سعی کنید از ماهیتابه چدنی یا ضخیم استفاده کنید که دیرتر گرما رو به حلوا منتقل کنه وگرنه اونی که میخوایم نمیشه
موقع همزدن باید مواظب باشید گلوله گلوله نشه و همه دونها از هم باز بشه
اگر شیرینتر دوست دارید میتونید مقدار شکرش رو بیشتر کنید
این حلوا اگر زیاد چرب بشه تو دل میزنه ،به نظرم همین مقدار کافیه
موفق باشید
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
❖━━━━👩🍳━━━━❖
@kitchenAuntKhatoon
❖━━━━👨🍳━━━━❖