eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 قابل توجه کسایی که میگن با تغییر دولت هیچ اتفاقی نمیفته و مشکلات حل نمیشه: 🔺تا وقتی بنی صدر فرمانده کل قوا بود، رزمندگان در جبهه ها هیچ موفقیتی نداشتن! همین که عزل شد، پیروزی ها رقم خورد و خرمشهر آزاد شد... @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی فرصت کمه و هوس شیرینی می کنم خاگینه سریع ترین و به جرات میگم خوشمزه ترین گذینه هست. گفتم برای شما هم بزارم که حتما درست کنین و لذت ببرین. مواد لازم:برای چهار نفر تخم مرغ ۴ عدد آرد ۴ قاشق غذاخوری ماست ۴قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری برای شربت آب یک لیوان شکر یک لیوان زعفران یک قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری اول شربت رو درست می کنیم آب و شکر رو روی حرارت میزاریم ، قوام که آمد زعفران و گلاب رو اضافه کرده و بعد از چند جوش خاموش می کنیم. توی ظرف تخم مرغ ها و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد ماست رو اضافه کرده و کم کم آرد و بکینگ پودر رو هم اضافه کرده و هم میزنیم . در ماهیتابه کمی روغن ریخته و خوب که داغ شد مواد رو اضافه کرده ،با حرارت کم و درب بسته میزاریم بمونه . یک طرف که طلایی رنگ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه. در آخر برش داده و از شربت بهش اضافه می کنیم تا کمی شربت به خورد مواد بره . الان دیگه آماده هست و می تونین اگه دوست داشتین با پسته ،بادام ،گردو هم تزیین کنین حتما درست کنین و لذت ببرین. •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
موادلازم اب سيب ١ ليوان ،اب ١ ليوان شكر ١ ليوان،نشاسته ذرت ٤ ق غ(٤٠گرم) پودرژلاتين ٤ ق غ،اب ١٠ ق غ ياگلاب گلوكوز،١ ق غ (قابل حذف) اب يك عددليموترش تازه شكردانه ريزبراي غلتاندن ژله ؛به مقدارلازم طرزتهيه: اين ژله تودستورش فقط باژلاتين درست ميشه ولي من نشاسته هم زدم چون دوست داشتم كشداربشه ولاستيكي نباشه . نصف ازاب سيب روبريزين روي نشاسته وبذارين كنار، اب وشكروبقيه اب سيب روبذارين روي حرارت ملايم تاشكرحل بشه ،بعدازحل شدن شكرمخلوط اب ونشاسته رواضافه كنين ومرتب هم بزنين تامايع غليظ بشه ،خدوديك ساعت ،ژلاتين واب روبذارين روي بخاركتري وبنماري كنين تاژلاتين حل وشفاف بشه ،وقتي مايع ژله تون غليظ شد،ژلاتين حل شده رواضافه كنين ،همچنين ١ ق گلوكزميتونين اضافه كنين ظرف پيركس روسلفون بكشين وياچرب كنين ومايع روبريزين داخلش وبذارين يخچال ،٨ ساعت تاببنده ،بعدازينكه بست روي ژله روشكربپاشين وازظرف خارج كنين ،سلفون روبردارين وشكربپاشين وبعدباچاقوبرش بزنين وياكاتربزنين وياقالب بزنين. نكته : اين ژله روميتونين اخركار رنگ خوراكي دلخواه بزنين ولي من ترجيح دادم ازرنگ استفاده نكنم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon