فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تازه به عنوان #فینگر_فود هم میتونید توی مهمونی هاتون ازش استفاده کنید👌👌👌
.
مواد لازم🛒
هات داگ 2عدد
قارچ 200گرم
فلفل دلمه 1عدد
ذرت پخته شده 2_3ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب 2 ق غ
نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن به میزان لازم
ورق لازانیا به میزان لازم (از هر مدل ورقی میتونید استفاده کنید)
.
مواد لازم سس بشامل🛒
کره 1 ق غ
آرد 1 ق غ
شیر 1لیوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
.
مواد لازم سوخاری🛒
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2پیمانه
پودر سوخاری یا پانکو 2پیمانه
نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر،پاپریکا به میزان لازم
پارت دوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎برای مواد میانی لازانیا از هرچیزی مثل گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده یا هرچیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید😊😊
.
طرز تهیشم که دیدین چقدر راحته
#لازانیا
#لازانیا_سوخاری
#لازانیا_رولی
#لازانیا_لقمه_ای
#لازانیا_بدون_فر
#لازانیا_خونگی #سوخاری
#فینگرفود_فانتزی
#فینگرفود_شیک
#فینگر
#فست_فود
#فست_فود_خانگی
#سس_بشامل
#موکبانگ #موکبانگ_سوخاری
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه کار باطلق ،شکلات اوریگامی دور کیک
لوازم قنادی سعیدی
مشهد بین معلم 40 و 42
@lavazem_ghanadi_saeedi
#کیکخونگی #آموزش_کیک #آموزش_شیرینی #کیک_خانگی #کیک_شکلاتی #کیک_تولد_خونگی #کیکتولد #شیرینی_پزی
#لوازم_قنادی #کیک_مدرن
#لوازمقنادی
#قالب_سیلیکونی
#طلق_شکلات #طلق_کیک
#طلق
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یک اموزش فوق العااده اوردیم😍
خودتون تو خونه اکریل خوراکی با هررنگیکه دوست دارین درست کنین
.
#اکلیل
#اکریل_خوراکی
#اکریل
#لوازم_قنادی
#سفارش_کیک_خانگی
#لوازمقنادی
#کسب_درآمد
#صرفه_جویی😍👌
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم اکریل خانگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم اکریل خانگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت چهارم اکریل خانگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت پنجم اکریل خانگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐
آموزش سفت کردن خامه قنادی
#خامه
#خامه_کشی
#فرم_دادن_خامه
#خامه_فرم_گرفته
#خامه_شل
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
آموزش سفت کردن خامه قنادی #خامه #خامه_کشی #فرم_دادن_خامه #خامه_فرم_گرفته #خامه_شل ┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓ @k
🔸️🔸️روش های سفت کردن و تثبیت خامه ی قنادی
خیلی ها مشکل شل شدن خامه دارند
اما چون شل شدن خامه خیلی بستگی به جنس خامه داره یه روش برای سفت کردن هر نوع خامه میخوام بهتون یاد بدم.
💢برای سفت کردن خامه ، ۵ روش مختلف داریم :
۱. استفاده از پودر ژلاتین
این روش طولانی ترین زمان سفت شدن و ماندگاری خامه رو داره .
۲. اضافه کردن نشاسته ذرت
به ازای هر یک پیمانه خامه فرمگرفته ، یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت نیاز داریم .
روش ساده و راحتی هست ، بعد از اضافه کردن شکر به خامه ی فرم گرفته میتونید نشاسته ذرت استفاده کنید .
این روش هم ماندگاری خوبی برای خامه به وجود میاره .
۳. پودر قند برای سفت کردن خامه
به ارای هر پیمانه خامه فرم گرفته ، ۳ قاشق چای خوری پودر قند نیاز دارید .
در این روش هم مثل روش دوم هست و ما داریم از مزایای نشاسته ی موجود در قند برای فرمگرفتن بیشتر خامه استفاده می کنیم.
۴. شیر خشک
به ازای هر پیمانه خامه فرم گرفته ، ۳ قاشق چایخوری پودر شیر نیاز دارید
با اضافه کردن شیر خشک دو اتفاق میافته ، اول نشاسته ی موجود در شیر باعث سفت شدن خامه میشه و دوم اینکه خامتون در مقایسه با روش های دیگه طعم شیری به خودش میگیره
⭕️بهتره از کدوم روش استفاده کنم؟
🔸برای درست کردن دسر های خونگی از روش پودر شکر و یا پودر شیر خشک استفاده کنید چون برای چندین روز که نمیخوایم خامه حالتش رو داشته باشه نهایت برای ۲ روزم که بخواید همون دو روش عالین.
🔸 ولی اگه کیک خامه ای مهمونی رو میخواید آماده کنید حتما از ژلاتین استفاده کنید چون این کیک از زمان آماده سازی تا وقتی خورده بشه ساعت ها بیرون از یخچال میمونه و اگه خامش سفت نباشه تموم زحمتتون هدر میره.
بین همه ی این روش ها ژلاتین از همه بیشتر استفاده میشه .
یک نکته خدمتون بگم اونم این هست که خامه های مینارین قنادی اکثرا شیرین شده هستند اضافه کردن پودر قند باعث شیرینی بیشتر میشه پس اول خامه را بچشید بعد بهش پودر قند اضافه کنید
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع رنگ خوراکی 😋
🔴کپی ترجمه فقط با ذکر منبع🔴 ترجمه از :
@azammoosavi6
دیگه از بیرون رنگ خوراکی نخرید و خودتون توی خونه با کمترین مواد درست کنید هم راحته و هم ارزونتر و هم سالمتر 😍
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @KitchenAuntKhatoon ࿐