7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شربت سه رنگ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هویج_پلو
تعداد 4 نفر
روغن: ۴ قغ
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ ق غ
رب گوجهفرنگی : ۱ ق غ
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ ق غ
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه
نوش جان 💝
جایگزین گوشت مرغ هم میتونید استفاده کنید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودینگ_موز_شکلاتی
برای دیدن مواد لازم واندازه ها ورق بزنید👉
🌺مواد لازم:👇
🥛شیر:۱ لیتر
🥚زرده تخم مرغ:۲ عدد
🍌موز:۲ عدد
🍚شکر:۱ و نیم فنجان چای خوری
🍙آرد:۳ ق غ
🥣نشاسته:۲ ق غ
🥡خامه:۱ ق غ
🍫شکلات:۸۰ گرم
🍪بیسکویت پتی پور کاکائویی: نصف بسته
.
.
‼️پ.ن: وقتی دسرموم رو داخل ظرف مورد علاقه مون میریزیم بعدش به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قراز میدیم
.
‼️پ.ن: آرد رو الک کنید بعد بریزید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل برنجِ سفره مجلسی کن براتون آوردم که خیلی راحته و ظاهر سفره رو خوش آب و رنگ میکنه
#تزئین_برنج
قالب پاپیون
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
نان پیشی #نان #نان_پیشی #بدون_فر @KitchenAuntKhatoon @KitchenAuntKhatoon
این بار سراغ یک نان رفتیم که اصالتا ترکیهای است، ولی در شهرهای ایران (مخصوصا شهرهای ترک زبان مثل #زنجان) تهیه میشود.
نان پیشی ترکیهای از آن نانهای خوشمزهای است که هم میتوان آن را به عنوان #عصرانه و#دسر به عنوان نون #شیرینی مصرف کرد و هم با غذا سرو میشود.
فقط برای اینکه این #نان را با غذا مصرف کنید، باید شکر را از دستور پخت نان پیشی ترکیهای حذف کنید.
در ضمن این نان نیازی به فر هم #ندارد و به راحتی میتوانید آن را در تابه و مقداری روغن سرخ کنید.
خمیر آن هم با مواد در دسترس و راحت درست میشود.
ما در ادامه طرز تهیه نان پیشی را به شما آموزش میدهیم تا این نان خوشمزه را در خانه بپزید و میل کنید.
مواد لازم
آرد گندم: ۳ لیوان دستهدار فرانسوی
آب ولرم: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
شیر: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
پودر خمیر مایه فوری: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه نان پیشی ترکیهای
در یک لیوان یا کاسه، ۱ قاشق غذاخوری شکر را با خمیر مایه مخلوط کنید و روی آن را آب ولرم بریزید.
ظرف را بپوشانید. اجازه دهید خمیر مایه عمل بیاید. ۱۰ دقیقه زمان برای این کار کافیست.
بعد از اینکه خمیرمایه آماده شد، ماست، بیکینگ پودر، شکر، نمک، شیر و خمیر مایه به عمل آمده را بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را ۲ مرتبه از الک ریز بگذرانید تا ناخالصیهای آن گرفته شود. آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید؛ و هر بار مواد را ورز دهید.
ممکن است لازم نباشد کل آرد را در طرز تهیه نان پیشی به کار ببرید.
چون بسته به آردی که به کار میبرید ممکن است چسبندگی کم یا زیاد باشد.
در نهایت باید خمیری داشته باشید که یکدست و کمی چسبندگی داشته باشد.
یک ظرف را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.
۳۰ دقیقه خمیر را در دمای محیط یا جای نسبتا گرم استراحت دهید.
روی خمیر را با سلفون یا پارچه حولهای بپوشانید تا لایه روی آن خشک نشود.
بعد از اینکه خمیرتان آماده شد، دوباره کمی ورز دهید.
کف یک سینی را کمی چرب کنید. به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. با همه خمیر همین کار را بکنید. خمیرها را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
در یک تابه روغن بریزید.
وقتی روغن به دمای مناسب رسید، خمیرها را بین دستانتان فشار دهید تا شکل کتلت شوند. آنها را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. هر دو طرف نانها را به همین ترتیب سرخ کنید.
بعد از اتمام کار، نانها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آن را سرو کنید.
✌️فوت و فنهای طرز تهیه نان پیشی ترکیهای
*اگر پودر خمیرمایه را حذف کنید، به خمیر نان آسیبی نمیرسد فقط مدت زمان بیشتری را به استراحت دادن خمیر اختصاص دهید.
*بعد از اینکه یک طرف نان سرخ شد و طرف دیگر را برگرداندید، حرارت را کم کنید تا نان مغزپخت شود.
*در طرز تهیه نان پیشی ترکیه ای، از ماست شیرین استفاده کنید.
*خمیر را زیاد ورز ندهید، چون با این کار پف خمیر میخوابد.
در حدی ورز دهید که خمیر به روغن انداختن نیفتد.
*برای اینکه خمیر موقع شکل دادن به دستتان نچسبد، کف دستتان را کمی چرب کنید.
*میتوانید این نان را به عنوان صبحانه با پنیر و کره و مربا و شکلات سرو کنید.
*برای فرم دادن به نانها، میتوانید یک سطح را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه صاف کنید.
سپس با قالب، آن را به فرم دلخواه درآورید.
از سر لیوان هم میتوانید به عنوان قالب استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره 5 خوراک مرغ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترحلوا دورنگ شیرازی
#ترحلوا
#ترحلوا_شیرازی
#ویژ_ماه_مبارک_رمضان
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیشی کنجدی🥯
🍞مواد لازم؛👇
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری مخمر فوری(1قاشق غذاخوری خمیر مایه)
1 قاشق چایخوری نمک
6 لیوان آرد (بسته به نوع ارد ممکن است به ارد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید پس لطفا با دقت اضافه کنید)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای خیساندن👇
شیر
کنجد برای روکش
طرز تهیه:👇
خمیر مایه را با شکر و کمی شیر گرم مخلوط کنید و اجازه دهید تخمیر شود
تمام مواد خمیر به جز آرد و روغن را در ظرف بریزید
سپس آرد را کم کم روی آن بریزید و ورز دهید تا یک خمیر نرم که به دست نمی چسبد به دست اید، در آخر ، روغن را اضافه کنید و خمیر را جمع کنید
سپس روی ان را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت تخمیر شود.
خمیر تخمیر شده را ورز دهید و رول کنید و به چند مرنگ تقسیم کنید.
مرنگ ها را با شیر خیس کنید، آنها را در کنجد فرو ببرید و با وردنه آنها را باز کنید
سپس در روغن کاملا داغ با حرارت متوسط دو طرف ان را سرخ کنید
نوش جان❤️
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐