کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
امسال #اربعین کجا برم ؟😭 برام شبیه خوابه خبرایی که شنیدم!؟😭 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ترافل های رنگی با طرح های متنوعی در بازار موجود است. از ترافل برای تزئین انواع شیرینی، کیک، دسر و غیره و حتی ظروف دسر و تولد و ... استفاده می شود. در ادامه 2 روش تهیه ی ترافل های رنگی را آموزش داده ایم.
مواد لازم ترافل های رنگی :
پودر قند
1 پیمانه
سفیده تخم مرغ
1 عدد
نمک
یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل
به مقدار لازم
رنگ خوراکی
به مقدار لازم
طرز تهیه ترافل های رنگی :
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا زمانی که یک مایه یکدست بدست بیاید. مواد را به تعداد رنگ هایتان در ظرف های جداگانه تقسیم کنید و از رنگ ها به آن ها اضافه کنید و هم بزنید.
سپس روی صفحه ای کاغذ روغنی قرار بدهید و از مایه داخل قیف های جدا بریزید و با ماسوره ی ساده آن ها را به صورت خطی روی کاغذ روغنی بریزید. شما می توانید از ماسوره های 5 سوراخه استفاده کنید. با این ماسوره ها سرعت عمل شما بالاتر می رود.
کاغذهای روغنی را به مدت 24 ساعت در فضای آزاد قرار دهید و اجازه بدهید خشک شود و بعد از خشک شدن آنها را برش دهید. یا با دست ریز کنید.
روشی دیگر برای ترافل رنگی :
در این روش ترافل با خمیر فوندانت هست. که طرز تهیه خمیر فوندانت را می توانید با کلیک روی آن تهیه کنید.
فوندانت را به رنگ های مورد نظر رنگ کنید و با وردنه به قطر تقریبا نیم سانت باز کنید. سپس با کاتر برش بزنید و چند روز در یک جای امن ثابت بگذارید تا سفت شود. بعد با قالب های مورد علاقه تان آن ها را قالب بزنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک سیب بدون فر در ماهیتابه
مواد لازم:
سیب: ۳ عدد
آرد: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
ماست: ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودردارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر، وانیل و تخم مرغ ها را انقدر هم می زنیم تا شکر حل شود، ماست و روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم.
بکینگ پودر و با آرد مخلوط می کنیم و کم کم به مایه کیک اضافه کرده و هم می زنیم.
سیب ها را پوست کنده و به صورت نازک برش می دیم و با مقداری پودردارچین آغشته می کنیم.
تابه را با مقداری روغن چرب می کنیم و کاغذ روغنی را کف تابه قرار می دیم.
مایه کیک را داخل تابه ریخته و سیب ها را روی مایه کیک به آرامی قرار می دیم و مقداری پودردارچین روی مایه کیک و سیب ها می ریزیم.
درب تابه را بسته و تابه را روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن قرار می دیم.
کیک ما بعد از سی دقیقه آماده هست.
نوش جان 😄😍
نکات:
آرد را قبل از استفاده، سه بار الک کنید.
واشر دور تابه دوطرفه را قبل از استفاده دربیاورید.
به جای تابه دوطرفه، از تابه درب دار همراه با دم کنی می توانید استفاده کنید.
یا کیک در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید.
بعد از سی دقیقه و پخت کیک می توانید تابه دو طرفه را برگردانده، پنج دقیقه دیگر روی شعله نگه دارید تا طرف دیگر هم کمی طلایی شود.
حین پخت کیک به هیچ عنوان درب تابه را باز نکنید.
برای چک کردن پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید درصورت تمیز بودن خلال دندان پخت کیک کامل شده است.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک فنجونی در ماکروفر
۵ قاشق آرد، ۳ ق شکر، ۲ق پودر کاکائو ،۱/۲ق چ بکینگ پودر، نوک ق چ وانیل با قاشق هم میزنیم تا یکنواخت بشه
بعد ۱ عدد تخم مرغ ، ۱ ق غ روغن ، ۶ تا ۷ ق غ شیر رو اضافه وهم میزنیم تا یکنواخت بشه و تو فنجون میریزیم و یک دقیقه تو مایکروفر میزاریم
@KitchenAuntKhatoon